עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני אם המחשב התותח שלי ואני לא משחק איתו... רק גולש באינטרנט אז תמילצו לי אל משחקים טובים כי אין יל מה לשחק עכשיו :-X

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  2. אני מנסה להפעיל את far cry 5 יש לי את הגרסה האחרונה ... ויש לי כרטיס מסך HD 6970 (ישן יחסית) מה שקורה זה שהמשחק קורס או בתפריט או בבאנצ מארק או שניה אחרי שמתחילים את המשחק בדרך כלל הסאונד קצת נהיה מקוטע .. יש טיפה ריצוד במסך ואז המחשק קורס אין דרייבים חדשים יותר לכרטיס מסך הזה מאז 2015 .. אז אני לא יודע מה לעשות כרגע חיפשתי באינרטנט ... ולא הצלחתי להגיע עם זה לשום מקום עצות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני רוצה להפעיל את המשחק הזה, יש לי את האימולטור DOSBOX אבל הוא אומר משהו עם תאימות לוינדוס NT. יש דרך להפעיל אותו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. בבקשה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. שיחקתי במשחק הזה במשך שעה וזהו יותר אין לי חשק לשחק האם זה כול כך משעמם או שזה רק אצלייי????

6. Started by guynemni,

זה לא קורה תמיד אבל לרוב כשאני מעלה מפה או אפילו באמצע משחק לפעמים זה קורה עוד לפני שאני מגיע לתפריט ההתחלה המשחק קורס לי! ומה שגורם לזה הוא הקובץ kernel32.dll זה מה שכתוב לי מישהוא יודע למה ואיך לתקן את זה??? בבקשה עזרה!:'(

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

אפשר לשחק משחק רב משתמשים ברשת הביתית בגרסת ה Beta ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום! אתמול התחילה לי הבעיה המדוברת, אני שם את את הרזולוציה על 1680X1050 (רזולוציה טבעית של המסך) ב-COD4 וגם ב-COD5 ומופיע טשטוש מוזר... זה ממש נראה כאילו הוא בכלל לא ברזולוציה 1680X1050... ניסיתי לעדכן DIRECTX, להחליף ולהחזיר רגולוציות, להתקין מחדש את המשחקים, להתקין מחדש את הדרייבר של הכ.מסך.... כלום!!! הנה תמונה שצילמתי - http://img357.imageshack.us/img357/9396/34447879tp6.jpg בבקשה אני צריך עזרה!! תודה רבה לכל העוזרים!!!! :yelclap: עריכה: למה הנושא שפתחתי מקודם נסגר?.... לא הביאו אפילו סיבה... אני לא מבין... זו תקלה באתר או שמישהו לא היה מתחשב ו\או אוהב לתקשר?...

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. הכותר החדש בסדרת המפוארת שהיה אמור להגיע אלינו בפברואר הקרוב מתוכנן להיות מושק כעת רק בחודש אוגוסט, במטרה לספק תוצר מלוטש ואיכותי עוד יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מקצה-שיפורים-נוסף-deus-ex-mankind-divided-נדחה-בחצי-שנה/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Vidati,

עוד סרטון של שלב אחר שאני בונה בשביל תרגול...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ^Z^,

אני משחק בבאטל.נט תחת הכינוי yoavY. אני נובי רמה 3, אבל אני מכיר את השיטות (משחק כבר קרוב לשנתיים עם משתמשים שונים) עוד משיהו כאן משחק בקביעות בבאטל.נט?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by TeaTime,

אתה גם נידרש לקרוא את חוקי הפורום, ולראות שדיוני וארז אסורים נוספה לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש, בשלישית תורחק ננעל.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by yoni321,

אחים שלי אני מחפש את הפאץ בעברית למשחק רשום למעלה כדי שיהיה את כל הסרברים. לינק לאתר הבית http://www.tactical-ops.de/ אם למישהו יש לינק HTTP בבקשה דחוףף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Hipno,

שלום לכולם =] רציתי לדעת אם יש פה שחקנים Age of Empires Online? למי שלא מכיר, המשחק הוא משחק המשך לסדרת Age of empires. המשחק חינמי, עד שתגיעו לקווסט שלא תוכלו להפעיל או חפצים מרמת נדיר ומעלה שלא תוכלו להשתמש בהם. לאתר המשחק מישהו פה משחק בזה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by J S Bach,

שלום, רכשתי את המשחק דרך ORIGIN ובמהלך ההתקנה, ההתקנה פשוט מפסיקה ויש הודעה שההתקנה נכשלה כי יש חסך במידע. מה לעשות? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  16. אהלן אהלן, במסעי המשעוממים באינטרנט מצאתי לי שירות חדש, מגניב וחינאמי של ID בשם http://www.quakelive.com/ נכנסים - נרשמים חינם - ובשלב זה ניתן להתחיל לשחק את המשחק האהוב Quake3 למעשה בתוך חלון הדפדפן. ניתן גם לעבור ל- Fullscreen ולהפציץ באיזה רזולוציה שבא לכם. המשחק נראה סביר ומשחק סבבה לגמרה. אני מעלה את זה מכמה סיבות: 1) זה חינם וכיפי 2) החידוש הטכנולוגי דיי הדהים אותי 3) מכיוון שהמשחק עוקב אחרי הביצועים שלכם הוא נותן לכם דירוג ומציב אתכם נגד שחקנים עם דירוג דומה. אני זוכר את הזמנים שנכנסתי לשרתים ויצאתי מתסכול אחרי כמה דקות, ובכן... פה המערכת דיי עובדת. כל משחק הרגשתי שאני מול שחקנים שהם בערך ברמה שלי. תהנו!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by 114508534,

לאחר כניסה למשחק , אני בחור משחק חדש ורמה ואז מוצג הסרטון , לאחר שהסרטון נגמר ישנו מסך שחוק למספר שניות והשמחק יוצא לשולחן העבודה וזהו . ככה זה בכל ניסיון הפעלה . אם למישהו הייתה אותה בעיה אני אשמח אם הוא יכתוב על זה ויעזור בפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. אז ככה חיפשתי קודים במלא אתרים ומצאתי רק ל-XBOX מה שאני צריך זה קודים למחשב (אולי תוכלו לעזור לי ??) הורדתי Trainer ולא הצלחתי להפעיל אותו (מה זה מקש Numpad ?)

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

שלום אני משחק במשחק ויש לי מקלדת של מיקרוסופט ככה שיש לי כפתורי ווליום במקלדת וכל זה כל פעם שאני מגביה מנמיך לוחץ על מקש כלשהו של המקלדת שלא קשור למשחק אז המשחק עובר להיות במקום על מסך מלא אז על חלון רגיל ככה שאני רואה את השולחן עבודה ובחלון קטן את המשחק... יש איזה פתרון לבעיה זו ? תודה מראש

20. Started by Fasil,

http://gyazo.com/7176ff3c58439d05618c767b6e1be6b2.png

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yotam360,

איזה משחק פעולה או מירוצים כדאי לקנות ל-PSP???

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Battlefield Bad Company 2] Hit That Helicopter Ass] If you enjoyed the video you can like and subscribe for more videos in the future.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by rweins,

שלום! אני צריל מדריך למשחק NBA LIVE 2003. אני לא מצליח לעשות שם דברים כמו: האליופ או הטבעות נחמדות. אני לא צריך צ'יטים אלה טיפים.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by glassmoon,

בדיוק סיימתי את HL2, אחד המשחקים הכי טובים שראיתי, דומה מאוד לתלת-רגליים ולמטריקס... עד לפניי הפרק האחרון העלילה נראתה די פשוטה, אבל ברגע שהמנהיג הזה רוגע לעבור למימד אחר ומתי שהGMAN מופיע, כל מה שקרה עד אז לא מובן פתאום....

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. צריך עזרה דחוף במשחק Lineage II מי שעוזר לי הוא הכי גברר בעוללם בבקשהה מופיע לי כך OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2603 MHz with 510MB RAM Video: NVIDIA GeForce FX 5200 (6693) Failed to load 'Texture L2Font-cn.SmallFont-cn': Can't find file for package 'L2Font-cn' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture L2Font-cn.SmallFont-cn NULL) <- UCanvas::UCanvas <- UViewport::UViewport <- UWindowsClient::NewViewport <- UGameEngine::Init <- InitEngine

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.