משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי איפה לשים את הדמו הזה,הוא קשור לביצועים של הכרטיס מסך וחשבתי שכדאי שתנסו אותו This is Ballistics - Velocity in its purest form! Ballistics is the Formula One of the future. Needless to say Ballistics is for the extreme speed freaks. Maximizing the use of the very latest 3D cards Ballistics is furiously fast and sweet to your eyes. Ballistics takes place during mans next century. Technology and increasing demand for hazardous entertainment has born a new form of racing. The Ballistics pilots run their hover bikes on magnetic fields inside a track that allows full 360º movement. The races take place in many different settings; all with their own unique design and …
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
פעם בימי הוינדווס 3.11 היה משחק כזה...שהייתה גולש סקי...וירדת במדרון ההר...ופתאום בא זאב ואכל אותך.... אז אני מחפש את המחשק הזה... תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם Enemy Territory: Quake Wars הוא רק משחק רשת ? או שיש גם משחק ללא רשת ? כלומר SINGLE PLAYER
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי כזאת מערכת: amd athlon 800 Mhz sdram 128 MB כרטיס מסך nvidia riva tnt2 model 64 pro 32MB cd-rom במהירות 50x windows me הgta3 שלי עובד די בסדר שאני מפעיל אותו (קצת מקרטע, לפעמים נעצר למשך חצי שניה). לאחר רבע שעה בערך הוא מתחיל לקרטע ושאני נוסע במכונית במצלמה מאחורי המכונית או ברגל מאחוריי המשחק נעצר כל הזמן למשך שניה או יותר וזה ממש מעצבן. גם כשאני מסתכל מלמעלה הוא לא עובד חלק. כדי שהוא יעבוד מהר אני צריך לצאת מהמשחק ולאתחל את המחשב. אני חושב שמה שאני צריך זה כרטיס מסך חדש בסביבות ה-600 שקל מינוס פלוס (אני מקבל אותם בזול מחבר) ואני שוקל לקנות ge force-4. את הmx-420 אין לו ושמעתי שmx-440 לא עובד עם direct-x 8.1 או משהו כזה. אם זה נכון אז אני לא חושב שכדאי לי …
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
אני מריץ אותו תחת WINDOWS 7 X64 ואיך שאני מתחיל המסך נשאר שחור וכלום לא עוזר. התקנתי את הפאץ ל-64 ביט וגם לא עזר. בפוסט הזה : http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1059848&page=2 בפורום של STEAM אומר שם מישהו בין היתר שכדאי להוריד הגדרה מסויימת (LIGHTING QUALITY) ל-HIGH במקום VERY HIGH. עכשיו מה שקרה זה שבפעם הראשונה שניסיתי להריץ את המשחק הוא פתח לי את ההגדרות של הרזולוציה, איכות וידאו ואודיו ועכשיו כבר לא אז השאלה שלי היא איך אני משנה את ההגדרה המסויימת הזאת.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
פרק ראשון בטרילוגיית אססינס קריד חדשה למחשב ולקונסולות, משחקי Halo לאייפון ו-Hearthstone לאנדרואיד - זאת ועוד במדור משחקי השבוע שלנו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-assassins-creed-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%95-halo-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני באמת לא מצליחה להבין ועם כל הכבוד לTORCLIGHT 1 הוא לא היה נראה כזה מעניין רק 2 נראה עכשיו יותר טוב, איך יכול להיות שלקח להם כמה שנים לבנות משבהו טוב? הרי יש להם ניסיון הם באו מבליזארד והם יצרו משחק מכוער כמו FATE. על מה האנשים שפותרו מבליזארד היו אחראים? Fate GamePlay & Fate Undiscovered Realms
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הצבעים של השמות של הנשקים ב TITAN QUEST אומרים (אני יודע אני יודע... משחק ישן..)
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הגעתי למשימה בCAMPEIGN של הRED BAL EXPRESS. הכול טוב ויפה, לא יותר מידי מסובך . אבל כשאני בא לחלץ את DOG COMPANY, אחרי שכבר פיניתי את האזור וכבשתי אותו, הם עדיין לא יוצאים מהבתים שהם מבוצרים בהם. מה אני אמור לעשות? http://img397.imageshack.us/my.php?image=cohhj4.png
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את קטע זה: http://img294.imageshack.us/img294/9029/111ul0.png תעזרו לי לעבור את קטע זה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני נמצא בקטע שאני צריך להתגנב חזרה אל תוך הספריה של הKEEPERS. זה בשלב שבו הם שולחים את הרוצחים שלהם להרוג אותי (אחרי שהאשימו אותי ברצח). לפי מה שכתוב לי אני אמור להיכנס דרך הSTONEMARKT PLAZA אבל אני לא מוצא שום כניסה לשם. ניסיתי לחפש גם בכל שאר החלקים של המפה ועדיין לא מצאתי מישהו יכול לעזור??
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
כתובת האתר: http://pirates.bethsoft.com/main.html השאלה שלי אם מישהו מכיר את המשחק הזה. אם כן אז הייתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו, והאם הוא דומה לגוטיק ו Morrowind שמאוד אהבתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי שאלה על MGS1 ו MGS2 יש הבדל בין גירסת הPS2 לגרסת הPC (אני מתכוון עלילה וזה ) ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
-
-
אני לא מצליח להתקין civ4 על המחשב שלי מאז התקנתי את החלונות 7. הסתכלתי ברשת - ניסיתי כל מיני פתרונות - מאנגלית - ולא הצלחתי או שלא הבנתי. הסתכלתי באמזון ואני רואה שאף משחק כמעט לא רשום כמתאים ל-7 אפילו ממש חדשים. למשל dragons age, civ4-5, heroes5-6 כולם רשומים על xp ווויסטה - לא על 7. היחיד שמצאתי בתחומים שמעניינים אותי שכתוב שהוא קשור לחלונות 7 הוא דרקונים 2. איך זה יכול להיות? אני כבר חושב לשדרג חזרה ל-xp... מיואש לגמרי... התקנתי במחשב כונן וירטואלי - לא שאני מבין מה זה ואיך זה. אבל יש כביכול xp וירטואלי על המחשב וניסיתי להתקין כשאני עליו וגם לא הלך. לא ברור מה זה ואיך זה. מאד מאד אודה אם מישהו יתן לי כיוון מדוייק לפתרון בעניין הציויליזציה 4 וגם הסבר כללי על הנושא - משח…
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הרשמים שלי דיי קצרים, כי שחקתי בו 40 שניות וראיתי שזה לא זה, אני לא מדבר על השליטה שאפילו לא נסיתי ללמוד אותה המשחק נראה פשוט רע, שחקתי אותו על HDTV והכל נראה עדיין פחות חד מה PC, הרבה פחות מפורט. נראה לי שהם הורידו המון טקסטורות בגלל שכדיי לשלוט על היחידות צריך לרחף כל הזמן על המפה ולשנות זוויות כל הזמן (עובד מאוד מהיר) לכן לא נראה שהיה ניתן לעשות את זה במהירות כזאת עם שמירה על אותה רמת גרפיקה. משום מה כל מראה כאילו "מטושטש", מוזר שיחקתי את זה באותה רזולוציה ששיחקתי ב PC (על אותו מסך גם) נחכה ל HALO 3
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לארגן קבוצה של 8 שחקנים למשחק ZERO HOUR זה יהיה היום בשעה6:00 יש מעוניינים??
-
מחפש משחקים עם גרפיקה טובה ועדיף יריות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, הבטלפיד לא נותן לי סרברים.אז ניסיתי לקחת מהאינטרנט וזה רושם לי שיש לי גירסה ישנה מה אני עושה?איך אפשר להתקין את הגרסה החדשה עם יש?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-