עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כניראה שהגיענו לתחילתו של דור חדש כי UE3, אחד המנועים הכי נפוצים, מגיע גם למשחקים החינמיים AVA (שם מלא: Alliance of Valiant Arms) כרגע לא פתוח לעולם אלה רק ליפן וקוראה, לגירסה היפנית ניתן להרשם גם מהארץ אבל צריך חיבור אינטרנט טוב בשביל לשחק (אני משחק וזה עובד טוב בחלק מהשעות). המשחק בסגנון של COMBAT ARMS ושאר המשחקים החינמיים (יש חנות ואפשר לקנות נשקים וכו', יכול להיות שיש גם דברים בתשלום לא בדקתי כל כך) אתר: http://www.avaonline.jp/ מפתחת: REDDUCK מפיצה: Neowiz סרטון GAMEPLAY מהיפני: http://www.youtube.com/watch?v=0W7Y_OWfMBs תמונות: מדריך להרשמה: http://mmohub.org/forums/free-mmo-mmofps/414-alliance-valiant-arms.html אין אפשרות לשחק באנגלית, דורש יכולת לה…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. לא מצאתי "קהילה" ישראלית עדיין ל world of warcraft , מה שמאוד הפתיע אותי אישית, אני מוכן לשלם ולהעביר את הדמות הראשית שלי לשרת עם הרבה ישראלים , או שכולם יפתחו דמויות חדשות ויתפתחו ביחד.. אז אני אשמח אם כל אחד ירשום פרטים על השרת שלו , ואולי כולנו נחליט על שרת ביחד (מדובר על הגרסה האירופית כמובן) להלן, הפרטים שלי - (יהיה נחמד אם כולם ירשמו בפורמט שמכיל את כל הפרטים הבאים בבקשה) - סוג שרת : PVE-RPG - שם השרת : steamwheedle cartel - צד : ALLIANCE - פרטי חיבור : פינג ממוצע במשחק 100-200 (24/7), חיבור בכבלים ללא חייגן, דרך 013, חבילה של 1.5 רגילה. - פרטי דמויות : כרגע אני די "מתחיל" אז יש לי רק דמות ראשית אחת - human warlock בשם kajero (נכון לרגעים אלו - LVL 3…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. היי,אני מחפש המלצות למשחקי פעולה מגוף ראשון ,כעיקרון אני מאוד אהבתי את אנריל כששיחקתי בו באינטרנט. המליצו לי על איזה משחק בשם * Ops מה המילה השניה? בכול מקרה,מחפש המלצות באופן כללי למשחקי פעולה מגוף ראשון ולמשחק מכוניות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by H.I.V,

מישהו ראה איך המשחק? הוא יצא כבר בארה''ב?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אאה ועל הדרך אני ישאל....איפה התמונות של המיפגש?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  6. Started by GooG,

אז בקיצור היה לי XP ואחר כך רציתי כבר WIN 7 אז אחר כך התקנתי את זה ולפני שהתקנתי עשיתי פרמטתי את C ואז שכבר היה לי WIN 7-32bit אז כמובן המשחקים לא נפתחו לי מכוון שהם מותקנים בשביל הXP. אז יש איזה דרך לסדר אותם שהם יפעלו לWIN 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Domovoi,

http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=846978&page=0&HighLight= ??? :

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by yonib5,

היי, תגידו אנשים מישהו אולי בטעות יודע על אימולטור טוב למשחקי DOS בא לי לחזור אחורה עם המשחקים הישנים רק עד שאני מוצא אימולטור הוא לא על כול המסך והוא מריץ לי את המשחק באיטיות נוראית אה וגם אין סאונד... סומך עליכם תותחים. תודה ביי.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by FresH-MeaT,

בעע... טוב אז יש לי VISTA 64 Q6600 8800GTS 640 4 גיגה זיכרון אחרי שהיתקנתי את המשחק... ועידכנתי אותו עם העידכון האחרון כשאני ניכנס למשחק... הכל כזה מטושטש... אני לא יודע איך לעשות צילום מסך כי הפרינט סקרין לא עובד.. אבל הכל מטושטש ואי אפשר לראות שום דבר.... גם עם גראפיקה מקסימלית או מינימלית הכל אותו דבר... מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by jackhammer,

מישהו יודע מה קרה לאתר GAMER? פתאום הוא נסגר...

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by בלבולה,

אני לא מבין מזה ה-target האלו וכל חצי שנייה הורגים אותי שם. הצלחתי להרוג שניים. אבל אני לא מבין את הפרנציפ של איך משחקים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. זה מוריד על 2 ק"ב ולכל שאר האתרים צריך להרשם ושאר השטויות.. למישהו יש?

