עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by roee3,

התקנתי את המשחק והוא מבקש ממני קוד מה אני אמור לרשום שם ? אני משתגע כבר מיזה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

פעם בימי הוינדווס 3.11 היה משחק כזה...שהייתה גולש סקי...וירדת במדרון ההר...ופתאום בא זאב ואכל אותך.... אז אני מחפש את המחשק הזה... תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by GanJaval,

המפרט של המחשב שלי הוא כזה 6600 gt מעבד 3.0 ו1024 DDR2 (זיכרון) אז ככה אני משחק call of duty ברשת ולאחרונה התקנתי את הדרייבר החדש של נוידה וה FPS שלי במשחק ירד יש מצב זה בגלל הדרייבר אם כן יש אולי דרייבר שיתאים יותר למשחק וזה call of duty הראשון ! ואם הנתונים של המחשב שלי מי שמבין קצת בקול אוף דיוטי יש מצב ל 333 FPS עומד ??

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by ELIRAN1234,

היום ניסיתי לגלוש באינטרנט דרך רשת ה-WIFI אני פשוט לא יודע איך. אני ישמח עם מישהו יעזור לי

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by nokobik,

אהלן אנשים, אני מחפש שחקנים לשחק נגדם אונליין בפרו אבוללושן סוקר 4. יש פה עדיין אנשים שמשחקים בו? דברו איתי. http://pes4online.acsv.net/downloads.html

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by irav,

טוב אאז אחי הקטן משחק ברימן 3 והוא נטקע איפה שהוא עכשיו גם אני לא מצליח לעבור אתזה פעם הצלחתי עכשיו לא :lol: אז בקשה תעשרו לי: צריך לתת יריה על הסמל של היד הזה וצריך איכשהו לבוא בסיבוב|(והחץ שבתמונה הוא מהמשחק לא ממני)! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by mattanl,

היי, בשבועות האחרונים צצה לי בעיה כשאני משחק ברשת (רשת ביתית) בפיפא 2006. קורה כמעט תמיד שבמצבים של כמעט הבקעה (נגיד שאני ברחבה ובועט ואו שהשוער יעצור או שהכדור יכנס), המשחק מיד מודיע על ניתוק של התקשורת. בעבר היה קורה לי פעם בכמה משחקים שהמשחק היה נתקע לכמה שניות ואז מודיע על ניתוק (בלי קשר למצב, סתם ככה פתאום), אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל כי זה קורה תמיד (אי אפשר אפילו להגיע למחצית). אתם מכירים את הבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. שיחקתי במשחק הזה במשך שעה וזהו יותר אין לי חשק לשחק האם זה כול כך משעמם או שזה רק אצלייי????

9. Started by yotam360,

איזה משחק פעולה או מירוצים כדאי לקנות ל-PSP???

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by blanco,

שלום לכולם קניתי מכשיר ps2 עם ציפ ורציתי לדעת איך אני צורב משחקים גם כאלה שאני מוריד וגם מדייסק קיים תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by LIOR42,

היגעתי לשלב שבוא אני ועוד אחד נכנסים לבנק לאחר מיכן הוא יוצא ואני לא יודע איך להמשיך מישם?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. http://www.gametunnel.com/ בין כל כותרי הענק שיוצאים קיימת תעשיה די גדולה (טוב לא ממש גדולה... אבל תעשיה נון דה לס) של משחקי אינדי, משחקים עצמיים שפותחו הרחק מהענקים דורסי המקוריות, יש משהו מאד ממכר בגרפיקה דו מימדית ומשחקיות פשוטה כנסו לאתר, הורידו מבחר משחקים (רובם בחינם או גירסאת טרייל מוקצבת בזמן) והנו ממשחקיות שכבר לא רואים מומלץ במיוחד הוא Oasis מן שילוב של סיב עם משחק ניהול מידברי, וכל זה על סטרואידים כשכל "שלב" במשחק לוקח פחות מ5 דקות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hapoel,

אחרי שגמרתי להתקין אז מי שמכיר את המשחק צריך לדעת זה מגיע לשמן הזה שצריך לטעון את המשחק ויוצא מהמשחק בלי הודעה בלי כלום סתם ככה יוצא מישהו יכול לשער מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  14. עדכנתי את הBF 2 דרך האינטרנט והתקנתי את ה SPECIAL FORCES ועכשיו שאני מנסה להפעיל את המשחק (ספיישל פורסס) הוא לא עובד לי ומראה גם את הבעיה הבאה: וגם BF הרגיל כותב את אותה הבעיה... נ.ב - איך אני מבטל את ה REFRESHOCK הזה(יש לי LCD..)?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by KKK,

איך שומרים במשחק? אני לא רואה אפשרות לשמור אז חשבתי שיש נקודות שמירה במשחק שיחקתי 20-30 דקות ועדיין אין מקום לשמור את המשחק... אממ וגם אני חדש בקטע של POP אז מה הקטע של גרגרי החול? מה אני עושה איתם? איך אני מפעיל אותם..אני רואה שיש לי שלושה בהתחלה.. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by evman007,

יש לי בעיית סאונד במשחק.כאשר אני נכנס למכונית אני לא שומע כלום וגם כאשר אני הולך ברחוב.רק כאשר מכוניות חולפות לידי אני שומע את הרעש שלהם עוברות לידי.מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. נואש למצוא משחקי תפקידים בסגנון של דיאבלו divine divinty וכאלה.... אם יש כאלה חינם ברשת זה + תודה!

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by mardona,

אני אתמול התקנתי את המשחק ואני פשוט לא יודע איך לשחק אין לי מושג מה עושים,איך עושים ואיפה עושים אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by kikkler,

i'm thinking about finally getting this game - how's the servers population these days? does anyone still play it ?

20. טוב חברים אם תוכלו לעזור אני אשמח ....התקנתי את המשחק לפני כמה ימים ונכנסתי להגדרות של התצוגה להרים את הפילטרים והרזולוציה הרמתי הכל נגיד לאיכות גבוה רזולוציה 1024X768 כולל אנטי אלייזינג לX16, עכשיו צריך לצאת מהמשחק ולחזור כדי שההגדרות יכנסו לתוקף אבל הוא נותן לי מין הודע שמשהו לא בסדר בהגדרות שלי ואני שואל אותכם מזה ניסיתי את כל האפשרויות כולל רזולוציה יותר נמוכה ולא הצלחתי להרים יותר מX4 אנטי אלייזינג מה לא עשיתי התקנתי את הדרייבר הכי עדכני התקנתי דיירקט X הכי חדש התקנתי את המשחק שוב עשיתי ריסטרט למחשב וכלום שום דבר לא יודע למה זה אולי בגלל שהמשחק הזה פותח בטכנולוגית open gl ויש לי כרטיס של רדאון כמו שרשום במפרט שלי שזה תאמת כרטיס סוס אבל לא יודע כי לאח שלי יש גם רדאון …

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  21. איך משחקים בAge Of Empires III Multiplayer אנחנו נכנס למולטיפלייר ואז לLAN פותח חדר אני אומר לבן דוד שלי להתחבר לאיפי שלי וזה לא עובד הוא רושם timeout : 15 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא מצא שום שרת.. מה עושים? פתחתי את הפורטים שכתוב באתר של AOE3 וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

תאריך יציאה, תמונות משהו? תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by IG,

מישהו מכיר את המישחק? אני רוצה לדעת עליו פרטים... (אין לי מושג איך כותבים את זה באנגלית...)

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by eladbu,

???איפה תיקיית שמירת המשחקים???

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  25. יש איזו תוכנה שמדמה רשת וירטואלית בשם hamachi לפי מה שרשום בפורום הזה: http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=3123&postdays=0&postorder=asc&start=0 אפשר לשחק ב Need for Speed Most Wanted דרך האינטרנט עם משחק lan מישהו ניסה כבר ? מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד עם המשחק nfsmw?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים