עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני כבר יום שלם מנסה להבין מה אני אמור לעשות ולא מצליח ! מצאתי איזה אחד שהוא אומר שהריאות שלו דפוקות ושאני יביא לו משהו מחדר שיש בוא גז... אוקיי סבבה הבאתי לו... עכשיו הוא אומר שאני יביא פצצה ממגדל 13 או משהו כזה... ואני לא מוצא את המיגדל הזה !! המפה הזאת מחורבנת ולא מובנת בגרוש !! מישהו יכול לעזור לי ? אוליי תמונה של האזור ? מישהו ??

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by Niryad,

המשימה היא לחזור לבסיס איפה שיש את הרכבת והגשר... איפה נמצא הבסיס ואיך חוזרים אליו?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by naorai,

אני מתקין אותו עכשיו ולא יכולתי לחכות אז הנה: (תמונה מההתקנה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את ההודעה: An un-handled exception occured: 'Access violation exception'. Saved diagnostic file to 'D:\Games\Cellfactor Revolution\System\Reality Engine.dmp'. --------------------------------------------------------------------------------------------- Stack Trace: Address = 0x0 (filenamenot found) dllStartPlugin() Address = 0x3865dd7 (filenamenot found) Address = 0xe1aee900 (filenamenot found) Address = 0xa9e90004 (filenamenot found) Address = 0xe9000199 (filenamenot found) Address = 0x1f9c64 (filenamenot found) Address = 0x12ba1fe9 (filenamenot found) Address = 0x7ccae900 (filenamenot found) Address = 0xe5e9000b (filenamenot found) Address …

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by zik125,

שלום לכולם מה צריך לדעת לפני שמתקינים את CRISIS ? על אילו הגדרות אני צריך לעבוד כדי שהמשחק ירוץ הכי טוב שיש ? והאם יש עדכונים כלשהם שצריך להוריד ולהתקין (אני מדבר על החלק הראשון של המשחק) תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by fragon,

אז מי שפיספס היה היום ODC הראשון לקהילה החדשה. לגמר הגיעו MASSIVE שהביסו את ACT 13-4 וקבוצת REASON שהביסו את היריבה שלהם RFD בחצי גמר 13-3. http://www.twitch.tv/fragonnn/b/425788717 המשחק מתחיל מדקה 12 עד הסוף

7. Started by Freakstyle,

טוב אז ככה בואו נתחיל מהתחלה בהסבר שבשביל שיהיה סדר ותבינו.. הורדתי את המשחק Roller Coaster Tycoon 3 (מי שלא יודע משחק בניה של פארקים,רכבות הרים וכו'..) עכשיו לכל משחק צריך קראק סבבה הורדתי את הקראק שלו והמשחק עובד עדיין.. עכשיו הורדתי את התוספות של המשחק התוספת הראשונה היא : "Soakked" וזה לא תוספת שהביאו לי סתם להתקין על המשחק לשנות קבצים וכל זה..זה תוספת זה בדיוק אותו משקל כמו של המשחק הרגיל בסביבות ה-700 מגה בייט, בקיצור התקנתי את התוספת הכל היה חלק טוב ויפה ביקש ממני שוב קראק הורדתי לו קראק ועבד יפה עכשיו פה הבעיה! יש עוד תוספת שהיא כאילו אחרונה שנקראת "Wid" בסדר גם אותה התקנתי הכל טוב ויפה, ואחר כך שזה ביקש ממני קראק הורדתי מכל מיני סוגים של קראקים ניסיתי מכל מיני, ו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שובו של הג\'די והאימפריה מכה שנית מתעוררים לחיים במשחק מלחמת הכוכבים של יוצרי באטלפילד, שהשקתו מתוכננת לנובמבר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%97-%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a8-star-wars-battlefront-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%9e/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=89288 מה זה אומר Command line ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Parallel,

שלום התקנתי את המשחק הסרטים האלה בהתחלה רצים מעולה הכל טוב ויפה המשחק מתחיל ורואים הכל מוזר כזה עם מלא אור ,ובקושי רואים משהו ..די קשה להסביר {העיניים כואבות ושורפות אחרי 5 דקות } אני לא יודע אם ככה תכננו את המשחק או שזה פשוט בעייה אצלי את המפרט אתם יכולים לראות בצד..אני בטוח שזו לא הבעייה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Dr. Computer,

אהלן. התקנתי את המשחק Far Cry גירסת שלושת החלקים (כל אחד 700 מגה), ההתקנה עוברת בשלום- ובסיום ההודעה ההתקנה עברה בהצלחה. אבל אז אני שם את הקראק המתאים למשחק- והמשחק מסרב לעלות!!! אני מקבל הודעת שגיאה: ניסתי עוד כמה קראקים- על כל אחד מהם מתקבלת אותה ההודעה. הסרתי את המשחק, התקנתי בהזדמנות מערכת הפעלה- ואח"כ עוד פעם התקנתי את המשחק- ובול אותה ההודעה מתקבלת!!! ממש לא ברור. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לזו?? מישהו שיכול לעזור?? תודה!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  12. המשחק בגרמנית או משהו איך משנים ? יש לי multilanguage

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. נינטנדו הפתיעה אותנו עם גרסה ניידת וזולה יותר של הקונסולה המצליחה שלה אשר תוכל להפעיל את רוב הלהיטים הגדולים של אחותה לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shai_123,

