משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
משחקי המשך, חידושים, קאמבקים למותגים וותיקים ויצירות מקוריות - כולם כיכבו בתערוכת הגיימינג הגדולה ביותר של השנה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חנות המשחקים הדיגיטלית הצעירה של יוצרי Unreal מפלגת את עולם הגיימינג במחשבים האישיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נינטנדו הפתיעה אותנו עם גרסה ניידת וזולה יותר של הקונסולה המצליחה שלה אשר תוכל להפעיל את רוב הלהיטים הגדולים של אחותה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דרישות המערכת הסופיות נחשפו - וכעת אנו מקבלים בשורה עם פוטנציאל חיובי לקראת ההשקה הרשמית של כותר הפעולה המסקרן לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עם דרישה מומלצת מאסיבית לנפח זכרון דינאמי שגרמה להרבה גבות להתרומם ולאחר מכך זכתה לריכוך - משחק התפקידים השאפתני החדש ביקום מלחמת הכוכבים נמצא במשטרת האחרונה בהחלט לפני ההשקה הרשמית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כמו קודמו, גם הפרק הבא בסדרת האקשן-תפקידים שנחשף זה עתה יתמוך במצב משחק לשחקן בודד - אך עדיין עם תנאי לחיבור קבוע אל שרתי החברה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפיצה האמריקאית הגדולה מחליטה לסיים את הבלעדיות של יצירותיה לפלטפורמת ה-Origin האישית שלה, ואפילו לא פוסלת שיתופי פעולה עם חנות ה-Epic Store בהמשך לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
Half-Life: Alyx נחשף רשמית - ומתיימר להיות המשחק הראשון ביקום ה-VR שכל אחד ירגיש כי הוא פשוט חייב לשחק בו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
זוכרים את StarCraft: Ghost? סרטון חדש מציע כמה דקות של משחקיות בשלה מתוך כותר הפעולה וההתגנבות שבוטל לאחר שנים רבות של פיתוח לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ההשקה הרשמית מתקרבת במהירות - וב-Valve מעניקים לנו מספר הזדמנויות להתרשם לטובה מיצירת ה-VR המסקרנת שלהם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
סרטון שממחיש על מה אני מדבר: האם זה קשור למשחק או לחומרה, תוכנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תמונות שהתחבאו בתוך האתר הרשמי של סדרת משחקי הפעולה מאשרות את מה שחשבנו: Crysis Remastered עומד להיחשף בקרוב מאוד עבור המחשבים האישיים ושלושת הקונסולות המודרניות המרכזיות, עם טכנולוגיית עקיבת קרניים שתוכל לפעול על כל סוג חומרה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האחסון הפנימי המהיר בקונסולות העידן החדש של מיקרוסופט וסוני מאפשר להן לבצע פעולות מדהימות שטרם ראינו בתחום - אך היתרונות הללו עשויים להפוך גם לחסרונות משמעותיים עבור אלו שאוהבים להתנסות ולחוות מספר רב של כותרים בעת ובעונה אחתלכתבה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לקהילת המומחים! אני מחפש עבור הבנים שלי, בגילאי 9 ו-11 משחק אסטרטגיה שלא דורש לקרוא המון אנגלית, מקסימום מילים בודדות אבל ללא טקסטים שלמים. ושיהיה משהו איכותי בסגנון הסדרות: civilization, sim city, age of empires ועוד אפשר בהחלט גם משחק מלפני יותר מ-10 שנים (שיהיה יותר קל למצוא להורדה) ניסיתי sim city אבל צריך לקרוא שם טקסטים שלמים ניסיתי civilization 4, וצריך לקרוא הרבה בשביל דיפלומטיה, כדי להבין איזה המצאות לפתח, את שמות המבנים בעיר ועוד ניסיתי age of empires, אבל המשימות בכל שלב הן באנגלית אולי מישהו יוכל לעזור למצוא משחק טוב לשני בנים שנמצאים הרבה בבית בגלל הקורונה?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המשחק הבא בסדרה היוקרתית של Ubisoft מיועד לנחות בעונת שוברי הקופות של סוף השנהלכתבה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
- 2 followers
-
-
השנה הקשה בתולדותיה של מפיצת המשחקים Activision Blizzard מגיעה אל סוף בלתי צפוי - עם רכישת ענק שתכניס אותה תחת מטריית יקום ה-Xboxלכתבה
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
- 2 followers
-
-
פרסי Steam Awards של הקהילה לשנת 2022 חולקו, וגם אלו שמכניסים את סכומי הכסף הגדולים ביותר נחשפו - בואו לגלות מי נמצא בכל אחת מהרשימות, ואולי גם בשתיהן יחדלכתבה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חבר'ה לא יודע אם יש פה חבר'ה שמשחקים guild wars 2 אבל שווה פרסום. קודם כל למי שלא יודע הגילדה קיימת כבר תקופה אך עקב בעיות היא לא הייתה ממש פעילה וכרגע מחזירים אותה לחיים (מנסים), התגברנו על הבעיות ואנחנו מחפשים חבר'ה חדשים שיצטרפו אלינו. יש לנו ימים קבועים לגילד מישנס עם קומנדר ועושים פרקטלים באופן יומיומי ,כמו כן יש תכנון לעשות רייד בקרוב. למעוניינים/מעוניינות נא להשאיר את הניק שלכם במשחק ונוסיף אותכם. תודה ואחלה סופ"ש לכם.
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחד קוראים Call of Duty: Modern Warfare זה לא כמו כל הסדרות הקודמות בעבר אלה מתרחש בעתיד והשני עוד לא פירסמו את השם אבל הוא מתבסס על הפלישה לנורמדי.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בעיקרון אנחנו רוצים להתחיל ולהריץ את הענינים, משחק היכרות כולל מקרופונים. ובנוסף: אנחנו צריכים להרגן אתר להמשך הדרך. לידר שיקח אותנו בידיו החמות . (רצוי אחד שהיה כבר בעבר ושיודע מה לעשות) שרת בהמשך הדרך. מי שמוכן להשקיע קצת בקלאן החדש הזה , מבורך. רעיונות מעשים ופיתרונות יתקבלו בברכה. יש לציין ששום דבר לא נעשה בכסף אלא מרצון טוב ובכייף.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה קטנה בלבוש. הצטרפתי לגילדת Imperial Legion עם הזמן החלפתי את ה"מדים" המעפנים שלהם. והמשכתי להתקדם אבל עכשיו הם לא מוכנים לדבר איתי בלי מדים. אין לי את המדים האלה וגם אם אני קונה מדים כאלה ולובש אותם זה לא עוזר (או שפיספסתי משהו....) מה אתם עשיתם במצד הזה, הרי אני בטוח שאף אחד לא ממש הולך עם הזבל הזה..... תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מישהו מכיר פשוט צ'יט שאפשר לעבור שלב קדימה? אין לי כבר כח...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-