משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי קיבלתי beta key ל-sc2, הבעיה אני לא מצליח לשחק בגלל איטיות מטורפת יש לי אינטרנט 5/0.5 ב-013, פתחתי פורטים וניסיתי הכל ללא הצלחה האם הבעיה עם 013 ? איך הם במשחקי רשת ?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אך זה שאין לי סכין? אני גולל עם הגלגלת ואין לי עכבר חיפשתי באפשרויות אם יש איזה כפתור יעודי ואין מה צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי. זה שווה ערך לפצצת אטום בתעשיית המשחקים, אחרי שנים של עבודה תחת מיקרוסופט ופיתוח של הכותר הכל-כך מוצלח שלה HALO באנגי' חותמת עם אקטיביז'ן ל 10 שנים. לא במקרה העיתוי הוא לאור עזיבת רוב צוות העובדים הבכירים של IW הולך להיות חריף ומענין
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בתי ראתה אצל חברות את SIMS3 ומאז מבקשת ש"אקנה" לה אותו. כל ניסיונה בתחום מסתכם בקצת MOGOBE וכמובן WEBKINZ המקולל. מתוך דאגה כנה לרגשותיה הרכים - מה צפוי לה ברחבי SIMS3 מניסיונכם? האם לאשר או להחרים? יש לדבר הזה מולטי? כי אין לי כל כוונה לאפשר זאת, לפחות לא בהתחלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי התקנתי את המישחק על WIN7 , במישחק יחיד זה עובד 10 , אבל במולטי פלייר זה לא ניכנס אפילו לפתיחה ורושם שיש בעיה בקובץ ההפעלה EXE , קראתי קצת בפורומים באנגלית וניראה לי שיש בעיה עם ההפעלה במערכת דיירקס 10 , יש עוד מחשב עם WIN7 ושם זה פועל תקין, מה יכולה להיות הבעיה? רוני
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
חרי שאני מתקין אז שאני בא להיכנס למשחק זה עושה לי את ההודעה הזאת: pes2009.exe - שגיאת מערכת -{אין אפשרות לאתר רכיב}- הפעלת ישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר d3dx9_30.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. אז מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אחורי שהתקנתי לוחץ להפעיל מופיע לי הודעה שצריך להתקין physx במחשב וזה בעיה למה אין לי כרטיס נוידיה יש לי 5750 של ati מה עושים בכדי להפעיל את המשחק ?
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אשמח שמישהו ישלח לי KEY/משתמש למשחק. אני מת לשחק, אתם לא יודעים כמה!! תודה למי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב אז למרות הרבה אנשים סקפטיים (מודה, גם אני), השרות של OnLive עלה לאוויר (ארה"ב בלבד). ביקורת ראשונה מהשטח: http://gizmodo.com/5567770/onlive-streaming-game-service-tested-at-home-finally סיכום: לאג לא מורגש, גראפיקה חלשה ועלויות גבוהות. האם זהו העתיד? ..זה בחלט אפשרי. *עריכה* סרטון קצר (אם כי די קופצני) המראה את חווית המשתמש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחלתי את ההתקנה והופיעה לי שגיאה.. צירפתי קובץ להודעה עם תמונה של השגיאה ------------------------------------------------------------------- ב-Assassins Creed II יש לי בעיה, אני משחק ובלי שום התראה המשחק נסגר במהירות ונעלם כלא היה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לסתם משחקים פשוטים וקלילים להעביר תזמן עם עוד מישהו... יכול להיות רק ל2 יכול להיות גם ליותר. אפילו מייפל סטורי היה לרגע אופציה ככה שכל מה שתציעו יהיה טוב...תודה! [אני יודע שזה כללי מדי...אבל זה באמת כללי]
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק משני דיסקים שהורדתי המשחק עולה יפה בלי קראק או פאצ ישר ככה אחורי התקנה, אבל המשחק זז עם מן תקיעות כאלו מרגיזות ועם fps נמוך ואין לזה שום קשר למערכת שלי כי חזקה מספיק בכל מקרה הבנתי שצריך לשים פאצים הורדתי אותם אבל אי אפשר להתקינם יש יזהrockstar games socieal not found error משהו כזה בכל מקרה הבנתי שצריך לשנות משהו regedit ונכנסתי כמו שכתבו ואין בכלל את הספרייה של rockstar מה עושים אני רוצה לשחק חלק ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בילדותי נהנתי מאוד ממשחק ארקייד בדו מימד אך לצערי איני זוכר את שמו. במשחק היית לוקח שליטה על חללית (מבט מלמעלה) ועובר שלבים שונים (מזכיר את raptor). אני זוכר שבכל סוף משימה היה ניתן לשדרג את החללית בכלי נשק שונים ושהבוס של סוף המשחק היה מעיין חללית ירוקה ומסביבה כדורים ירוקים גדולים שהיו נעים במגעל ומספקים לה הגנה. מה שכן, ברגע שעברת את המשחק פעם אחת, היית מתחיל מחדש רק עם חללית בצורת בננה (!?). יותר מזה לא זוכר יותר..