משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
http://vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13969
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לענות לי אני כבר מנסה כמה ימים להשיג את הנשקים המעוצבים ואין לי מושג איך ! אני מנצח בתחריות מקום ראשון עם מספר הכוכבים הגבוה ביותר מבין כל השחקנים ולא מקבל כלום ושאר השחקנים כן מקבלים! אז השאלה איך אני משיג את זה? ויש לי עוד שאלה קטנה, כשאני מרים נשק מעוצב מהרצפה אז המשחק אומר לי לשמור אותו במקש F איפה זה נשמר? תודה רבה לכם אשמח מאוד לתשובות!!
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום.. יש לי את המשחק ריימן הראשון(והטוב מכולם לדעתי) ומערכת הפעלה אקס פי... כנראה הפעם האחרונה שהוא היה מותקן אצלי זה היה במערכת 98.. עכשיו אני לא מצליח להתקין אותו! לא הצלחתי לא עם קומפטביליטי (האפשרות הזאת בתפריט של המאפיינים) ולא עם דוסבוקס... למישהו יש רעיון? בתודה, שי
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
המשחק מאוד קשה לפחות בשבילי אני נתקל בהמון המון אויבים ולא מצליח להתקדם אני משחק על normal
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי את הGTA הראשון בחינם מהאתר שלהם ואני לא מצליח להעלות את ההתקנה זה כותב לי 16 bit windows subsystem - c:\windows\system32\autoexec.nt. the system file is not suitable for running ms-dos and microsoft windos application ויש לי close ו Ignore ושתיהם פשוט סוגרים את ההודעה. איך מתקינים את המשחק על XP?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי , מישהו מכיר את האימולטור הזה ? mame32 ? יש בו כל מיני משחקי מכות נוסטלגים כאלה , אקס מן נגד סטריט פייטר וסטריט פייטר זרו וכל מיני , בכל מקרה היה לי את זה לפני כמה שנים ואני זוכר שהמשחקים היו צריכים להיות מכווצים בזיפ בתקית roms כדי להפעיל אותם , הורדתי כמה משחקים מכווצים והכנסתי לתקיה , אבל זה לא מראה לי שום משחק שאני יכול להפעיל.. יש למישהו אולי לינק לגרסה טובה של התוכנה שמתאימה לחלונות וקישור לאתר של משחקים ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בשלבים התחלתיים/בינוניים במשחק (כבר נתקלתי בKohr-Ah במערכת של הסימביוטים), ומקריאות על המשחק ברשת הבנתי שגרסת הFreeWare שברשותי (The Ur-Quan Masters) אינה מכילה את קטע הסיום. אז השאלה שלי היא כזאת, אם יש פה מישהו ששיחק בגרסת הFreeWar: *האם היא מכילה את קטעי הסיום? וכמובן שאשמח לקבל קישור לגרסת AbandonWare/FreeWare זמינה להורדה ש*כן* מכילה את קטעי-הסיום, כי יהיה חבל לי לסיים את המשחק ולא לזכות לצפות בסיום. נ.ב. אם עוד לא שיחקתם במשחק הזה, שחקו בו. הוא מתגלה להיות אחד מהטובים בכל-הזמנים.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק ברשת, מכניס אימייל וססמא ולוחץ LOGIN, הוא אומר לי שיש גרסה חדשה. לחצתי שיתקין, אבל אחרי כמה זמן המסך ניהיה שחור ולא ראו כלום חוץ מהסמן של העכבר. הורדתי את הפאטץ' מהאתר, אבל המשחק עדיין אומר שאני צריך להתקין את הפאטץ' הזה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
היי, כשאני מנסה להפעיל את המוד זה כותב לי שחסרים לי הקבצים הבאים במחשב: -d3dx9_43 -d3dx9_43.dll והם לא חסרים.... מה עושים? להתקין מחדש או משהו בסגנון (זה מה שמומלץ בהודעה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהיתקנתי את המשחק וניתקתי את הCD שלי אני מנסה להפעיל את המשחק וזה אומר לי שהסיראל שלי לא טוב ניסיתי את הסיריאל מה NFO וזה לא עובד זה אומר לי שסיראל לא מותאם לדיסק אם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות או מאיפה להשיג סיראל חדש אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אהלן! באילו מודים אתם ממליצים להשתמש באובליביון? באילו מודים אתם משתמשים? האם יש דרך לכפות הפעלת מוד בלי להשתמש ב-Launcher המעפאן? :-*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוף טלטייל, למה המשחקים שלכם כל כך ממכרים
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מעבד סלרון 2.4 גיגהרץ לוח אם אסוס P4-S533-X 512 די.די.אר 333 מגהרץ הרדיסק 7200 אר.פי.אם - 8 מגה באפר כרטיס מסך ג'יפורס4 אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'אינטק טמפרטורת מעבד מתחילה ב45 אחרי כמה דקות משחק עולה ל 54-56 כרטיס מסך מתחמם אבל בצורה נורמלית לפי דעתי, הרכבתי עליו מאורר קטן (מה שלא בא עם המוצר עצמו) אני משחק נגיד בוויס סיטי או מידלנייט קלאב2 אחרי כמה דקות משחק, המשחק צולע אבל ממש צולע יש לו קטעים כאלה שאני רואה את האוטו נוסע 4 שניות לאט, לשניה אחת "משתחרר" כזה והוא נוסע טיפה יותר מהר ושוב 4 שניות נוסע לאט יחסית, שניה משתחרר ונוסע יותר מהר, וחוזר וחוזר וחוזר... מה עושים ? יש לי יחסית מחשב סביר אני לא רואה סיבה שהמשחק לא יעבוד כמו שצריך
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום רב, בילדותי אהבתי לשחק מדי פעם במשחק The incredible machine, בגירסאותיו השונות. באופן עקרוני אפשר להוריד את המשחק ולהפעיל באמצעות DOSBOX. אבל אין לי ממש חשק. אני מחפש גירסה מודרנית של המשחק, ברזולוציה גבוהה, עם תאימות מלאה לווינדוס. אשמח להצעות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גדלתי על המשחק הזה ורק עכשיו גיליתי את השם המלא שלו.. יש דרך לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבקש שמישהו ששיחק בהרחבה של המשחק המצוין הזה שירשום לי מה מתרחש בהרחבה של המשחק מבחינת עלילה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה שיחקתי היום והגעתי לשלב שאני על הספינה נגד המפלצת הענקית הזאת שמקפיאה אותי ופתאום זה יצא לי מהמשחק לדסקטופ ועשה לי ריסט שאני נכנס למשחק אני רואה שאין לי את כל השמירות שעשיתי באותו יום ועכשיו חזרתי אחורה עד השלב שאני מציל את פרופט שלא יקפא אני נואש אני לא רוצה לשחק עוד פעם מהשלב הזה זה לקח לי מעל 3 שעות להגיע לספינה אני חייב שמישהו יעלה שמירה של הקטע נגד המפלצת הענקית ממש דחוף אם לא אני ממש בצרות תודה
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אני מת על המשחק הזה אבל הגרסא האחרונה שיש לי היא כבר מלפני איזה 3-4 שנים נראה לי שזה civ3 מישהו יודע עם יצא או שעומד לצאת המשך או יכול להמליץ על משחק אסטרטגיה ארוך אחר? אפילו עם real time במלחמות נגיד כמו red alert אבל שיהיה גם קטע של תורות כמו civ בקיצור המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמור ידנית או שזה רק שמירה אוטומטית??? כי זה מעצבן שהמשרות ממש רחוקות אחת מהשנייה!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק והתקנתי.. והוא עובד סבבה.. רק שכמה שניות אחרי שאני מתחיל לשחק.. אז הוא מתחיל קצת לקרטע.. יש לי כרטיס מסך 6600.. יכול להיות שהוא לא מספיק למשחק<?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לאחד הסרבים לא משנה איזה, והוא מתנתק בטעינה, ורושם הודעה: Error Verifying Steam USER ID. יש לי משחק מקורי שרכשתי בחנות, לא הבאתי אותו לאף אחד, ולא הגיוני שהיוזר שלי לא חוקי. יכול להיות שגנבו לי את הCD - key ? מישהו נתקל בתופעה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי מצאתי את the suffering להורדה http://www.mydigitallife.info/the-suffering-free-full-version-video-game-download/ אשמח לך אם תשימו משחקים מלאים שאפשר להוריד בחינם וישרוצו על מחשב ישן יחסית תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 32.4k צפיות
-
-
בכל פעם שאני משחק בשרת אני מקבל את השגיאה שבתמונה. לפעמים אני לא מצליח להכנס בכלל לשרת והשגיאה מופיעה ולפעמים אני מצליח לשחק איזה 5 דקות. למשהו הייתה את הבעיה הזאת?\יודע איך לפתור אותה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-