משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
תשימו פה קישורים לאתרים עם תמונות של UNREAL 2007.... ידוע באיזה DX הוא יתמוך?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תגידו אתם חושבים שיהיה אפשר להיכנס למקומות? בתים? מסעדות? תחשבו נגדי אתם נכנסים לסופר.. הורגים את המוכרת שהיא אומרת את המחיר... נכנסים לבית של מישהו יורים לו בחלונות ופשוט להיכנס למקומות.. לא רק להיות בחוץ כל הזמן.... או להיכנס למסעדה לאיים על המלצרית.. :AR15: אז באמת זה היה המשחק הטוב ביותר שאי פעם היה על פני האדמות....
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אז ככה אני וחברים שלי משחקים HALF LIFE (לא COUNTER STRIKE) כל היום בבית ספר כשניסינו לשחק ביחד כל אחד מהבית שלו אז לא הצלחנו אמרו לי שבשביל לשחק האלפ לייף ביחד דרך האינטרנט חייבים את המקורי. קראתי פה איפשהו שיש דבר כזה VPN שיוצר רשת מדומה אז אם ככה אפשר יהיה לשחק האלפ לייף דרך האינטרנט גם בלי המקורי? איך?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם יש תאריך יציאה ל Black & White 2 ? וכמה הוא יקח? ב VGAMES כתוב מחצית שניה בשנת 2003??????? http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=1437&platform=main
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=HALO3PC&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=201 אני מפספס משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מתקין אחד ממשחקי ההרחבה זה אומר לי שהמישחק שלי הוא לא up to date טוב אז הוא מתקין תפאץ' של 1.11 ניראה לי. ואז אני עושה NEXT וזה כותב לי את זה: (העלתי תמונה) ואז אני עושה OK ואז זה פשוט חוזר על עצמו אז הוא מבקש סיריאל אני שם ואז זה אומר שוב UP TO DATE אני עושה אוקיי שוב הוא מתקין וזה פשוט חוזר על עצמו ואין לי מה לעשות......
-
רציתי לדעת מי משחק במשחק הזה... ואם למישהו יש עצות לשחקנים מעולים וזולים מאד (אני משחק עם מכבי תל אביב...)
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
התקנתי את גירסת הדמו אבל יש בעיה מוזרה מאוד התפריט הראשי בקושי זז לי ושאני משנה את ההגדרות גרפיקה אז הכול ניתקע בקיצור אני יכול לשחק רק על ברירת מיחדל התקנתי dierctx 9.0 ועדיין יש בעיה פנטיום4 1.8 @2.4 512 ddr 333 geforce 4 mx על תגידו שה קשור לכרטיס מסך בגלל שהתפריט של המשחק ניתקע אולי הגירסה של המישחק דפוקה ??? בתודה עמית
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
מה אני אמור לעשות במשימה הזאת? אני טס מעל הסכר ולא קורה כלום וגם במשלוש הצהוב אין שום נקודת נחיתה! מה לעשות? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://media.putfile.com/Extreme-Adventure הזוי משהו
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
^ כותרת. והאם יש לכם סיבות להעדפה.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את ה DRIVERS החדשים של ATI (CATALYST 4.10 כל פעם שאני משחק enemy territory לאחר מספר דקות המשחק מפסיק ונתקע... לא היתה לי את התופעה הזו ב 4.9 ולא עשיתי שינויים אחרים ככה שהבעיה כנראה ב 4.10... שלחתי דוא"ל ל ATI בכל מקרה שיבדקו את זה... למישהו אחר גם יש את הבעיה הזו ?
-
-
-
שלום לכם פורום יקר! יש לי בעייה חמורה עם המשחק BEYOND GOOD AND EVIL (מאחורי הטוב והרע) התקנתי לי את המשחק בסבבה והפעלתי אותו.. שיחקתי משהו כמו שעה ואז יצאתי.. לאחר שעה נוספת חזרתי לשחק ולתדהמתי גיליתי שהמשחק עובד לאט! חשבתי שזה בגלל האינטרנט או בגלל התקנה לא טובה או משהו כזה.. אבל לא! מסתבר שכל פעם שאני רוצה לשחק אני צריך למחוק את המשחק,להתקין אותו ולחרוש עליו בלי לצאת ממנו עד שאני מסיים אותו! כי רק בפעם הראשונה שמפעילים אותו הוא עובד טוב מה יכולה להיות הבעייה?! בבקשה אני מתחנןןן לעזרה!! נ.ב הדמו עובד חלק בכל פעם שאני יוצא ונכנס!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אתהמשחק JTF ויש לי 150 גיגה פנויים בכונן D ולמרות זאת הוא נותן הודעה שאין מקום פנוי מה הבעיה שלו
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה יש את המשחק מכות הזה Guilty Gear XX #Reload עכשיו שאני מנסה להתקין אותו אז הוא רושם לי את ההודעה הבאה: There is not enough space on disk זאת הודעה שמגיעה מ Windows Installer עכשיו ניסתי להעביר את המשחק מהסידי להארדיסק וזה לא פתר את הבעיה, מה לעשות ? כמו כן חשבתי על לפתוח את הקובץ MSI שהוא כ 570 מגה והוא בטח מכיל את כל המשחק , אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו.. תודה לכל מי שיעזור :-)
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ההשקה הרשמית מתקרבת במהירות - וב-Valve מעניקים לנו מספר הזדמנויות להתרשם לטובה מיצירת ה-VR המסקרנת שלהם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש משחקים שיהיו בסגנון של AGE OF EMPIRES ?(אנשים עובדים, צוברים כסף,עצים וכו'..) ואיתם ניתן לבנות צבא ועיר. אבל מה שאני מחפש זה אותו עיקרון אבל בעת המודרנית, ושאוכל לבנות צבא מודרני-->מטוסים, טנקים,תותחים וכו' ובמקביל עיר. ואוכל להילחם נגד צבאות אחרים. קיים משחק כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני על ההתחלה יצאתי מהספינה וניכנסתי לחדר שם אני מדבר עם זקן וזהוא מה השלב הבא שעלי לעשות? איך פותחים תדלת? תודה למגיבים !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-7-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-witcher-3-wild-hunt/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-