רק שמדובר באחד ממשחקי הארקייד הכיפים ביותר שיצא לי לשחק בהם, והפלוס הרציני שניתן היה לצרף לחוויה חבר נוסף שהיה יכול לשלוט בחללית שניה. גם הגרפיקה היתה נהדרת ( יחסית לזמנו). אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לעזרה. אני זוכר שהשם היה משהו כמו sybena 2000 או משהו …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צירפתי תמונה מישו יודע מזה עושה??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בן 3 שנים. המעבד שיש לי הוא ATHLON 3700, ולאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ל- RADEON 4870. המסך שלי ברזולוציה 1680X1050. השאלה שלי היא כזאת. כבר הרבה זמן אני רואה שדרישות המערכת להפעלת משחקים היא מינימום מעבד כפול ליבה. לאחרונה הצלחתי להריץ את DRAGON AGE ן-CODMW 2 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו לי חלק. ב-DRAGON AGE נתקלתי בהאטה במשחקיות רק בשוק של דנרים ובקרב האחרון מול הדרקון. גם WOLFENSTEIN ו- DEAD SPACE רצים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות. המשחק היחיד שסרב אפילו להתחיל את ההתקנה הוא BATMAN ARKHAM ASYLUM, בטענה שהמעבד שלי לא עונה על הדרישות המינימאליות. אז מה הסיבה שהדרישות הרשמיות שמפורסמות עבור המשחקים דורשות מינימום מעבד כפול ליבה? האם BATMAN הוא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, זה משחק שיצא לא מזמן [למחשב בטוח אבל נראה לי שגם לPS3/360] שאתה משחק בגוף שלישי וזה מתרחש בעיר שהתפזר בה איזה חיידק ואתה צריך להציל אותה. החיידק ממש נטפל לביניינים [גם למגדלי מים שצריך להרוס אם מתקרבים אליהם או שיוצאים מהם מפלצות]. הגיבור/שחקן יכול לשנות את הגוף שלו לגוף אבן / יד שהופכת לשוט/להב וכד'. נראה לי שמסרתי מספיק פרטים בשביל אלה שמכירים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=HALO3PC&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=201 אני מפספס משהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD ), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשוך מאוד... חשוב לציין כי יש סי…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי חברה קודם כל מבלי לפגוע בכלל בפורום ובכלל באתר אני בחיים לא יצא לי להיות בHWz. ראשית כל רציתי להגיד לכולם שאני חדש במערת הזאת כמו שראיתם במספר ההודעות שיש לי ;D. בכל אופן אני מתכוון להמשיך להיות חלק מהאתר ומהפורום הזה בכלל, ולא נכנסתי לפה כמו רוב האנשים רק שיש להם בעיה אני מכור (כן כן אני בן 24) למשחק BBC2, רוב הזמן הייתי נכנס לשרתים חיצוניים כדי לשחק עד לא מזמן, התחלתי להיכנס לשרת של vgams (אני לא יודע עד כמה מותר לי להגיד את זה אז סליחה אם עברתי על איזה שהו סעיף), כמובן קיבלתי באן מהשרת משחק שלהם כי האדמינים שלהם הם ילדים בני 10 או משהו כזה... בנוסף לכל יש לי שרת פרטי שרץ באוויר (שאותו אני לא יזכיר). אני רוצה להתחיל לשחק קבוע בשרת שלכם ואיתי יבואו עוד חברים שא…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בהפעלת pro evolution soccer 2010 אני מתקין את המשחק משנה לקראק והמשחק נתקע על הכוכבים בהתחלה בצד שמאל למסך. ניסיתי הרבה קראקים , מחקתי והתקנתי שוב וכלום לא עוזר להפעלת המשחק. יש לציין שאני עובד עם windows7 32 bit מה הסיבה ?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתחלת המשחק, המסך לא מזהה את המשחק וכותב שגיאה: input not supported מסתבר שזה נפוץ במסכי ACER, דבר זה קורה מתי שהרזולוציה של המשחק גבוהה מידי. ולכן המסך לא מצליח לקבל אות. כיצד אפשר לשנות רזולוציה מבלי להכנס למשחק? (ז"א בוינדואוס, דרך קובץ הפעלה וכו') תודה
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: לאחר שבועיים של רישומים הטורניר הגדול ביותר שהיה אי פעם בישראל יוצא לדרך. רשומים 97 שחקנים, צריך לראות בכדי להאמין תשעים ושבע שחקני sc2 בטורניר הכי גדול שהיה אי פעם בישראל. היום בשמונה בערב תעבור ההגרלה של שלב הבתים, שידור וידאו של ההגרלה יעלה לרשת....
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו משחק ב DLC הזה לא יודע מה קרה לי , אבל נתקעתי כבר על ההתחלה בספריה לא ברור לי מה עליי לעשות עם ה ספרים ואינדקס הספרים מישהו יכול לתת טיפ ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-