עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by oren99,

אני כבר משחק בחבילת ההרחבה ל King's Bounty: the Legend כמו ההמלצה הראשונית, גם ההרחבה ממכרת וכיפית. Release Date: November 19, 2009 Exclusively on: PC Genre: RPG Publisher: 1C Company Developer: Katauri Interactive King's Bounty: The Legend, ציון 82 ב metacritic

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  2. האם משהוא שיחק במשחק הנ"ל

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  3. Started by Delux,

יש לי כרטיס מסך סביר GFORCE 4 MX400 והMAXPAYNE על רזולוציה 1200X760 32 BIT בהתחלה התלהבתי הלכתי לGTA 3 ובקושי עברתי את ה 800X600 16BIT משהו יכול להסביר איך זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה שאני מחשק במשחק העכבר מהבהב! זה בעיה במשחק או בכרטיס מסך שהוא HD3650?

5. אז ככה לפני קצת פחות משבוע פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את ווינדוס XP. עכשיו הכל בסדר- עובד חלק ואני מאוד נהנה (כמובן שגם מאנריל), חוץ מבעיה אחת מעצבנת מאוד שאני משתגע כבר ממנה: אני מתקין את פיפא 2002 הכל עובד בסדר ואני אפילו משחק בו הכל פשוט נפלא בפעם השניה שנכנסתי לפיפא הוא רושם לי : "FIFA 2002 is not installed correctly/ please reinstall" אמרתי שאולי במקרה משהו השתבש אז הסרתי את הפיפא (uninstall) והתקנתי מחדש, אבל זה קרה עוד פעם- בפעם הראשונה אני מצליח לשחק באופן מושלם אבל מהפעם השניה הוא רושם לי את ההודעה הזאת. ניסיתי כבר אינספור פעמים את התהליך הזה- אבל לשווא ניסיתי להתקין לספריות ותקיות שונות אבל כלום לא הועיל אני רשום באיזה טורניר פיפא מסכן (שאני מקום ראשון ;D) ו…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by RonCohen,

איך אני משחק בRainBow Six Vegas 2 בספליט סקרין אני זוכר שראיתי שאפשר

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 8 עם שני כרטיסי מסך 1 אינטל השני נוודיאה השתמשתי בתוכנה FRAPS הכרטיס מסך נוודיאה לא פעל לי ,היתה בעיה עם המנהל התקן שלו . הופיע לי שגיאה כלשהיא במנהל ההתקנים לגבי הכרטיס מסך קוד 43 משהו כזה .. אז שחקתי כנראה על כרטיס המסך אינטל . הורדתי את ההגדרות ליותר נמוכות והיה לי 20 25 FPS .. אחרי שהתחלתי לנסוע (בהתחלת המשחק מהנמל ,) היה הכל טוב באיזה שלב שנסעתי משם , קבלתי פחות FPS חשבתי כנראה זה בגלל הפעילות שם , חזרתי לנמל והכביש שהיה לי 25 FPS ופשוט זה עדיין נשאר על 18 או משהו כזה .. נסתי להנמיך עוד יותר את ההגדרות , ולא זוכר כמה קבלתי , אחרי שנסתי להחזיר להגדרות הכי קודמות שקבלתי בהתחלה שם 25 FPS ואז 18 ,התחלתי לקבל 15 16.. ואחרי שינוי והגבהת הFPS א…

8. Started by yaya12345,

הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  9. שלום לכם , הורדתי לפני זמן קצר את המשחק- Soldier of Fortune Payback, עכשיו התקנתי אותו והכל טוב , אני בא להכנס אליו הוא נכנס אבל יש מצב שחור ,והמשחק אינו פועל. אמרו לי לעדכון כרטיס מסך , מה לעשות ? , תודה.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by mikko,

http://store.steampowered.com/app/4500/

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם אני משחק כרגע ב HL2 E2 אורנג בוקס.ממש בהתחלת המשחק כאשר אני רואה את הוידאו הראשון ביחד עם אלכס על המסך לאחר תיקון החשמל המשחק לאחר דקת וידאו על המסך נתקע ויוצא למסך של וינדואס.מישהו נתקל בבעיה הזאת??? אפיזוד 1 עבר ממש חלק. ???

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. אני פשוט לא מצליח להכנס למשחק... הוא טוען לי כבר בערך 20 דקות... זה התחיל אחרי עדכון לפאטץ׳ החדש (1.3.1) עוד מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  13. MMORPG - Massive Multiplayer On-Line Role Playing Game הכוונה היא למשחק כגון : World Of Warcraft , משחק המוני לרשת הדורש תשלום חודשי . נושא הפוסט הינו אופן המשחק של WoW . חוסר בתנועה זורמת של השחקנים ( כגון : הנסיך הפרסי או Lord Of The Rings: The Return Of The King ) ושיטת משחק המבוססת ברובה על העכבר. שכן ברגע שיוצאים עם קבוצת חברים שהכרנו זה עתה במשחק להתקיף את הזאב המאיים, כל אחד מפנה את דמותו ע"י העכבר כלפי הזאב והדמות פשוט הולכת ומכה בשרירותיות את הדמות בלי יכולת להתגונן ולהתקיף במגוון רחב של תנועות. סיבה שיכולה לגרום למותם של השחקנים במהרה במידה ואינם מגובים ע"י דמויות אחרות ( כגון מטילי קסמים למיניהם ) שחוברות אליהן יחד בכדי שיוכלו להקים לתחיה את הדמות הנרצחת בברוט…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. הי קניתי משחק מקורי ויש לי בעיה עם ההתחברות און ליין מדובר על משחק nbak15 לPC האם מישו נתקל בבעיה דומה ויודע את הפתרון עקב כך לא מופיע לי הלוקרר רום ואני לא יכול להכניס את הקוד של הבונוס וגם לא לשחק און ליין אמשח לעזרה והמון תודה

15. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/far-cry-4-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%a2%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Roshos,

אני התחלתי לשחק בטייקון סיטי ניו יורק וגיליתי שבכל פעם שאני מנסה לעבור שלב אז המשחק יוצא לי והווינדוס מבקש לשלוח דו"ח שגיאות... אני ממש בבאסה ואני לא יודע מה לעשות..

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by reviZor,

שלום חבר'ה קניתי את המשחק איך שיצא ועדיין לא יצא לי לשחק עם צוות כל כך ומכאן באה השאלה אם יש שחקנים ישראליים שמעוניינים להקים צוות? הניק שלי בUPLAY הוא revirev

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. החלטתי לפתוח שרת אשר ימשיך את דרכו של השרת הקודם זכרונו לברכה (: RESURRECTED בשרשור הנוכחי תעודכן כדרך קבע רשימת משתמשי השרת (אותם תוכלו לצרף לרשימת החברים שלכם), כמו-כן יעודכנו פרטים נוספים הנוגעים לפעילות השוטפת של השרת והמשחק באופן כללי. הערה חשובה: כדי לשחק בשרת צריך קודם כל למחוק אותו מרשימת המועדפים או ההיסטוריה ולהוסיף אותו מחדש פעולה זו צריכה להתבצע רק פעם אחת אם עוד לא שיחקתם בשרת הזה מאז שהשרת הקודם שלנו ירד בשרת ישוחקו שני סגנונות המשחק הרלוונטיים לקיבולת של 32 שחקנים - Conquest ו Rush המפות במצב Rush הן - Valparaiso, Isla Inocentes, Arica Harbor, Nelson Bay, Port Valdez, Laguna Presa המפות במצב Conquest הן - Panama Canal, Lag…

