עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.bf4blog.com/battlefield-4-gadget-attachment-guides/gadget-guide-m2-slam/ לא יודע אם כולם מכירים את המוקש הזה -(מוקש חדש במשחק) אני די חורש עליו הוא מעולה. ואיך לא - מפתיע את האויבים. במיוחד במפה של PARACEL STORM

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Gal&Gal,

מישהו משתמש בהגדרה הזו? זה מקובל? אף פעם לא נתקלתי בזה , כמה זה תורם לנראות של המשחק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ZaBaRi,

נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג.

4. Started by IDOnoach,

שלום. עד לאחרונה שיחקתי עם עותק פרוץ בקמפיין. החלטתי לנסות את עולם המולטיפלייר ורכשתי קופון של כרטיס amd 1 האם תהיה בעיה בזיהוי מול האתר של amd כשיש לי כרטיס ג'יפורס? 2 מה לעשות עם העותק הפרוץ? למחוק? להתעלם? תודה

5. Started by shefernadav,

שלום אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט סרטון תוך כדי משחק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by David :o,

אם יש רוב לימים מסויימים ולא הימים שבחרתם שלישי וחמישי אז למה אין ODC בימי שבת וראשון ?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by aviel3634,

אחרי תקופה ארוכה שלא העלתי סרטון מונטאג' חדש שלי במשחק battlefield 4אני מקווה שתאהבו ותרשמו לי בתגובות אם אהבתם או לא ואם כן אתם מוזמנים לתת לייק ואם אתם חדשים ולא מכירים אותי אתם מוזמנים להרשם אז קחו לכם שתייה קרה תשבו בנוח וצפייה מהנה , גווד נייט

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by kalabokk,

MW3

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by blbb,

1080p

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אהלן חברים ההודעה פורסמה גם באשכול טכני יש לי בעיה בשעות האחרונות בשרתים מסויימים, אני מנסה לבדוק למה זה קורה. במהלך משחק במולטיפלייר אני מרגיש תקיעות של העכבר לסירוגין, לפעמים יותר לפעמים פחות וזה ממש מרגיז המקלדת באותו זמן עובדת כרגיל, בדקתי את כל ההגדרות של העכבר הכל תקין ואפילו עשיתי שחזור להגדרות המקוריות ועדיין לא עובד. יש מצב שזה פינג ?? (120 בשרת כשהיה לי, די גבוה אבל לא ברמה קטסטרופלית) ובכלל, התקיעה הייתה במפה ספציפית לעומת מפה אחרת שלא היו לי בה תקיעות יש לציין שה FPS בסדר גמור ולא יורד מ 70, המחשב חזק מאוד. לא מאמין שזה בעיות גרפיות. מבחינת סוללות החלפתי ועדיין יש את הבעיה. מדובר על עכבר Logitech MX ANYWHERE מחשב Y510P SLI תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by eNtro,

דיי נמאס

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לאחרונה אני משחק הרבה Air superiority כדי להתאמן על dog fights אבל פשוט קורעים אותי למישהו יש טיפים לשחקן מתחיל ?

13. Started by blbb,

סרטון חדש לגיא... מקווה שתהנו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by David :o,

הכותרת אומרת הכל הביקוש עליכם , כמו שהיה בגהוסט על אותו הסגנון , השאלה אם אתם רוצים להריץ את זה או שלא כמובן שיש יתרונות וחסרונות אבל לדעתי בעיקר יתרונות אם יהיו יותר מ20 הצבעות ל כן/לא היקבע אם כן או לא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Sarm1x,

