עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by CheeseBud,

אהלן אנשים, אתמול, ברמת השרון, גל זוהר אירח את שני הקבוצות ל-CW שהיו בו אחלה של משחקים, והנה כולם! משחק 1 - משחק 2 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes משחק 3 - משחק 4 - משחק 5 - משחק 6 - משחק 7 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes אני מקווה שלא התבלבלתי בסדר מקווה שתיהנו, היה כיף מאוד לשדר, הרבה תודה למארח והמארגנים

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by Y-T-M,

אני ואח שלי רוצים לשחק אחד מול השני יש לנו רשת אבל אנחנו לא יודעים איך אפשר לשחק דרך המשחק אחד נגד השני בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by yuval1101,

היי, אני מנסה לשחק עם השלט החוטי של ה-360 במחשב ב-UNREAL TOURNAMENT 2004 אבל הכוונת כל הזמן יורדת למטה ונשארת תקועה על הרצפה ואני לא יכול לכוון, איך מכוונים? ואיך משנים את הלחצנים לשלט?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  4. ראיתי (בעיקר בפורומים בחו"ל) שנושא ה-widesceen ממש ניהיה פופולרי, אבל השאלה העיקרית היא בנוגע למשחקים, עד כמה באמת משחקים חדשים תומכים במסכים רחבים? כמובן שאני לא מצפה למספרים או אחוזים מדוייקים, אבל לפי ההרגשה שלכם ממה שאתם רואים ביומיום, האם המשחקים החדשים בדר"כ באים מוכנים לרזולוציות רחבות או שזה עדיין לא הפך לגמרי למקובל? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. הכותרת אומרת הכל .. מה האתר לקניית CD-KEY לדיאבלו3 במחיר הכי זול..? אם מישהו יודע שיפרסם פה בבקשה את האתר עם המחיר הכי זול שהוא ראה... ניסיתי את המשחק עם הGUEST PASS KEY ודיי נהנתי.. אבל לא בא לי לקנות אותו ב280 שקל.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by avivlevy,

אני ממש בהחלה אחרי שהמלך מת ואני יוצא החוצא.... איך אני שם נשק? אני יכל בכלל ? יש לי בחפצים נשקים אבל אני לא יודע איך שמים אותם!. ועוד משהו יש איזשהי דרך לשים AA+HDR?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  7. היי... בן-דוד שלי מעוניין לקנות מחשב לoc, והוא רוצה AMD הוא רוצה לקנות את הTr xp-120 , איך אני יכול לדעת לאיזה לוחות הxp120 מתאים? תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תודה.....אבל כבר מצאתי תשובה...

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  8. אני באמצע המשחק ואני רואה שאני משלים הכל .. חוץ מלהציל את האנשים ... אך מצילים אותם ?... ב דיוק אני תקוע כולה יש שני אנשים להרוג במסך הראשון וטבח ועוד מישהו אם אני זוכר טוב להציל ...הבעיה היא שאני לא יודדע למה מתכוונים ניסיתי לקשור אותם כלום לא עוזר כלום ואני עדיין מוצא את עצמי משוטט במסך ???

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by stingeR-,

הנה : http://www.planethalflife.com/half-life2/screenshots

• 37 תגובות
    • 5k צפיות
  10. האם יש איזשהיא תוכנה שתאפשר לי רטט בגיימפד גם במשחקים שלא כוללים תמיכה ברטט?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  11. http://www.gamespot.com/pc/rpg/dragonage/video/6207185/?tag=topslot;img;1 הגרפיקה נראית ממש מציאותית!

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by Vissor,

התקנתי counter strike source ו כשאני מנסה להתחבר ל סרבר הוא כותב שהגרסה לא מתאימה לסרבר...איך אני יכול לעדכן אותו...??

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. Started by eranmor,

המשחק הזה פשוט מסרב לעבוד חלק ולא משנה מה! ניסיתי להפעיל אותו ב800*600 ב16BIT והוא בכלל לא זז..... 1FPS :'( יש לי ראדון 9500 עם אוברקלוק CATALYST 3.7 דרייברים הכי מעודכנים של הלוח אם וכו'... 4300 ב3DMARK03.... מה יכול לגרום לזה?? נ.ב. חשבתי שאולי הדיסקים שלי דפוקים אז לקחתי דיסקים מחבר (הכל מקורי) וגם עם הדיסקים שלו זה דפוק

