עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by j-cool,

אני מחפש בכל הרשת את המשחק הזה הוא משחר ישן מאוד שיצא בערך ב 1995 אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסא המלאה אני ממש אודה לו תודה

2. יש אופציה למונדיאל בפיפא 2005?ב-2004 לא היה...

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  3. גאןבאונד- חרשתי פעם עכשיו נמאס לי - יפה www.gunbound.net סרויול פרוג'ט -ממש יפה http://www.survival.com.my/ מאפל סטורי התחלתי לשחק בו - מעצבן קצת ולא מובן אבל חמוד http://www.mapleglobal.com/ יש לכם להוסיף משחקים יפים לאוסף ? (בגייםאקסטרה אין משהו מעניין)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ^GunX^,

היי לכולם, טוב אז עכשיו אני משחק במשחק Bad BoysII וזה די אחלה משחק, רק שעכשיו אני תקוע בשלב שאתה צריך למצוא בו מסכת גז ואם אתה לא מוצא תוך 60 שניות את המסכה מין הסתם אתה מת... אז ניסיתי למצוא אותה איזה 5 פעמים ולא מצאתי למישהו יש מושג איפה היא? מישהו יכול לעזור לי באיזשהיא דרך ..? אניי ממש רוצה להמשיך לשחק אבל אני פשוט נתקעתי :'( תודה.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by miky,

חברה אני מחפש סידי קי מאים למשחק היחיד שמאצאתי היה בשימוש,מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by Impreza,

זה מעצבן שיש את המתחרים באדום כזה ולא את המכונית האמיתית, זה אמור להיות ככה? ב 05 זה גם ככה?

7. Started by miky,

חברה תשמעו אתמול הורדתי דיסק של משחק בקובץ iso מקובץ בווינראר כאשר פתחתי אותו היה בו את כל הקבצים שנמצאים בתוך הדיסק אבל לא היה בו את קובץ הצריבה.אנירציתי לפתוח את הדיסק עם אלכוהול 120 אחוז. איך עושים את זה?

8. Started by miky,

חשבתי אם זה באמת קרה מקווה שכן.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by icebreak,

מאז שהתקנתי את ה DRIVERS החדשים של ATI (CATALYST 4.10 כל פעם שאני משחק enemy territory לאחר מספר דקות המשחק מפסיק ונתקע... לא היתה לי את התופעה הזו ב 4.9 ולא עשיתי שינויים אחרים ככה שהבעיה כנראה ב 4.10... שלחתי דוא"ל ל ATI בכל מקרה שיבדקו את זה... למישהו אחר גם יש את הבעיה הזו ?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  10. שמעתי שיצא ואני רוצה להוריד אבל אני שואל אם כדאי לי להוריד בגירסת הדיוידי?מה יש בכלל בדיוידי?שמעתי שבאמצע המשחק יהיה כל מיני סרטונים זה יפריע לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by TermiNal,

שלומות.. יש לי 2 שאלות בקשר ל-PS2. כרטיסי זיכרון בארץ יקרים טירוף!! שווה להזמין אחד מחו'ל? זה יעבוד לי? (כי משחקים מחו'ל לא עובדים על סוני מהארץ) ותגידו שווה לקנות את המשחק SSX3 (אני מטורף על המשחק הזה!) ב-200 ש'ח מהחנות פריק? יש מקומות יותר זולים? תודה..

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  12. Started by artur2,

יש לי את הגרסה של אמפריו של CSS והכל היה בסדר על אתמול. מאתמול בfind servers לא רואים את השרתים הישראלים, ושאני מנסה להכנס לשרתים שכן יש (החל מפינג 120 בערך..) אני מקבל את ההודעה הבאה בזמן הטעינה: This server is using a newer protocol (6) than your client מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by Electric Boom,

לא יודע למה... ג'יבריש אומר מין ריבועים כאלו במקום כיתוב ולא אנשוי לשחק ככה(כל השאר סבבה,הכרטיס שלי בOC מאסיבי עכשיו(רק עד ה15 ),יציב כמו סלע...). אולי DIRECTX?... לא מוצא סיבה. עזרה!