אתמול שיחקתי במשחק הכל טוב ויפה.. אני נכנס היום והמשחק נפתח בחלון רגיל ואני לא יכול לעשות אותו שיהיה בחלון מלא ניסיתי בהגדרות לא עובד וגם התקנתי מחדש לא עובד.. בבקשה עזרה!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  15. שלום ברצוני להתלונן על האדמינים בשרתי המשחק HW ZONE שבמשחק CSGO לאחרונה שיחקתי במשחק ולא עברו שניות ספורות שאני מקבל קיקים (5 פעמים ברציפות) ואני לא מבין למה אחר כך הסבירו לי שצריך את התוכנה TEAM SPEACK (משהו כזה) והם לא מסבירים לי מה לעשות איך לעשות הם פשוט לא יודעים לדבר ואין להם טיפת סבלנות הדבר היחידי שהם עושים זה נותנים קיק ובכך הם חוסכים את כל ההסברים. זה יחס קר ומגעיל ולא נעים שלא הייתי מצפה לקבל ובטח שלא כשחקן ששומר על החוקים הנדרשים אשמח אם תעשו משהו בנידון לבדוק את טיב התנהלות האדמינים בשרתי CSGO - HWZONE בתודה עידן.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by OR2OOO,

את אחת מהשימות ב-ASSIGNMENTSלא הבנתי. המשימה היא השנייה שבה משיגים את ה- QBU-88, צריך להשיג חמש דברים... משהו יודע?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  17. לאחרונה ביצעתי קנייה דרך אמזון בפעם הראשונה הייתי צריך להרשם גם באתר יושופס שנתן לי כתובת בארצות הברית שאלייה נשלחו כל המשחקים ואחרי שהגיעו לשם נשלחו לארץ בתשלום (לא קטן אגב) הרבה מהמשחקים במחירים יפים אבל עשיתי כמה טעויות שהזמנתי משחקים יקרים בגלל שרציתי שכל המשחקים יהיו מאותה חנות באמזון אבל זה לא באמת משנה כי הכל נשלח לכתובת האמריקאית ועושים איחוד חבילות (עולה 3 דולר כל איחוד) ככה שלמשל dead space 2 אפשר גם להשיג ב 10 דולר אבל קניתי במחיר כפול ויש עוד כמה מקומות שהייתי יכול לחסוך אבל לא נורא אגב הייתי בבאג וראיתי שם dead space 2 ב 299 שקל ממש מביש אבל חלק מהמשחקים שלי כן קניתי בבאג במבצעים של 50 שקל עד מאה שקל כל המשחקים 19 במספר עלו 218 דולר באמזון עם משלוח…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by stas pug,

מי שהוא יודע מאיפה אפשר להוריד את המשחק the secret of monkey island special edition ?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

תהנו לייק וסאב יתקבלו בברכה תגבירו קצת סליחה על הסאונד שהיה טיפ טיפה חלש http://www.youtube.com/watch?v=GtYUgvYrN18

20. Started by The-Fox,

אז ככה כשהתקנתי את המחשב המלא לא ייתה שום בעיה... בשלב צסויים עידכנתי את המשחק ל Patch 3236 האחרון, ולאחר העידכון הבעיה היא כזאת: אני טוען משחק חדש וכשהוא מסיים לטעון שום דבר לא מגיב, פרט לקונסולה... ממש מזור אפילו ESC לא עובד ואי אפשר לעשות כלום אולם כל המשחק ממשיך לרוץ, רק אני תקוע במקום... הפיתרון היחיד הוא לעשות ALT+TAB ולסגור את המשחק... עוד דברים שחשבו שתדעו זה: ניסתי להריץ ב Safe Mode עם כל האפשרויות מסומנות וזה לא פתר את זה וגם עידכנתי לתלאי החדש 3270 וזה גם לא פתר כלום, מה עושים ?!?!?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by AsD[eyal],

הבנתי שהבעיה בפיראול של הרואטר ביטלתי אותו ועדיין אני מקבל תשגיאה הזאתי , מה עושים? עוד בעיה אני לא מצליח להפעיל את המשחק בסניגלפלייר השגיאה היא משהו כזה הפעם הקודמת שהמחשק הופעל הוא לא פעל טוב בגלל הגדרות מסויימות לחץ כן אם אתה רוצה הגדרות דפלוט" אני לוחץ כן ואז זה לא נכנס

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by deannahum,

אהלן יש לי ג'יפורס 4 אם איקס (לצערי) וכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק (שעומד בדרישות שלי !) מופיעה לי ההודעה הבאה והמשחק יוצא חזרה לויינדווס : http://s34.yousendit.com/d.aspx?id=2RZWF869I4NKI221MAMFCFP672 עזרה ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  23. שלום לפני הרבה זמן (שנתיים בערך)הייתי משחק CS 1.6 והיו לאגים פשוט מעולים.. 10-30 בהרבה מאוד סרברים היום שאני משחק הלאגים הם בעיקר בכיוון ה100 ויש אולי 5 סרברים שהם רק על 10-20 וזה ממש מעצבן..אולי איזה פקודה בקונסול תציל את המצב או כל משהו אחר? חשוב לדעת המחשב הינו אותו מחשב: AMD3200 X800XL WD 120GB החיבור לאינטרנט יהיו אותו חיבור כבלים 1.5MB אין שום סיכוי שזו איזהשהוא רוגלה או וירוס או חסימה של איזהשהוא פיירוול. תודה!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by Bengo5,

אני משחק בוורמס וורלד פארטי(worms world party) ;D ובאמצע שאני בקרב זה משנה לי צבעים.. שרוב המסך שחור והם כאלה צבעים לא מוסברים.. מה אפשר לעשות? כנראה שזה לא מהכרטיס מסך כי רק במשחק הזה זה קורה לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Funkyzord,

כאשר אני משחק כמה זמן בקומנדוס 2 פתעום המשק נסגר כאילו יוצא לוינדוס סתם ככה מישהו נתקל בזה או שיש לו פיתרון אגב גם אצל חבר שלי זה ככה לו יש וינדוס me ולי אקס פיכס

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.