עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חבילת Humble Bundle חדשה עלתה לאוויר, עם הצעה מרשימה כמיטב המסורת לכתבה

2. Started by GameGems,

בואו לגלות כיצד נוצר המותג הכי מפורסם והכי רווחי של חברת בליזארד מאז ומעולם לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by OvOnoob,

שלום חברים. כידוע לחלקכם צאתו של הכותר המצופה RE7 ממשמש ובא, ואני נמצא בהתלבטות ממש גדולה האם לקנות או לא. גילוי נאות, אני חסיד מושבע של כל הfranchise הזה, החל מהמשחקים הישנים ביותר ועד לחדשים ביותר (אפילו סלחתי על re6), כולל הסרטים האמתיים וסרטי האנימציה. אני חושב שסיימתי את re4 ו5 משהו כמו 10 פעמים כל אחד במשך השנים (אל תשפטו אותי חחח) אבל... נראה שre7 יהיה פשוט שונה מדי. אני באמת מרגיש שזה מתחיל לאבד כל קשר למשחקים שכל כך למדתי לאהוב first person? באמת? ובלי coop?. מה אתם חושבים? לקנות או לא? ( כסף לא כזה בעיה כרגע, אבל זה לא אומר שאני אוהב לזרוק סתם) לגב האם ל pc/ps4 זה כבר דיון אחר (עם ר…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Red Siskin,

ZQ8AC-BKDNG-MWGGV MNQJL-R8VZY-BJVAT באדיבות RedSiskin Gaming מי שלוקח שיגיד בבקשה שאני אוסיף וכדי שאנשים לא ינסו 100 פעם קוד שלא עובד.), תעשו ציטוט עם הקוד שלקחתם.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אחרי שסיכמנו את השנה החולפת, זה הזמן להתחיל ולהתרגש לקראת כל הדברים המעניינים שמצפים לנו בעולם הגיימינג בחודשים הקרובים לכתבה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.what2p.app מורידים את האפליקציה לטלפון מתחברים עם פייסבוק (לא פולשני בכלל בדקתי, אפשר להכנס עם חשבון מזוייף האופציה המועדפת עלי) נכנסים ללשונית giveaway לוחצים על המשחק Early access Heavy Gear Assult ->לעשות לוג אופ ולמחוק את האפליקציה אחרי זה (לבחירתכם) מקווה שכמה שיותר ישראלים יורידו ומי שרוצה לשחק ביחד שירשום בתגובות. http://store.steampowered.com/app/416020/

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. הוא חוגג יום הולדת ארבע בקרוב, אבל כותר העולם הפתוח הנהדר של Rockstar Games ממשיך לככב גם בימים אלה בדוחות הפיננסיים של המפיצה 2K לכתבה

8. סרטון המשחקיות ליורש של Shadow of Mordor נראה מבטיח במיוחד לכתבה

9. אחרי כמה חודשים שבהם נדמה היה כי יש סיכוי להיפוך מגמה, נתונים עדכניים מצביעים על כך שקונסולת ה-PlayStation 4 עדיין שולטת בשוק בהפרש שהוא יותר מכפול לכתבה

10. Started by bagetrek,

שלום שלום לפני מספר ימים החלה לי תקלה מוזרה במשחק client lowframerate מופיע לי איקון של מסך עם סימן קריאה בצבע כתום ולפעמים גם אדום שחקתי עד כה מאז שיצא המשחק על הגדרות HIGH ב 1080 בלי שום בעיות ותקלות עד שזה הגיע .. גם שנסיתי לשחק בסינגל של המשחק אותו דבר - יש דרופים עצבניים של FPS אני משתמש בכרטיס מסך מדגם HD7950 BOOST , גם עם אוברקלוק שאני עושה ידנית וגם בלי ה FPS מתרסק נסיתי לשחק משחק אחר הורדתי BF1 לניסיון - שם ה FPS בסדר גמור לא מתרסק כמו ב BF4 נסיתי OCCT לכרטיס רבע שעה FPS יציב אין כלום נסיתי SPY 3DMARK נתן לי שגיאה כלשהי לגבי הכרטיס מסך ..ניקוד של 1918 לכרטיס מסך , עזבו את זה שהבנצמארק חזק מידי לכרטיס , בכל מקרה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. צופים להנאתכם בגיימינג בשידור ישיר ב-Twitch? כעת תוכלו גם לבצע רכישות של כותרים במקביל לכתבה

