עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בקרוב אני מקבל את NWN ואני מתלבט איזה גזע לבחור אז אני צריך הרבה מידע אם אפשר???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מי פה כבר סיים את זה? מבחינת המשימות המאורגנות, המשחק די קצר, אבל לפחות אפשר להמשיך אחרי זה בתור פרי לנסר.... 8)

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  3. Started by huber,

ישנו שלב באלפי הלילה בו צריך להציל את הדרואיד הרדום מהאורקים שכורתים עצים לקראתו (זה סופר את העצים שנכרתים ממאה ומטה). איך מגיעים אליו? הוא מוקף מים מכל הצדדים. שלחתי את הינשוף לחקור את כל המפה מסביבו ואני ממש לא מוצא דרך אליו. אז מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DXT,

אני מסיים את ה Basic Combat Training שזנ יענו אימוני נשק ראשונים בלה בלה ואז אני רוצה לעבור ל Infatry training ואני רואה שיש שם McKenna MOUT Site ואני לוחץ next next next וכלום לא קורה זה חוזר לתפריט הראשי ואני לא יכול להמשיך... פליז help.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by fim,

אני במשימה הראשונה -הגעתי לרכבת בפראג ואני מחפש את החדר בקרה כדי לגרום לרכבת לנסוע אבל אני לא מוצא כלום לאן ללכת מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  6. הורדתי את הפאטץ' שמתאים לווינדווס מבוסס עברית והוא נתן לי הודעה שהיישום הוא לא יישום חוקי של WIN32 . כשהורדתי את האנגלי אם (מן הסתם) הוא כתב לי שהעידכון לא מותאם לשפה של מערכת ההפעלה שלי. ה- GTA 3 שלי הוא לא קנוי (הורדתי) זאת הסיבה שזה לא עובד?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  7. אני על ההתחלה יצאתי מהספינה וניכנסתי לחדר שם אני מדבר עם זקן וזהוא מה השלב הבא שעלי לעשות? איך פותחים תדלת? תודה למגיבים !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eladaviv,

רצתי להודיע משהו לכולם חד וחלק!!!!!!! זה שטויות שGTA3 לא פועל חלק על geforce2! מי המציא את השטויות האלה????!!!!!! אני עובד עם PENTIUM 4-1700 וכרטיס מסך geforce2 mx400 !!!! ורק שתדעו שאני מפעיל את המשחק ב-800x600x32 עם כל האפקטים חוץ מ-trails (זה מה שדופק את המשחק!!!!!) היה כדאי מאוד שתדעו,

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  9. איך אני יכול לשנות את ה-LOGO שלי ב-CS לתמונה שאני בוחר...? ??? תודה מראש 8)

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

למי שרציני בלבד !

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  11. סליחה שכתבתי את כל התוכן בכותרת (אני צריך עזרה מהר ) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by iftah1,

איך אני עובר את המרדף עם אחרי וולצ'ר בספיידרמן? :asthanos: אני מסנה לירות קורים על מה שהוא מפוצץ לי אבל אני לא מספיק והם נופלים ): מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by naveh3,

לא הבנתי מה זה ווארז??????????????

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by iatia,

מהם המשחקים הכי חדשים וטובים במשחקי מרוץ ופעולה ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by B@By-KiLLeR,

אז כמו שהבנתם מהכותרת אני בוחן את הבטא של Age Of Mythologist עדיין לא התקנתי, כשאני ייתקין וישחק קצת אני ידווח קצת פרטים, אבל כמובן לא הכל כי בתור בטא טסטר אני צריך לשמור על סודיות מסויימת ;D

16. Started by naveh3,

היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by yirmi_opp,

אני ממש לא מצליח להשתלט על המכונית, אני משתמש בהגה והוא מכויל מאה פעם כבר... אני צריך לעשות סיבוב גדול כדי שהמכונית תסטה קצת לצד ואז היא עושה פניה חדה ואני מאבד שליטה... מישהו גם נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? בקשה זה מבאס לאללה....... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by Lumber_Jack Jim,

פעם היה מספיק ללחוץ על PrtSc... מה אני עושה לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by Or ei,

אני לא יכול לשחק על פול סקריין ! אם אני לוחץ על להגדיל זה עושה מסך שחור עושה קפיצה כזאת לעוד מסך שחור וחוזר למצב של חלון מישהו יודע איך מסדרים את זה?? יש לי gf 2 ti דריברים 30.82 עריכה: לא משנה הצלחתי לסדר את זה ;D

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  20. נחמד ביותר! ;D (דרך אגב הוא רץ פה על RADEON 9700)

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  21. אז ככה: 1) לפני שאני מתחיל לשחק יש סרט ואני פשוט לא מצליח להעביר אותם (לא משנה על מה שאני לוחץ!) ואז אני נאלץ לראות סרט של איזה 10 דקות לפני שאני מתחיל לשחק וזה ממש ממש מעצבן אז מישהו אולי יודע איך אפשר להעביר את הסרט או למישהו יש פיתרון אחר בשבילי? 2) בשלב הראשון אני מסתובב במקום הזה אני מצליח להרוג את כולם, אבל אין המשך כלשהוא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by MINIME,

הוא לא פועל לי טוב בגלל ה VOODOO 4 4500 אז חשבתי שאולי תשימו לי קצת תמונות של המשחק או כתובת של אתר שמראה תמונות סתם לראות מה זה תודה מראש MINIME.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

אני רוצה "לצלם" קטעים מהמשחק בזמן שאני משחק ולשמור אותם כקבצי MPEG זה כמו SCREENSHOT אבל עם וידיאו! איך בדיוק אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by black T.I,

אני רוצה לקנות מעבד חלומי תרכיבו לי דברים במעבד כדי שיהיה לי מחשב חלומי

25. Started by black T.I,

מץי יצא דום 3?

דיונים חדשים בפורומים