משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
המשחק עובד חלק על הגדרות גבוהות אבל יש בעיה עם הפרטים של החפצים מרחוק: למשל הארגזים האלה שאני מתקרב http://www.fastup.co.il/images/1302165.jpg שאני מתרחק http://www.fastup.co.il/images/76453291.jpg הטרקטור הזה שאני מתקרב http://www.fastup.co.il/images/73205326.jpg שאני מתרחק http://www.fastup.co.il/images/15712823.jpg הפרטים פשוט נעלמים שמתרחקים וזה בעוד דברים למשל: הידיות של הרכב חלקים קטנים של הדשא מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את אחת מהשימות ב-ASSIGNMENTSלא הבנתי. המשימה היא השנייה שבה משיגים את ה- QBU-88, צריך להשיג חמש דברים... משהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם , אם למישהו בא לשחק MASS EFFECT 3 בדמו ואולי גם במה שיצא (אני כבר רכשתי את הגרסת דלוקס) השם משתמש שלי בORIGIN זה airmagic007 , אם אתם רוצים תרשמו את שלכם נסדר משחקים את שלב הברונז סיימתי אני בשלב הסילבר מגיע לגל ה6 לכל המאוחר ושם כבר קורעים אותנו .
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה FREE 2 PLAY FPS של CRYTEK צפוי להגיע לצפון אמריקה ואירופה ב 2012. המשחק במקור פותח לאסיה בלבד (שוק ה F2P גם היום מרוכז בסין, קוריאה וכו'). המשחק משתמש ב CRYE3 (המנוע של CRYSIS 2) אך אינו מציג את אותה גרפיקה מדהימה והעיצוב שלו בכללי דומה לזה של שאר המשחקים החינמיים מאסיה. עוד לא ברור מי תיהיה השותפה של CRYTEK שתפיץ את המשחק אבל יש סיכוי גדול שזו תיהיה EA שלאחרונה הוציאה מספר לא קטן של משחקי F2P וגם כרגע מקדם את ORIGIN, שירות שאמור להתחרות ב STEAM. המשחק צפוי להגיע למחשב בלבד במהלך השנה הבאה אך יכול להיות שבעתיד ניראה אותו מגיע גם ל XBL, ידוע ש MS עובדת על אפשור משחקי F2P על הקונסולה שלה ו CRYTEK התקרבה מאוד לענקית התוכנה שגם חשבה בשלב מסויים לקנות את CRYTEK (ולמזלנו ירדה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר: BF3 Mass Effect3 The old republic Hot Pursuit כל שאר המשחקים של Bioware פשוט לא משתלם לדעתי לקנות בגלל DLC יש עוד משהו מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
איך הוא יקבל את זה, קוד במייל או שזה יהיה פתוח אוטומטית אחרי הקנייה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למשחק (טוב), בסגנון SC2 ואמפייר ארצ'.. למחשב. אני הייתי רוצה אפילו משהו כמו RA2, אבל בגלל כל התמונות של הבחורות שמה, אני מוותר על RA3. מה כן אפשר להמליץ? האם שאר ה-C&C צנועים בלי בחורות? ואם כן, יש דרך להעיף אותם מהמשחק? ומה עוד אני מפספס?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קיבלתי באן באחד משרתי COD5 ברשת. השרת הזה אהוב עלי ורוצה לבטל את הבאן. you are permanently banned from this server עשיתי את כל הפעולות שאפרט, ולא עזר לי כלום. מה עושים ? המשחק פרוץ כמובן והשרת הוא ציבורי פרוץ שעובד. החלפתי את הסיריאל של המשחק - לא עזר. שיניתי את האיי פי שלי - לא עזר עידכנתי PB לא עזר. הסרתי את המשחק + התקנתי מחדש - לא עזר. מה עושים? איך הם בכלל מזהים שזה " אני" גם לאחר הסרת המשחק + החלפת סיריאל ?? האם יש לשנות או למחוק ערכים בריגיסטרי או משהו אחר ? תודה חברים אשמח לתובנות.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי E8400 @ 3.6GHZ HD4870 1GB 4GB RAM ואני לא מצליח להריץ אותו נורמלי... לא מבין למה ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצים את Borderlands: The Pre-Sequel ועוד שבעה כותרים נוספים במחיר זעום? המבצע הזה מחכה רק לכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי האכזבה מהפרק שהושק לפני שנה וחצי, בחברת EA Games מתכוננים להשקה של כותר מירוצים חדש עוד השנה, אשר יציע גישה מרוככת להגנות מפני פיראטיות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מעדכן גרסת משחק (במקרה שלי pillars of eternity, אבל לא נראה לי שזה משנה) אני צריך לעדכן שלב אחרי שלב או שאפשר לקפוץ ישר לעדכון האחרון? כרגע יש לי את גרסת שתיים בערך והכי עדכנית זה 3.05 ויש עוד הרבה שלבים בדרך. אני יכול פשוט להוריד את העדכון האחרון ולהתקין אותו או שאני צריך למצוא כל עדכון שיצא ולהתקין אותו קודם? ובנוגע לDLC - גם הם צריכים עדכון או שזה חד פעמי ולא משנה מתי אני מתקין? זה משפיע/מושפע איכשהו מעדכון הגירסאות? תודה רבה!! נ.ב. אחלה משחק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתוספת לגירסה הייעודית של Doom, בחברת Bethesda מתכננים לשים את כל הקלפים שלהם על עולם ה-VR עם גירסאות מלאות של הלהיטים Fallout 4 ו-Skyrim, שלא יהיו זמינות לכולם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
- 2 followers
-
-
הלהיט הבא של חברת Activision עושה מאמצים גדולים להוכיח שהגעתו למחשבים אישיים היא הרבה יותר מסתם המרה תוכן מעולם הקונסולות - באמצעות שיתוף פעולה עם NVIDIA וסרטון משחקיות חדש ב-4K לכתבה
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי ההצלחה הנאה בהשקתם של Bayonetta ו-Vanquish, במפיצה היפנית שוקלים להביא אל Steam גם את משחקי הסדרות Persona ו-Yakuza לכתבה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
כבר התאיישתם מלחכות ל-Beyond Good and Evil 2? עכשיו הוא חוזר אלינו עם טריילר חדש, שמציע כיוון שונה מזה שראינו אי שם בעשור הקודם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת משחקי ההתגנבות הפופולרית יוצאת לדרך עצמאית חדשה עם פרק שזמין חינם לכולם והסרת הגנת הקבצים שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
האם ה-Knuckles הם מה שיהפוך לדרישת הבסיס החדש במשחקי מציאות מדומה מתקדמים? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-
העדכון בעל המספר המחייב 6.66 הופך את כל התכנים המוספים לחינמיים לחלוטין - ותהיה לכם הזדמנות לבחון אותם ללא עלות בסוף השבוע הקרוב, גם אם לא רכשתם את הכותר מעולם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב חברים התקנתי על מחשב את המשחק שרשמתי בנושא. ההתקנה עברה בסדר, אך הוא לא מצליח להריץ אותו ומוציא הודעה שווינדווס מנסה למצוא פתרון. כמובן ללא תוצאה. המחשב שלי הוא DUAL CORE 2 E6600 כאמור סוקט 775 כרטיס מסך GT9400 מערכת הפעלה ווידוס 10 64 ביט עם 8 GB ראם זכרון בדרישות המשחק כתבו שצריך כרטיס GTX460 ומעבד I3 האם לדעתכם מכאן נובעת הבעיה? כלומר אי תאימות של הכרטיס מסך? או גם המעבד?! האם יש טעם לדעתכם לרכוש רק כרטיס מסך תוך תקווה שזה יספיק... כמו כן, האם הכרטיס GTX יתאים לתושבת PCI שיש לי בלוח אם? הלוח אם הוא GIGABYTE דגם GA-P35-DS3R ויש עליו PCI EXPRESSX16 סלוט תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם GTX 1080 Ti ומסך Acer Predator XB32
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרטים חדשים אודות המתחרה הרביעית עשר שואפת להעשיר את שוק הקונסולות נחשפים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך חזק ( GTX 1080Ti) ומסך 4k
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותר שלוקח אתכם למסע אחורה בזמן לא יתאים לכל אחד, אבל יגרום לחובבי האתגרים להתמכר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-