משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מעבד חלומי תרכיבו לי דברים במעבד כדי שיהיה לי מחשב חלומי
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי יש לי את המשחק אבל שאני מנסה להכנס הוא רושם לי שאני צריך service pack 2 לווינדווס XP הבעיה היא שיש לי ווינדווס XP 64-Bit שאין לו בכלל service pack 2 יש איזה תיקון או משהו ?! תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
למי שזוכר אחד המשחקים הטובים ביותר שעשו אי פעם אתה טייס במלחמת העולם השניה שצריך לחסל כמה אנשים מטוסים וספינות בכל מקרה מצאתי את המשחק הזה על איזה דיסקט ישן והחלטתי להתקין אותו הבעיה היא שאני לא מצליח להמריא אני לוחץ על הצידה כדי לרדת מהנושאת מטוסים אבל כשאני מגיע לקצה לא משנה על מה אני לוחץ אני ישר צולל למים זה בעיה במשחק או שפשוט יש מקשים מיוחדים שאני לא זוכר? עריכה - מצאתי תמונה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
היי נמחקה לי ההתקדמות שלי ב Call Of Juarez Gunslinger אחרי עדכון גירסה 1.01 אני צריך את הקובץ autosave.sav. הייתי בשלב 6 אז אם יש מישהו שהגיע לשלב זה או 5 אשמח מאוד אם ישלח לי את הקובץ.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי מקס פיין שתיים, ויש בעיות. בהתחלה עבד יופי, עד שניהיה באג, אבל לא זו הבעיה. עשיתי התקנה מחדש, וזה אומר לי שאין לי DIRECTX תשע, וזה למה זה לא עולה. הורדתי, וזה לא עולה עדיין. עשיתי מיליון פעם התקנה מחדש, וגם הורדתי בערך עשרים פעם. זה לא עולה. יש לי WINDOWS 98 ופנטיום 4. יש הצעות? היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רגע לפני ההשקה הגדולה, בחברת Rockstar עסוקים בלשכנע את העולם כי לא הביאו את עובדיהם לתנאי שחיקה בלתי אפשריים בדרך לעמידה בלוחות הזמנים של הפרוייקט העצום לכתבה
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר מסודר שמסדר את כל המשחקים שיצאו ל Playstation 2 ול PsOne ומאפשר לראות איזה מהמשחקים יצא גם ל PC כנ"ל גם אתרים שממיינים משחקים לשאר הקונסולות (שוב - בהבדלה בין אלו שיצאו גם ל PC ואילו שלא).
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איך אני יכול להחליף את השמות של הסימים שלי בסימס 2
-
קניתי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט עם חיבור של USB למחשב יש לי עוד מקלדת חוטית(רגילה) שמחוברת בחיבור PS\2 אני רוצה לשחק בפיפא עם שתי המקלדות במקביל . ( שכל מקלדת תשלוט על קבוצה אחרת.) האם זה אפשרי? תודה לעונים....ולצופים
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המשחק באמת ממש מגניב וכיפי... המון פיזיקה וגראפיקה, שליטה נוחה. עד 4 שחקנים ביחד או deathmatch . יש multiplayer. המשחק מבוסס על המנוע של Unreal3. יש לי רק בעייה ממש מעצבנת - אם אני מחבר gamepad של Logitech - Dual Action הלמעלה ולמטה הפוכים וזה בלתי אפשרי לשחק. כשאני מחבר שלט של Xbox למחשב זה עובד מצויין. יש למשהו רעיון ? ראיתי בספרייה: \Monster Madness\Engine\Config בתוך קובץ BaseInput.ini תת קטגוריה שנקראת XBOX Binding, שם אפשר באמת לכוון כיוונים, אבל אני רוצה לשחק גם עם שלט של XBOX וגם עם DualAction, האם זה אפשרי? :'(
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא עבד טוב למרות שהמחשב הוא מתחת לדרישות מינימום היום התקנתי את הpatch 1.03 וכשאני מפעיל את המשחק הוא מעלה מסך שחור וחוזר לחלון הראשי של המחשב ויוצא מהמשחק למישהו יש פיתרון?
-
-
מישהו מכיר אתרים של משחקים ותוכנות (בעיקר משחקים) לפוקט פיסי? (לא מדבר בהכרח על דברים לא חוקיים, אז אל תסקלו אותי ) הפוקט פיסי הוא Mio 168 תודה רבה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך שאני לוחץ על האייקון של המשחק עלמנת להפעיל אותו אני מקבל הודעת שגיאה והוא והחלון של המשחק נסגר. אני עובד עם ויסטה 64 ביט
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תיכנסו לאתר WWW.GAMEXTRA.COM זה בעברית שם אתם יכולים להוריד את זה בחינם קוראים למשחק CAROM3D תורידו תעשו לכם משתמש ונראה מה אתם שווים (סתם)!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך עזרה באיזשהו קטע ב-Gran Turismo 4 (אגב אני חדש פה ;D) אני רוצה להיות בטוח איך אפשר להשיג מכוניות... דרך ה-Aracade או דרך Gran Turismo Mode? אני דווקא חשבתי ב-GRAN TURISMO MODE ואיך בדיוק אפשר? כי מפה אחת השגתי
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אתר שיש בו דרישות מערכת Minimum וגם דרישות מערכת מומלצות חשוב שגם יראה משחקים שלא יצאו עדיין.
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לאגים קשים בסטארקרפט !!!! אני לא מבין למה !! יש לי 2.5MBPS... אני מוריד דברים בטילללל >>---------> ווינדוס אקספי.. הצעות לפתרון ??? מישו ??? תודה לעוזרים !!!!!
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לנוחיותכם, להלן אשכול הטריידים. טופס לפרסום טרייד: אין לפרסם דאבל פוסט, אלא אם מדובר בטרייד אחר, וגם במקרה כזה- בהפרש של 24 שעות מהטרייד הקודם. כדי להיענות לטרייד, יש ליצור קשר בסטים בלבד, ולא להגיב כאן לתגובה. אם ביצעת טרייד, או שהטרייד אינו רלוונטי עוד, יש לערוך את הודעתך ולהוסיף את השורה הבאה: לא רלוונטי . שיהיה לכולם חג שמח (פסח 2014)!
-
- 3 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
פתחתי פורט 27015 בראוטר שלי וכשניסיתי לפתוח את השרת הביתי שלי הוא נפתח אך רק כשאני כותב אותו 192.168.1.100:27015 המשחק מוסיף אותו לרשימה אך כשאני כותב את הIP : הפורט הוא לא קולט מה שאומר שהשרת לא פעיל באינטרנט... עזרה תתקבל בברכה תודה מראש אביב...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה במהלך המשחק הוא נתקע לי ואני לא יכול לעשות כלום, אני לא יכול לסגור את המשחק או לצאת ממנהו הדרך היחידיה היא להתנתק מWINDOWS איך אני בודק אם זו בעיית חומרה או שבעיה במשחק? ניסתי להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש אבל זה לא עזר. יש תוכנה שבודקת אם יש בעיה במשחק או משהו כזה? או שיכול להיות שזו בעית חומרה אשמח לכל מידע בנושא
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המשחק unreal 2 המלא בבקשה עזרו לי :AR15:
-
אני במוצב ויש לי 2 ג'ויסטיקים למחשב אנחנו משחקים פרו דרך המחשב בבסיס כי אין לנו פלייסטיישן יש עוד משחקים שאפשר לשחק בהם באותו מחשב עם הג'ויסטיקים? תודה טל.
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-