עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MAX,

SOF2 --- RULEZ :bash: שלום לכולם ניסיתי להפעיל את unreal 2 וקיבלתי הודעת שגיאה עצבנית כל פעם כמה פעמים שהתקנתי מחדש וסידרתי והחלפתי דרייברים לכרטיס (leadtek 440 mx) שום דבר לא עזר אני מפעיל xp pro ואשמח אם תעזרו שמתי קישור להודעת שגיאה! tnxAssertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 57] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImpor…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by R0ck,

תעיפו מבט בגלריות באתר הבא, בהחלט שווה עוגיה.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by Sol@rWind,

האם אני צריך DEDICATED SERVER בשביל 8 - 12 אנשים ( ב LAN כמובן ) ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by rosesr,

יש לי KALI 2.4 וWARCRAFT3 V1.05 והKALI לא מזהה אותו מה לעשות ואיך אני מגדיר את שיעבוד? תודה לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by Sami soso,

הצילו- אני מיואש לא מצליח כבר שלוש שעות לעבור את HELL. אני תקוע אחרי שניתקתי את הליזרים, ועליתי במעלית, ואז הבחורה אומרת שצריך דרך אחרת. לא מוצא. סמי.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  6. מתי המשחק הזה אמור לצאת ??? ???

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  7. חוץ מהעובדה שלקח לי רבע שעה רק לקבוע ציוד וכל השטויות, לא הבנתי ממש איך אני שם לצוותים WAYPOINTS, ככה שהם לא זזו במשימה... עזרה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by Shpiz,

אז ככה במשימה שצריך להכנס ל CIA אז הגעתי כבר ללבל 3 ויש לי שם את הסרבר רום עכשיו אני לא יכול להכנס לשם כי כל פעם שאני דורך שם ההזעקה מתחילה לפעול ובסוף הקומה יש דלק עם קוד שאין לי את הקוד אליה סרקתי כבר את הכל כל האנשים כבר מעולפים ואני לא יודע מה לעשות =\ פלייזז עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by MoAv,

יש לי 2 בעיות בהתקנת משחקים . אני לא יודע אם יש מישהו שנתקל בזה אבל במשחק Unreal The Awakening אחרי שהורדתי וצרבתי את ה-ISO התחלתי להתקין את המשחק וכשהמחשב ביקש את הדיסק השני הוא נתקע והודיע לי על Catastrofical Error ויצא מההתקנה ( לא פחות ולא יותר) במשחק C&C Generals הוא מתחיל להתקין בסדר עד שהוא מגיע לקובץ די גדול שפשוט הוא מוחק אותו ומתחיל מהתחלה והוא לא מסיים את ההתקנה . את שני המשחקים הורדתי ב- IMESH ושניהם נראים לי משחקים מלאים לגמרי ושצריכים לעבוד . אם מישהו יודע למה או נתקל בזה שיעזור לי בבקשה !!!

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by x-dude,

משחק גרוע,אני כל כך ציפיתי לו,שליטה חרא,גרפיקה לא רעה אבל שום דבר מיוחד,והכי גרוע אין savim למשל אם אתה נפסל אז המשחק יתחיל ממקום מוקדם יותר וזה ממש מעצבן. ניקוד 4/10 .....די גרוע

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by marvje,

פתאום, לא יודע למה, התחשק לי לשחק GTA2 נגד חבר, הבעיה שאני לא יודע איך, מי שיודע איך אני אודה לו מאוד :-*

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אני בשלב כזה שאתה מתחיל אותו ואתה לא יכול לדרוך על האדמה בגלל שהיא חמה מאוד,ואחרי זה יש לך קטע קצת מעצבן עם,הכוח הזה של ההליקופטר! אחרי זה יש קטע עם 2 מפלצות שאסור להתקרב אליהם כי אומרים שהם בלתי מנוצחים... אני חושב שהשלב נקרא משהו עם deserts . נ.ב אני בסה"כ משחק במשחק 6 שעות בערך.. ונראה לי שלא נשאר לי הרבה כדי לסיים אותו!! המשחק ה-2 היה הרבה הרבה יותר ארוך מאשר זה! חבל שהם עשו אותו כ"כ קצר...

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by yot,

שלום, לפי הכותרת אתם יודעים שאני רוצה להגיע לקורס הצלפים במשחק AA. אני גמרתי את הקורס הראשון של הM-16A1 עם יותר מ30 פגיעות, וקיבלתי כזאת מדליה שאומרת שאני צלף או משהו...ובכל זאת לא נפתח לי האימון של הצליפות. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by domuzy,

התקנתי את 3 הדיסקים ואחרי שאתחלתי את המחשב ולחצתי על האייקון קפץ חלון שאמר להכניס את הCD הנכון. ניסיתי את שלושתם (אפילו שהשלישי רשום כדיסק המשחק) אבל אותו דבר כל הזמן. מה עשיתי לא טוב? נ.ב- התקנתי גם את הדיירקט X גרסה 9.0 ואת הגרסה המלאה למשחק (1.5 GB). תעזרו לי, אני כבר מת לשחק!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by darkman,

if u have Battle field/tribes 2 cd key that works on MULITIPLAYER send me private msg ill trade for some HL good cd keys

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  16. Started by Gnome,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את DUKE NUKEM 3D אבל את ה- ATOMIC VERSION או לפחות את הגרסה המלאה?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by Jack_g,

קודם כל משחק נחמד מאוד למרות שאהבתי יותר את SPIDERMAN THE MOVIE יותר השאלה היא האם אפשר לשחק עם SIDEWINDER במשחק כי אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזו ב SPIDERMAN THE MOVIE היה אפשר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by itaysk,

שתי בעיות בעצם: 1. עם חבר שלי כל פעם שאנחנו מנסים לשחק הוא אומר שהגרסא שלנו לא אותו דבר ולשתינו יש 1.0 2. כל פעם שאני עושה CREATE GAME האינטרנט מתנתק ???

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. המישחק הוא פשוט מדהים והוא גם ממש ישן (פועל על 586 )אבל אל תיתבעסו זה מישחק הכי מורכב שראיתי עד היום, אז אין לו גרפיקה חדשה אבל הוא ממש ממש מגניב ואין לו שום מיתחרה בתחום . למי שלא ממש יודע מדובר על מישחק לחימה שבמהלך הקרבות זוכים בכסף , יש טורנירים והמון תוספות ושיפורים כל דבר עולה כסף אז תיתאמנו ותנצחו !!!. אני מת על המישחק הזה ואין לי שום דרך להשיג אותו אז בבקשה תעזרו לי אני ממש אשמח תודה!. נ.ב. אני מציע לפחות 2 טורנירים להישאר עם היגואר הוא ממש מהיר ודי חזק ואל תשנו לרובוט אחר לפחות לא בהתחלה

20. Started by rule_the_pc,

מתי בדיוק SIMON 3D יוצא לשוק בישראל ואיפה??

21. Started by sAXIn,

כל מי שמעוניין ... ניתן לשחק ברשת, מי שצריך הסבר בICQ או EMAIL ! בוא נקבע זמן למשחק אני אפתח שרת בלי ווארז

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by Kurt,

שלום! בפוסטל ביום שלישי המשימה הראשונה היא ללכת להתוודות בכנסייה. עכשיו כשאני מגיע למקום(הכנסייה אמורה להיות ליד כל הרכבות) יש סימן של Load Zone אני עובר דרכו כדי להגיע לכנסייה ופתאום הוא רושם באמצע המסך "Cant find "Church" File not found" ואז הכל ניהיה אפור ואני פשוט הולך ולא מתקדם לשום מקום וכשאני אני לוחץ על המפה הוא מראה לי את המשימות של היום הראשון(Monday) מההתחלה אפילו כשכולם מקושקשים. תודה ותודה מראש דוד

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  23. וכמו שהכותרת אומרת בירצוני לשחק במרוץ מרשים יפה ומאתגר(אבל לא יותר מידי) יש לי מחשב די חלש : P3 800 256 SDR G4 4200-128 DDR אני ממש אהבתי את אפשרות שיפור החלקים וההיתפתחות שהיתה בNFS 5,לא ממש אהבתי את הרעיון של NFS:HP כי זה רק מרוץ ותו לא זה נחמד אבל לא ליותר משבועיים ואני :"ראיתי שיחקתי ודי נהנתי " אני מעדיף מישחקים דיי חדשים ועם גרפיקה סבירה (מישהו ודאי אומר "אוף הלך הרעיון של NFS 1") אבל חלס דיבורים ויאלה למעשים מחכה לתגובותיכם המהוללות בתודה THE GYVER

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by the_reaper123,

כל 13 שניות בערך אני שומע צפצוף מהרמקולים בזמן המשחק... השאלה היא אם זאת בעיה במשחק או שזאת איזושהי בעיה שקשורה במחשב? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by Atlon-Xp,

המשחק והכול פועלים בסדר אבל אין באפשרותי לשנות רזולוציה זה תקוע על 1024X768 וברצוני לשנות את הרזולוציה ואני לא יכול וככה עם אני ישנה ל 800X600 זה יפעל יותר טוב... אז בבקשה מישהו יכול להסביר או יודע איך לסדר זאת.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים