משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מתי הוא חוזר???? ??? : :s05: שרך אגב חבר שלי אמר לי שאם אני רוצה להוסיף ידנית אני צריך להוסיף ולעשות ריסטרט למחשב וזה לא עובד אולי משהוא אחר? ???
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את המשחק SWAT 4 עברתי 4 שלבים והוא אינו מציג יותר עוד שלבים ברשימה. מה זה אמור להביע? השאלה מכוונת למי שיש את המשחק ומי שיודע תשובה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי הגה דוושות והילוכים ליצירת USB עכשיו איך אני מחבר אותו שיעבוד לי במשחקים?ואיך מתקינים אותו?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אם כן, תעזרו לי רגע המשחק עולה לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות ושומעים טוב והDX מעודכן (9.0c) אבל עדיין המשחק מתרסק לוינדוס במסכי טעינה... הורדתי את כל ההגדרות והכל ועידכנתי דרייברים מה שעזר בהרבה לגרפיקה ואפילו התקנתי את המשחק מחדש ועדיין לא עזר! גם שמתי את הפאצ' החדש 1.1 וכלום! help!@!
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים amd 500 mhz tnt riva2 32mb 128mb ram pentium2 300 mhz 128mb ram gforce2 mx איזה גרסא של פיפה +\- כל אחד יכול להריץ???
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני עוד מאט מסיים להוריד NFS:MW מהאימיול וכתוב שזה המלא ולפני כמה דקות גיליתי שהוא יוצא מחר אז רציתי לשאול האם יש סיכויי שזה אמיתי או שזה בטוח איזשהו מניאק ששינה את השם של קובץ אחר?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא שמתי לב ממש אבל נראה לי שהורדתי את גרסת ה DVD של המשחק,התקנתי את המשחק ניסיתי להפעיל אותו עם הקראק וזה לא פועל,כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שאני צריך להכניס את המשחק לכונן ה DVD. *התקנתי את המשחק עם DEAMON TOOLS והמשחק בכונן הוירטואלי אבל זה עדיין לא עובד-עדיין הוא רושם שצריך להכניס את המשחק לכונן... אולי צריך לצרוב את המשחק? למרות שאני לא יכול כי הצורב שלי דפוק.. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
אתה גם נידרש לקרוא את חוקי הפורום, ולראות שדיוני וארז אסורים נוספה לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש, בשלישית תורחק ננעל.
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
Need for Speed Most Wanted יצא גם בגירסה של DVD ולא 4 דיסקים???
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.softwarepatch.com/games/fear-game-patch.html
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
זה תוסף או משחק בפני עצמו? לפי מה שאני יודע זה משחק אבל באג כותבים שזה תוסף עכשיו אני מבולבל לגמרי http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=969&main=1 אני רוצה לקנות אני כבר מת לשחק בזה מלא זמן לא שיחקתי FPS, כמו כן, הד ארצי הודיעו שיורידו את המחיר ל50 ש"ח (חחח מתי זה יהיה? )
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב שמעו מי שרוצה לשחק היום ברשת תמישחק הזה שישאיר איסיקיו,דואר או מסנג'ר!!! תודה. age of empires 3
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הבהירות של המסך, זה לא מפריע לי כי בווינדוס העליתי את הבהירות, אבל במשחקים כמו NFS MW אני רואה קצת חשוך משהוא מכיר אולי תוכנה להעלות את הבהירות של המשחקים ידנית כשאין אופציה כזאת במשחק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני חייב עזרה במשחק אני לא יודעה למה ,אבל הפלאפון שיש לי כל הזמן מצפצף,מישהוא יודעה מה זה אומר אני גם לא מצליח לפרוץ את הלוקר שיש בחדר הלבשה כל הבעיה שהגירסא של המשחק שיש לי היא ברוסית,ומצאתי צ'יטים רק לגירסא באנגלית תודה .
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הכל עבד טוב אבל כדיי להחזיר את המצב לקדמותו צריך לעשות ENABLE בקטע הזה הוא קרס, במחשב של אח שלי זה דווקא עובד טוב לי יש AMD לו אינטל (לא להזכיר שמות משחקים ושימושיי התוכנה וכל כדיי שזה יהיה חוקי) תודה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי בזמן האחרון בעיה עם המשחק CS:CZ לאחר כמה דקות של משחק אני מקבל שגיאה כזו חפשתי בגוגל ולא מצאתי פתרון שהצליח לעזור לי , תודה מראש לעוזרים. מצטער עם זה לא הפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי קונסולת PS1 יש לי אימיג' של משחקים במחשב אך שאני צורב אותם הם אינם עולים בקונסולה והמכשיר קורא צרובים! משהו יכול להדריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחים שלי אני מחפש את הפאץ בעברית למשחק רשום למעלה כדי שיהיה את כל הסרברים. לינק לאתר הבית http://www.tactical-ops.de/ אם למישהו יש לינק HTTP בבקשה דחוףף. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ביעה בזמן האחרון במשחקים לאחר 10 דקות שאני במשחק המסך מתחיל לרעוד והמחשב אומר לי שגיאה משהוVPU RECOVER(למי שיש כרטיסי ATI יודע..) ואני צריך לאתחל את המחשב שלי :'( :'( זה מעצבן ניסיתי הכל פירמטתי מחקתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש התקנתי את המחשקים מחדש השאלה שלי היא: מה עושים!??!?! :s05: תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איך מפעילים את המשחק המעצבן הזה.. האנטיבלאקס הזה לא עוזר אז מה עושים...??????
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי! כנראה שבשבוע הבא אני קונה את הX360 בארצות הברית... השאלה היא האים קיים כבר צ'יפ למכשיר או יש שמועות על משהוא מתקרב\ הערכת זמן למתי יהיה? כי אם אין עדיין זה אומר שאני צריך להתעזר בסטוקים של משחקים מארצות הברית בזמן הקניה כי להשיג בארץ יהיה בלתי אפשרי כמעט... תודה רבה!!!!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעלות את הקובץ : C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\CARS\CLK500\GEOMETRY.BIN בבקשה אני חייב את זה!!! ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-