13. Started by ezx,

אנשים נופלים דרך הריצפה ואז מתים באג בדריברים ??? אם כן מה לעשות תודה לכול העונים והתקנתי כבר מחדש ויש לי את הכי חדש

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. ברשותי רשת ביתית בת שני מחשבים. יש לי פיפא 2006 מותקן על שני המחשבים. כאשר אני בא לשחק בפיפא ברשת, זה כותב לי trying to establish ... במשך בערך חצי דקה ואז זה רושם connection failed. מה אני צריך לעשות? אולי אני בכלל לא מנסה נכון? אפשר הסבר על איך לשחק ברשת? ויש ברשותי ראוטר, האם יש צורך בפתיחת פורטים מיוחדים למען משחק ברשת? תודה רבה לכולם, אבי.

15. יש שם הרים ומדרגות כאלה ואני לא יודע מה לעשות אני מטפס עד הסוף ואין איך לצאת משם .. תיסתכלו אולי אתם עברתם את זה ..? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by שניצל,

http://cycleblob.com משחק שפותח ע"י חבר שלי, כולו ב-javascript. דורש דפדפן תומך WebGL (כגון גוגל כרום או פיירפוקס 4).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by davidcohen,

שלום! מה נסגר בסוף עם Soldier of Fortune הוא יוצא למחשב או לא ? ואם כן באיזה תאריך?! תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  18. Started by shlomi_dj,

יש לי פיפא 2006 מותקנת במחשב היא לא עולה בגלל שהיא מבקשת את הדיסק המקור אם יש לכם איזה קרק שאיפשר להוריד ... בבקשה!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  19. לא יודע למה אבל כבר שבוע שאני לא יכול לעזוב את המשחק הזה מישהו משחק או שיחק וגמר את המשחק?? כי אני נתקעתי בקטע שמייקל מראה לי להכנס למערה שיש שם את הדוב הלבן המת וצריך מלא אבוקות אש כי נורא חשוך שם בכל מקרה נתקעתי אני הולך שעה בתוך המערה ומבזבז את כל האש שאספתי ורק הולך במעגלים תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by yuval1101,

היי, אני יודע שה-trackmania זה חינמי, לפחות גרסאות מסוימות הן כן, ויש לי אחת אבל די משעממת, אני רוצה לסוע במכוניות שטח כאלה ובחול, איזה גרסה תתאים לי ( אם יש חינמית כזאת בכלל )? תודה, יובל

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by אבינר,

היי אני שוקל לעשות הזמנה מוקדמת לbattlefield 4.. נכנסתי דרך origin אבל יש שם 3 גרסאות במחירים שונים: Battlefield 4 Digital Deluxe שעולה 69.99 יורו, Battlefiled 4 שעולה 59.99 יורו, וBattlefield 4 Premium Membership שעולה 49.99 יורו. מה ההבדל בין הגרסאות?? לפי מה שכתוב נראה שגרסת הפרימיום הכי משתלמת עם הכי הרבה תוספות, אז איך היא הכי זולה? אם מישהו יכול להסביר לי ממש תודה! קישור לחנות של Origin: http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by avi.hagit,

איפה אני יכול להוריד את הדמו של הניד פור ספיד הישן או החדש אים זה אפשרי בכלל?? אם כן תנו לי את הקישור עד להורדה כי אני לא יודע מה עושים שם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שמעו הם גאונים וזה יהיה זמין בתקופת החיים שלנו

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by asaf_azar,

איפה אני יכול לקנות את המשחק האגדי הזה?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  25. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה זה לא קיבלתי סידי קי בקופסה הכונה שאין מדבקה אם הקוד למי שיש את המשחק יכול להגיד לי בבקשה מה הוא קיבל בקופסה?? אני קיבלתי שלוש דיסקים, איזה חוברת של EA משחקים של 2004 ועוד איזה דף כזה... שרשום שם לטיפים ועצות להיתקשר למספר... אבל זה בכלל לחו"ל וחוץ מזה לא קיבלתי כלום!! איפה חוברת ההוראות :P איפה הסידי קי מה זה על מה שילמתי 214 ש"ח :-\ :-\ ועוד שאלה מה קיבלתם באוסף של 1942 אם למישהו יש אותו פה... אני קיבלתי 4 דיסקים וחוברת הוראות וכמובן מדבקה שמודבקת בתוך האריזה אם שלושת הסידי קיס של כל משחק... :)

• 21 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.