אז הנה החלק הראשון של הגאטר שרץ לפני יומיים שהיה גאטר מעולה! תודה לכל מי שהשתתף והנה החלק השני : נ.ב: לא יודע למה שומעים אותי ממש חזק בסרטון הבא זה יתוקן. אז תמשיכו לשחק יאללה ביי!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אהלן חברה ובוקר טוב, אני מתלבט מאוד בין קניית המשחק שיצא העוד כמה שעות Titanfall לבין battlefield 4 premium. את הבאטלפילד יש לי עם חבילת china rising ואני מאוד אוהב את המשחק (שיחקתי בעבר גם ב-3). לעומת זאת נהנתי מאוד גם מהמשחק titanfall beta שהזכיר לי COD משופר (אני גם יודע שמפתחי MW2 פיתחו את המשחק). מה אתם ממליצים או מה הייתם עושים? אשמח לעזרה (:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by mMmSaK,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מאיפה צצה קניתי את המשחק DIRT 3( או יותר נכון קיבלתי בחינם מתנה ברכישת כרטיס מסך ) ושיחקתי בו פעם סתם לראות שעובד ועבד והכל היה טוב. עכשיו שאני מנסה להיכנס אליו זה לא נותן לי ואומר לי כל הזמן שאני צריך להכניס את ה CD KEY אחרי שאני נכנס למשחק אני מנסה להיכנס למשחק וזה לא עושה כלום סתם עושה את עצמו חושב וזהו לא קורה כלום איך פותרים את התקלה המוזרה הזאת?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by ShayHQ,

יש את האפליקציה של הבאטללוג לסמארט-פון כאשר ניסיתי להיכנס לשרת דרך האנדרואיד (GALAXY 3) זה רשם לי " you need to be online on pc " אני ממש רוצה שזה יעבוד לי

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by mMmSaK,

התקנתי את המשחק מהורדה של RELODED שניתי את ה TM שמתי את הקראק וזה עושה לי את הבעיה כל הזמן הבעיה נמצאת בקובץ המצורף

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  21. היי כולם, רציתי להמליץ לכם על ערוץ היוטיוב שלי, Yarimiz . מדובר בערוץ גיימינג, חומרה ומחשבים שעלה השבוע לאוויר. הערוץ יתרכז בעיקר בגיימינג וכבר עכשיו אפשר לצפות בו בשלושה סרטונים שקשורים ל-Battlefield 4. מדי שבוע יעלה סרטון חדש באתגר "בואו ננסה", בו אני משחק אך ורק עם הנשק ש אתםמציעים לי לשחק איתו, זה יכול להיות נשק צלפים עם כוונת ברזל, או Assault Rifle עם תוספות שיעיקו על המשחק איתו. אתם מציעים, אני משחק! אני יודע שאני חדש כאן בפורום, אך המטרה שלי היא להשתקע פה כי נראה שהקהילה פה חמה וחיה. אשמח אם תתנו תעדכם על הסרטונים פה ובתגובות על הסרטונים עצמם. אם אהבתם, תלחצו לייק ותנו בסאב, זה מאוד יעזור לי להרים את הערוץ למעלה! הערוץ: https://www.youtube.com/user…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Adun,

הי, אז רכשתי את ההרחבה למשחק דיאבלו 3, הבעיה היא שאני לא יודע איך ליצור משחק חדש... יש לי רק אפשרות join game, והייתי רוצה להתחיל משחק חדש, שבו אני מתחיל לבד, ואחרים יכולים להצטרף... איך אני עושה את זה??

23. Started by Jexsu,

שווה משו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by bigshock147,

שלום לכולם!!! היי אני bigshock (נריה) ואני ועוד כמה חברים החלטנו להחזיר את גוסט לקהילה אני הולך להגיד לכם למה קוד גוסט הקוד שצריך ליהיות הקוד שהכי משוחק בקהילה מהסיבות הבאות: 1.לקוד הזה יש הכי הרבה קאפים בESL 2.סידרו את הdrop fps בתפריט ובSMOKE 3.הכניסו את הFOV CHANGER להגדרות המשחק אז יאללה תנו עוד צ'אנס למשחק!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by naki,

הגדרתי את הגרפיקה עם הGeForce experience, וזה נתן לי מקסימום בכל ההגדרות.. כשאני נכנס לקרב אני מרגיש איטיות כזאת.. אז הורדתי פילטר ל txaa נמוך.. הורדתי פילטרים יותר ממה שה experience. מגדיר.. ואני עדיין חווה קצת איטיות במשחק. למישהו היה התנסות עם המשחק הזה על כרטיס 770? למה אני צריך לצפות? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים