עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by אלון פ,

שלום לכולם, מה תכיל גרסאת האספנים של world at war? ובכמה היא תמכר? תודה לעוזרים! אלון

2. Started by omnius,

מישהו יכול לתת לי לינק?

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by Tamir230,

היי אני משחק gta san Andreas במחשב (ידוע שזה ישן), ואני לא מצליח להרים גלגל באופנוע שזה אחת המשימות, אם מישהו יודע משהו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

מישהו משחק בזה? אני מחפש שותפים למשחק. דיון וכו..

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by SyndromE,

בסרטון הבא, duke nukem בכבודו ובעצמו "מאשר" כי המשחק בדרך http://www.pixelenemy.com/2010/01/duke-nukem-himself-all-but-confirms-duke-nukem-forever/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by peacebringer7,

אוקיי אז זה לא בדיוק המשחק הקלאסי להזמנה קבוצתית אבל נראה לי שזה הולך להיות משחק חזק. אם מישהו רוצה להצטרף להזמנה קבוצתית של המשחק אז מוזמן להרשם פה,ואם תהיה כמות מספיקה אז נפנה עם זה לארקדיה/זול גיימז/החנות שתציע את המחיר הכי זול. בברכת GET TO THE CHOPPA !!!!

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by alex28,

שלום לכולם אני רוצה לשחק ברשת ב Unreal Tournament הראשון, אז אך אני יכול לשחק??? תוכנה או משהו אחר תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום! קניתי לאחי משחק NFS PRO STREET (מקורי) המוכר בחנות אמר לי לוודא קודם כל שהמחשב מתאים למשחק ואז לפתוח... אחרת אי אפשר להחזיר אם זה לא מתאים. בכל מקרה, הדרישות שלא הייתי סגור עליהם הם אלה: מעבד: 3.06GHz עבור וויסטה ומעלה כרטיס תצוגה: 128 זכרון ותמיכה בPixal Shader 2.0 (קניתי כרטיס של ג'י פורס עם 512 מגה, מה זה Pixal Shader?) עכשיו, איך אני יכול לדעת איזה מעבד יש לי? במאפיינים של 'מחשב' כתוב מעבד 4300 @ 1.80Ghz Intel Core 2 האם זה מעבד של 1.80? או 3.60? ויש לי את הפיקסל שאדר הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. חבר'ה איך עוברים ת'שלב האחרון בקווייק 4 שיש באמצע החדר כמו מוח ענק שאי אפשר לפגוע בו והמון מפלצות?!?!? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. הי חברים! פרק חדש עלה היום בשיתוף עם Game Gems (סבטה)! הפרק עונה על שאלות בסיסיות כמו "מה זה אמולטור", "מה זה ROM" וכו', וגם נכנס קצת לאיך אמולטור עובד (לא יותר מדי). זאת אמורה להיות היכרות עם הנושא, או העשרה למי שכבר מכיר ורוצה לשמוע קצת המלצות. מומלץ בחום לכל מי שרוצה קצת נוסטלגיה או ללמוד משהו על הנושא (ואני בטוח שיהיה לכם הרבה מה להוסיף!)

11. אם למשהוא יש תמשחק ויכול להגיד לי עם המשחק שווה משהוא? כי חבר שלי אמר שזה משחק יפה וחבר שלי השני אמר משחק מגעיל בטירוף וסתם חיקוי של ניד פור ספיד.. אז מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. בהתחלה מה זה זלזלתי תופס פחות מ ג'יגה ונראה בהתחלה כמו המשחקים בשקל האלה אבל איך שהתקדמתי במשחק התחלתי להעריך אותו יותר ויותר,העלילה מושכת...תככים וכאלה חח...הגרפיקה דיי קטלנית יחסית לזה שהוא תופס כולה ג'גיה ועדיין לא סיימתי אותו אפילו,הוא דיי ארוך.. חוץ מזה שהוא רץ על ההגדרות הכי גבוהות על העגלה שלי....שזה אומר שיש לו מנוע טוב...מזכיר מאוד את hl2 וquake4\doom3 ביחד כזה.. אחלה משחק ממליץ בחום...

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by Vissor,

היי...יש לי בעיה ב underground2 אני רוצה לשחק online אבל הוא כותב שה cd-key שלי לא טוב...ניסיתי כבר הרבה cd key שונים,אם כולם אותה בעיה... אם מישהוא משחק או שיחק ויודע מה אפשר לעשות אני ישמח לקבל עזרה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. אני משחק עכשיו ב-RAINBOW VI : VEGAS, ולא יודע על איזה מקש אני אמור ללחוץ בשביל לגרום לשני חברי היחידה שלי להסתער פנימה, אחרי שהצבתי אותם משני צדי דלת סגורה, להמחשת הנושא, צירפתי גם תמונה, מישהו יודע איך? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by assaf990,

בתצוגת MAGIC לא הצלחתי לקנות אף בית על ידי אף משפחה...

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by vacuuuum,

האם הוא נהיה משחק חופשי?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

Game Faqs

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by wooper,

היי לא משנה טעיתי :-X [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by carmelb,

הורדתי משחק סימס 2 שכולל 4 דיסקים (שנימצאים ב-4 תיקיות). בתוך כל תיקיה נמצאים קבצי MDF,MDS שלפי מה שהבנתי הם קבצי IMAGE שיש דרך מיוחדת לפתוח אותם. בבקשה תעזרו לי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני מתה לשחק!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לדעתי, ישנן חמש מפות שפשוט לוקחות חלק גדול בהצלחה של המשחק והן : Kubra Dam Gulf of Oman (מפת ההיכרות מהדמו המשובח) Mashtuur City Sharqi Peninsula והמפה ה-מ-ו-ש-ל-מ-ת -----> Strike @ Karkand מה אתכם?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by messi,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 667MHZ INTEL E6300 1.86GHZ איזה משחקים אתם ממליצים לי לשחק?

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  22. Started by irav,

טוב אאז אחי הקטן משחק ברימן 3 והוא נטקע איפה שהוא עכשיו גם אני לא מצליח לעבור אתזה פעם הצלחתי עכשיו לא :lol: אז בקשה תעשרו לי: צריך לתת יריה על הסמל של היד הזה וצריך איכשהו לבוא בסיבוב|(והחץ שבתמונה הוא מהמשחק לא ממני)! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by ofer_shm,

איך אני יכול לדעת כמה כדורים ומחסניות נשארו לי בכל נשק..? ואם נגמרו לי הכדורים ...מאיפה אני יכול להביא עוד???? תודה לעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  24. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

ולא לא מעניין אותי ששלוש יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by DAN123,

אני בשלב די בהתחלה שבו גורדון (אני) נמצא בחדר שהריצפה כמו סורגים. בצד שמואל יש סולם ,שאני יורד למטה יש ברכת מים וצינור אדום שמגשר לחדר וברכת מים נוספת אך אני עובר לחדר הזה וממשיך במישחק? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.