עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by avivlevy,

אני לא מבין המ עושים במשחק הזה? יש כמה מקומות מתחת לאדמה שאתה נלחם עם אנשים ויחיות....... אבל מה עוד עושים? מה אני אמור לעשות בערים ? והפאט של הAA+HDR מישהו יכל להביא לי קישור טוב להורדה?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by amir85,

יתכן שהם יעשו את מה ש Supreme Commander לא עשה בשבילי אני מכיר המון אנשים שהתלהבו מה Supreme Commander אבל אני אישית לא אהבתי אותו עם כבר משחק אסטרטגיה אז עדיף COH וRUSE נראה כמו SUPREME COMMANDER של COH בלי שטויות SIFI או התלהבות על מליון יחידות יותר טקטיקה ? טריליר: http://www.gametrailers.com/player/47120.html ראיון: http://www.gametrailers.com/player/47162.html

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. שלום, חיפשתי מידע על זה בפורום ולא מצאתי.. יש לי דיסק מקורי של המשחק והוא מתקין טוב אבל אחרי כן הוא מתקין איזה תוכנה קטנה שאמורה לבדוק אם הדיסק מקורי או לא ואחרי הRESTART הוא מוציא שגיאה שהתוכנה שבודקת את הדיסק היא לא תואמת VISTA.. האם יש למישהו מושג איך פותרים את זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by eliranl,

מתי זה אמור לצאת?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by enzo,

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by wtf,

היי,מאחר שאני נאלץ להכנס במצב בטוח אני רוצה לדעת איך אפשר להפעיל את המשחק במצב הבטוח? ראיתי שאפשרי וניסיתי לשנות את התאימות לwin xp sp2 ועדיין עושה לי את התקלה הזאת http://i1.ytimg.com/vi/ZzWvxZqt6ZU/maxresdefault.jpg

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  7. אז ככה: 1) לפני שאני מתחיל לשחק יש סרט ואני פשוט לא מצליח להעביר אותם (לא משנה על מה שאני לוחץ!) ואז אני נאלץ לראות סרט של איזה 10 דקות לפני שאני מתחיל לשחק וזה ממש ממש מעצבן אז מישהו אולי יודע איך אפשר להעביר את הסרט או למישהו יש פיתרון אחר בשבילי? 2) בשלב הראשון אני מסתובב במקום הזה אני מצליח להרוג את כולם, אבל אין המשך כלשהוא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by edvin22,

שלום, אין לי תמונה של המשחק(משום מה, מצלם תמונה שחורה בשימוש כפתור פרינט סקרין) הבעייה שזה נראה כמו משחק פעולה משנת 97 (קשה לי לתאר) אני אציין רק שבבלק אופס לא היו בעיות, וגם בשאר המשחקים בסדרה. המפרט : i5 SB Z68 8 GB זיכרון 570 gtx dell 2312hm רזולוצייה:1920/1080 (שאלה כללית לידע, איך אני מגדיר רזולוצייה גבוהה מזו?, בהגדרות משחקים זה הכי גבוה) דרייבר: 285.62(האחרון) ויש 2 תמונות של ההגדרות דרך אנווידיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by CZSDF,

יש למשיהו מושג על CALL OF DUTY 7 תמונות הוא משהו ועל BF 3

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  10. כאמור, אני מנסה להקליט בעזרת FRAPS מWorld of Warcraft אבל ההקלטה ממש איטית וקשה לשחק תוך כדי הקלטה, לא משנה על איזה FPS אני מקליט, (ואני מקליט גם רק וידאו לא סאונד).. אני ידוע שאני צריך לשדרג אבל השאלה מה... יש לי : intel pentium 4 2.66a ghz radeon 8500le 128mb ddr 256mb ddr pc2100 kingston + 256mb ddr noname כל מה אני רוצה זה להקליט ב"זרימה חלקה" אל תתקעו לי פה איזה חלקים באלפי שקלים אהה. ותודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  11. האם קיים כזה דבר בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חובה לכל חובבי ה RPG, התחלתי אותו היום, משחק מהמם, קיבל ציונים גבוהים מכולם(מעל לפחות85%), מדובב כולו עם דמות מגניבה, קרבות כיפיים, עולם חדשני ומקורי על אמת! איזשהו מכונאי שאיבד את הצוות שלו בעולם זר והחייזרים שם חושבים שהוא המושיע שלהם(לא כזה חדשני) אבל הדמויות מאוד אמיתיות, והגיבור עצמו הוא דמות מצחיקה וCOOL כזאת...הרבה יותר משכנע מגוטיק..ואני חובב מושבע של גוטיק. קיבינמט למה אין משחקים כאלה חדשים?? איזה גאונות. (אגב החברה פשטה את הרגל מזמן, כמו כל המשחקים הטובים...אני צריך לחפש את כל החברות משחקים שפשטו רגל ולקנות את כל המשחקים שלהם -הם בטח הכי טובים שיש) בקיצור לא מאמין שמי ששיחק במשחק הזה יגיד שהוא לא מעולה. משחק משנת 99...3D PERSON SHOOTER כזה, אבל גרפיקה ממש לא מרש…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by x-pac,

פתחתי את המשחק (אחרי ההתקנה) אם anti blaxx וזה הראה לי את הודעה הזאת A required security module can not be activated. This program cannot be executed מה לעשות? , אם אני עובר על החוקים או משהו סליחה...

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by DORAZABI,

הורדתי את המשחק משני מקומות שונים בשני המקרים קיבלתי 2 קבצי DVD...חילצתי את שניהם לתיקיה אחת ואני בא ללחוץ על האייקון של המשחק בתוך תיקיית הקראק..הוא מראה סימן חושב ולא נפתח..מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ma4351,

התקנתי את גריד וכאשר אני רוצה להפעיל אותי הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק..כל פעם..מה עושים? וגם התקנתי את קרייסיס וכאשר אני מפעיל אותו המסך נהיה שחור ולא אומר כלום רק אחרי כמה זמן הוא אומר לי שהוא נאלץ להיסגר..מה עושים? מפרט בצד.. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by TZ,

בס"ד שלום שמי TZ ויש לי בעיה ב בטל-פילד ,המשחק היה מותקן ונמחק בצורה לא נכונה וכך נגרמה בעיה שהוא חו7שב שהוא מותקן. ניסיתי להעיף אותו דרך ה"REG" והוא נותן לי להתקין אותו ,אבל תהליך ההתקנה "הולך מהר מאוד" ולא מתקין כלום אם יש למישהו איזו עיצה בשבלי(תוכנה טובה ל"REG")תודה TZ

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by liortaib,

תגידו נגיד יש לי מסך 24 עם רצולוציה 1900x1200 וכרטיס מסך 4870 רציתי לשאול שאני יפעיל מישחק מסוים על רזולציה של המסך עצמו אוטומטית או שעל כמה הכרטיס מסך יכול להריץ את המישחק?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by o.k,

שלום לכולם!!! למשהו יש מדריך למשחק HL2??

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

הSTEAM מתעקש להוריד לי משהו שקשר לSkyrim והוא שוקל 4.2GB... מה לעזאזל?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by avivbar,

מחקתי את המשחק ועכשיו שאני רוצה להתקין את המשחק שוב זה שואל אותי ישר אם אני רוצה למחוק את המשחק ושמתי לב שהתיקייה של המשחק עוד קיימת ולא מחקתי בעצם כלום. אז מחקתי את התיקייה של המשחק וזה לא עזר! מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by michael_brosh,

הורדתי את המשחק הידוע - America's Army Operations משחק חיה אחלה גרפיקה ובעיקר מציאותי מאוד ! אני רוצה לבנות חדר אבל אני לא מצליח ניסיתי כל דבר - התייאשתי חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי ! אם אתם כבר יודעים איך אז תסבירו לי גם איך להיכנס לחדר (עדיף עם כתובת IP) תודה מראש, מיכה.

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  22. נכנסתי לפה - http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium-edition ואני רואה שאפשר לקנות ב שישים דולר, על הכפתור ההזמנה כתוב pre order שזה הזמנה מראש,איך הזמנה מראש אם המשחק קיים כבר? והיום היתה הודעה לכולם בדואל - https://help.ea.com/article/why-was-my-pre-order-for-battlefield-3-premium-edition-cancelled על ביטול הזמנה. מישהו קנה או שמכיר מה התופעה? האם אני יכול לקנות את הגרסה הנ''ל ב שישים דולר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by idofr,

אני מנסה להכנס למשחק הוא שם שניה דף שחור ויוצא ממנו... =\ (על מחשב של חבר לא על שלי....) אם למישו יש רעיונות בבקשה....

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by GazzA,

משחק יפה?! שווה הורדה \ קניה? ואיך המולטיפלייר שלו?! תודה..

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by henz12345,

וואלה אני מאבד כל רעיון :\ , בבדיקות טמפרטורות : מעבד 57 מעלות ככה כרטיס מסך 60 לוח אם 43 הארד דיסקים : 42 ו 39 . הFPS שלי ממש גרוע היה [30 , 40] , והחומרה לא כל כך רעה [ P-D 2.8 , 2GB RAM , WINXP SP3 , GF8400GS 512MB RAM ] הבנתי שאולי הכרטיס מסך מחומם מידי וזה נותן לי ירידה , אז לקחתי תמאורר צד של הדלת [שגם ככה היא פתוחה כל הזמן] והלבשתי אותה על צלעות הקירור של הכרטיס מסך מה שנותן לי ירידה של 15~20 מעלות בקירור של הכרטיס מסך , מה שנותן לי מצב של טמפרטורות : מעבד : 57 כרטיס מסך 46~50 לוח אם 43 הארד דיסקים : 42 ו 39 [חשוב להגיד לכם שברגע כתיבת הנושא הטמפרטורות הם כאלו , לפעמים הם פחות , למשל המעבד לפעמים 50 , הלוח אם לפעמים 37 , הארדיסקים לפעמים על 35] ... [וזה בזמן …

• 3 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.