עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חשים צורך עז להיכנס אל תוך רובוט עתידני ענקי ולהשמיד כל דבר שנמצא בסביבתכם? בשנה הקרובה תוכלו לעשות זאת עם הקאמבק של סדרת משחקים וותיקה ומפורסמת לכתבה

2. גם לאחר שעבר יותר מחצי עשור מאז ההשקה המקורית, מותחן הבלשים מבית החברה שהביאה לנו את סדרת GTA מצליח להוכיח שהוא לא ממש דומה לשום דבר אחר בעולם המשחקים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המיזמים לחלוקת כותרים ללא עלות לכל הגיימרים הזריזים חוזרת דווקא תודות ל-EA Games - שמציעה לכם לחוות את האימה המרשימה של Dead Space פעם נוספת לכתבה

4. קבוצת פריצת משחקים מוכרת הפיצה לרשת כותר - בהסכמתם ובברכתם של יוצריו. האם זו תחילתה של ידידות מופלאה? לכתבה

5. גדלתי על המשחק הזה ורק עכשיו גיליתי את השם המלא שלו.. יש דרך לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. השקה של הקונסולה הביתית הגדולה הבאה מבית סוני עשויה להתרחש בתוך פחות משנתיים לכתבה

7. rising storm 2:vietnam עד העידכונים האחרונים של המשחק הכל היה תקין כך שכרטיס המסך והספק (700W !!!) עשו ועושים את העבודה - החומרה שלי עומדת בקריטריונים של מקסימום משחק. יש לי משחקים "כבדים" יותר שם אין בעיה. יש לי משחקים נוספים בסטים כולל של החברה שיצרה את המשחק המדובר ושם אין בעיה רק המשחק הזה לאחר העידכונים האחרונים מאתחל לי את המחשב ברמה שכבר רציתי לזרוק את המשחק הזה לפח האשפה אבל האתגר לנסות למצוא פתרון למשהו שמעולם לא ניתקלתי בו (ותמיד בסוף מצאתי פתרון, אבל פה נאדה) החזיר אותי. ניסיתי כל מיני דברים שנכתבו ברשת אבל שום דבר לא סייע. הסרתי התקנתי מחדש, עידכנתי דרייברים ואפילו הוצאתי מהשקע לדקה.... התיסכול שזה רק המשחק הזה בלבד כל השאר עובד ותקין (כאמור אפ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כותר הפעולה התחרותי המצליח של Valve זוכה לגרסה חדשה שתאפשר לכם להתנסות במה שיש לו להציע ואף לצפות במקצוענים משחקים - ללא תשלום כלל לכתבה

9. מעוניינים להעשיר את מאגר הגיימינג שלכם לרגל החג? תוכלו לעשות זאת עכשיו עם מחירים קורצים מאוד לכתבה

10. Started by Rabbi nachman,

היי כולם אני חדש כאן. רציתי לשאול אנשים שמבינים בקאונטר סטרייק גלובל אופנסיב- האם יש הבדל מבחינת ביצועים של המשחק בין רזולוציה של 1920-1080 לבין 1024 768. האם מבחינת ביצועים ומהירות של המשחק יש הבדל בין זה לזה . אני מתכנן לקנות מחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי מהירה... אז האם יש הבדל במהירות בין שתיי הרזולוציות הנל? תודה אשמח לתשובה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by GameGems,

הביקורת של Divinity 2: Original Sin תסביר לכם למה מדובר בכותר תפקידים שאתם פשוט חייבים לנסות לכתבה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by GameGems,

הפרק הראשון בכותר ההמשך ללהיט המפתיע משנת 2015 לא הולך לעשות לכם חיים קלים, והולך להעמיד אתכם במצבים שיבחנו את המוסר שלכם לכתבה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  13. רגע לפני ההשקה הגדולה, בחברת Rockstar עסוקים בלשכנע את העולם כי לא הביאו את עובדיהם לתנאי שחיקה בלתי אפשריים בדרך לעמידה בלוחות הזמנים של הפרוייקט העצום לכתבה

14. הגרסה הקלאסית של World of Warcraft מקבלת תאריך השקה - ואיתה הפתעה גדולה נוסף מאותו יקום עלילתי בדמות גרסה מודרנית ל-Warcraft 3 לכתבה

15. המערבון החדש של חברת Rockstar הופך כמה עכשיו לכותר המצליח ביותר של השנה ולסיפור הצלחה כלכלי לכתבה

16. רכיב האונליין התחרותי של הלהיט החדש מחברת Rockstar נכנס אל שלב בדיקות הבטא שלו, לקראת השקה רשמית שתוכל להפוך את ההתמכרות לגדולה אף יותר לכתבה

17. Black Mesa, היצירה המרשימה שהעניקה לאחד ממשחקי הפעולה החשובים בהיסטוריה מראה ותחושה מודרניים אך נותרה ללא נקודת סיום במשך שנים - מעניקה לנו תאריך השקה לשלבים החברים לכתבה

18. השקה בהפתעה של חנות ה-Epic Store יחד עם כמה כותרים בלעדיים תנסה להכניע את הכמות האינסופית של הפלטפורמה מבית Valve באמצעות דגש על תנאים טובים יותר עבור המפתחים לכתבה

19. אז ככה פעם מאוד אהבתי לשחק במשחקים 2003-2011 היום זה קצת יותר מורכב, ואוהב תפשוט כמו למשל wolfenstein או resident evil יש לכם המלצות? אני בינתיים ממתין לינואר, סתם חבל לי שהמערכת לא מנוצלת יותר....

20. Started by huber,

21. השריפה ההרסנית שפגעה בקתדרלת נוטרדאם מביאה את חברת המשחקים הצרפתית לפתוח את הלב והארנק עם תרומה כספית לתיקון הנזקים - וגם חלוקה של הכותר הפופולרי שלה שבו ניתן להתרשם מן המבנה ההיסטורי באופן חופשי לכתבה

22. Chernobylite הוא משחק שרוצה להחזיר אותנו אל איזור האסון הרדיואקטיבי המצמרר שבאוקראינה - הפעם עם טכנולוגיות סריקת סביבה תלת-מימדיות שיוכלו להפוך את החוויה לריאליסטית עוד יותר לכתבה

23. Started by GameGems,

חושבים שאתם מכורים למשחקים? הכירו את האנשים שלקחו את התחביב למקומות מפתיעים והזויים במיוחד לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יצרנית החומרה הטאיוואנית משיקה סדרה חדשה של מחשבי גיימינג מבוססי מעבדי Core i9 חדשים של אינטל - כולל אחד מיוחד לו בהחלט לא ציפינו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים