עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by CyberSpider,

אנשים אם מישהו זוכר את שנות ה95-96 הרחוקות בטח מכיר משחק בשם Crusader: No Regret, שהוא ההמשך המשופר והמושקע יותר של החלק הראשון Crusader: No Remorse, שהיה להיט איסטרי בין חובבי הז'אנר . באותה תקופה יצא גם משחק שאותו אני מחפש בנרות, גם בסגנון של המשחק הקודם, אין לי שמץ איך הוא נקרא, אבל אני זוכר בוודאות שמשחקים בתור רובוט קטן וחמוד (או שלא כ"כ חמוד ;D) ודבר ראשון שהוא אומר כשמתחילים לשחק הוא: I'm ready to rumble יש למשהו מושג על מה אני מדבר??

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by D@nny,

כשאני מפעיל את המשחק(כל אחד מהם) אחרי ההתקנה אז ההפעלה הראשונה עובדת מצויין..הגדרות תצוגה וכאלה כשאני מפעיל אותו בפעם השנייה , הוא יוצא כשנטען המסך הראשי...זה קורה בשני המשחקים.. כשהיה לי ג'יפורס שתיים, זה לא קרה. עכשיו יש לי r9550 יש מצב זאת בעיה עם תאימות של כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by עידןאופיר,

אני לא מציע כאן תסטים שלי למכירה אבל אני רק רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור cod7 cod8 cs.16 כל המשחקים באותו סטים בכמה אני יכול למכור אותם?ואיפה אני יכול למכור?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by pringles,

תציעו איזה מישחקי אסטרטגיה טובים יש חוץ מ ג'נראלס רד אלרט וורקראפט סטארקראפט הירוס

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by שניצל,

מחר (1.10.13) אמור לצאת עדכון משמעותי ל-Terraria - העדכון הכי גדול מאז 1.1, שיצא לפני כשנתיים. העדכון יכיל כמות אדירה של אויבים, חפצים, כלי נשק, דמויות, אזורים ובכלל פיצ'רים חדשים. למי שלא מכיר את המשחק, מדובר במשחק שמזכיר קצת את Minecraft בדו-מימד, אבל עם יותר דגש על לחימה. המשחק בעולם פתוח, והמטרה בו היא לחקור את העולם, לחפור באדמה, למצוא מחצבים שונים, להשתמש בהם כדי לבנות מבנים וליצור חפצים, ולהשתמש באלו כדי להילחם במפלצות ולחקור את העולם עוד יותר. המשחק עולה כרגע 10$ בסטים, אבל עדיף לחכות למחר, אולי יהיה מבצע לקראת העדכון החדש (כמו שהיה כשיצא עדכון 1.1). http://store.steampowered.com/app/105600/ יש לו גם גרסה לקונסולות ולאנדרואיד/iOS.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by rosesr,

באיזה משחקים אפשר למכור דמויות ואביזרים? ואיך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  7. מחפש משחקים בסגנון -Max Payne - הסגנון של הסוכן היחיד

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by redti,

I CANT INSTALL THE GAME OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup I NEED HELP

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by thegodx,

http://img81.exs.cx/img81/4682/d2prison0700001dw.jpg איך עוברים את המקום הזה זה "בבית הכלא" אני מישתגע כבר....

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by bluemail,

המשחק אצלי מותקן על D פירמטי את C אם אני מתקין שוב על D השמירות עוברות ? ואם לא איפה נשמר ברד אלרד ?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by ozzo,

והאם זה ירוץ על מערכת הפעלה חלונות 2000 (פרופשיונל)

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by messi,

התקנתי לאחותי סימס 2 חיי לילה וכשעובר 20 דקות מאז שהיא משחקת אז המשחק נתקע ולא זז המשחק פשוט תקוע ובכלל לא זז יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by !!צפעון!!,

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול לתת לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by naknir,

שלום חברים, אני רק לאחרונה התחלתי לשחק משחקי מחשב והייתי רוצה לדעת אם יש איזה אתר שמרכז בו מדריכים למשחקים שונים... לדוגמא: Delta Force Black Hawk Down, GTA Vice City, Max Payne 2 וכו'.... זה מאוד מאוד יעזור לי. המון תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  15. התקנתי אצל בן דוד שלי generals והא נתקע באמצע ההתקנה. יש לו radeon 7200 ואני לא יודע אם הוא כרטיס חלש מדי כדי להפעיל את המשחק ובגלל זה הוא לא מתקין אותו. אולי מישהו יכול למצוא או להביא לי את הדרישות האופטימליות של המשחק או יודע מה הבעיה אז שיגיב. תודה.

16. Started by yair100,

שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ על משחק co-op הדומה בסגנונו ובאיכותו ל rayman origins ו Trine? תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by pc student,

אם הבנתם תגידו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shon2913,

בקצרה על המשחק Tom Clancy's H.A.W.X תיאור המשחק: הטיסה החדש של Ubisoft. ניסיון מוקדם בגיחות קרביות - לא דרוש בעולם העתידני הנפרס בפנינו ב-Tom Clancy's H.A.W.X, חילות אוויר להשכרה הם הכוח הצבאי המוביל בעולם, בזמן שמשבר בשווקי הנפט מקרב במידה מאיימת את מלחמת העולם השלישית. כטייס קרבי, אתם תגויסו למבחר משימות הכוללות קרבות אוויר ותמיכה בכוחות קרקע. למרות שהוא מוגדר כ"סימולטור", H.A.W.X לא ממש מנסה לדמות את המציאות, אלא יותר להציע חוויה מהנה ומלאת אקשן ופיצוצים. גרסת ההדגמה כוללת שלב הדרכה שיכיר לכם את עקרונות המשחק, ושלב נוסף בו תצטרכו להגן על שמיה של ברזיל. מי שמשחק שיצטרף אלינו בשרת באמצ'י, לקהילה הכי גדולה של HAWX בישראל. גרסת האמאצ'י זאת גרסת 1.0.1.5. שם …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by thebigman1977,

שלום. קניתי את המשחק -homeworld 2 ,יש לי מסך רחב ולא משנה באיזו רזולוציה אני מנסה לשחק-תמיד חסר לי החלק התחתון של המסך,מצאתי כמה פורומים שבהם ממליצים לנסות להגדיר ידנית את הרזולוציה-אבל המשחק מסרב לקבל כל רזולוציה רלוונטית,יש למישהו פיתרון לבעיה?

20. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 15 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע אנחנו נותנים בראש בפרק Uncut! כלומר בלי שום חיתוכים ובלי עריכה, חי ומדמם ישר לשולחן שלכם. נהנינו מההקלטה מאוד, מקווים שגם אתם, אגב זאת גם השאלה השבועית שלכם – ספרו לנו אם אהבתם או לא. (רמז… לא!) חוצמזה יש לנו סקירות קצרות על המשחקים ששיחקנו השבוע, 4 אפליקציות חדשות לאייפון (קרטונטיק, שבץ נא לועזי, סטיופידיטי 2 ורליקס). הרבה חדשות חמות (דשבורד לאקסבוקס ואולי גם סקייפ, אין חדש לגבי ה-PSN, שמועות על MW3, השקות משחקים שונים והקעקוע הכי מגניב בעולם). לראשונה – יש לנו סקירת מאזין …

21. Started by mos86,

היי יש לי מק, אני מעוניין לשחק FIFA 2023 בענן. האם הדבר אפשרי, אם כן איפה ואיך הכי מומלץ? תודה!

22. 1. זה המפרט שלי עם מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 64ביט.. אני רוצה לשחק משחקים ובינהם cod5 והנסיך הפרסי האחרון..איזה תוכנות אני צריך להתקין בכדי שאוכל לשחק? (אני מתכוון דיירקטאקס וכדו') 2. איזו גרסה של תוכנות? 3. אפשר בבקשה לינק לתוכנות שאני צריך..? 4. יש לי את הקובץ של המשחק (קובץ איזו).. אני חייב לצרוב אותו או שיש דרך אחרת לפתוח אותו על המחשב ולהשתמש בו? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE ספק כוח: enermax pro82+ 525w זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK קשיח למחשב שולחני: ST3500320AS Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כרטיס מסך: BF…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום,מחקתי בטעות את התיקייה "interface" מישהו יכול להעלות אותה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by guy_pr,

שלום יש לי הגה ואני רוצה שתמליצו לי על משחק של מרוץ מכוינות שווה .

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by OC,

אפשר הסבר מזה המישחק הזה? 8)

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.