עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by treetall,

יש לי לחבר שלי בעיה כשהוא נכנס למשחק אז זה כותב לו שהnat שלו היא stict עכשיו יש לו ווינדוס 7 וכל המדריכים שמצאתי הם בשביל xp (פתיחת פורטים) ניסיתי לכבות לו את הfirewall אבל זה לא עובד אני רוצה לנסות לבטל את החסימה באנטי ווירוס אם הוא חוסם אבל אני לא יודע איך שם האני ווירוס:microsoft security Essentials אז מישהו יכול להביא לי מדריך לשני הדברים האלה לווינדוס 7? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by ofirl,

שלום לכולם, קניתי ps2 והתקנתי myth chip. בהרצת כל המשחקים יש לי בעיה של שחור לבן במסך אך רק למעלה ולמטה, כלומר כמו מסך צר של מסך צבעוני (כמו בסרטים) והשאר בשחור לבן. מישהו יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה? הטלויזיה היא חדשה וכמובן מולטיסיסטם (הטלויזיה היא דגם metz pf9606).

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by ibob,

אני זקוק לעזרה הורדתי את מקס פין 2 אבל הוא לא נותן לי לשחק ניסתי עם הSTYEEM ומה לא זקוק לרעיונות... וצריך קצת ציטים לשר הטבעות הקרב על ארץ תיכונה למי שיש יבורך.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by tral,

תכתבו לי אתרים שאפשר לשחק בהם ברשת(שיהיו בבקשה טובים) תודה מראש

5. היי, הכותרת די ברורה, איבדתי את החלק הנפרד של הבטריות בשלט של ה360 למחשב (אלחוטי) לצורך העניין אם למישהו יש שלט מקולקל\ לא צריך\ הכלב לעס והשאיר רק את החלק הזה- תזכו למצוות.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. מבצעי סוף השבוע בפלטפורמת הגיימינג יעניקו לכם הזדמנות לחוות כמה מהכותרים הבולטים של שנה שעברה בעבור תג מחיר נגיש לכתבה

7. Started by GameGems,

הידעתם שסדרת הסימס לא הייתה נוצרת אלמלא הבית של היוצר שלה היה נשרף? בואו לגלות את הסיפור המלא מאחורי יצירת סדרת משחקי סימולציית החיים המצליחה מכולן לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בואו לקבל הנחות ברשת לרגל יום הולדתה של יוצרת סדרת Hitman והצעות מעניינות נוספות בימים הקרובים לכתבה

9. Started by liordavid,

איך מפעילים בדיקת FPS בקריסיס ?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by DJO,

הבנתי שזו תוכנה מעולה למשחקים שונים ולשם סידור והצטרפות לשרתים שונים. שאלתי היא מה ההבדל בין GameSpy 3D לבין GameSpy Aracde, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. זה משחק שפשוט כיף לעביר איתו פה ושם את הזמן אבל הוא מתחיל להיימאס מזה להאימס ולהיות באסה חבלז אפשר להוסיף למשחק מכוניות וכאלה דברים כיצד אפשר לעשות את זה ומאיפה אפשר להוריד תודה תודה תודה ! ועם יש לו מולטיפלייר אני ישמח כדי לשחק עם חבר

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  12. אני לוחץ דאבל-קליק על קובץ ההפעלה והוא פשוט לא מגיב. ניסתי XP ב-compatibility mode וגם ניסיתי להריץ בתור administrator ושום דבר לא עזר. קראתי שהמשחק דווקא כן עובד בחלונות 7. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חוו דעתכם אני סיימתי את MOHAA רציתי לדעת אם גרסת ההרחבה שווה משהו

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by Mighty,

יש לי את המשחק sunset riders.smc אני צריך אימולטור לשחק או את אותו משחק רק עם סיומת SMD

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by shaulking,

יש לי בעיה גדולה כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא אומר לי שצריך להתקין PATCH 1.11 וכשאני מתקין אותו הוא כותה שאפשר להתקין אותו רק בגרסה האנגלית או האמריקאית איך אני יכול לדלג על זה או שתתנו לי פתרון אחר בבקשה!!!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by OhayoNB,

