עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RoD,

יצא פאטצ' לגרסה היפנית אבל לפי כל המקורות זה פועל גם על האנגלית.. מחר אני אולי אתקין מחדש ואז ת'פאטצ'.. http://rapidshare.de/files/28112309/dmc3se.rar.html http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/show_msgs.html?topic_id=m-1-29714573

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.what2p.app מורידים את האפליקציה לטלפון מתחברים עם פייסבוק (לא פולשני בכלל בדקתי, אפשר להכנס עם חשבון מזוייף האופציה המועדפת עלי) נכנסים ללשונית giveaway לוחצים על המשחק Early access Heavy Gear Assult ->לעשות לוג אופ ולמחוק את האפליקציה אחרי זה (לבחירתכם) מקווה שכמה שיותר ישראלים יורידו ומי שרוצה לשחק ביחד שירשום בתגובות. http://store.steampowered.com/app/416020/

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. הכותר שלוקח אתכם למסע אחורה בזמן לא יתאים לכל אחד, אבל יגרום לחובבי האתגרים להתמכר לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gal_6,

שאני משחק ברשת עם חברים המשחק ממש איטי.. וראיתי איפשהו שאם אני גר במושב אז אי אפשר לשחק..זאת הבעיה? בבקשה עזרהה!!

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by TomerPerez,

היום לאחר ששיחקתי כחצי שעה המסך קפה ולא יכולתי לשחק, הייתי חייב לסוג את המשחק. קיבלתי את הודעת השגיאה הזו: אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה אשמח לתשובה מהירה ועזרה. בתודה מראש, תומר.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by FatherBoard,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא טריינר שעובד לרולר קוסטר טייקון 2? מצאתי כמה טרינרים, אבל אף אחד מהם לא עובד, ואת המשחק הזה אי-אפשר לשחק בלי. TOO HARD!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Roeebaeloha,

אני יודע שלפני בערך חצי שנה היה טורניר ולא יצא לי להשתתף בו. מתי יהיה עוד טורניר שאני אוכל להשתתף בו?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by binyamins,

1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ? או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה) האם זו בעיה של מעבד ? תודה, בני [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by furyanaor,

יצרתי כפתור TOGGLE שכאשר לוחצים עליו פעם ראשונה מתבצעת פעולה A ובפעם השנייה מתבצעת פעולה B . הפקודה שהשתמשתי בה היא bind X "toggle sv_X 1 2" אני רוצה להצמיד לפקודה זו "SAY TEXT" כדי שתהיה לי אינדיקציה לכך שהפעולה התבצעה אז הוספתי פקודת SAY כזו: bind X "toggle sv_x 1 2;say_team test 1 2" כעת בכל לחיצה אני מקבל את אותו הSAY : test 1 2 במקום לקבל בלחיצה A את הSAY test 1 ובלחיצה B test 2 כמובן שניסיתי להוסיף TOGGLE שם לפני הSAY אך ללא הצלחה. נדמה שפקודת TOGGLE אינה תופסת על פעולת SAY. יש פתרון ?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. אני מת על המשחק

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  11. האם הפרק החדש באחת מסדרות משחקי הפעולה הקלאסיות והמוכרות ביותר שווה את הזמן וההשקעה שלכם? ב-12 במאי תוכלו להחליט בעצמכם לכתבה

12. הלהיט הבא של חברת Activision עושה מאמצים גדולים להוכיח שהגעתו למחשבים אישיים היא הרבה יותר מסתם המרה תוכן מעולם הקונסולות - באמצעות שיתוף פעולה עם NVIDIA וסרטון משחקיות חדש ב-4K לכתבה

13. Started by mkn,

שמעתי שיצא כבר הדמו אז אפשר בבקשה קישור? תודה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  14. משחקי המשך, חידושים, קאמבקים למותגים וותיקים ויצירות מקוריות - כולם כיכבו בתערוכת הגיימינג הגדולה ביותר של השנה לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by orila,

שלום לכולם אני כותב בגלל שמהמעט שראיתי מהמשחק הזה בyoutube הוא נראה כמו shooter מצויין , גם בגלל כל נושא התיאור הפרטני של כל דמות וגם החידוש של ה"כפתור החכם" שמאפשר לדמות לבצע מהלכי פארקור (קפיצה\גלישה מעל מכשולים) העניין הוא שבאתר כאן אין שום דיון על משחק כזה , אני מתכנן לקנות את המשחק הזה ואני אשמח לשמוע ממכם אם אתם מכירים \ מה אתם חושבים בכל מקרה אני ממליץ למי שלא מכיר לראות קטעים ב youtube נראה ממש נחמד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. האם dx9.L ( שאמורה לאפשר הרצת מישחקי dx10 תחת xp ) תאפשר להנות מרוב השיפורים המשמעותיים של dx10 גם על xp וכרטיס מסך שתומך חומרתית רק ב- dx9 ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שלום, יש לי אמריקז ארמי 2.2 (הגרסה הכי חדשה), אבל משום מה נעלמו לי כמעט כל השרתים. אני מקבל רק רשימה קטנה של שרתים (שניים, שלושה) ואף אחד מהם לא רשמי. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה בכלל?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  18. מה עושים?? בבקשה תעזרו לי ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  19. ממש מתחשק לי להתקין את המשחק,הורדתי אותו (פשוט חיפשתי בגוגל,אני מניח שזה חוקי) והוא אומר שיש בעיה משהו עם 32 ביט 64 ביט ותהיתי אם זה אפשרי להריץ את המשחק על המערכת בדרך כלשהי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by neogod,

מי שרוצה לשחק שישלח לי הודעה לאיי סי 136801576 או מסנג'ר neogod69@hotmail.com או שישאיר הודעה פה ואני אצור איתו קשר....

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by ztahie,

שלום, אודה למי שיוכל לעזור במשחק הזה... אז ככה: אני בשלב "PIER" שבו אני צריך לפוזז את ה- ARMORY כדי ליצור הסחה כלשהי.... עברתי בכל המחנה הקטן הזה ומצאתי כרטיס "תג" ירוק כזה וחומרי נפץ. יש מבנה גדןל בשם ARMORY אבל אני לא מצ ליח להיכנס אליו.... הדלת נעולה... צריך להמשיך הלאה בשלב או שזה המבנה שאני צריך לפוצץ? (ואיך....)

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by myDGB blws,

miniclips: פעם בשבוע יתפרסם miniclip של פראגים של שחקני הקהילה. דרישות: פראגים קצרים (עד 30 שניות לא יותר).עדיפות גבוהה לפראגים עם סקופ.פראגים מ5v5 בגאטר/pcw. שליחת הפראגים: את הפראגים שולחים לכתובת האימייל הזאת : hwzonecod@gmail.com הפראג חייב להיות בRECENT GAMES שלכם או למי שכבר יש אותי בסטים אני אוכל לראות את הsaved films שלו ...לאלה שאין אותי בסטים לצערי לא אוכל לראות מה ששמרתם כבר(משחק פח). תשלחו את הפראגים לאימייל בקריטריונים הבאים : שם במשחק: סטים ID: תאריך המשחק שהפראג מופיע בו: נשק: …

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  23. Started by Wood-Elf,

אחלה משחק, באמת, אחלה דבר. יש לי כמה דברים שאני לא כל כך אוהב לעומת הקודם, אבל עדיין - משחק משובח. ובכל זאת... המשחק הזה פשוט מפגר! המפרט שלי הוא כלהלן: AMD +3000 512 GeiL DDR 400Mhz Radeon 9800p 128mb עוד משהו חשוב יש? אני מדליק תמשחק - בא לשחק, בסבבה... אבל יש לי פאקינג 10FPS!! יש לי ה-כ-ל על low חוץ מהים והאנטיאנלייסינג שהם על high. המחשב שלי אמור להריץ את זה סבבה על הגרפיקה הכי טובה - והוא מריץ את זה על גרפיקה נמוכה עם 10FPS!! עם כל הכבוד לעולמות הענקיים של המשחק הזה, HL2 רץ לי על 90-100FPS, וCSS רץ על 70-80... (בCSS ההגדרות יותר גבוהות) ואל תגידו לי שההשוואה לא נכונה, כי גם B&W2 הוא תומך ATI... יש לי דרייבר של 5.9, יחסית חדש. מה רע? סעמק. >< אשמח אם תעזרו ל…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. הזוכים של טורניר באטלפילד 2014 אחמ ... אחמ... אחמ... אחמ... אחמ... והזוכים הם הקבוצה Buchak!! בחסות Western Digital כל אחד משלושת המנצחים זכה בכונן קשיח Western Digital Black 1TB לדף המוצר מזל טוב הפרס יגיע אליכם בקרוב וחברה זהו לא הטורניר האחרון אז יש למה לצפות!! וכמו שאנחנו אומרים תמיד אז תמשיכו לשחק יאללה ביי!

25. Started by TermiNal,

יש לי כמה שאלות ובעיות בקשר למשחק.. א. אחרי ה"סרט" פתיחה שרואים שנכנסים לכל משחק (יאני שרואים צלמים מצלמים תשחקים וכו') ממש לפני שמתחיל המשחק יש לי מסך שחור לאיזה דקה ואפילו יותר ורק אז אני יכול למסור ולהתחיל לשחק.. למה? ב. משום מה יש דיליי בין הסאונד למה שאני רואה, סתומרת אני מבקיע גול ו-5 שניות אחרי זה הקהל נזכר להריע. למה? ג. שאני לוחץ על Match אז אני יכול לבחור רק נבחרות, אי אפשר לעשות משחק ידידות של קבוצות? אגב המשחק ע-נ-ק! ותודה רבה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.