משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
קניתי משחק והוא תומך רק ב windows xp ולי יש רק windows vista מה עלי לעשות כדי להפעיל משחק . תודה........
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , הפעלתי את המשחק באינטרנט , בכמה סר ברים , הפינג היה בסדר גמור אבל ה fps היה ממוצע של 70-80 , והיה נופל דיי בקלות לכיוון ה 40-50 אני לא משחק על הגדרות גבוהות בכלל : 800X600 בסך הכל. בלי שום פילטר ! ובהגדרות במשחק , הכל על HIGH יש לי : amd 3500 939 winchester ATi X850 XT 1gb memory יש לכם מושג מה נסגר כאן ?
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. החלטתי שאני רוצה לקנות קונסולה, עכשיו אני לא יודע איזה כדאי ולמה. כרגע אין תקציב, אז לא להתפרע עם ההצעות למחירים שך 2500+ יש לי פלאזמה תומכת HD ד''א. אז מה כדאי ולמה? תודה
-
- 12 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
שלום המשחק כל כמה דקות נתקע כזה תקיעות מעצבנות,שלא נובעות מכרטיס מסך או זיכרון.קראתי גם שעם 8800 ו 4 גיגה זיכרון יש את התקיעות האלו פשוט רק עכשיו התחלתי לשחק...יש משהו שמסדר את זה? אני יודע שיצא עידכון ואפילו עידכון חדש היום אבל זה מסדר את הבעיה או שיש משהו אחר שמסדר? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי את KE מותקן על המחשב איפושהו (לא נכנס לזה נכון...) ואני רוצה לשחק באונליין אז אני רוצה לקנות את המשחק.. אם אני אקנה את הגרסה הרגילה אני אוכל להתקין את הKE עם הcd-key שלה? אם לא איזה תוספות אני יכול לקחת מהKE שמותקן אצלי עכשיו ולהדביק במשחק המקורי? מפות למשל יעבדו? KE= Kane Edition למי שלא הבין..
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יישר על ההתחלה שאני מעלה את שלב ראשון ממש בסרט הוא עושה לי ריסט למחשב מישהו נתקל בבעיה ? עשיתי אפדייט למשחק .....ניסיתי להעלות אותו מהרדיסק אחר לגמרי עדיין
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אולי מתי יוצא הטוני הוק הבא-tony hawk underground ?????
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בע''ה, שלום חבר'ה, יש לי מעבד E8400 וכ.מסך ZOTAC GTX260, זכרונות 4GB. המחשב טרף כל משחק שהבאתי לו עד היום(כולל COD 4'5'6) בהגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1920X1080. גם GTA עבד מעולה על ההגדרות הכי גבוהות, אבל בחודש וחצי האחרון התחילו לי מעין "תקיעות" כאלה במהלך המשחק בGTA, כלומר פתאום יש ירידות FPS לאיזה 3-2 שניות, לפעמים קריטי ולפעמים פחות. קצת מציק לי שזה קורה. אגב, זה לא קורה במשחקים אחרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? נ.ב, המחשב נקי מאבק לחלוטין.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי לכולם, ביום שישי הבא ה-13.7.12 אני מארגן ערב הילו באשדוד. 3-4 אקסבוקסים, אנשים טובים והעיקר אווירה הילואית מטורפת. חטיפים ושתייה קלה עליי לפרטים השאירו מייל או פלא. נשמח לראות פרצופים חדשים.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
רשימה ענקית של משחקי הPC שעתידים לצאת ב2008\2009: http://www.systemwars.com/forums/showthread.php?t=69169
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי לראש העץ, מצאתי את ערימת המפות, זכרתי שצריך להשתמש בכלב בשביל למצוא את חלק המפה אבל האופצייה הזו לא עובדת. מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
עליתי רמה במשחק ועכשיו ניתנת לי ההזדמנות לבחור סוג של לוחם, או יותר נכון לבחור את דרך הלחימה שלי. מה לבחור? מה הכי טוב? בבקשה לפרט על היכולות של דרכי הלחימה השונות! ד"א, המשחק מאוד מאוד מזכיר את דיאבלו 2, (שמממש ממש אהבתי, פשוט חרשתי) ועל פי מה שאני זוכר הכי אהבתי את הדמות שיכולה להחיות יצורים כדי שיעזרו בלחימה, מי מבין היכולות הבאות מסוגלת לעשות זאת? היכולות: Storm, Earth, Warfare, Spirit, Defense, Nature,Hunting, Rogue תודה!
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
Release Date: July 2012Publisher: SOEDeveloper: Acony Games Genre: MMOFPS עוד משחק חינמי שמופץ ע"י סוני ובלעדי ל PC את המשחק תוכלו להוריד מכאן קבוצה של אנשים צמאים לדם נכנסת לזירת קרב, בה נלחמים עד המוות בסדרה של קרבות קבוצתיים אלימים שמצולמים ומועברים בשידור חי לכל העולם. כך בערך מרגיש משחק הרשת ההמוני הזה המשחק יאפשר לעד 20 שחקנים להלחם על פני שש מפות שונות (לפחות בשלב הראשוני). בעוד המשחק הבסיסי הוא חינמי, השחקנים יוכלו לשדרג את הדמויות שלהם ואת ארסנל כלי הנשק שלהם בתשלום. המשחק לא חף מבעיות ושני השדרנים ברקע באיזשהו שלב יכולים לעצבן אבל כשאין יותר מדי משחקי יריות מעניינים בשטח, אפשר גם להנות מהמשחק הזה. Welcome To Bullet Run
-
- 47 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/46694942032235ae.jpg הנה תמונה ... ומה זה AGEIA? זה הדרייבר הכי חדש 7.4 שיש לי ...
-
- 13 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שמתם לב שאין DAMAGE ב underground או שיש??
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המחשב שלי: לוח אם- GA-8N-SLI זכרונות- 512*2 של533 mhz מעבד- dualcore intel pentium D 940, 3200 mhz (16x200) presler כרטיס מסך- 7900gt לאחר הoc שעשיתי core*550 memory*890 כונן קשיח- SATA2 160GB 7200RPM לא ראפטור מה אני יכול לשפר כדי שזה יפעיל את crysis על הגדרות Mid ?
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היכונו לאחד המסעות המוזרים, אבל בהחלט כיפיים, שעלו ב"אולדסקול" עד היום:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התקנתי FIFA שמתי קראק ואני בא להכנס למשחק והוא לא נפתח.. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מעט דמואים שהם כל כך טובים שיש להם קהילה רצינית. דוגמא טובה זה באטלפילד הראשון שיש לי אותו כבר מעל שנה ומשהו כמו 500 שעות של חרישה על המשחק, רק חבל שאין שרתים טובים באירופה מאז ש "Fat hairy basturd's world" נסגר. פינגים דפוקים. חוץ מזה שהבינה המלאכותית של המלא יותר חכמה מרוב השחקנים אבל לא מהאוגר הממוצע. זה עדיין לא מפריע לטוס הפוך ב zero שלי בגובה נמוך כלכך שאני לוקח טרמפיסטים מהקבוצה היריבה איזה דמואים אתם אהבתם? נ.ב:למרות אורכו מקס 2 הוא לא דמו למי שהתבלבל.
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק deadlight -flt-full 2012 ושסיימתי להוריד ניכנסתי לקובץ RAR וזה מה שאני רואה (ראו תמונה מצורפת) איך אני מתקין את זה בבקשה חייב עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול, לאחר שאני מוריד את המשחק, אפשר לצרוב אותו לדיסק?
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לדעת אם מישהו פה קנה את המשחק או מתכוון לקנות את המשחק לקראת יציאתו שבוע הבא. אם כן, איזו גירסה קניתם או מתכוונים לקנות (רגילה, דלוקס או אולטימייט)? אם לא, למה לא? אני אישית עוד לא קניתי את המשחק ועוד לא החלטתי אם לקנות אותו. מרגיש שיש עליו הרבה פחות "באזז" ממשחקים קודמים של באטלפילד.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-