היי, לא הבנתי את זה כל כך .. אם אני קונה דרך סטים ואם אני קונה דרך יו פליי זה שתי דברים שונים ? אני לא יוכל לשחק עם אנשים שקנו מיו פליי אם אני קונה מסטים או שאיך זה הולך ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני ניסיתי להירשם למשחק מהאתר וזה רושם לי שהוא לא מזהה את האזור .. זאת אומרת שאי אפשר להירשם מארץ ישראל .. מישהו יכול לעשות לי משתמש ? או להגיד לי איך אפשר לפתוח משתמש ? בבקשה תעזרו לי .. !!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by SupeRnovA,

אממ משחקים כגון : MU Online, Rose Online וכ'ו מישהו מכיר? בבקשה אין לי מה לשחק כבר ואני מת למשחק רשת חינמי

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by e.s,

הגעתי לשדה תעופה אני חושב והכניסו אותי למקום כזה שאני לא יודע איך לצאת ממנו יש שם שוטרים אני הורג אותם ובסוף אני מגיע לזכוכיות כאלה וזהו אני לא יודע מה לעשות שם בקשההה תעזרו ליי

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. פינת ה-VIP החינמית בחנות המשחקים המקוונת התעדכנה עם עוד מבצעים נאים על מקס הזועם, South Park: Stick of Truth ואחרים. וגם GTA V זול כעת אפילו יותר עם עלות של 37 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/הנחות-vip-חדשות-זמינות-לכולם-בחנות-ה-green-man-gaming/

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by musari,

זה רק אצלי או שאצל כולם?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by dudubracha,

שלום לפורום הנכבד יש לי תקלה מאוד מוזה במשחק gtasan andreas וגם בgta vice city יש לי אותה תקלה את שני המשחקים התקנתי מספר פעמים ושום דבר לא עזר. כשאני משחק במשחק העכבר לא מגיב, לא מסתובב ולא יורה (בקיצר לא עושה כלום) מידי פעם זה כן עובד (זה נדיר שזה קורה) בהגדרות של המשחק הכל על ON ןיש לי עכבר טוב מאוד של logitec שעובד תמיד (ניסיתי גם עם עכבר אחר ועדיין אותו דבר) מי שנתקל בכזה דבר או מי שיודע מה אפשר לעשות אני אשמח לתשובה או עצה בתודה מראש: דודוB

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. המשחק יצא בחנויות הלא מובחרות אז מה זה בעצם SPORE? SPORE הוא משחק "משחק מקוון מרובה שחקני יחיד" שמפותח ע"י מקסיס ומעוצב ע"י וויל רייט. SPORE מאפשר לך לשלוט באבולוציה של גזעים - ממיקרואורגניזם דרך התפתחות של יצורים תבונתיים וחברותיים המתהלכים על האדמה ועד לרמה של מסע בין כוכבי. מה זה "משחק מקוון מרובה שחקני יחיד"? משחק מקוון מרובה שחקני יחיד הוא משחק בו כל אחד מנהל את הכוכב שלו בלי כל קשר לכוכבים של משתמשים אחרים. בSPORE ישנה אפשרות לבקר כוכבים של אנשים אחרים. המשתמשים גם יוכלו לבדוק איך החיה שלהם מסתדרת בכוכבים אחרים וכך גם יוכלו לראות את הכישורים הכוללים של החיה שלהם ביחס לכישורים הכוללים של היצורים האחרים ( את זה בודקים בעזרת קרבות ) אתם תוכלו לכבוש או להשמיד כו…

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by aldema,

אני מנסה למחוק את האלף לייף 2 מהמחשב שלי ואני לא מוצא את האנאינסטול... ד"א זה יותר חשוב- איפה השמירות??

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by סטלוס,

התקנתי את המשחק העתקתי את הקראק וכשאני מטעין את המשחק מופיעה לי שגיאה : SecuLauncher: failed to start application [9000] Error למישהו יש את הפיתרון אולי ?! תודה

• 2 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.