משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אז לקח למשחק הזה שנה וחצי כמעט כדי שנוכל לחזות באגדה! זה בערך קורה אולי פעם בעשור אבל זה קרה היום!! קרדיט לs4kit z3v3l על התמונה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזוכים של טורניר באטלפילד 2014 אחמ ... אחמ... אחמ... אחמ... אחמ... והזוכים הם הקבוצה Buchak!! בחסות Western Digital כל אחד משלושת המנצחים זכה בכונן קשיח Western Digital Black 1TB לדף המוצר מזל טוב הפרס יגיע אליכם בקרוב וחברה זהו לא הטורניר האחרון אז יש למה לצפות!! וכמו שאנחנו אומרים תמיד אז תמשיכו לשחק יאללה ביי!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בימים האחרונים נתקלנו אנחנו חברי הצוות בשלל שחקנים חדשים שלא מוכנים לכבד את חוקי הקהילה. אשכול זה נועד לכל השחקנים, ומטרתו להבהיר כמה נקודות. 1. אנחנו קהילה תחרותית. בקהילה מסוג זה אין מקום לבעיות משמעת כאלה ואחרות. אנחנו לא נתמודד עם בעיות משמעת. שחקן יוזהר לפני באן, 3 פעמים לפחות, ואם ידרוש יוכל לשוב לשרת הטימספיק להבהרת הבאן בלבד. חובה על כל השחקנים לקרוא את החוקים טרם השתתפות במשחק, אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש. 2. אנחנו לא נקל בעונשים שנקבעו. האדמינים הם שחקנים ותיקים, שמעריכים נכונה את מידת העונש. שחקנים שחשים שעונשם לא מוצדק מוזמנים לפנות לאדמין או מנהל בסטים, ואני אבדוק אישית את האירוע. אם לאחר ישיבת הנהלה נקבע כי העונש הוא מוצדק, העונש ישאר כפי שהוא. 3. זכותו ש…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול התחיל אצלי באג מאוד מוזר ב-SC2. במהלך המשחק המסך קופא, אבל המשחק ממשיך לרוץ ברקע. הבאג מופיע באופן אקראי כעבור זמן משחק מסוים. משחקים אחרים עובדים בלי שום בעיה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתלונן על האדמינים בשרתי המשחק HW ZONE שבמשחק CSGO לאחרונה שיחקתי במשחק ולא עברו שניות ספורות שאני מקבל קיקים (5 פעמים ברציפות) ואני לא מבין למה אחר כך הסבירו לי שצריך את התוכנה TEAM SPEACK (משהו כזה) והם לא מסבירים לי מה לעשות איך לעשות הם פשוט לא יודעים לדבר ואין להם טיפת סבלנות הדבר היחידי שהם עושים זה נותנים קיק ובכך הם חוסכים את כל ההסברים. זה יחס קר ומגעיל ולא נעים שלא הייתי מצפה לקבל ובטח שלא כשחקן ששומר על החוקים הנדרשים אשמח אם תעשו משהו בנידון לבדוק את טיב התנהלות האדמינים בשרתי CSGO - HWZONE בתודה עידן.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]5755[/ATTACH] תאריך הטורניר והשעות: יום שלישי 06/05/2014 מתחילים ב6 מסיימים ב8 וחצי אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל …
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי, Silver. http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_(video_game) אני היום התקנתי את המשחק על ווינדוס 7. המשחק עובד, אך הצבעים שעל המשחק... אינני יודע להגיד מה זה. אשמח שתגידו לי מה זה שלפעם הבאה אדע. אני שם פה תמונה: http://up407.siz.co.il/img1/okidzuwdydoz.jpg' alt='okidzuwdydoz.jpg'> ניסיתי לחפש patch או קראק למשחק כי קיוותי שאולי זה יעזור לסדר את הבעיה של הצבע, אך כימעט ואין. מצאתי כמה, אך לא עזר לי. יש מישהו שיודע להגיד לי איך לסדר את הבעיה של הצבע במשחק שהצבע במסך יחזור לנורמאלי? אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך משנים את הגדרות הגרפיקה יש רק רזולוציה ומסך מלא http://www.siz.co.il/my.php?i=w0kmzowrngzq.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי לפרסם את זה לכאלה שרוצים אמבלם יפה תהנו http://emblemsbf.com/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום, האם למשהוא הייתה את אותה בעיה והצליח לתקן? זה מה שניסיתי לעשות: repair game התקנה מחדש של המשחק מחיקת הplugin והתקנתו מחדש סימון ה- battlelog game launcher דרך ה-about:plugins (ב-url) מחיקת והתקנת origin עדכון pb עדכון directx ריסטרט... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשחק הוא משחק פעולה בעולם של פנטזיה. יש 2 קבוצות, בני אדם וחיות. לכל קבוצה יש מספר סוגים שונים של לוחמים בנוסף לכל קבוצה יש בנאים, ומה שנקרא COMMANDER שצופה על המשחק מלמעלה. המשחק מתמקד בכיבוש RESOURCES, ובנייה של מבנים שנותנים חפצים שונים שכל אחד יכול לרכוש, כמו כלי נשק ומגנים, כאשר כל אחד מקבל כסף כאשר הוא הורג מישהו מהקבוצה השניה, או לחילופין יש גם יצורים שלא שייכים לאף אחד וניתן לצוד אותם בשביל EXP וכסף. במצב LATE GAME ניתן להשתמש בכסף בכדי לקנות ייצורים "מיוחדים", אחד מהם שזכור לי היה ה DEVOURER, ייצור ענקי שהיה "בולע" עם הזרוע שלו שחקנים. מישהו זוכר\מכיר\יודע על מה אני מדבר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נא לא לדאוג או להיבהל מההודעה הבאה, במידה והיא נכונה אתם מבצעים פעולות נגד, נודע לי ממקור ישיר ב GURU 3D שהתפרסמה שמועה ש 1.2 מליון שמות משתמשים סיסמאות ואימיילים נשלחו ונפרצו ביממה האחרונה, יש להזהר ולוודא אישית כל אחד אם המייל שלו מופיע ברשימה. גם אם הדבר אינו נכון וזו תרמית אחת גדולה, בדקו כי המייל לא מופיע ואם כן שנו מייד את הסיסמא לסיסמא חזקה וברור בשבילכם. 1. אל תגלו את ססמאתכם לאף אחד! 2. אל תשתפו או תעתיקו את הסיסמא במחשב! 3. במידה והמייל שלכם מופיע אני ממליץ גם את הסיסמא שלו לשנות לינק לאתר ההדלפה עבור המידע: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390169 לינק לאתר הרשימה של המיילים שנפרצו, לכאורה: (קובץ 30 מגה) - http://www.filedropper.com/orginl…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים.. אתמול התקנתי את המשחק Watch Dogs לPC. לפי דרישות המערכת שראיתי שהוא דורש הוא אמור לרוץ לי ממש חלק.. אבל מסיבות לא ברורות הוא נתקע כאילו המחשב לא מצליח להריץ אותו. דרישות המשחק : [TABLE=class: infobox, width: 22] [TR] [TH=colspan: 2, align: center]דרישות מערכת[/TH] [/TR] [TR] [TH=align: right]מעבד[/TH] [TD]Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz או AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]זיכרון[/TH] [TD]4GB ומעלה[1][/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]כרטיס מסך[/TH] [TD]GeForce GTX 460 או יותר טוב[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]מקום פנוי[/TH] [TD]25GB[/TD] [/TR] [TR] [TH=align: right]בקרים[/TH] [TD]מקל…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בטוח שלרבים מכם יש באקלוג של לפחות כמה עשרות משחקים שרכשתם אבל עדיין לא שיחקתם בהם. מעניין אותי איך אתם מחליטים במה לשחק? אני משתמש בקובץ אקסל שבו אני מעדכן את שמות המשחקים, השנה שבה יצאו, הז'אנרים, ציון לפי metacritic.com ואורך משחק טיפוסי לפי .howlongtobeat.com. "האלגוריתם" שבו אני משתמש כרגע הוא להעדיף משחקים קצרים ועם ציונים גבוהים (כי אין לי מספיק זמן לשחק ואני כן רוצה לסיים משחקים) או משחקים ישנים מתוך סדרות משחקים (כי לפעמים יש קשר עלילתי, וכי יותר קשה לחזור ממשחק עם גרפיקה איכותית לאחד מיושן). בינתיים זה די עוזר, אבל אשמח לשמוע על רעיונות אחרים, במיוחד כאלה שדורשים פחות עבודת תחזוקה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא האם העדכון החדש של ה frequency update rate הוטמע כבר בכל הסרברים? (שמעתי שעקב עומס רב הוא לא קיים בשרתים של 64 שחקנים) ואם לא, כיצד אני יכול לבדוק זאת כשאני משחק בשרת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה ואני לא מדבר על אתרי קיקסטארטר.... נאמר שיצא משחק חדש, הכי יקר שנתקלתי לגרסת אספנים דיגיטלית זה 70 אירו. עכשיו יש כמה משחקים שהתעניינתי כמו Pillars of Eternity וTorment וכיו"ב שמומנו בקיקסטארטר וכבר קיבלו את כל המימון שהם היו צריכים אבל מסתבר שעדיין יש להם "Pledge" או מימון כמו