משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להפעיל את המונה פריימים, רשום שצריך לפץוח את הקונסול ע"י ה מקש (~) אבל אני לוחץ וכלום לא קורה?
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות משחק ברשת. הבנתי שיש גם Co-Op וגם Deathmatch. עוד לא ניסיתי. יש מצב? (אני אגיע בערך ב- 22:30 הביתה) HF
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אחרי שאני מכניס את הסריל זה מבקש ממני להכניס את הדיסק הנכון ניסיתי הרבה קראקים שמסתמכים על P2P יש משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
העם השלב שבו אני צריך לנצח על הגג אחד סיני ואז הוא נופל מהבנין זה האחרון?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כן...אכן לא עמדתי בפיתוי וקניתי לעצמי עותק.... התחלתי את המשימות ומאוד התבאסתי שאני לא מצליח לירות....האקדח פשוט לא מוכן לעשות כלום...אני יכול רק לשסף/לדקור/לרצוח אנשים מאחור אבל עם יש להם רובים זה מאוד קשה...(כן זה כן הכפתור בסטינגס אני לא טיפש עד כדי כך ) למישהו יש מושג למה?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מה קורה אנשים ?! נראה אם מישו יכול לעזור עכשיו לא כמו בפעם הקודמת שלא ממש ידעתם מה הפיתרון לשאלה שלי , אוקי אז המשחק הוא מלפני עשור שנים כנראה לא ממש זוכר הוא מבוסס על חתול כזה עם משיכת אב"ח על פרצופו והמשחק הוא כזה שאתה אוסף יהולומים כאלה ועובר שלבים די משעשיים הוא מלווה במוסיקה חמודה ואוייבים מצחיקים , שמו של המשחק משו בסגנון של דינמו חתול סגול כזה עם אב"ח אוקי רק מישיכול לעזור שיכתוב תגובה .. אז תודה רבה לעוזרים !! מקווה שבאמת תעזרו : יאלה ל"ט בלאט ! ;D
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק(כל אחד מהם) אחרי ההתקנה אז ההפעלה הראשונה עובדת מצויין..הגדרות תצוגה וכאלה כשאני מפעיל אותו בפעם השנייה , הוא יוצא כשנטען המסך הראשי...זה קורה בשני המשחקים.. כשהיה לי ג'יפורס שתיים, זה לא קרה. עכשיו יש לי r9550 יש מצב זאת בעיה עם תאימות של כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני משחק הכול עובד חלק פיתום המשחק נתקעה מופעיה מסך כחול ולפעמים פשוות עושה ריסטרת מה הבעייה? יש לי p4 3000 cache לוח אם של asusP4P800-E Deluxe זיכרון 512 A DATA? xfx 6800GT256 MB
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
http://www.cheatcc.com/pc/chaser.html לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך אפשר לקבל שם כסף? כי אני תקוע, והאוטו שלי הרוס לגמרה, וצריך לתקן... תודה-גיל
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הורדתי את המשחר half life2 מהתוכנה אימיול, אך איני מצליח לצרוב את קבצי ה-.cue חוץ משל הדיסק החמישי. עזרו במהירות יבורך במזל טוב לכל מי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני תקוע ב- Korean בשלב הראשון. אחרי שאני בונה את כל המבנים שצריך אני אמור להביא מס של אוכל לעם אחר ,אני לא הבנתי איך עושים את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בשלב השני אני לא יודע איך משחררים את הבחורה שקשורה על הריצפה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3087042,00.html המקלדת שלי רטובה מהריר שנוזל לי...
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי עצבים לסיים את המשחק אני סתם נהנה לשחק פה ושם אבל אין לי הרבה מכוניות מן הסתם. אני לא מוצא בשומקום צ'יטים לגרסת ה- PC וכאן אני מבקש את עזרתכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו מכיר משחקי קווסט בסיגון Alone In The Dark 4? שבהם אתם מפחדים כל המשחק וכבר בטוחים שכל שניה תשמעו איזה צעקה או שיקפוץ עליכם כלב מת מהשיחים ותקפצו מהכיסא מרוב בהלה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בשלב boat בסופו אחרי שפוצצתי את הצד של הספינה וברחתי לצד השני ואז מגיע קרייג במסוק ויורה עלי עם מכונת ירייה ואני לא מצליח להרוג אותו .בבקשה תגידו לי עם איזה נשק להשתמש ומה לעשות כדי לעבור את זה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום , שמעתי שניתן להוסיף למשחק Need For Speed Undergroung 2 תוספת של 2 מכוניות.. פיג'ו 106 ואופל קורסה רציתי לדעת כיצד עושים זאת?? תודה אמיגוס
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר כניסה למשחק , אני בחור משחק חדש ורמה ואז מוצג הסרטון , לאחר שהסרטון נגמר ישנו מסך שחוק למספר שניות והשמחק יוצא לשולחן העבודה וזהו . ככה זה בכל ניסיון הפעלה . אם למישהו הייתה אותה בעיה אני אשמח אם הוא יכתוב על זה ויעזור בפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי את Jedi Academy מהם כל שאר המשחקים שבאו אחריו בסדרה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
די בהתחלה אחרי שאני הורג את "איש העורבים" ואני מחליק על וילון לתוך חדר ,הורג שם כמה , ואז יש בור שצריך לעבור ואני לא מצליח אנא עזרו לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק וכשאני מנסה להיכנס אליו... תסתכלו בתמונה אני לא יודע איך להסביר: ??? http://img93.echo.cx/img93/1104/ffffffffffffffffffffffffffffff.png תעזרו לי אין לי מושג מה לעשות ואני ממש רוצה לשחק בזה :'( תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תנו לי תוכנה שיתופית טובה .כלומר שאפשר להוריד ממנה משחקים רבים . (אימיול ,אקזה אני כבר מכיר) משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אם למשהוא יש תמשחק ויכול להגיד לי עם המשחק שווה משהוא? כי חבר שלי אמר שזה משחק יפה וחבר שלי השני אמר משחק מגעיל בטירוף וסתם חיקוי של ניד פור ספיד.. אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-