עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ukeboy,

שלום אני מחפש מקום אמין באיזור חיפה והצפון שבו ניתן לקנות ולהתקין צ'יפ לפלייסטיישן 2........ תודה....... 8)

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by davis5,

אני בינתיים נצתי רק demo

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. תנו לי קישורים או אתרים ושמות של משחקים... תודה לכל מי שעוזר..

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by !!צפעון!!,

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול לתת לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ruff stuff,

תגידו אי אפשר לשחק עם 2 שחקנים בליגות השונות? ניסיתי לשחק עם חבר אבל שיחקנו רק במצב של ניבחרות. כשניסיתי להיכנס למסך זה נותן לשחק רק עם מצב away .

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by TimoTy,

^^^^ אין לי מה להוסיף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by Zeev86,

לפחות תסגרו אותו. אני מביא לכם את השרת שלנו, של MGAMERS, כדי שתוכלו להוריד משם את הדמו במהירות טובה ובלי שום הרשמות, ואתם עוד מוחקים את זה? http://bf2demo.mgamers.co.il/

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by flesh2,

סוף סוף קניתי את המשחק ביום שישי בפריק, וציפיתי לשחק במשהו טוב בסוף שבוע הזה. בינתיים כל מה שקרה זה שאני מקבל מהסטים הודעה שהסידיקי שלי בשימוש, שזה לא יכול להיות כי המשחק מקורי ולא נרשמתי עדיין לסטים עד אז. יש דרך לתקן את זה? אני אצטרך להחליף עותק? אם זה מה שסטים עושה, עדיף כבר בלי. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by ran19,

רציתי לדעת עם המשחק יצא לחנויות?.. פשוט מחכה מחכה למשחק אבל לא מוצא אותו. מישהוו אולי יודע פרטים על המשחק?.. המשחק. age of empires 3 אסטרטגיה בזמן אמת.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by Green,

שלום יש לי בעייה בHL2 כל האויבים והדמויות במשחק פשוט לא זזים מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  11. כל פעם שאני מנסה להיתחבר או שאין מקום או שיש לי בעיה בתיקשורת ואם אני מצליח להיתחבר(מואד נדיר ???) הפינג שלי בשמיים, קרוב ל 900

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  12. יש לי פיפא 2002 וזה יוצא לי מהמשחק אחרי שבחרתי קבוצה וזה טוען את המשחק(יש לי windows xp pro sp2), איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום אני זוכר שפעם היתה אפשרות לשחק בNFSU2 ברשת דרך IP והיה צריך תוכנה משהו יכול להביא לי אותה או לפחות את שמה ואם יש דרך חדשה ויותר נוכה אני ישמח לשמוע תודה מראש

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by O.G.D 2k5,

יש איפהשהו טריינר עורך חפצים ודמות שמתאים לגרסאת המשחק 1.10???

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. http://www.cheatcc.com/pc/kingpin.html Load the game with the "kingpin.exe +developer 1" צריך לשמור עם השם הזה ???

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by night-fire,

תנו בשמות של המשחקים!! תרביצו בשמות ורק אל תתנו לי mu כי אני שונא תמשק ההזה,gunbound אנימשחק אז לא לשים בבקשה.. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. אז אחרי שאח שלי דרך על הדיסק והוא לא קורא אותו יותר אז הורדתי תדיסק מהנט והוא עושה לי שהוא לא אורגינאלי עכשיו מן הסתם הוא לא אורגינאלי איך אפשר שזה יעבוד הפעלתי עם הדימון

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by nore0,

amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 פעם הורדתי את הדמו והוא עבד בסדר

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by SilverCivic,

אהלן.. הורדתי את ה6 דיסקים של GTA SA עכשיו אני צריך עזרה.. איך מתקיינם אותם?! תודה

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by musari,

זה רק אצלי או שאצל כולם?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by beeper,

הורדת מ-Warezfew את הגירסת דיסקים והתקנתי הכל התקנה נקייה לגמרי.. עכשיו אני פותח ת'משחק וזה מראה לי את הוידאו הזה עם הקרדיטים והכל ואז את המסך הזה שרואים איורים וציורים של כל מיני דמויות וכתוב GTA San Andreas וככה בערך 3-4 שניות ואז זה נסגר ככה ישר לשולחן עבודה.. מה אפשר לעשות? מה לנסות? תעזרו!

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  22. ככה מסדרים את הבעיה: התחל-הפעלה עכשיו תכתוב: dxdiag.exe עכשיו בחלון שנפתח לך תלך ל-sound ושמה ב- hardware sound acceleration אתה צריך לגלול עד שיופיע לך basic acceleration עכשיו לצאת ולהפעיל את המשחק והבעיה מסודרת.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  23. למי שיש צ'יטים או קודים למשחק בבקשה שיביא לי או שייצור איתי קשר אייסיקיו : 344120184 אימייל : ruby.stalker@gmail.com

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. אני חושב אם לקנות GuildWars והשיקול העיקרי הוא אם אני לא אשתגע מבעיות lagging. למישהו יש ניסיון בעניין? כרגע האינטרנט שלי הוא דרך נטויז'ן בכבלים.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by musari,

אני מנסה להיתחבר לשרת MGAMER בבאטלפילד 2 והוא מראה לי ככה מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים