עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שזה היה אחד המשחקים הכי יפים ששיחקתי באמת העביר לי את הזמן אבל קצת אני מקווה שיהיה המשך או משו ממליץ בחום לכולם!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Funkyzord,

לפי AMAZON אפשר לעשות PREORDER למשחק וכתוב שם שהוא יצא ב31 במרץ http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006C2HA/qid=1030223467/sr=8-4/ref=sr_8_4/104-4012878-1717529?s=videogames&n=507846

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

לקראת MW3 אני מתחמם לי פה בMW ואחרי שהתקנתי אותו, ואישרתי הכל בPB וכו' (בסטים) ברגע שאני נכנס למשחק הוא אומר שהוא לא מוצא את הPB ואם אני נכנס לשרת אחרי שתי שניות זה מעיף אותי.. מה עושים?

4. למי שיש או יודע מאיפה להוריד בבקשה להגיד לי (ולא תוכנות שיתוף)

5. אני מפעיל את המשחק ומיד בהתחלת הטעינה המסך שלי מחשיך ומפסיק לעבוד (המנורה הירוקה של המסך הופכת להיות כתומה), אבל אני שומע שהמשחק מתחיל והכל בסדר. אם אני לוחץ על ALT+TAB אז אני חוזר לוינדוז והמסך חוזר לעבוד כרגיל (המסך נדלק מחדש) זאת אומרת שהמשחק לא נתקע אלא פשוט המסך כובה לי בתחילת הטעינה של המשחק משום מה. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 4200Ti עם דרייברים של NVIDIA מעודכנים וחדשים. אני ממש אובד עצות ושמח לכל רעיון שתוכלו לתת לי כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזאת! תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי....

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KoM,

כמו כל שאר בעלי הראדון 8500 הייתי מבאוס תחת כשהדמו החדש יצא, כשלא יכולתי להנות מהמשחק בצורה המלאה... מלא ת'רדים פתחתי בנושא בחו"ל, כולל מיילים וכולי מלא תקווה כי הבאג הנ"ל לא יופיע בשמחק המלא כפי ש-EA הצהירה לי במייל האישי שקיבלתי, על כך שהבעייה הזאת ועוד בעיות רבות אחרות כמו אי שמירת הנתונים הגראפיים שקבעתם במשחק, וכי הם לא יהיו במשחק המלא, ואני באמת מקווה כך... כמו כן במסגרת אלפי הניסויים שערכתי (ואני באמת מתכוון להמשיך כולל סוגי דרייברים שונים) על זוג הדמואים החדשים הגעתי למצב יפה מאד שכל האופציות הגראפיות על מלא, וגם את האפקטים הסוררים הצלחתי להעלות בחצי והמשחק רץ יפה ללא תקיעות, חצי נחמה ועדיין המשחק בהחלט נראה יפה (אם כי מאכזב מבחינות אחרות) נקווה כי המשחק המלא יצ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SPONER,

אם הסטים שלי מותקן בכונן D אני יכול לעשות שגם השמירות של IV היו בכונן D? יש דרך להשיג שמירות מלאות או חלק של GTA IV ממקור רשמי שאין חשש שזה נגוע ?או מגיע ממשחשב נגוע ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by LazyBoy,

http://uk.gamespot.com/news/6251457.html?tag=gallery_summary;title

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by IlanF,

יש אפשרות להפעיל באובליביון גם HDR וגם AA ביחד?

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

דבר ראשון, תורידו מפה את הדמו. עכשיו, אם יש לכם בעיה של קריסה, תבדקו את הלינק הזה כדי לדעת איך לתקן אותה. עכשיו שעברנו את החלקים הטכניים, להתרשמות מהמשחק! אז ככה: יתרונות- גרפיקה אדירה(לפחות אצלי) פסקול מגניב(משנה למוזיקה מותחת בקטעי אקשן, מוזיקת התגנבות בקטעי היצמדות לקיר וכו') AI חכם ביותר- נלחמתי בשומר, כשיריתי הוא התחבא מאחורי הקיר, כשהפסקתי לירות ל5 שניות ככה הוא יצא והתחיל לירות! אפשרות איכותית ביותר- בני ערובה. אפשר לקחת כל אחד מהאזרחים במשחק(2 בדמו) ולהפוך אותם לבני ערובה. מ'זתומרת? שאתה לוקח אזרח, מצמיד לו אקדח לראש ומתחיל ללכת כשהוא מגן אנושי. שווה עוגיה ;D חסרונות- שליטה קצת מעצבנת, עד שמתרגלים. למה לעזאזל אני צריך לשלוף את האקדח כל פעם שאני רוצה ליר…

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by MishaK,

לזקנים בינינו.. זוכרים את הימים הטובים שבהם שיחקנו לנו עם ה-P166/100 ה"עצבנים" שלנו? (טוב נו... לי היה 233) אחד המשחקים שהרבה אנשים אהבו (חוץ מ"יפי הנפש" שנגד אלימות במשחקים) היה Postal שבו שיחקנו חבוב אשר קם על רגל שמאלית ביותר והחליט להוציא את התיסכול שלו על אנשים... ברציחתם. לא הייתה למשחק עלילה, רק משימות שדרשו רצח אנשים. המשחק היה מאוד כיפי וממכר... כל זה היה בשנת 1997. עכשיו, 6 שנים לאחר מכן, Postal 2 מתוכנן לצאת (רבע ראשון של 2003 שזה יצא 7 שנים אחרי.. אבל יש שמועות על לקראת סוף הקריסמס). הפעם, לא גראפיקה מצועצעת אלא מנוע של UT2003 עם קארמה הכי אמיתית שקיימת. הפעם, לא עוד הריגת אנשים חסרת עלילה אלא עלילה מלאה, בסה"כ המשחק הוא על אדם שמכונה Postal DUDE, עובד ב-Runni…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AvlK,

שלום חברים מישהי שאני מכיר רוצה לקנות עבור הילדים שלה קונסולה, הראיתי לה את הכתבה הזו: http://hwzone.co.il/hardwareguidesthe_ultimate_console_killing_pc_build_guide/ וזה די שינה את דעתה לטובת מחשב, השאלה שלא ידעתי לענות היא האם קיימים חיישני קינקט\תנועה כדי לדמות עוד יותר את החוויה של הקונסולה כי אין לי מושג? וגם דעה עד כמה זה ידידותי למשתמש הרגיל שאין לו מושג יותר מדי לשחק על המחשב עם אביזרים של קונסולה? ואם למישהו יש מה להמליץ מעבר או לתת עצה בעניין זה יתקבל בברכה. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. יש לי באקלוג גדול של משחקים שאני מאוד רוצה לשחק אבל לא מצליח להגיע אליהם, כך שהמשחקים היחידים שאני עדיין רוכש הם משחקים בהנחה משמעותית (75%) או באנדלים, וגם שם אני בד"כ לא מוציא יותר מ-$10. מעניין אותי לשמוע מה גורם לאנשים לשלם מחיר מלא (או קרוב לזה) כשברור שזה רק עניין של זמן עד שהמחיר של משחק יירד משמעותית. האם החוויה של משחק AAA משנת 2014 כל כך שונה ומדהימה מזו של משחק באותה קטגוריה מ-2012? אגב, למרות שיש לי בבאקלוג משחקים חדשים יחסית בקטגוריה הזו (Tomb Raider האחרון, BioShock Infinite ואחרים) אני כרגע משחק אחרים שאף אחד מהם לא מצטיין בערכי הפקה יוצאי דופן.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. יש את כל ההרחבות ב - 7 וחצי דולר.. מעולם לא שיחקתי במשחק (תמיד שיחקתי TAC-OPS).. האם כדאי לנסות או שבאמת המשחק הזה כבר מיושן מדי?

15. Started by ofirhadad,

האם משחקים מחו"ל יעבדו בPS2 ? ידוע לי שיש משחקים בפורמט DVD .האם זה שייך .או רק בסרטים? בתודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  16. מה אתם חושבים על ה360 האם טוב או רע? מה עם ה PS3 שווה את המחיר או לא? ואם מישהו רוצה להוסיף תמונה שלו משחק או משהו או יותר טוב סרטון אשמח לראות.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  17. זה נראה לי מגניב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bennnn,

אני בשלב בראשון שצריך להשתמש בטלפורט שלוחצים על האות q במקלדת בשלב שיש הרבה אזעקות והוא שואל אותי מה הסטטוס שלי.....ושהכוח הזה מסוכן מה עושים שם.......... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by a_halachmi,

היתה לי בעיה בוייס סיטי שקראה לי פעם אחת ומאז כבר לא חזרה על עצמה. הבעיה היתה כשנכנתי למשימה והיה סרט אז לא ראו את אחת הדמויות ובחלק השני של הסרט לא ראו דמות אחרת אחרי שהפעלתי את המשחק מחדש זה הסתדר ומאז לא קרה יותר. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים והוא אף פעם לא עושה לי בעיות (GeForce fx 5500) האם זה באג חד פעמי במשחק? אשמח אם תוכלו לעזור.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by huber,

אף אחד לא משחק ב RPG הזה? המשחק מקבל ממוצע ביקורות של 86, לא רע בכלל: http://www.metacritic.com/game/pc/kingdoms-of-amalur-reckoning

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by STRENGTH,

אין לי כבר מה לשחק במחשב שלי גמרתי את כל המשחקים שלי. אז אני רוצה שתביאו לי משחק טוב וכיף. תמליצו לי אפילו על משחק שמעל 4-6 שנים העיקר שיהיה טוב. תודה מראש ;D

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. איך קוראים למשחק של צבי הנינג'ה החדש למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by rroonnii,

• 40 תגובות
    • 17.3k צפיות
  24. אני חושב שהכי אהבתי את וורמס ארמגדון...בגלל החידוש שהוא הביא וסתם כי הוא העביר לי הרבה שיעורים בבצפר מה אתכם? איזה הכי אהבתם? אני אישית התאכזבתי מוורמס מייהם החדש, אני חושב שכל ה"קטע" במשחק זה שהוא בדו מימד...תלת מימד סתם הורס אותו... ועוד שאלה, מה עדיף מבין השניים וורמס ארמגדון או וורלד פארטי?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by amilo,

תציעו לי בבקשה על קונפיג איכותי

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.