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. אחד המשחקים הכי חמים החורף יצא, ויש לנו שני עותקים לחלק לעונים נכונה על זוג השאלות Just Cause 3 מספר את סיפורה של הרפובליקה הים תיכונית מדיצ'י שסובלת תחת שלטונו האכזרי של הגנרל די רוואלו, דיקטטור המחפש להגדיל את כוחו. לתמונה נכנס ריקו רודריגז, שמשימתו היא להפיל את הגנרל בכל האמצעים האפשריים. לרשותכם שטח של מעל 400 קילומטרים רבועים מהשמיים ועד קו המים לצד ארסנל עצום של נשקים, גאדג'טים ורכבים, היכונו לזרוע הרס בדרך היצירתית והנפיצה ביותר שתוכלו לדמיין. הפרסים בין העונים נכונה יוגרלו שני עותקים של המשחק Just Cause 3 - עותק אחד למחשב האישי, ועותק אחד לקונסולת XBOX ONE. איך משתתפים? עליכם לענות על שתי שאלות בחידון הזה בפורום. אם שיחקתם במשחקים הקו…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אני יודע שיש דיון ראשי למשחק אבל הסיבה היא שאני פותח את זה היא כי אני רוצה להבהיר נקודה ממש חשובה. אני לא יודע אם זה החוצפה הישראלית או כול דבר אחר אבל יש אנשים שצריך פשוט לשרוף אותם חיים ואחד מאותם האנשים הוא במקרה האדמין של השרת HWZONE, בחור חביב בשם mishax1 או יותר נכון ילד מסכן בן 14 שלא יודע לשחק. לא,זה לא קרה בשרת של HWZONE,אלא בשרת של ALPHA,אחרי שהרגתי אותו KILL אחרי KILL,ככול הנראה הילד הקטן שעדיין לא ירדו לו הביצים חטף NERD RAGE,והתחיל לכתוב ישר שאני ציטר ויש לי אימבוט,איך שנכנס האדמין של השרת ALPHA,הוא פנה עליו ואמר לו שאני ציטר,שלא לדבר על הקללות שהוא זרק עליי במשך חצי שעה.. אני לא בא לבכות או משהו יש לי עוד הרבה שרתים לשחק בהם,אבל בסך הכול רק רוצה להסדיר בפניכ…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. כתבת הגיימינג האורחת שלנו בוחרת את עשרת הכותרים שהלהיבו אותה יותר מכל בשנה החולפת אז שנת 2015 נגמרה רשמית, ועכשיו כבר אפשר להגיד שזאת הייתה שנה מוצלחת מאוד בתחום הגיימינג. עשרות משחקים מצויינים יצאו השנה, וזה הזמן לבחור את עשרת המשחקים הטובים ביותר. אז לפני שנתחיל, הבהרה קטנה: הסרטון מבוסס על דעתי האישית בלבד. אין ספק שיש עוד משחקים שהיה מגיע להם להכנס לרשימה הזאת, אבל זאת הבחירה שלי. Heroes of the Storm לא מעט חברות מנסות לרכב על גל ההצלחה של משחקי ה-MOBA, אבל רק מעטות מצליחות באמת ליצור משחק שמחדש משהו לז'אנר. אז חברת בליזארד היא אחת מהחברות הללו, ועכשיו כשהמשחק הבשיל מעט, אפשר להגיד בפה מלא ש-Heroes of the Storm היא תוספת מוצלחת מאוד לז'אנר שמביאה …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by zoyaniv,

שלום שאני משחק במישחק אחרי כמה זמן הוא רושם שאין לי מספיק זיכרון למרות שיש לי 512 מגה ואני סוגר את כל היישומים הפתוחים למישהו יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tommy,

דודים שלי כרגע שם והם יביאו לי בעזרת השם את המערכת... השאלה היא האם אפשר לקנות בשידור PAL או שיש רק NTSC ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by 159357,

בבקשה תנו קודים בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה

20. Started by rk666,

http://www.gamershell.com/news_BFIFA2004BDemo.shtml תהנו!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום ! אני מתלבט איזה משחק ליקנות... אני רוצה משחק בסגנון של F.E.A.R ושל QUAKE 4 אם יש עוד משחקים בסגנון שאתה אומרים שהם יותר טובים משני אלה תכתבו אותם בתגובה ואני יוסיף אותם לסקר

• 109 תגובות
    • 9k צפיות
  22. Started by LIOR42,

במשחק מאפיה הגעתי לשדה התעופה בעקבות פרנק חיסלתי את השוטרים הסמויים קשרתי אותו לעמוד וגם חיסלתי את השוטרים הכחולים שהיגיעו אחרי זה ואני לא יודע מה אני עושה אחרי זה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

הגיע הדמו (: דרישות מערכת: Supported OS: Windows® XP Processor: AMD Athlon, Pentium® 2.2 GHz (3 GHz recommended) RAM: 512 MB (1 GB recommended) Video Card: 128 MB DirectX® 9-compatible video card (256MB recommended) Sound Card: DirectX 9 compatible sound card DirectX Version: DirectX 9 or higher Hard Drive Space: 3 GB free Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard Supported Video Cards: NVIDIA® GeForce FX/6/7 families ATI® Radeon 9/X families הדמו להורדה: http://www.gamershell.com/download_14927.shtml תהנו

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by אלון פ,

שלום לכולם, בזמן האחרון נתקלתי בהרבה דירוגים של משחקים, ואני לא יודע לאיזה גיל הם מתכוונים משהוא יכול להגיד לי מה הגיל של כול אחד מהגירוגי גיל? והכי חשוב - לאיזה גילאים זה RP? אלון

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by coorva,

מישהו יכול להגיד לי איפה אני מוצא את המישחק PAINKILLER עם חבילת ההרחבה שלו BATTLE OUT OF HELL??? בהרבה חנויות מישחקים לא ניתן להשיג את המישחק הזה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.