עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יש לי אינטרנט 5 מגע ,אבל הפינג בשמיים ימיול לא עובד ברקע השאלה ,איך אני יכול לשנות את זה

2. לאחרונה אני משחק הרבה Air superiority כדי להתאמן על dog fights אבל פשוט קורעים אותי למישהו יש טיפים לשחקן מתחיל ?

3. Started by ITSIK86,

אני בסוף השלב ראשון איפה שיש את הג'וק בסוף שזה בעצם הבוס של השלב זה היה גם אחד השלבים שבדמו קיצר איך הורגים אותו ??? כל פעם נגמר לי האנרגיה והחיים שלי יורדים אני בקושי מספיק להוריד לו חיים אפילו שאני שולח לו טילים לגולה הכתומה שלו...

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך חזק ( GTX 1080Ti) ומסך 4k

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by shlomiaz,

שלום, אני די חדש בתחום הזה (יש לי את האקס בוקס רק חודש..), אז סליחה אם השאלות מטומטמות - פשוט לא מצאתי תשובה בחיפוש. ואני לא מתכוון לשאול פה על דברים לא חוקיים, כי הבנתי שאסור. ככה: הבנתי שיש דרך לחבר בין המחשב לXBOX, באמצעות כבל רשת או משהו כזה, ולא הבנתי בדיוק איך מעבירים ביניהם דברים, ומה זה נותן אפשרות לחיבור לרשת של האקס בוקס. אשמח להסברים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by HaVoC_850,

אין הרבה מה להוסיף... רק רוצה לדעת אם דיאבלו שיצא הבא שיצא מי יודע מתי יתמוך DX10 או 10.1 =P תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by zvkel,

פעם (לפני ארבע שנים) הייתי משחק קואנטר סטרייק והייתי משתמש ב game spy 3d כדי למצוא סרברים לפני שבוע בערך התחלתי לשחק בcs source ושמתי לב ש gamespy 3d לא תומך בו ואני נכנס לסרברים דרך המשחק עצמו , תמיד יש המון סרברים ונורא קל להתחיל לשחק אבל הממשק פשוט מגעיל אין איזה תוכנה שמוסיפה את ה source לgame spy או משהו במקום?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by devilo,

יש אפשרות לשחק עם מחשבים של המקום לשתיים מאצלנו יש כמה בעיות עם המחשבים.אם כן כמה צריך לשלם וצריך להביא רק ציוד ?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  9. אני קניתי לפני שנה בערך כרטיס מסך רדון 9600XT ואני קיבלתי איתו cd key של HL 2 אז אתמול הורדתי את HL 2דרך ה steam אני לחצתי על הכפתור "register a product i alrready own" ואז הוא ביקש ממני cd key אז כתבתי לו את מה שקיבלתי הוא עשה לי בדיקה באינטרנט ואישר לי אבל עכשיו השאלה שלי אם אני ימחוק את המשחק ואני ירצה להתקין אז הוא יגיד לי שהוא בשימוש אז איך אני יבטל את השימוש שלו?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by shauli,

יש לי גיפורס 6800 ג'יטי. אני מתחיל את ההתקנה של הפאצ', והכל הולך בסדר עד הרגע שהוא שואל איפה להתקין. אני עושה "הבא" והוא פשוט לא עובר, בלי שגיאה או משהו, פשוט לא עובר. ניסיתי לשנות סיפריות וכ'ו, אבל זה עדיין ככה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by Knobletz,

אני תקוע באמצע המשימה, אין לי מושג מה לעשות שם בקטע עם המעלית והגלגל שמרים אותה. אני צריך להגיע שם לפיגומים, אבל כל פעם שאני מסובב את הגלגל, ברגע שאני עוזב אותו, המעלית יורדת ואני לא יכול להעלות אותה. תמונות של איפה שאני תקוע: אם מישהו יודע איך עולים על הפיגומים, אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  12. אהלן חברה ובוקר טוב, אני מתלבט מאוד בין קניית המשחק שיצא העוד כמה שעות Titanfall לבין battlefield 4 premium. את הבאטלפילד יש לי עם חבילת china rising ואני מאוד אוהב את המשחק (שיחקתי בעבר גם ב-3). לעומת זאת נהנתי מאוד גם מהמשחק titanfall beta שהזכיר לי COD משופר (אני גם יודע שמפתחי MW2 פיתחו את המשחק). מה אתם ממליצים או מה הייתם עושים? אשמח לעזרה (:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. השאלה בכותרת .

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by RoyShefy,

אחרי שקיבלתי את הכרטיס החדש אני נדהם מכל צליל שהמערכת שלי מוציאה, החלטתי לנסות קצת משחקים תומכי תקן איכות THX. חיפשתי, ומצאתי ששני המשחקים הקודמים לNFS החדש תומכים THX בעוד שהחדש (Carbon) לא. האם אני טועה? והאם ההבדל יהיה כל כך משמעותי שאני אהנה הרבה פחות מהמשחק החדש?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by ofeky1,

יש הבדל בין המשחק: GTA Vice City Stories לבין ה GTA Vice City הרגיל?? אני מדבר על גירסאות ה PS2!! תודה!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by Pease Brother,

למה ל battlefield 2 יש באגים ואיך אפשר לתקן את זה עם אפשר כי מאוד כשה לשחק ככה רואים איברים דרך הקירות ועוד... אז למה בעצם הם פיתחו את המשחק ככה? :s05: 8)

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by Rise<3,

לא מת על עריכות של באטלפילד אבל בכל מקרה היה לי קליפים שצילמתי אז אמרתי למה לא לערוך אותם אני השחקן D: פרגנו בלייק אם אהבתם

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by Tanya,

אז היום סוף סוף אספתי מהדואר AOE3 ו- Worms 2. סתם עניין אותי למה העטיפה נראת דווקא ככה ומזה בדיוק XTREME? כי באינטרנט העטיפה היא שונה אז סתם תהיתי אם זה אומר משהו.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by guyhhh,

בסוף הקריירה בלי לסיים את כל הצ'אלנג'ים, כתבו לי שפתחתי את האוודי ועוד חמש מכוניות, את החמש מכוניות ראיתי את האוודי לא. וגם בצ'אלנג'ס ובסצנה הראשונה של המשחק יש BMW - אין את זה גם אחר כך? אני מתכוון מתי שהוא לא אמורים לפתוח BMW?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by hosham,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי את המשחק בקובץ RAR שאחרי EXTRACT ישנה תיקיה שאני מפעיל את המשחק דרך קובץ MS-DOS,המפרט בצד,דרייברים 84.21 ומערכת הפעלה מאתמול...</p><p>המשחק נתקע לי כל הזמן,טמפ' של כרטיס מסך 45 מעלות ומעבד 39.</p><p>מישהו מכיר את הבעיה הזאת בסוג התקנה הזה של המשחק?</p><p>יש פתרונות?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by arik_bulldog,

זה מה שהוא רושם לי בהתחלה, ואני לא מצליח לשחק. מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by kobibo,

האם כדאי להוריד את המשחק צלף מרינס 2 שנמצא באתר ? איך הגרפיקה ? הקושי ? וכו' פשוט לא בא לי להוריד אותו סתם למרות שאני דיי אוהב את המשחקים האלו , המשחק הראשון היה גרוע לחלוטין ותוך מס' דקות של משחק הסרתי אותו . אז אולי עדיין דיי מוקדם אך מי שכבר הוריד והתקין אותו אודה לו על חוות דעתו . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by ezx,

אני רוצה להיתחבר לחבר שלי אי פי לאי פי איך עושים את זה מישהו יודע מישהו ניסה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Guy950,

בBF4 יש מבחר עצום של כוונות שונות לטווחים השונים, אז עלתה בי השאלה איזו כוונת אתם אוהבים ולמה? באיזה תנאים ובאיזה מצבים ולמה? אני אתחיל! באופן אישי אני מעריץ גדול של כוונות לטווח הקרוב, בראשית הערצה שלי היא הקוברה מכיוון שהקו המאונך עוזר לי יותר להתיישר מול הגוף\ראש של האויב שעומד מולי. כמו כן עם הקוברה, למרות שזה לא ממש היעוד שלה, אני מצליח יותר לצלוף מרחקים של 300-500 מטרים ולפגוע בדיוק מאשר הכוונת הרפלקס שלטעמי יש לה שטח פחות רחב מאשר הקוברה. אני יודע ששתי הכוונות הללו אמורות להציג את אותו הרוחב, אבל הפלסטיק העבה של הרפלקס לפעמים מפריע לי ומרגיש לי שהוא מגביל את טווח הרוחב של הכוונת עצמה. לפיכך, הפעם הוסיפו את הCOYOTE שכמו הרפלקס יש לה נקודה בודדה אבל רוחב יותר גדול מ…

25. Started by summer69,

http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?board_id=909102864&topic_id=25654100 יש עוד כל מיני כתבות בגוגל אבל לא יודע אם להאמין... מישהו קרא משהו?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.