משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
תמיד אם מוסיפים מודים למשחק הוא עושה ואלידציה. אבל זה לא אמור לעצור את המוד, נכון? האם יש משהו שאני לא עושה נכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
אין לי בחירה בהגדרות לרזולוציה 1680x1050 (רזולוציה טבעית של המסך שלי) ניסיתי לקבוע את הרזולוציה בקובץ game.cfg, אבל ברגע שאני נכנס למשחק ההגדרות מתאפסות ל רזולוציה של 1024x768 מה אני יכול לעשות כדי לשחק ברזולוציה הזאת? *זה מסך חיצוני שמתחבר למחשב הנייד שלי, משום מה גם לדסקטופ לא היה לי בחירה לרזולוציה הזאת והוספתי אותה ב nvidia control panel
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המלצה למישחקי ראלי טובים לPS2 ולמחשב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם. כיוון שאני בשלבי סיום של Morrowind ו Oblivion כבר ממתין לי על המדף, עשיתי סקירה ארוכה בשירשור הרשמי של המשחק פה באתר, וקצת הלכתי לאיבוד. לפני שמתחילים לשחק במשחק כזה, אני חושב שמומלץ לנסות למקסם את חווית המשחק (ויש לא מעט דרכים כאלו). לכן אני פונה למנוסים שבינינו, בשמי ובשם כל אלה שעדיין לא התחילו לשחק, או שעדיין בשלביו הראשונים של המשחק: אנא ציינו כאן איזה מודים הייתם ממליצים בחום או ממליצים להתרחק מהם, מתוך נסיון אישי (כי יש מאות כאלה). אבל לאו דווקא מודים, גם כל מיני הגדרות של המשחק שיכולות לעזור\להזיק, יתקבלו בברכה. וכמובן אם מצאתם איזה מוד שאתם ממליצים עליו, אנא הוסיפו קישור להורדה שלו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפרק השלישי בעלילותיו של ריקו רודריגז יגיע אל החנויות בעוד כמה ימים, וכעת תוכלו לבחון האם המערכת שלכם מוכנה להתמודד עם כל הבלאגן הוא עומד ליצור לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשב-שלכם-מוכן-לזרוע-הרס-הנה-הן-דרישות/
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חייב עזרה בפרוווווווו 2013 המאמןןןןןןןןןןןןןןןן משנה לי טקטיקה באמצע המישחקקק ושאני רוצה ליבעוד חזק הוא לא מביא ליייי כאילו הסוני משחק לי תמישחקקקקק אי אפשר ככה סעמקקקקקקקקק מה עושים אחים שלייייייי ? אני בועט חזק והוא כזה מרים והמקשים על בעיטה לא על הרמה זה לא הבעיה אני בועט חזק והוא מרים כזה משהו מטומטם כאילו מקשיט לי מעליו ואני רוצה ליבעוט טיל אני מדבר על המאמאן הקטן בתמונה הקטנה למטה הוא משגע לי תמישחק איך אני מבטל אותו מה זה החרא הזה ?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הי חברה זה אני אני רציתי לשאול אמכם לגבי משחקי מכוניות 2004 hhhheeeeelllllllllpppppppppppppp! please
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוהבים להתנקש באויבים באמצעות שלל יכולות על-טבעיות מרשימות? נראה כי תזדקקו להמתין עוד זמן מה עד לפרק הבא בסדרה האהודה של Bethesda - ולהסתפק בפרקים החדשים של Rage, Doom ו-Wolfenstein לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני פשוט קיבלתי את המשחק מ SENDIT, ויש כל כך הרבה REALM SERVERS, לא מצאתי עדיין את הכי טוב, כמה הפינג שלכם ? MS לשרת שאתם נמצאים, כי לפעמים זה 80 ולפעמים 250 גם, זה אמור להיות ככה? כי זה ממש מעצבן.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו מזהה את המשחק הזה? מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451734,00.html תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מרגיש שהחדשים לא טובים בביצועים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים המשחק AION בתשלום ולכן אי אפשר לשחק במשחק המצויין הזה וחבל.... מה גם שהשרתים הפרטיים שלו הם רובם ברוסית\קוריאנית ולכן לא הרבה אנשים מכירים את המשחק בתכלס הוא יחסית חדש... קיצר אני מביא לכם פה שרת ישראלי אחד המושקעים רק שאין בו שחקנים וזה חבל מאוד!! השרת בפיתוח כל הזמן והוא רק משתפר!! 1. הרשמה *צונזר* 2. הורדת המשחק *צונזר* זהו לאנצ'ר של החברה NCSOFT בעזרתו תוכלו להוריד את הגרסא העדכנית ביותר שימו לב! הגרסא הנוכחית הנתמכת היא לא בהכרח הגרסא האחרונה הודעה לגבי הגרסא הנתמכת תפורסם בדף הראשי של האתר. למי שהוריד את הגרסא האחרונה וצריך לשנמך יש להוריד את תיקיית הBIN32 שלנו *צונזר* (מתעדכן מתי שצריך). 3. התקנת HEBREW PACK - חבילת העברית הבלעדית של A…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא זוכר את השנה אני מאמין שזה בין 1997 ל1999 שיחקתי במשחק עם עטיפה אדומה ודמות של קוסם עליה משחק תפקידים קלאסי שרואים את הדמויות מלמעלה כמו משחק אסטרטגיה אפשר לשחק או קוסם או לוחם ובוחרים בהתחלה את הדמות נראה לי שאחד ממילות המשחק היה MAGE תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש לדעת אם קיים צ'יט שמאפשר לי לצרף כמה עוקבים שאני רוצה. אני סקרן לנסות משהו כזה. אפילו לצרף את כל העוקבים האפשריים במשחק אליי. אני יודע שזה מגוחך קצת, אבל זה נראה לי ניסוי כיפי ;D מישהו/י יודע/ת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנ"ל (SimonSix)מהדיון הקודם שננעל. ילדים נודניקים ומתלהבי הורדות זה לא המקום בשבילכם. חלאס, תכבדו את החוקים פה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המצנח במשחק Just Cause 2 שהוא פשוט לא נפתח על ידי לחיצה על המקש רווח גם שינוי הכפתור לא עזר. הדמות פשוט נופלת מגובה רב ולחיצה על הרווח לא גורמת לפתיחה של המצנח כמו מקודם. יתכן ונעלם המצנח וצריך לקנות חדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, "רכשתי" ;D עותק של NFSU ויש לי בעיה של כמו קוביות במקום טקסט במשחק... אני בטוח שעוד כמה נתקלו בבעיה, הרצתי חיפוש ולא ממש מצאתי את התשובה שאני מחפש אז מי שיודע בבקשה עזרה מתן.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן. אני לא משחק הרבה, אבל לאחרונה החלטתי לשחק בכמה משחקים, ביניהם בקרייסיס 2 ובבולטסטורם. בשני המשחקים אני נתקל בבעיה מוזרה שאני מתקשה להבין את המקור ושפוגעת בהנאת המשחק. בכל אחד מהמשחקים תוך כדי הריצה של המשחק המסך משחיר ואז חוזר (כאילו מנסה לשנות רזולוציה) בבולטסטורם זה קורה פחות, בקרייסיס 2 זה קורה כל כמה שניות. זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לאתר את מקור הבעיה. אני מניח שהכרטיס מסך אולי פגום? זכרונות דולפים? הדרייבר מעודכן להכי אחרון. וינדוס 7 אשמח לעזרה המפרט בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המשחק ניד פור ספיד קרבון אני בא להתקין וזה עושה לי שגיאה שאין לי גירסא מתאימה של directx למרות שיש לי בדקתי בפקודה dxdiag למרות זה גם בinfo של המשחק אז בשורה של directx רשום pass שזה עבר ושיש לי את זה עכשיו למרות זאת זה עדיין עושה לי את השגיאה הזאת מה הבעיה? איך אני מתקין את משחק? נ.ב צרבתי את המשחק הנ''ל לחבר ואצלו זה עבד מצוין ויש לו אותה גירסת directx כמו שלי יש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
געתי למשימה השניה שצריך לירות על חביות ואז על איזה רכב ואני לא מצליח ברכב לא הבנתי איפה לירות ? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום חברים יצא לי לפגוש את במשחק הזה CrimeCraft: Bleedout , מהמעט שיצא לי לקרוא עליו \ לראות ב youtube נראה כמו MMO עם שילוב של FPS נראה נחמד עם מימוש די טוב של נושא האקשן , למישהו יש רשמים קצת יותר "מעמיקים" עליו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-