12. Started by kokoki,

היי, קניתי את המשחק בסטים במסגרת המבצעים של בסוף השנה ויש לי איתו כמה בעיות: 1. יש תקיעות במשחק מידי פעם לפרק זמן של שניה בערך, קראתי על הבעיה הזו ברשת אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לזה. האם למישהו יש פתרון לתת לי? יש לי מעבד I5 4690 , זכרון של 16 גיגה ו- GTX 1070 אני משחק על 1440P. 2. במקשי השליטה של המשחק לא מופיעים לי האותיות שצריך ללחוץ עליהם אלא פסיקים כאלה מעצבנים (') כך שאני צריך לנחש על מה ללחוץ. 3. את המשחק קניתי בגרסת ה-XL שלו, זו גרסה שמגיעה עם כמה הרחבות, איך אני משחק בהם? בספרייה בסטים מופיע לי רק המשחק עצמו, שאני נכנס להרחבות אני רואה שההרחבות כבר מותקנות לי. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. הפופולריות וההצלחה של משחקי הוידאו מהוות הוכחה לכך שכמעט כל פעולה יכולה להיות מהנה יותר כשהיא נתפסת כחלק ממשחק ומאתגר - וזה משהו שכבר קורה בכל מקום מסביבנו, ממש עכשיו לכתבה

14. חושבים שהקרבות המאסיביים ורחבי ההיקף במשחקי סדרת Total War הם החלק המעניין והמהנה ביותר בהם? משחק חדש מבטיח להעניק לכם עוד הרבה ממה שאתם הכי אוהבים לכתבה

15. חבילת Humble Bundle חדשה נוספת וגם סט של הנחות בחנות של Steam ממתינים לכם ממש עכשיו לכתבה

16. Started by yonatan.mendelson,

מה שעשה טוב לסדרת Battlefield יעשה טוב גם למתחרה המרה שלה? בקרוב נגלה לכתבה

17. האם הפרק החדש באחת מסדרות משחקי הפעולה הקלאסיות והמוכרות ביותר שווה את הזמן וההשקעה שלכם? ב-12 במאי תוכלו להחליט בעצמכם לכתבה

18. אגדת הכדורגל הארגנטינאית כבר לא מעוניין לתבוע את יוצרי המשחק Pro Evolution Soccer 2017 לכתבה

19. המשחק החביב Dungeon 2 מחולק ללא עלות כלל למהירי החלטה - ויש גם שלל מבצעי גיימינג נוספים שכדאי לכם להכיר לכתבה

20. Started by SPONER,

אם הסטים שלי מותקן בכונן D אני יכול לעשות שגם השמירות של IV היו בכונן D? יש דרך להשיג שמירות מלאות או חלק של GTA IV ממקור רשמי שאין חשש שזה נגוע ?או מגיע ממשחשב נגוע ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם , מאז שהתחלתי ללמוד לא מצאתי זמן לשחק משחקים בשנה האחרונה (בעצם מספטמבר 2013) ואני אשמח לשמוע המלצות למשחקי FPS\פעולה\הרפתקאות (דוגמאת AC) טובים שיצאו בשנה האחרונה ואני פספסתי תודה לכולם. (המפרט בצד עם 3770K מעודכן כך שאין מה לדאוג לגביי יכולותיו של המחשב להריץ)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Frungy,

מה נשמע? בשנתיים האחרונות אני מקדיש את כל הזמן המועט שיש לי לשחק בפיפא על ה-360, בדגש על FUT. אני מתלבט לאחרונה האם לרכוש XBONE או במקומו מחשב חדש (שכן פיפא 15 על המחשב אמור להיות זהה לגרסה של הקונסולות החדשות). הבעיה היא ששמעתי משחקני פאט במחשב שיש לא מעט צ'יטרים או שחקנים שעושקים את השוק. האם זה נכון? איך קוד הרשת על הפיסי באופן כללי? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Googleness,

Warhammer Eternal Crusade הוא משחק MMO בעולם 40K של חברת Games Workshop. המשחק משוחק בסגנון משחקי פעולה וקרבות ענק בסגנון PlanetSide 2. המשחק צפוי לצאת בשלהי 2015 ובינתיים נראה יוצא מגדר הרגיל. אתר המשחק הפורום הרשמי לא יודעים מה זה 40K ? קראו כאן >> Lexicanum דיון ענק שמאגד הרבה מידע על המשחק

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Speedygonzales,

היי. יש לי פס3 ובדיוק התכוונתי לרכוש את MGS HD Collection (כ- 70₪ בחנות פלייסטישן הישראלית). אבל אז הבנתי שהחבילה כוללת רק את MGS 2-4 ושבכלל יש גם משחקי MG. ואני הרי רוצה להתקדם לפי קו העלילה. אם כן תעזרו לי בבקשה, מהו הסדר בו אני צריך לשחק. אבל יותר מכך, איחו משחקים הם חלק מקו העלילה המרכזי ואילו הם ספין אופים שאפשר לוותר עליהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by xgr,

היי מה קורה WHzone אני יודע שזה לא קשור לפה אבל יש לי בעיה בסטים מופיע לי למעלה תיבה אדומה ושמה כתוב : You have ban alert מה שכתוב בתוך : [h=1]This account may have been accessed by someone else.[/h] Steam Support suspects your account may have been accessed by someone else. We are temporarily restricting modifications to this account as a security precaution. Please contact Steam Support so we can assist you. [h=1]How to regain access to your account:[/h] Contact Steam Support and a support agent will verify that you are the owner of the account and restore account access to you. You may be asked to provide proof of purchase for games on the account…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים