משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
למחשב. לא משחקי ספורט,יש לי את פיפא 2007,זה מספיק לי. תודה מראש. נ.ב : עדיף חדשים אם יש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13246 אני חייב להגיד שפעם עבדתי ברשת אבל לא ידעתי שמישהו בארץ יתבע אותם
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לדעת איזה משחקים חדשים ויפים יש שאתם ממליצים עליהם... תודה. (אם אפשר אז גם כמה משחקים שיהיו הרבה מעבר למה שיש לי במחשב - GB זיכרון DDR 400, 6600GT, P4 2.8MHZ). בכל מקרה, תרשמו משחקים יפים שיצאו בזמן האחרון. תודה לכולם!.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מתי ייצאו משחקים שיידרשו מעבד יותר טוב משלי ? אני לא מתכוון לנפילות קטנות כמו ב- HL שיש פיצוץ או משהו כזה אני מתכוון מתי אני אגיע למצב שהמעבד שלי באמת יגביל מאוד ויוריד לי בצורה משמעותית את ה FPS ... חשוב להזכיר לא כולל משחקי אסטרטגיה !
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה האם במשחק עצמו אני יכול לראות את האיש אחרת כמו בFAR CRY שהנשק שלו ביד ולא כמו שרואים עכשיו את האיש?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שקיבלתי את הכרטיס החדש אני נדהם מכל צליל שהמערכת שלי מוציאה, החלטתי לנסות קצת משחקים תומכי תקן איכות THX. חיפשתי, ומצאתי ששני המשחקים הקודמים לNFS החדש תומכים THX בעוד שהחדש (Carbon) לא. האם אני טועה? והאם ההבדל יהיה כל כך משמעותי שאני אהנה הרבה פחות מהמשחק החדש?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
נכנסתי לשרת מסוים והכול רץ חלק פינג סביר והכול. כשאני מסתכל על המפה או מטייל בה ללא רכב אני רואה שהכול בסדר, אך כשאני יורה/רואה ארטילריה(עשן של ארטילריה ואבק)/טס במטוס ורואה את הסילון שלו/טס במסוק ויורה על מים או כול דבר אחר - אני פשוט רואה את האפקט מטושטש + כול מיני ריבועים כחולים צהובים ואדומים. :-\ ז"א למשל אני טס במסוק ויורה עם הרובה שלו על המים, והמים אמורים טיפה לעלות או לקפוץ, וכשהמים עושים את זה אני רואה חצי מהאפקט של המים ומלא נקודות אדומות כחולות וצהבות עם השפריץ הזה. או למשל כשאני רואה את האבק של הארטילריה פשוט במקום שאני יראה את זה במראה אחיד- אני רואה את העשן בתור קוביות+ נקודות בצבעים אדום צהוב וכחול. יש לי עד עכשיו המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה וב…
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכם,אני תקוע באיזשהו מקום במשחק. בתוך קראוון אדום,יש איש ומפלצת,ואני לא יודע מה לעשות שם. חבר אמר להתקרב למפלצת,לא לירות בה ואז היא "תטעין" אותי. עמדתי לידה 20 דקות ולא קרה כלום. וכשניסיתי לצאת משם,אי אפשר. אני בטוח שיש פה מישהו שיודע איך עוברים את זה. כדי שתבינו יותר טוב,מצורפת תמונה. תודה רבה לכל המגיבים, עדן. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
-
-
כשאני מפעיל אימון אז אני רוצה לשנות את סוג האימון, למשל אימון של פנדלים, קרנות, וכו' אז כאשר אני לוחץ על שינוי סוג האימון לאחר שלחצתי ESC אני מקבל את ההודעה הבאה only the active controller can access this option איך בכל זאת אני יכול לשנות את סוג האימון?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6166189.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 :funn: :funn: נינטנדו מנצחת את מיקרוסופט אפילו במגרש הביתי :D :D :yelclap: :yelclap:
-
- 46 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב למי שלא מכיר Lumines יצא בהתחלה לPSP ונחשב לאחד מהמשחקים הטובים לקונסולה בעיקרון זה משחק פאזלים שדי דומה לטטריס בכל מיקרה בגלל היתלהבות ברשת מהמשחק הייתי פשוט חייב לנסות את גירסת הPS2 שיצא לא מזמן http://www.gamespot.com/ps2/puzzle/luminesplus/index.html טוב לא מצאתי ווידיאו של המשחק לPS2 אז קבלו תווידיאו מה360- http://www.youtube.com/watch?v=ArONJVq16ME בכל מיקרה אני די מאוכזב מהמשחק ציפיתי למשהו כמו Tetris Attack אחד ממישחקי הפאזלים הטובים בכל הזמנים ובמקום קיבלתי משחק חביב ולא יותר לפחות זות דעתי