בקיקסטארטר למי שרוצה להצטרף וזה פשוט הזוי המחירים שרצים שם. לדוגמא כניסה לבטא, במקום שיצ'פרו את מי שעזר לממן את המשחק הם גובים 25$ עבור מפתח לבטא! רוצי את הסאונדטרק של המשחק? עוד 15$, רוצים כמה ספרים בערכה? (דיגיטליים) עוד 20$.... זה פשוט הזוי... הם גובים יותר כסף על התוספות מאשר על המשחק עצמו. יותר הזוי זה בPillars לדוגמא יש להם באתר כבר עכשיו במכירה מוקדמת חבילת הרחבה של המשח…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שקראתי דיון בפורום מסוים באינטרנט ניסיתי את המשחק (בגרסת ניסיון רגילה של 14 יום), מדובר במשחק MMO בסביבת חלל עם דגש על מצב המשחק די ייחודי מהכמה ימי ניסיון שעשיתי בכמה מובנים, יש שרת אחד עם כל השחקנים (בין 20 ל80 אלף שחקנים אונליין כל הזמן). העלילה כביכול של המשחק היא רק הרקע השחקנים עושים את העלילה על ידי הפעולות שלהם, אפשר לעשות כמעט כל דבר שעולה בראשכם. יש כל כך הרבה דברים לעשות במשחק הזה שזה יוצא מגדר הרגיל. בנוסף יש אפשרות לקנות בMarket שבתוך המשחק בכסך וירטואלי של המשחק כרטיס של 30 ימי משחק במקום לקנות בכסף אמיתי, מדובר בזמן משחק שנרכש בכסף אמיתי על ידי שחקן כלשהו ואותו שחקן מוכר אותו בתוך המשחק בכסף וירטואלי של המשחק, אופציה מעניינת אם יש לכם את הסכום במשחק. …
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא מזמן התחלתי לשחק ב GRID Autosport ונתקלתי בבעית גרפיקה שלא ידוע מה גורם לה, הרי המשחק עובד חלק על רמת גרפיקה בינונית בלי תקיעות. אשמח לחוות דעת בנושא. *והדריברים של כרטיס מסך מעודכנים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון לגבי מצב השרתים: מה קורה קהילת CS:GO השרתים הגיעו והם בתחזוקה . האחראי קהילה יעדכנו אותכם כבר בהמשך ויעשו אשכול מסודר חוזרים לפעילות מלאה ! שיהיה חופש גדול נעים לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, לא שיחקתי תקופה ועכשיו לאחר שנכנסתי לאוריגין ועדכני את המשחק כשאני לוחץ "שחק" הוא מקפיץ את הדפדפן (כרום - מעודכן) אבל לא מצליח להכנס לבאטלוג אחרי הרבה רענן ומעבר בין התצוגות (ווין 8 ודסקטופ) הצלחתי להכנס חלקית (לא מגיב כלום) ולהוריד את העדכון של הבאטלוג ככה שלדעתי הבאטלוג מעודכן - אבל לא מצליח להיכנס אליו (לא בעיה של יוזר כמובן) אשמח לעזרתכם ! תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי חשבון אוריגין בעבר עם כמה משחקים שכנראה לא היה מקושר למייל שלי פתחתי חשבון origin חדש שמקושר למייל שלי. אני מנסה לעשות redeem product code לקודים שיש לי ומתקבל הודעה this code has already been used קיבלתי את המשחקים מ humble bundle. מדובר ב dead space 3, battlefield 3, בקיצור איך אני מפעיל את המשחקים לחשבון אוריגין הנוכחי? תודה למי שיכול לסייע
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. קניתי קוד פרמיום למשחק ב150 שקל מהאתר cdkeys.com כמו שהומלץ פה בפורום מכמה חברה.. חשבתי לדאבוני שקוד הפרמיום כולל הכל.. אך כשכנסתי את הקוד ל origin היה כתוב שהקוד נרשם בהצלחה לאיימיל .. אך בלשונית my games המשחק לא הופיע.. פניתי לתמיכה והם אמרו שצריך לקנות גם סידיקי חדש למשחק הבסיסי להתקין את הבסיסי ורק אז הפרמיום גם יעבוד ... כלומר עוד 100 שקל .. סכה 250+- .. האם יש דרך אחרת אם יש לי קוד פרמיום להתקין את המשחק??? אשמח מאוד לעזרה ממה שנתקל בזה .. תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני לפני כמה ימיים החלפתי לכרטיס מסך HD6870 של Sapphire. בבורדרלנדס אני מקבל FPS של בערך 30-40 על ההגדות הכי נמוכות. וזה ממש לא הגיוני בהתחשב בעבודה שהכרטיס מריץ קרייסיס 2 שהוא משחק הרבה יותר גרפי על ההגדרות הכי גבוהות (אולטימט) על בערך 60 FPS. כשאני מעביר בבורדרלנדס הכל להגדרות הכי גבוהות אני מקבל באזור ה 20 FPS... ממש אי אפשר לשחק ככה. עוד מישהו נתקל בבעייה כזאת? יש דרך לתקן את זה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-