14. Started by megastorm,

יש לי את המשחק המלא Need for Speed Underground ואני שיחקתי הרבה ב Underground mode ועכשיו יש לי רק אפשרות אחת של מסלול race ושאני מנסה להכינס אליו הוא אומר לי you dont have enagh reputasion to enter this race needed 1 ויש לי מוניטין 1 אני לא יכול לעשות כלום מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by BedBoy,

אז קודם כל תסתכלו בחתימת טקסט שלי ותראו את המפרט שלי עכשיו אני התקנתי NFSU1 מהדיסק והוא פעל מצויין אבל כשהתקנתי Far Cry ו Prince of persia : Sands of Time אז אחרי שאני מסיים להתקין ואני שם את הדיסק ה-5 (במובן FarCry) ואני לוחץ על האייקון בשולחן העבודה אז הוא מבקש ממני להכניס דיסק... והדיסק כבר בפנים.. וכשאני עושה Auto Play על כונן הדיסקים הוא מעלה לי את החלון של Far Cry , איפה שהאפשרויות "Install" ו "view readme" ואני לוחץ על "Play" הוא שוב אומר לי שהדיסק לא בפנים... אני גם מנסה להריץ את המשחק דרך התיקייה שהמשחק מותקן בו.. וגם שוב אומר שלא הוכנס דיסק... ככה גם קורה לי עם הדיסק הראשון! מה עושים? איך משחקים? תודה לעוזרים!

16. Started by TimoTy,

טוב קניתי את beyond divinity ואיבדתי את הדיסק אז בשביל להפעיל את המשחק אני צריך לעשות את הדבר הבא::: you need to dissable all IDE cd/dvd drives. Pulling out the power connectors will do. איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by A.Iniesta,

שלום שלשום קניתי את המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 1 בהתקנה הכול הולך טוב אך כשאני מנסה להפעיל עולה לי הודעת שגיאה בסגנון הזה: speed.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי הנוחות. ואז למטה רשום סגור. איך פותרים בעיה זו??...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by hlv,

לאחרונה כל משחק שאני פותח- הוא פותח חלון עם הסאונד של המשחק ועם פוליגונים מעוותים מקפצצים. המשחקים האלה עבודה רק לפני כמה ימים ובבאת אחת הפסיקו כולם לעבוד. הניחוש הראשוני שלי זה שזה קשור לכרטיס מסך (geforce3 ti200) ורק כדי להיות בטוח עידכנתי את הדרייבר, אבל התצוגת מסך עובדת בסדר גמור, ואני לא יודע מה הבעיה. תודה למגיבים..

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by SupeRnovA,

שלום כמו שאתם יודעים כבר המשחק יצא לא מזמן. אני נורא רוצה לשחק בו ושוקל לקנות אותו ולשלם כל חודש את ה15 יורו שצריך. עכשיו הבעיה שלי היא שיש לי מחשב לא מהחדשים והמחשב שלי עובר את הדרישות בקצת,לכן אני רוצה להוריד את המשחק בדרך לא חוקית ולנסות את ה-10 ימים חינם שהם נותנים למשתמשים חדשים ולראות אם המשחק עובד טוב אצלי ואין תקלות ואז אם כן לקנות אותו בדרך חוקית ואם לא אז לא. ואני לא יודע מאיפה להוריד כי אין בשום מקום. בדרך כלל משחקים לא-חוקיים יוצאים עוד לפני שהמשחק החוקי יוצא. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by NIRAN,

צריך CRACK ל MTX MotoTrax

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by TermiNal,

יש לי כמה שאלות ובעיות בקשר למשחק.. א. אחרי ה"סרט" פתיחה שרואים שנכנסים לכל משחק (יאני שרואים צלמים מצלמים תשחקים וכו') ממש לפני שמתחיל המשחק יש לי מסך שחור לאיזה דקה ואפילו יותר ורק אז אני יכול למסור ולהתחיל לשחק.. למה? ב. משום מה יש דיליי בין הסאונד למה שאני רואה, סתומרת אני מבקיע גול ו-5 שניות אחרי זה הקהל נזכר להריע. למה? ג. שאני לוחץ על Match אז אני יכול לבחור רק נבחרות, אי אפשר לעשות משחק ידידות של קבוצות? אגב המשחק ע-נ-ק! ותודה רבה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי חשבון בסטים וניתקלתי בבעיה, מאז שיצא הפאטצ' להאלף לייף 2 אני לא מצליח לעדכן אותו, עכשיוו יש גם בעיה עם הפאטצ' החדש של הדאצ' מאטצ', אני לא מצליח להוריד אותו, הדלקתי וכיביתי את סטים עשרות פעמים, לא עזר, אין איזה כפתור של "CHECK FOR UPDATES"??? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by elad-k1,

שלום איך אני משחק ברשת פרו איבולשן הורדתי את התוכנה ואני לא מבין בא אני מנסה להיתחבר לא עובד!!! יש למישהו איזו שהיא דרך בתודה אלעד.. איסקיו 204427533

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  24. יש לי שתי מחשבים שמחוברים ברשת בעזרת קבל רשת והם על אותו חשבון קאונטר שאני מנסה להיכנס לסרבר הוא אומר שיענו אני נימצא בו כבר (עם המחשב השני) איך אני יכול לשחק בשתי המחשבים באותו סרבר עם אותו חשבון ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים