משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצות לסתם משחקים פשוטים וקלילים להעביר תזמן עם עוד מישהו... יכול להיות רק ל2 יכול להיות גם ליותר. אפילו מייפל סטורי היה לרגע אופציה ככה שכל מה שתציעו יהיה טוב...תודה! [אני יודע שזה כללי מדי...אבל זה באמת כללי]
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם GTX 1080 Ti ומסך Acer Predator XB32
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי חשבון אוריגין בעבר עם כמה משחקים שכנראה לא היה מקושר למייל שלי פתחתי חשבון origin חדש שמקושר למייל שלי. אני מנסה לעשות redeem product code לקודים שיש לי ומתקבל הודעה this code has already been used קיבלתי את המשחקים מ humble bundle. מדובר ב dead space 3, battlefield 3, בקיצור איך אני מפעיל את המשחקים לחשבון אוריגין הנוכחי? תודה למי שיכול לסייע
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לפרסם את זה לכאלה שרוצים אמבלם יפה תהנו http://emblemsbf.com/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני המשחקים לא עובדים לי בשניהם זה עושה Steam Error: Application Load Error 5:000.....
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום רב אני יודע שאני לא כל כך פעיל בפורום אבל אני חובב משחקים זה המטרה העיקרית של המחשב שלי להריץ משחקי מחשב, אני חובב בעיקר משחקים כבדים עם גרפיקה תלת מימדית ואפקטים מרוצים יריות אימה, השאלה שלי היא כאזת שמתי לב שבנעוץ בתאריכי יציאה של משחקים יש משחקים שהם מודגשים וחלק לא מודגשים רציתי לדעת מה ההבדל בינהם, שוב תודה עמית
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הנה טרייליר ל משחק קבלו את השינוי האל יאומןןןןן ממלחמת העולם השנייה להיום חח http://www.youtube.com/watch?v=ZBAXaYfNuoA מה תגידו על זה?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק RED ALERT 2 יצא כבר 3 אבלל אני מחפש את 2 . מישהו יכול לומר לי איפה אפשר להשיג אותו ?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי, עברתי אתמול לWIN 8 ומחקתי את הכונן הקשיח אז אני מוריד את המשחקים עוד פעם. באופן עקרוני קודם הורדתי את המשחקים שיש לי דרך steam, ארבעה משחקים ירדו לי תוך שעה וחצי אז בכיף. עכשיו אני מנסה להוריד דרך אוריגין את BF3 וזה אפילו לא מתחיל את ההורדה. התקנתי מחדש את התוכנה, בדקתי בהגדרות, הפעלתי את המחשב מחדש. שום דבר לא עוזר, ההורדה לא מתחילה. למישהו יש בעיה דומה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה אין סרברים מישראל שיתנו פינג נאה של 40? אני רוצה לקנות את המשחק כדי לשחק ברשת אבל אני לא אקנה משחק שאני אוכל לשחק בפינגים של 100+ זה כאילו אין שום טעם לקנות את המשחק עדיף להוריד... :screwy:
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2300 ש"ח. ואני רוצה לקנות את ה-PSP עצמו עם נרתיק כרטיס זכרון 1G איפה הכי שווה לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עדכנתי דרייברים והתקנתי דיירקט איקס. כרטיס המסך שלי מובנה על הלוח עם 64 מגהבייט: VIA/S3G UniChrome IGP המעבד הוא AMD DURON, יש לי 256 RAM והרבה מקום פנוי בדיסק. אני מניח שזו בעיה ידועה כי זוכר שתמיד היו בעיות עם GTASA... אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בעבר בפורום כרטיסי מסך וbarak עזר לי שם אבל הבעיה הזאת קצת שונה יש במשחק משימות מסוימות שהמשחק מחליף לי מסך אבל אני לא בטוח שזה בגלל המחשב שלי כמו הבעיה הקודמת כי פה אני רואה את הנשק רגיל ורק את הרקע אני רואה בצבעים תמונה: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש את המשחק battlefield bad company 2 בחנות מסוימת ורציתי לשאול האם צריך להשתמש בדיסק כל פעם שמשחקים או שמספיק להתקין את המשחק פעם אחת?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך וקיבלתי קוד למשחק במבצע GeForce GTX Pick Your Path עכשיו הזמנתי את FAR CRY 4 מיוביסופט קיבלתי במייל חשבונית והכל וזה משחק בהורדה אלקטרונית הבעיה שאני לא מוצא איך להוריד את זה כתוב שם שיש קישור בדף ההזמנה אבל כשאני נכנס לדף ההזמנה מופיעים רק פרטי ההזמנה בלי אף קישור מישהו יודע איך מורידים את המשחק?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של 8.5 ג'יגה dvd+r יש לי משחק של 5 ג'יגה לפליסטיישן 2 תמיד אני צורב עם dvd -r , האם ה + גם טוב למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מישו יכול לעזור? לא עובד לי הסימס 2? הורדתי את כל הסרייה.. ניכנסתי זה הראה את המקדמה ואחר כך יצא עם הערה בלי מילים!! מבחינת המחשב- יש לי מחשב שיכול לעמוד בנתוני המשחק
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
גם לאחר שעבר יותר מחצי עשור מאז ההשקה המקורית, מותחן הבלשים מבית החברה שהביאה לנו את סדרת GTA מצליח להוכיח שהוא לא ממש דומה לשום דבר אחר בעולם המשחקים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Your videocard « NVIDIA GeForce4 MX 440 (Microsoft Corporation) » is not supported. Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ). Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements. Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements. זה מה שכתוב לי כשאני מנסה להעלות את המשחק. בדקתי ודרישות המינימום למשחק דורשות מינימום כרטיס מסך Gforce 3 ולי יש 4... עד כמה שאני הבנתי כול הבעיות קשורות לכרטיס מסך שלי ש"לא תומך" במשחק יש למשהו מוסג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
Just Adventure, אתר משחקי ההרפתקאות הגדול ברשת, פרסם אתמול ידיעה מרעישה: ע"פ מקורות פנימיים בחברת Headfirst Productions, מצא סוף-סוף המשחק השלישי בסדרת Simon מפיץ, והוא יצא לעולם עוד במהלך השנה הנוכחית. שם חברת ההפצה שפרסה כנפיה מעל הקוסם הצעיר, יחשף במהלך תערוכת מיליה הקרובה, אשר תיערך בין 02-04 בפברואר. מאז הושלם פיתוחו של משחק ההרפתקה המבטיח Simon 3D לפני יותר משנה, לא הצליחה חברת Headfirst, מפתחת המשחק, למצוא מפיץ אשר יסכים לשווק את המשחק בחנויות. הסיבה המרכזית לכך, על פי השמועות, היו מצבו העגום של תחום משחקי ההרפתקה, וגרסה רעועה ועתירת באגים של הפרויקט. אולם כעת נראה כי Simon, אשר שני משחקיו הקודמים זכו לאהדה רבה בארץ ואף לתרגום לעברית, יגיע בכל זאת למדפי החנויות. …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק עובד והכל סבבה, הבעיה היא אחרי שאני יוצא מהמשחק הוא עדיין מופיע כאילו הוא עובד במנהל המשימות דבר שגוזל לי 500,000 KB של שימוש בזיכרון, ואני צריך לסיים את התהליך שלו כדי שהמחשב יעבוד נורמאלי. מה אפשר לעשות? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם אתה משחקים משחקי ספורט ניראה לי שהרוב פה משחקים פעולה אבל עדין מי שכן ואולי מכיר משהו שאני מחפש שיעזור בבקשה .. השאלה האם יש street ball או and 1 למשחב [כמובן אם אתה יודעים מה זה and 1 או street ball ] ? והאם יש מצב שמשחקו החדש של ea sports big בשם street:homecourt יצא למחשב ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בנושא יש לי בעיה עם המחשק: 1) כשאני לוחץ על כפתור (שמאל , ימין) זה בא בDELAY של בערך 1 שניה. 2) ה FPS מאוד נמוך התמונה לא רצה חלק, זה על רזולוציה של 800X600. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-