• 442 תגובות
    • 59.8k צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

בערך 75% מהזמן יש לי בעיות להתחבר לשרתים וגם מתי שאני מתחבר קורה די הרבה שאני פשוט נזרק מהמשחק. זה כל כך מעצבן שאני משלם המון כסף על משחק (למעשה חצי משחק כי לא קניתי את ההרחבה) ואני לא מצליח לשחק בו בצורה נורמלית כי השרתים הדפוקים של EA לא מאפשרים לי או PB חושב שאני משתמש בצ'יטים או משהו. אין שום מצב שאני קונה את המשחק הבאה של BF אם לא יוכח שהם פתרו את הבעיות הדביליות האלו. בפורום של BATTLELOG יש ת'רד עם יותר מ5000 תגובות של אנשים שיש להם בעיות זהות. גם לכם יש בעיות? הצלחתם לפתור אותם? נ.ב. אחרי הפאץ' האחרון אפילו מתי שאני מצליח להתחבר המשחק ממש ממש תקוע.. אבל יכול להיות שזה בגלל שהמחשב שלי די מיושן. אבל זה גם די דפוק שאני קונה את המשחק והוא עובד לי טוב על המערכת שלי ואחכ…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה יש לי פינגים גבוהים מאוד גם בשרתים בארץ!! הכוונה לכל אלה שתחילת הרשימה שרשום בצד 38-57 ככה אני מקבל במשחק פינגים של 140-200 ואפילו 300+!! למה זה?? יש לי חבילה של 2MB ב-012 וכמובן אצל בזק התשתית של הקו טלפון מותאמת לזה כאילו דיברתי איתם וסגרתי איתם גם זה המבצע שיש להם לחודשיים

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  21. לגיים פד.. הגיים פד הוא האלחוטי של לוג'יטק (מומלץ בחום!). המשחק פשוט לא מתייחס אליו כלומר אין אפשרות לזוז בתפריט, בקביעת מקשים הוא מתייחס רק לשחקן אחד - מקלדת, ובנוסף כאשר יש שם משחק מסויים שחייב שני בקרים (מקלדת ועוד משהו) הוא אומר שצריך בקר משחק נוסף. יצאתי מהמשחק נכנסתי לפיפ"א, בלי לשנות כלום, והפיפ"א הגיבה רגיל לגיים פד.. הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק אבל עדיין אין התייחסות מצד המשחק ( VIRTUA).. הצעות? תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Deus Ex: Mankind Divided הוא פרק מרכזי רביעי בסדרת הסייברפאנק המהוללת, שמפותח למחשב ולקונסולות ה-HD. צפו בטריילר הראשון בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%94%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-deus-ex-%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם ! אני מחפש משחק חביב ונפלא ולא זוכר את שמו, מדובר על משחק דמוי פאקמן שצריך לאכול מין" X" כאלה ולהיזהר לא להיפגע מכדורים שנופלים עליו, הוא בורח ממיספריים שאם הם נוגעים בו הוא מתפוצץ, יש מספר שלבים נדמה לי 120 שלבים גודלו של המשחק הוא פחות ממגה (נדמה לי). אני מודה לכם על העזרה בשאיפה למצוא את משחק חצי מחשבה המצוין הזה .

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by shodan,

אחרי שבחרתי את הLOCK PICK איך אני פורץ?איזה מקשים?מה הולך כאן

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  25. Started by AviCrash,

היי כולם!!! יש לי בעיה קטנה בפיפ"א... כל פעם שאני מגיע בערך למחזור ה25/6 בליגה... הוא טוען את המשחק ויוצא לווינדווס... לשחק משחקים ידידותיים אפשר ולהתחיל ליגה אפשר אבל מהר מאוד שוב יוצא לווינדווס... אם אני מוחק את השמירה,אפשר להתחיל חדש אבל שוב,עד למחזור 26 בערך... מה אפשר לעשות!? אגב,יש לי אקס פי 256 DDR פנטיום 4 1.7

• 3 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.