עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nehmia,

אסטרטגיה או משהו לא כל כך משנה הזאנר רק לשרוף זמן(לפני גיוס מרץ..) אחד שיוכל לעבוד על המחשב שלי..מפרט למטה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by johnwoo,

כשאני רוכש משחק חדש אני מחוייב להפעיל אותו כשהדיסק נמצא בכונן הדיוידי. יש אפשרות כלשהי לשחק במשחק ללא צורך בדיסק ההתקנה (אני רוצה לקנות את COD4, אבל לא מעוניין להיות תלוי בדיסק)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by johnwoo,

נוצר מצב קטסטרופלי איך אפשר לשחק בכלל במשחקים אחרים, אחרי המשחק המדהים הזה. זה אשכרה משחק ה-FPS, הכי טוב שקיים. שיחקתי אצל חבר ב- "קיין ולינץ'" מיד אחרי שגמרתי את קוד 4 ופשוט רציתי להקיא. הרגשתי שחזרתי עשור אחורה מבחינת גרפיקה ומשחקיות. זה כמו לחזור ולשחק במשחק "DIGGER" יש הצעות למשחקים שיהוו עבורי חוויה מתקנת?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  5. לא מוצא את האשכול שהיה פה לפני הרבה זמן ! תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by Yamabushi,

אני תקוע שם בתוך החללית חייזרים או מה שזה לא יהייה קצת אחרי שמגלים אותה לראשונה שההר הענק מתחיל להטמוטת אני לא מבין לאן ללכת שם אני אוכל סרטים... אולי מישהו מכיר אתר עם SAVE לאחר היציאה משם?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by TAsraf,

אני צריך קובץ מהתיקייה \Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32 בשם Crysis.exe כן כן,הוא נמחק לי אל תגידו לי לבקש באשכול הראשי :

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  8. למי שיש COD1 מקורי ובא לו להחליף איתי בCS,CZ ועוד כמה משחקים בסטים שידבר איתי בפרטי

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by --Adidas,

פתחתי כרגע קלאן חדש ואני צריך שחקנים טובים ואקטיבים לקלאן קוראים quality כרגע אנחנו 4 ואנחנו צריכים עוד 3-6 שחקנים כל מי שמועניין וחושב שהוא מתאים שיצור איתי קשר זה הטימספיק שלנו 212.143.230.120:2008

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  10. יש לי אנטיוירוס מקאפי, העניין הוא שהכל בסדר בד"כ, וזה מוצא לי המון... אבל כמו עכשיו זה מוצא לי רק איזה 20 מה לעשות? מישהו מכיר את הבעיה? תודה על כל עזרה!!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by gizzz,

אני נמצא במפה השניה צריך לצלם שלוש מפלצות. אני מסתובב שם שעתיים כבר ולא מצליח למצוא חדרים חדשים. צילמתי רק שניים . יש חדר סגור עם סורגים ובעבר השני ביג דדי אבל אני לא מצליח לעבור לחדר הזה.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by AsD[eyal],

הבנתי שהבעיה בפיראול של הרואטר ביטלתי אותו ועדיין אני מקבל תשגיאה הזאתי , מה עושים? עוד בעיה אני לא מצליח להפעיל את המשחק בסניגלפלייר השגיאה היא משהו כזה הפעם הקודמת שהמחשק הופעל הוא לא פעל טוב בגלל הגדרות מסויימות לחץ כן אם אתה רוצה הגדרות דפלוט" אני לוחץ כן ואז זה לא נכנס

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by soldier,

Windows Vista Home Basic טוב לגיימרים???

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by IlanF,

היום קיבלתי את הOB ואחרי נסיונות התקנה ועדכון (בעיקר עדכון) אני מוכן לשחק יש מישהו שמשחק ויכול להראות לי באיזה סרבר איך בדיוק הולך המשחק? וסתם לדעת מי בכלל משחק בזה...

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by Koss,

זה משחק מולטיפלייר ברשת שמורידים למחשב (לא און ליין) בדו מימד מהצד בסגנון אנשי מקל עם נשקים כמו קלצ'ניקוב, רובה רימונים, רובה צלפים וכו'.. מישהו מכיר את השם של המשחק ? מצטער על הפוסט בפורום הלא נכון, מנהלים אתם יכולים להעביר

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by motorishta,

לילה טוב. התקנתי את המשחק, העברתי את הקראק לתקיה של המשחק אבל קופצת לי הודעת שגיאה: הורדתי בערך 5 קראקים ובכל אחד מהם יש לי את אותה הבעיה. התקנתי את המשחק פעמיים מחדש ופעם אחת בקונן אחר אך עדיין אותה הבעיה. מבקש את עזרתכם. תודה ולילה טוב.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. ערב טוב. התקנתי את המשחק need for speed crabon, משום מה באמצע המשחק אני מגבל את ההודעה של ה-"שלח דוח שגיאות" ממה זה יכול להיות? אין זמן מוגדר להתנתקות של המשחק. המפרט מחשב שלי הוא: ‏Core 2 Duo E6750 זיכרון 2 ג'יגה 800 8800GT 512 תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by ben060,

שלום, הגעתי לשלב ה control כתוב לי שצריך לצאת מהניין, איך אני יוצא ממנו? כול פעם שאני נוגע במשהו אני מת. ומה זו הסוללה הזו למה צריך אותה?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by simonsix,

הקונספט באמת מענין,התוצאה הויזואלית פחות. http://www.gametrailers.com/player/29967.html

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  20. יש לי אזושהי בעייה מעצבנת בקוד 4 ... אני מתחבר לשרת במשחק ואחת הבעיות שנוצרות היא שברגע שאני מתחבר ונכנס למשחק הוא מעיף אותי וכותב: Chapi punkbuster permanent ban issued on this game server.... אני לא מבין למה הוא עושה לי באנים כל הזמן... הפאנקבאסטר שלי מעודכן (ופועל) ואנלא מצליח להיכנס לשרתים ואם אני כן מצליח אז בשנייה שאני נכנס הוא מעיף אותי וכותב server disconnected ... מאוד מוזר

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה, לאחר התחבטויות והתלבטויות, החלטתי שכן לקנות את המשחק הזה [רק לשם הנוסטלגיה...שיחקתי בUT99, בUT2K4 כ"כ הרבה זמן שזה פשוט פספוס להחמיץ גם את זה]...ועם זאת- החלטתי, כשיקול אחרון, לבדוק מה מצב הקהילה בארץ... האם יש קהילה בארץ למשחק? [ויש לי חששות בעקבות מחירו הגבוה של המשחק, והעובדה שיש משחקים בולטים יותר בשוק כרגע], ומבחינת פופולאריות ברשת- האם יש עם מי לשחק? האם אין בעית מחסור בשחקנים? תודה לכל מי שיענה...

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by omri_ro,

נתקעתי בשלב 18 בחלק שצריך להביא את הקוביה(לא מצליח להגיע אליה). תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. הרי אנחנו עדים לאפקטים של פיצוצים אדירים. אז איך זה שהFPS יורד קיצונית דווקא כשנראה קצת עשן מסכן על המסך? האם יש משהו לעשות נגד זה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  24. יש לי את קרייסיס המקורי אבל לא ממש אהבתי את המולטי.... ורציתי להחליף אותו בHL.... בטים פורטרס 2 איפה אפשר לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם התחלתי לשחק בשבועיים האחרונים את FARCRY בהמלצתכם עכשיו ישנם כל מיני מודים למחשק מהאתר של יוביסופט ורציתי לדעת האם עלי להתקין את האחרון 1.4 והאם זה יעזור למשחק מבחינת מהירות גרפיקה וכו יצוין שאיני משחק כרגע ברשת ועוד דבר מעצבן!יש מצב לשמור משחק באמצע ולא כל הזמן לחזור לתחילת המשימה???

• 3 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.