משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הבעיה שלי קצת מוזרה אבל הולכת ככה: שאני טוען שמירה של משחק, השמירה עולה אבל המשחק במצב PAUSE (כתוב על המסך GAME PAUSED) . ניסיתי כל מקש אפשרי במקלדת וגם צירופים ושום דבר לא מבטל את הפאוס הזה ואי אפשר להמשיך במשחק! יש למישהו מושג איזה מקש משחרר את זה (חיפשתי ב README ולא מצאתי שם).
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קודם כל, למי שאהב את star control או למי שסתם אוהב לטוס בין גלקסיות ולנחות על כל כוכב, להילחם בחלליות אחרות, לסחור בשביל כסף ועוד הרבה.... גרפיקה טובה, ממשק נוח, ארוך וקשה (סוטה). משחק מהנה במיוחד. מומלץ ולמי שכבר מכיר, אני יוצא מכל קרב בעין ושן....כיצד אפשר להרוויח כסף טוב ומהר?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי: פנטיום 4 2.8 256*2 DDR 3200/400 6800 Ultra כרטיס קול מובנה. המשחק מקרטע אפילו כשכל ההגדרות על LOW. התקנתי את הפאץ' הכי אחרון (1.03) והמשחק עדיין מקרטע. לפני הכרטיס מסך הנוכחי היה לי רדאון 9600 פרו והמשחק לא קרטע בכלל על הגדרות מקסימליות. מה קורה כאן? נ.ב. הדרייברים מעודכנים.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://community.callofduty.com/thread/200397140#205674719 Confirmed. you wont get banned from it. download: http://rapidshare.com/share/3911FB584A246D473147270C77C430BE and http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=290 , need to wait for confirmation from esl inorder to use it in their cup. other wise do not use it when running ESL wire. They refuse to talk about it in public and they twitted that its considered none-legit but they are still discussing about it, go read the STEAM COD forums and you'll understand. its still uncertain that its allowed at all in ESL or in general but they said they will announce it in the near future. also they already banned people …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי שרת והכול עובד מצוין חוץ מזה שאנשים לא יכולים להיכנס למשחק איך אני מסדר את זה שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=307462 קיצור אנסמבל (החברה שהביאו לנו את אייג' אוף אמפיירס ומפתחים את הספין אוף השני של היילו) הודיעו כי נתננו אור ירוק להתחיל בפיתוח של משחק תפקידים מבוסס וורלד אוף וורקרפט רק...בעולם של היילו
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
מידי פעם שאני משחק ברשת לפתע בעיצומו של משחק מותח יוצאת הודעת שגיאה והמשחק נסגר. תמונה מצורפת למטה. מישהו נתקל בבעיה הזו ופתר אותה ?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות שזה לא יתקע? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
עידן בו VR מתקדם ואיכותי יהיה זמין ללא צורך בפריסת כבלים בכל רחבי החדר קרוב יותר ממה שחשבנו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חחח התחלתי בשעה 23:30 בערך והספקתי לעשות את הקווסט הראשון של הטוטוריאל + מבוך אחד בעיר הראשונה שמגיעים אליה. אני חייב לאמר שהמשחק יוצא מגדר הרגיל. מזכיר לי שהתחלתי לשחק באובליביון. בכל מקרה, מישהו יודע איך להגדיל את מספר החפצים שאפשר לסחוב בו זמנית על הדמות בצורה הכי מהירה ויעילה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק... אני רוצה להשלים אותו ל100% אבל אין לי כוח להתאמץ שוב בשביל להשיג את הדברים האלה שבפעם הראשונה שמשחקים בשלב, כאלה שקופים... טריינר בסדר ואפילו עדיף על צ'יטים, רק משהו שיביא לי לעבור את השלבים שוב בלי להתאמץ כל כך
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הפרק השלישי בסדרת האקשן בעולם פתוח נראה מטורף במיוחד, ויגיע אלינו בסוף השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/just-cause-3-%d7%99%d7%97%d7%9c-%d7%9c%d7%96%d7%a8%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%a8%d7%a1-%d7%91%d7%9e%d7%96%d7%a8%d7%97-%d7%94%d7%aa%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%91-1-%d7%91%d7%93%d7%a6%d7%9e%d7%91%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חזרתי לשחק ביצירת האומנות היפה ביותר שנוצרה כמשחק למחשב האישי וכשהורדיתי את הפאץ' האחרון גיליתי שהוא מוסיף אופציה למשחק מרובה משתתפים. רק מה, איפה אני מוצא שרתים למשחק? אני מעלה את האופציה והכל אבל הרשימה של השרתים ריקה. יש לכם מושג איפה אני מוצא אנשים לשחק איתם וכתובות IP שלהם? טנקס
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אחרי האכזבה מהפרק שהושק לפני שנה וחצי, בחברת EA Games מתכוננים להשקה של כותר מירוצים חדש עוד השנה, אשר יציע גישה מרוככת להגנות מפני פיראטיות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק רץ באיטיות מטורפת במחשב שלי, ברמה של 1-2 פריימים לשניה. הקטע הוא שעל אותו מחשב בדיוק המשחק פעל לפני שנה בלי שום בעיות. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך, להתקין שוב DirectX, להתקין את המשחק מחדש, אבל כלום לא עזר. כשאני מסתכל על אחוזי הCPU בשימוש הם אכן מגיעים ל100%, אבל איך זה הגיוני? מה גם שהמפרט שלי חזק בהרבה ממה שצריך בשביל המשחק. גם כשאני מריץ את המשחק בלי שום פרוסס אחר ברקע זה לא משפר את הביצועים. המפרט שלי להלן: Windows XP PRO SP3 DirectX 9.0c AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition, 3294 MHz (16 x 206) Gigabyte GA-M68M-S2P (nVIDIA nForce 7025-630a) 2 x 2 GB OCZ DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-6-6-18 @ 400 MHz) (4-5-5-15 @ 333 MHz) (3-4-4-12 @ 266 MHz) Radeon X1950 Pro 256…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שלוש שנים הייתי עסוק בלימודי תואר ראשון שלא ממש יצא לי לשחק במחשב שדרגתי את המחשב השבוע, ועכשיו אני יכול סוף סוף לשחק !! כעיקרון אני חובב אסטרטגיה STARCRAFT/CNC ושיחקתי ב RED ALERT 3 (למרות שבקושי סחב) קניתי את UNREAL TOURNY 3 (כי ממש אהבתי את 04) וגם שיחקית ב BURNOUT PARADISE כעיקרון ב ASSASIN'S CREED שיחקתי ב PS3, וכך גם ב PES, ו GUITAR HERO עכשיו הבנתי שיש PRINCE OF PERSIA 4 (אחרי הטרילוגיה) שאמור להיות כייפי ואשמח לקבל המלצות למשחקים טובים (ורק טובים!) מהשנים האחרונות ששווה לשחק בהם... אני יודע שזו בקשה קצת מוזרה, אבל בכל זאת, אשמח להמלצות כעיקרון אני לא חובב FPS (מלבד UNREAL) וגם לא ממש של הרפתקאות משחקים כמו GOW (לסוני) או PRINCE OF PERSIA אני הכי אוה…
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את התוכניות של הרובה אני הגעתי לבונקר וגנבתי מדים אבל השומרים עדיין יורים בי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני שם אנטי אלסיינג או איך שלא קוראים לזה אז רוב הדברים ניהים בילתי ניראים......וליפעמים זה אפילו קורס....(יש לי מחשב חזק שאמור להריץ את המשחק חלק על הגדרות הכי גבוהות)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אין דיון ראשי למשחק הזה ??? ?לא מצאתי אחד כזה.. בכל אופן אים אין אז הינה: Assassins Creed Revelations Release Date - 15 nov 2011 Minimum System Requirements – * OS: Windows XP/Vista * CPU: Core 2 Duo E7300 2.66GHz/ Athlon II X2 255 * RAM: 4 GB * HDD space: 12 GB * Graphics: 512 MB * DirectX: 9 Recommended System Requirements * OS: * CPU: * RAM: * HDD space: * Graphics: * DirectX: Supported Graphics Cards: Minimum – GeForce GTS 250/ Radeon HD 5670 512MB Assassins Creed Revelations,Ubisoft
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד אוסף משחקים בסגנון שלם-כמה-שתרצה! http://www.getgamesgo.com/little-big-bunch המשחקים: Explodemon Frozen Synapse Serious Sam Double D Munch's Odyssey New Star Soccer 5 ידיעה קצרה בנושא http://pc.ign.com/articles/121/1214752p1.html
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעשות teleport במשחק? אם כן אתה יכול להדריך איך עושים?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה קוד לbeta של rainbow six siege מבאג אשמח לדעת האם זהו קוד של pre order מכיון שהבנתי שpre order דרוש בכדי לשחק בbeta בנוסף אשמח לשמוע על תאריך התחלת הbeta
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה משחק בתוכו.. זה נגמר בשנות ה2000 ועדיין לא מספיקים להשתמש בדברים המעניינים באמת.. הטילים, הפצצות, המטוסים המיוחדים.. אפשר איכשהו לשנות שהמשחק יגמר רק כשאתה כובש נגיד 70 אחוז מהעולם? בלי שהוא יגמר מדברים מפגרים כמו מי בורח עם החללית ראשון.. יענו יש אפשרות שאני יחליט וישנה מה צריך בשביל לנצח?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולא נשמרו לי שני השמירות של המשחקים האלה אני רק רוצה להגיע לנקודה שנעצרתי ב-GOW נעצרתי בקטע אחרי שתידלקתי את הרכב ואני צריך לסנוור עטלפים וב-AC נעצרתי בקטע שאני רוכב עם הסוס דיי בהתחלה. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-