משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
-
[ATTACH=CONFIG]4329[/ATTACH] שלום לכולם ושבת שלום . לקראת שחרורו של COD GHOSTS , אנו מבקשים מכלל השחקנים והקבוצות להירשם כאן על מנת שנוכל לארגן חדרים ב TS לכולם . על קבוצה לרשום : א. שם הקלאן . ב. חברי הקלאן . כרגע החדרים יסודרו לפי סדר הבקשה בפורום ולאחר מכן לפי המיקום בקאפים. שיהיה המשך שבת שלום ולהתראות ביום שלישי 05.11 .
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
בס"ד שלום אני רוצה לדעת אך אני מפעיל ומאיפה אני מוריד מודים של CRYSIS? ושמעתי על איזה מוד יפה קוראים לו LOST WORLD RETUREN אני חיפסתי ולא מצאתי הורדה אך אני מוריד אותו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, בנוגע לחדשה שפירסמת בעמוד הראשי מישה, בספק אם גם בשבוע הבא זה ייצא... ככל הנראה שהמוד הזה הולך להיות אכזבה "איכותית"... שמעתי לא מעט תלונות מהבטא טסטרס, קודם כל ה Strafe לצדדים בוטל, לא מבין איך אסתדר בלי זה... כלי נשק עם שמות וInfo מזוייפים... לא ניתן לזוז כשמטמינים את הפ33ה ועוד... בתקווה שזה ייצא וניהיה חכמים יותר אז... הרי חשוב לזכור, עם כל עדכון שיוצא, המטרה היא להפוך את המשחק לריאליסטי יותר.
-
חברה למי יש מושג איזה משחקים הולכים לצאת השנה והחודש וחודש הבאה ... עם אפשר תאריכים (ועם לא סוד אז מאיפה הבאתם את המידע) *בזמנו לקחתי את המידע מגיים ספוט אבל אחרי שהם שינו אין לי מושג...........
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המשחק סבבה גרפיקה נחמדה נראה משחק ארקייד כיפי אבל מה זה קשה להשתלט עליו כזה...אני מרגיש כאילו המחשב משחק במקומי כזה...עוד מישהו חושב ככה?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי WIN חדש, והיום התקנתי גם סטים. פתחתי את התוכנה, ועשיתי להתחבר לחשבון קיים. כשהתבקשתי להכניס את היוזר המקלדת כאילו לא עבדה, ויכולתי להכניס רק מספרים. כתבתי את הניק בתוכנה אחרת, העתקתי אותו והדבקתי בסטים. בסיסמא אותו סיפור, רק שאי אפשר לעשות קונטרול V ולהכניס את הסיסמא. אני יודע בוודאות את המשתמש והסיסמא, והם נכונים (אין מצב שהסיסמא היא רק מספרים או משהו כזה). מישהו יודע מה לעשות? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראיתי שבעטיפה כתוב CD-ROM הכונן שלי הוא DVD, המשחק יעבוד, נכון? סליחה על הבורות. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1864
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כי זה לא נפתח ב winrar, איך אפשר לאחד אותם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיפרו לי שיש פקודה או משהו כזה מישהו מוכן להסביר לי איך בדיוק.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש משחקים שיתאימו למחשב שלי מכיוון שאני לא מתמצא כל כך במשחקים ובייחוד בדרישות ההפעלה שלהם. אני מחפש בעיקר משחקי יריות. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד 3.0 של אינטל גי פורס FX 5200 512 זיכרון ראם תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מעבד חלומי תרכיבו לי דברים במעבד כדי שיהיה לי מחשב חלומי
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, נתקלתי בבעיה עם הפעלת שרת במשחק אמריק'ס ארמי. זאת בעיה קשה מאוד שלא הצלחתי למצוא שום דרך לפתור אותה. במקום שאני אתחיל לפרט על כל הבעיה הארוכה הזאת כאן, פתחתי נושא חדש בפורומי התמיכה הרשמיים של המשחק. הנה קישור לדיון: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=204050&sid=9fe146cf814ec5f245d75e1593927f00 אם בכל זאת תרצו הסבר כללי על כל הבעיה, אני אפרט.. אך כל התמונות, ההצעות והבעיות נמצאות בדיון שם. תודה רבה לכולם. עריכה: אני רק אציין שאני פשוט מיואש כבר מהבעיה הזאת, ונסיתי המון(!) דרכים, ללא הועיל. אז אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אני אודה לו מאוד!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי יש לי את המשחק אבל שאני מנסה להכנס הוא רושם לי שאני צריך service pack 2 לווינדווס XP הבעיה היא שיש לי ווינדווס XP 64-Bit שאין לו בכלל service pack 2 יש איזה תיקון או משהו ?! תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב ניסיתי לשנות רזולוציה וחבר יצא לי באמצע...... ועכשיו אני נכנס ויש לי מסך שחור יש איזושהי דרך לשנות את הרזזולוציה מבחוץ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
מי שאוהב משחקי אסטרטגיה טקטים ודאי משחק/שיחק במשחקים קומדוס/2 ודספרדוס... ועכשיו יוצא רובין הוד, שאמור להיות משחק שבאמת חורשים אליו, לעומת דספרדוס למשל, שיש שם "רק" 25 שלבים, רובין אמור לתת הנאה של עד 40 משימות, ו12 גיבורים במשחק ולכל אחד 3-4 יכולות שונות. יצא דמו אתמול והממשק שם ב00ל כמו בדספרדוס וקומנדוס, אולי שינוי פה ושם, אותה חברה שהוציא את דספרדוס... לינק איך לא?! גרפיקה נהדרת ונוחה לעין, מבט איזומטרי... דמויות מפורטות נהדר... סאונד מותאם לזמנו של המשחק (בימים הביניים לא?) תהנו ותנו דעות בקשר למשחק... ועכשיו נעבור לב-ע-י-ו-ת שלי עם המשחק (איך לא...) כאמור יש לי רדאון 8500, ולפני שהחלפתי אותו מGF4 MX לא היו בעיות כל שהם במשחק דספרדוס... ואז קניתי את הרדאון הגיבור ש…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להסיר את הסאן אנדריאס מהמחשב שלי?! כשאני הולך להסר תוכנות, ולוחץ על הGTA, הוא נותן לי את ההודעה הזאת: Error Loading C:/progra~1/common/~1/instal~1/profes~1/run time/10/50/intel32/ctor.dll the specified module could not be found. מה הבעיה?!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני לא רואה את האורות של המכוניות ואת הנייטרוס ואת הנאונים לפני שפירמתתי את המשחב אני ראיתי את זה יש אפשרות שאני יראה את זה עכשיו???
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה: אחותי משחקת במשחק "המדהים" הארי פוטר. במשך מספר הימים שהיא הריצה את המשחק, הכל עבד מצויין על רזולוציה של 768*1024. היום, היא פתחה את המשחק, ויש כל מיני תקיעות מוזרות, העכבר זז באיטיות מוזרה (גם בתפריט) ואל מאפשר משחק תקין. מישהו יודע למה אולי? הצאות? *-יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB והדרייברים הם 41.03 (הדרייברים כבר הריצו את המשחק ללא בעיות). הכרטיס עצמו נמצא בO/Cינג, אבל הוא לא חם, הO/C יציב לגמרי. *#2- עברתי על הסטיקי שבפורום עם הבעיות במשחקים, ולא מצאתי את הבעיה שלי.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-