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קנו לי ליומולדת את המשחק עכשיו בבית יש לי רשת בין כמה מחשבים והוא אומר לי שאני לא מחובר לאינטנט איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני תקוע במשחק The Punisher, במשימה שנקראת: Castle's Apartment זה עם איזה בריון שמדבר ברוסית שאני תקוע איתו בתוך חדר ואין דרך החוצה.. (יש שתי דלתות סה''כ) אני מנסה להרביץ לו כמה שיותר ע''י הסכין של המטבח והמקל של השוטר הזה. זה לא מוזיז שום דבר מהכוח שלו. שברתי את כל הזכוכיות, זה גם לא עוזר. איך אני עובר את זה?? :bash: :s05: :s05: :s05: (תמונות מצורפות) תמונה של המשימה המדוברת: ותמונה של איפה שאני תקוע עם הביריון: תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה צריכים לעשות בשלב הזה אחרי שעולים למעלה אין מה לעשות שם http://img248.imageshack.us/img248/1609/xcvxcvzep1.jpg
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם...פישפשתי במשחקים הישנים שלי ונזכרתי שלא שיחקתי במשחק הנל... אז התקנתי ושיחקתי ואני בשלב 3......שאלתי היא האם המשחק ממשיך ויהיה יפה משלב שלב..... עד עכשיו הוא נחמד....האם כדאי להמשיך לשחק בו ויש מישהו שסיים אותו ויכול לתת חוות דעת????? תודה לכולם.......
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן ? רק הורדתי את המשחק ... עד שזה הגיע ל8 אחוז זה לקח יותר מחצי שעה ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
בניתי מכונית, אני רוצה להשתמש בה אבל ברגע שאני יוצא מהMAIN MENU לCAREER זה מחזיר לי את המזדה האדומה של ההתחלה.. עוד שאלה, איך אני משיג מכוניות יותר ויותר טובות? ואפשר הסברים על המקוצות ושיש תחרות יש אייקונים כאלה מעל כל מכונית איזה מקצוע כל אייקון?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני משחק אם לוחם FTR/FB/WM שעכשיו רמה 17 במערכה השלישית ועד עכשיו המשחק פשוט קל ברמה קיצונית יחסית למשחקים כמו baldurs gate וNWN, אני כמעט לא נח אף פעם ובקושי משתמש בקסמים חוץ מBUFF כי אין צורך שיחקתי עד עכשיו על הרמה הכי קשה, אני לעיתים רחוקות יוצא מקרב עם פציעות והאויבים פשוט נופלים כמו זבובים כולל כמעט כל הבוסים שנתקלתי בהם עד עכשיו שמשום מה הdificulty rating שלהם כמעט אף פעם לא עולה על challenging מישהו עוד חושב שהמשחק קל מדי?? יכול להיות שיש באג ברמת הקושי של המשחק שהכי קשה זה בעצם הכי קל? :s05:
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
התקנתי אותו (מקורי לחלוטין לשם שינוי...) אני בא לשחק , אני לוחץ על האייקון (לא משנה איזה) בשולחן עבודה לא קורה כלום,אני הולך למנהל המשימות>תהליכים סוגר את הסטים משמה , לוחץ על האייקון של הסטים וה שאני רואה זה רק שנוספה המשימה לתהליכים חוץ מזה כלום לא קרה, יש למישהו מושג מה קרה ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש המלצות למשחקים ישנים, באיזור שנת 2000-2002. אשמח למשחקי פעולה/אקשן, יריות, ספורט/מירוצים, וכד' המלצות יתקבלו בברכה
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתכוון ביחס לקודם (שלא שיחקתי בו אז אני לא יודע איך הוא היה)
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן אחים שלי.. צחפש משחק ששיחקתי פעם...המטרה היתה לקנו סמים ואז ללכת למקומות אחרים ולמכור ביוקר... מכירים? יודעים איך קוראים לשמחק? תעזרו לי!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-