משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
בערך מאז 99 לא שיחקתי הרבה במשחק אחד (כל הג'נרלס והניד פור ספיד שעברו אצלי הצליחו להחזיק שבוע-שבועיים של משחק וגמרנו), אין משהו איכותי??? אה כן, דווקא בהלף לייף 2 שיחקתי מעל שבועיים, אבל לא היה לי כוח להתמיד ולגמור אותו עד הסוף... :
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
כשאני מתקין את המשחק בסוף ההתקנה מופיעה לי הודעה error 1628 אם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל ויכול לתת לי הסבר ופתרון אני הודה לו מאוד . תודה.
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחפש בנרות מקום שמוכר Wii בארץ מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://vgames.co.il/website/vgames_article_page.asp?platform=main&seqArticleId=1731&seqArticleTypeID=16&numberOfPages=1 http://ps3.qj.net/Bound-to-happen-WinXP-on-Linux-QEMU-ified-PS3/pg/49/aid/74021
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתחיל בזה שכבר הרבה מאוד זמן לא שיחקתי במשחיקם בסגנון של Gothic לכן אני זקוק להסבר מינימלי על המשחק ואם יש איזה שהם טריקים שאינ אמור לדעת לעשות? ומה אני אמור לעשות אחרי שהרגתי את כל היצורים בעיר אספתי כל מיני חפצים ודיברתי עם האנשים, הבנתי שאינ אמור למצוא איזה LEADER אבל אינ לא יודע איפה!!!
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בצריבה של המשחק call of duty 3 לסוני 2 שלי יש לי צורב דיוידי כמובן ודיסק 4.7 ג'יגה של verbatim עכשיו אני לא יודע איך לצרוב את המשחק כדי שיעבוד לי בסוני המשחק הגיע לי בקובץ ראר ואם פותחים אותו יש 20 קבצי ראר ו20 קבצי 001 והלאה מהשלב הזה מה אני צריך לעשות כדי לצרוב את המשחק? תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
משהו בסגנון Lego Starwars שהיה ממש נחמד לשחק שניים. תודה רבה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני כבר מיואש - לא יודע מה קורה כאן....ומה פיספסתי היגעתי עד למרתף החמישי בקטקומבות עברתיאת המומיה הקשה והזקן יצא אלי....אבל אין אופצייה לדיבור = הא לא אקטיבי ביכלל לא מדבר מה פיסםסתי? מה הבעיה? ??? : תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני נמצא בקטע שנקרא JAILBREAK ובקטע הזה אני אמור לשחרר מישהו מהכלא ויש בתא שלידו איזה פסיכי אחד שצריך לתת לו עכברוש מת בשביל שהוא ימות כי יש בתא שלו מפתח כזה לתא אחר או חדר אחר כניראה... בכל אופן, בתוך הבית כלא הזה יש איזה שוטר שמנמנם שמה ואני צריך כניראה להכות בו או להרוג אותו כניראה מבלי שהוא יתעורר וישרוק במשרוקית שלו ויקרא לכל השוטרים... הבעיה היא שאני לא מצליח שלא להעיר אותו!! או שיכול להיות שאני בכלל טועה במה שאני חושב שצריך לעשות כי לא שיחקתי במשחק הזה חודשיים אולי ואני רוצה לסיים אותו כבר אה ויש בחדר הזה של השוטר שיושן שם מן כספת כזאת שנמצאת מאחורי ארון כזה שמזיזים אותו, מה עושים איתו? אין לי את הקוד לזה עדיין... מישהו עבר את הקטע הזה? זוכר משהו?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
מה נותן הדבר הזה בעצם? אני משחרר איתו עוד דברים? עוד אתגרים שצריך לעבור? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שיחקתי ב-NFS:CA וסיימתי אותו, התקנתי NFS:U,U2,MW והתחלתי לשחק בהם (ממש לאט), התקנתי GTR 2 (קצת משעמם), התקנתי Race Demo (קצת משעמם), התקנתי Ford Street Racing (קצת מעפן), התקנתי Cobra 11 - Nitro (יותר מדי לא מציאותי, משעמם כבר), שיחקתי גם ב-NFS:PU,HP2 (לא רלוונטי כבר). בקיצור, אני מחפש משחק מכוניות כיפי עם מכוניות טובות, רצוי שתהיה לי אפשרות לעשות כל מיני שטויות כמו דריפטים ארוכים, רצוי מאוד שהאוטו יתפרק, רצוי מאוד שתהיה אפשרות להוריד מכוניות חדשות מהאינטרנט שאנשים הכינו (Racer, יותר מדי באגים), רצוי מאוד מאוד שיהיו מכוניות פשוטות (אימפרזה, איוו, דייהו, הונדה, פיג'ו וכו') ולא רק מכוניות על משעממות (מקלרן, למבורגיני וכו'). תפתיעו אותי!
-
- 40 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מגיע לסוף ואומרים לי -- seize the supertanker זה המנוף הזה או מה ? כי אם זה זה , זה לא נותן לי לעלות לשם .. לא יודע מה עושים זה כבר סוף המשימה על בטוח כי הרגתי כבר את כולם ודיברתי למברט.. וזהו תעזרו לי בבקשה !
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שאלה שקשור לתוכן המשחק! נכון יש 2 אפשרויות לשים חלקים לאוטו- 1 כשאתה קונה חלקים מוכנים ו- 2 שת'בוחר ת'גדלים בעצמך והכל! אז פעם אחת הצלחתי לבחור תגדלים בעצמי כששמתי איזה Hood לאוטו הראשון שלי... אבל מאז אני לא יכול לשנות את הגדלים שם.... אני יכול לקנות את החלק, אבל לא לשחק עם הסולמות שם... כאילו זה חסום לי לא יודע... אולי צריך ללחוץ שם על משהו?? חחח סורי על הבורות...
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה כמה שלבים יש בfear הרגיל ללא ההרחבה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם =] המחשב החדש שלי לא פה , ולכן אני עובד עם המחשב הבא: P4 2.0Ghz 512RAM GeForce FX5200 אני יודע שהמחשב נחשב נורא חלש היום , אבל בכל זאת אני מחפש משחקים לא כ"כ כבדים (שיפעלו די טוב) ואפשר להעביר איתם ת'זמן (רצוי משחקים חדשים P:) ז'אנרים מועדפים: פעולה , משחקי תפקידים טובים למיניהם ועוד... תודה.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
1. אני משחק על הכול נמוך AA מופעל ועל רז' 800*600 אבל לא ב- full screen זה סביר למערכת שיש לי ? והמשחק רץ על 20-30 תלוי איפה אני נמצא... 2. קיים איזה פאטצ' שמוריד את הצללים לגמרי ? ואם כן אתם חושבים שזה יעזור ? 3. אני רמה 8 לוחם (warface) ויש לי את המיומנות של שתי חרבות רמה 4 ויש לי גם את הקסם שמעל זה, לא זוכר איך קוראים לו אבל הוא אמור לעשות שב- 3% מההתקפות שלי (שיש עליי שתי נשקים) ההתקפה שלי תיהיה +50% אבל בכל זאת אם אני עם נשק אחד זה יותר חזק מאשר שני נשקים ...
-
- 13 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12993 . p.s !
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
את ה-360 יש מצב שאני אקנה בשבוע שבועיים הקרובים, אבל את ה-PS3 רק בקיץ בחו"ל... מישהו יוכל למנות את היתרונות והחסרונות של קוסולה שמביאים בחו"ל (האם שווה לי להביא גם את ה-360 מחו"ל ולא לקנות בארץ בנתיים)? מבחינה גרפית, איזו קונסולה יותר חזקה? מבחינת שימוש כ-HTPC, מי עדיפה? זה השאלות שעולות לי כרגע, תודה לעוזרים מראש נ"ב אל תציעו לי WII! זה בכלל לא מתאים לי...
-
- 61 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני יודע, היום עולם הגיימינג מסובך עם גרפיקות מטורפות וכו' וגם לי יש X1900XT אבל אני מחפש משחק שלא ינצל אותו, משחק שאני אוכל לשחק בו ב15 דק' של זמן פנוי שיש לי פה ושם לא משחקים רצינים שאני בדרך כלל משחק בסופי שבוע וכו'.... משחקים אולי ארוכים אבל קלים כאלו עם שלבים או סיבובים מהירים.... קיימת חייה כזאת ?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני משחק WOW חצי שנה על סרברים אירופאיים , אבל כל חברי משחקים בסרברים של US. עכשיו אני רוצה להחליף את ה Account שלי ל - Account אמריקאי. חשבתי או להחליף אותו ב Ebay עם אמריקאי או למכור אותו ולקנות שוב את הגירסה האמריקאית. הבעיה היא שאני לא שמרתי את כל המידע שיש לי על ה Account ולא שיחקתי בו כבר חודש. יש דרך לקבל את כל המידע על הדמויות בלי לעשות הרשמה לחודש שלם ? אם יש לכם רעיונות משלכם אני אשמח לשמוע... :] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות אקס בוקס 360 בקרוב מארה"ב ויש לי כמה שאלות למי שמתמצא בעניין : 1. באיזה קשיים אני עלול להיתקל בגלל שקניתי מכשיר (שהוא אורגינלי - מאמזון) מארה"ב ? 2. אם אני קונה את ה-Core System (כלומר ללא הארד דיסק) האם אני יכול להוסיף הארד דיסק בצורה כלשהי ? 3. יש דרך בארץ להשיג אביזרים בצורה מסודרת ? (והאם יקרה ?) 4. במידה וישנה אפשרות להתקנת הארד דיסק... מישהו יודע אם אפשרי להשיג משחקים בצורה לא חוקית (לא מדבר כרגע על צ'יפ או משהו כזה) ? 5. ובגדול... אתם חושבים שמשתלם להשיג קונסולה כזאת מחו"ל ולהנות ממנה בלי לקרוע את הכיס יותר מדי ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-