עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yuval1101,

תגידו, איזה הרחבות יש ל-BF2??? ומה כל אחת נותנת??? והאם ההרחבות האלה הן גם בשביל ה- SINGLEPLAYER.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. ההרפתקה החדשה של לארה קרופט תתרחב אל ה-PC בסוף החודש הנוכחי, ועכשיו אנחנו יודעים לאיזו מערכת מינימלית נזדקק בכדי להריץ אותו Rise of the Tomb Raider היווה את אחד מהמשחקים המוצלחים יותר אשר הושקו בתקופת סוף שנת 2015, ובקרובתקופת הבלעדיות שלו לקונסולת ה-Xbox One תיפסק (לאחר כחודשיים בלבד), והוא ינחת גם בפלטפורמת ה-Steam לטובת כל בעלי המחשבים האישיים. להלן המפרט החומרתי המינימלי שצטרכו להעמיד בכדי להנות ממנו. הדרישות הבסיסיות הרשמיות מדברות על מעבד Core i3-2100 כפול ליבה של אינטל או מקביל שלו מבית AMD (אנחנו מעריכים שמדובר במעבדי Phenom X3 ומעלה, וכמו כן כל דגמי ה-APU מרובעי הליבות וכל דגמי ה-FX), מערכת חלונות 7 בגירסת 64 ביט או עדכנית ממנה, זכרון RAM בנפח 6GB או יו…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, אין לי עצבים לסיים את המשחק אני סתם נהנה לשחק פה ושם אבל אין לי הרבה מכוניות מן הסתם. אני לא מוצא בשומקום צ'יטים לגרסת ה- PC וכאן אני מבקש את עזרתכם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  4. סיימתי את המשחק (ויש להוסיף שזה אחד המשחקים שהכי נהנתי מהם בשנתיים האחרונות) ונפתחו לי כמה פרקים,השאלה היא האם יש עוד מה לפתוח?

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  5. חבילת המשחקים השבועית העדכנית במיזם הוותיק תוכל לספק לכם עד 15 כותרים שאת רובם ככל הנראה טרם היכרתם, במחיר מצחיק שמתחיל מדולר אחד בלבד אם אתם אוהבים להתנסות במשחקים קצת פחות ידועים ומוכרים, ולנסות למצוא 'פנינים נסתרות' שאפשר להתמכר אליהן כנגד הסיכויים – החבילה הנוכחית באתר ה-Humble Bundle היא ככל הנראה בשבילכם. החבילה השבועית הנוכחית מתרכזת במשחקיה של המפיצה האירופאית הצנועה Focus Home Interactive, ותשלום של דולר אחד או יותר יעניק לכם גישה לחמישה כותרים: Mars: War Logs, Pix the Cat, Yesterday, Space Run ו-Final Exam. תשלום של סכום שגבוה מהערך הממוצע (כרגע 6.74 דולר, או כ-26 ש"ח) יעניק לכם שישה משחקים נוספים לחבילה: משחק האטסטרטגיה בזמן אמת Wargame: Eu…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by SyndromE,

המשחק באמת ממש מגניב וכיפי... המון פיזיקה וגראפיקה, שליטה נוחה. עד 4 שחקנים ביחד או deathmatch . יש multiplayer. המשחק מבוסס על המנוע של Unreal3. יש לי רק בעייה ממש מעצבנת - אם אני מחבר gamepad של Logitech - Dual Action הלמעלה ולמטה הפוכים וזה בלתי אפשרי לשחק. כשאני מחבר שלט של Xbox למחשב זה עובד מצויין. יש למשהו רעיון ? ראיתי בספרייה: \Monster Madness\Engine\Config בתוך קובץ BaseInput.ini תת קטגוריה שנקראת XBOX Binding, שם אפשר באמת לכוון כיוונים, אבל אני רוצה לשחק גם עם שלט של XBOX וגם עם DualAction, האם זה אפשרי? :'(

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by deelad,

מישהו מקיר CHEATS למשחק Devil May Cry 3 Special Edition PC

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by 2ten,

אני מחפש משחק שאני יכול להטייס מסוק צפע (קוברה) יש לכם שמות של משחקים? האם אפשר?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  9. אז ככה הרבה זמן שלא שיחקתי במחשב.. למען האמת מאז Soldier of Furtune הראשון ושאר המשחקים הישנים מאוד שיכלו לרוץ בפנטיום 3 שהיה לי. עכשיו שדרגתי את המערכת שלי והייתי רוצה המלצות למשחקים בז'אנר פעולה ואסטרטגיה. אסטרטגיה- שלא יהיה מסובך יותר מידי כמו Rome: Total War.. בנוגע לפעולה, גמרתי עכשיו את COD2 (מה זה קצר מידי..לא? בטח זה מיועד יותר למולטיפלייר) והייתי רוצה המלצות בסגנון משחקי המלחמה כמו COD, המשחקים המאוד ריאליסטיים.. אבל תנסו להמנע ממשחקי מלחמת העולם השניה אלא אם כן זה משחק ממש טוב. לגבי גראפיקה, יש לי פנטיום D 805 כפול ליבה 2.66, ג'יגה זיכרון DDR2 וכרטיס מסך GeForce3 Ti200 64MB.. אני יודע שהכרטיס מסך לא פותח הרבה אפשריות של הרבה משחקים, אבל אם הוא הריץ את COD2 חלק …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DS,

אז ככה בעוד כמה חודשים יש לי יום הולדת ואני לא יודע בדיוק מה לקנות 1. האופציה הראשונה היא לקנות PS2+ צ'יפ וכרטיס מסך חדש משהו כמו הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12856 2. או אני יכול לקנות רק 360 PR אני לא יודע מה יותר משתלם כי יש משחקים בלעדיים ל 360 והבולט שבינהם הוא GTA IV אבל לעומת זאת עדיין יוצאים משחקים ל PS2. גם המשחק Bully בוטל לבוקס ויוצא בלעדי ל PS2.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  11. שלום לכולם, עד עכשיו הייתי בעיקר בענייני משחקי אסטרטגיה אז אני לא בקיא במשחקי פעולה מגוף ראשון. חבר נתן את ה-HL2 והוא היה פשוט מדהים, בעיקר בזכות הפיזיקה הריאליסטית שבו ואופן המשחק. סיימתי אותו ואת אפיזוד 1 הממשיך. אני לא מוצא משהו דומה - את STALKER לא אהבתי, על BF2 אני לא מת מהתרגשות... יש לכם איזושהי המלצה למשחק בסגנון HL?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב מעבדE8400 4G זיכרון DDR2 667 כרטיס מסך X1950 PRO 512MB 256BIT בכל המשחקים אין לי בעיות עם זה קרייסיס ועוד מלא משחקים כבדים, שמתחיל המשימה הראשונה רואים את הסרט ואת הסרט רואים מצויין איך שמתחיל המשימה בספינה רואים הכול ירוק מגעיל כזה ומטושטש מישהו יודע ממה זה? דרייבר מעודכן להכי חדש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by urib,

חג שמח חברים יקרים, יש מישהו בפורום שיש לו כרטיסים לאירוע Game in 2016 בסוכות שלא מעוניין ללכת? אני מוכן לקנות ממנו את הכרטיסים! הכרטיסים אזלו... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by guyk,

הייתי שמח לקבל המלצות למשחקי רשת. אני מקווה שיהיו מעניינים, ולא פשוטים מידי....

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by ^Z^,

תודה.

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by ROTFL,

מישהו פה נתקל בבעיה בשמירת משחקים (SAVE)? הצלחתי לשמור פעם אחת אך כשאני מנסה לשמור שוב, הוא "חושב" (רואים את המנורה של הדיסק הקשיח פועלת) אך המשחק לא נשמר, ניסיתי לבצע LOAD והשמירה לא קיימת. נכנסתי לסיפרייה שמכילה את השמירות של המשחק הזה והיא באופן די מוזר READ ONLY. ניסיתי להסיר את התיוג הזה אך ללא הצלחה - למרות שאני מוריד את האופציה הוא מאשר והיא חוזרת לאותו מצב. מישהו נתקל בבעייה שכזו?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by stone cold,

בגדול מטרת הדיון שכל אחד יגיד במה הוא משחק בתקופה האחרונה ומה הוא חושב על המישחק אני יתחיל 1-אפיק מיקי ,אני משחק על דולפין שזה אמולטור להרצת תוכנות WII וגימקיוב המישחק עצמו יצא רק לWII שלא ליתבלבל עם המישחק השני בסידרה שיצא לעוד פלטפורמות בגדול היה לי פעם WII ושיחקתי ברוב הבילעדים של הקונסולה ,אבל מאז שמכרתי אותה היו כמה מישחקים שפיספסתי וזה אחד מהם כיוונתי את הגימפאד 360 בימקום השליטת WII וסך הכל בינתים עובד בסדר ,פה ושם נפילות פרימים כי זה אמולטור וקצת בעיות סאונד אבל עברתי בערך רבע מישחק ואני מקווה לטוב המישחק עצמו בינוני 2-סופר מיט בוי ,קניתי בזמנו בסטים בזול ,לא כל כך הכרתי את המישחק אבל יתמכרתי עברתי 100% את עולמות 1-5 ועברתי את כל החלק "הלבן" בעולם 6 ורוב…

• 87 תגובות
    • 18.2k צפיות
  18. מישהו שם לב להבדלים האלה? המשחק הישראלי ממש הרבה יותר התקפי, הם בכלל לא מסתערים, הם רק יושבים ומחכים! כמעט כל המשחקים איתם מסתיימים בהפסד של הצד התוקף.. במשחקים בשרתים זרים (בעיקר BC2) אני משיג תוצאות טובות בהרבה למרות הפינג אז אולי הגיע הזמן לנסות את מזלי ב- :DreamHack

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. היום שיחקתי אם חברים שלי אם 2 ג'וייסטיקים (אם סטיקים אנלוגיים) אחד זה הdual action ואחד זה של איזה חברה לא נודעת מלפני כמה שנים. שיחקנו blur עד שזה כבר התחיל לחפור. השאלה שלי היא:האם יש עוד משחקים שאפשר לשחק בהם ב2 עם ג'וייסטיקים? יש משחקים שאפשר עם 4? עדיף שהמחשחקים ישתמשו בסטיק האנלוגי. כן אני יודע,fifa... בבקשה בלי fifa וpes! חוץ מזה-יש משחקים שאפשר לשחק בהם 2? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by constantine,

מה ההבדל? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by Vidati,

** מצטער שלא עידכנתי את הפוסט הרבה זמן, הינה הפיצוי** אחרי שני טריילרים - שאחד מהם עשה רושם כל-כך גדול שהוליווד בעצמה התעניינה - אנחנו מקבלים יותר מעשר דקות של משחקיות בפועל מ-Dead Island, משחק האימה-זומבים-הישרדות-בעולם-פתוח. נראה לי שזה שילוב אחד שעוד לא קיבלנו. תשומת הלב לפרטים בגרפיקה ובאנימציה נראית מרשימה למדי בעוד אנו נחשפים לכמה מסביבות האי עליו מתרחש Dead Island; למרכיבי הישרדות כמו יצירת חפצים ואיסוף ניצולים; למערכת הקרב שמתמקדת בקרבות פנים אל פנים ודורשת מאיתנו לבתר לחלקים, בלב כבד, נערות חוף לשעבר; ולעובדה שסיבולת הלב-ריאה (הניתנת לשיפור) של הגיבור\ה תשחק חלק חשוב בפעילות, ותדרוש מאיתנו לדעת מתי לרוץ ומתי לנוח, מתי להכות ומתי לחמוק. Dead Island מפותח על י…

• 113 תגובות
    • 19.5k צפיות
  22. איך גורמים למשחק ישן לעלות בחלון בגודל 1:1 ולא במסך מלא שם הוא משנה את הרזולוציה?? עוד לא מצאתי משהו שיעזור לי לעשות את זה. כשהמשחק עולה, הוא עולה במסך מלא ברזולוציה 1024X768, וכשאני עובר לשניה לאיזה תוכנה בוינדוז (מסנג'ר למשל) הוא מחזיר חזרה לרזולוציה הרגילה של הוינדוז, וזה ממש מעצבן אותי. אני לא רוצה לעבור למצב 1024X768 אלא שהמשחק (משחק ישן, מיועד עוד לwin98) יפתח בחלון שגודלו בדיוק 1024X768 פיקסלים במסך שלי... למרות שהמסך שלי גודלו הוא 1600X1200. מקווה שהבנתם אותי, תודה !

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  23. שלום אני די חדש ואני מחפש מישהו שישחק איתי בBATTELFIELD 3 אני מחפשים חברים שישחקו איתי למה חברים שלי לא קונים את המשחק אז אין לי עם מי לשחק אז זה משעמם אני מחפש ילדים בערך ברמה שלי כלומר בצורת המשחק כאילו די חדשים במשחק אני רמה 9 אני יודע בסיס וזההשם שלי דני SKYPE : daniisrael1 TS3: daniisrael1 נ.ב וגם לא מיזמן התחלתי לשחק בשרת של האתר הזה שרת מצויין

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=316553 אם זה יהיה ברמה של הבנצ'מרק שלהם - אני בעד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.