משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את המשחק lock on: modern air combat ואין בו קול! כשאני בתפריט הראשי יש קול יש מוזיקה ויש הכול וכשאני נכנס ומתחיל לשחק אין קול! לא שומעים כלום! תעזרו לי אנשים בבקשה....
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי E8400 4GB ATI 4850 ומשום מה יש במשחק הזה מעין תקיעות כאלה בלי סוף יש למישהו מושג למה זה ככה? אני על VISTA X64 אני מפעיל FAR CRY 2 CRYSIS וכל אלה על הגרפיקה הכי גבוהה ולא מקבל תקיעות אז מה הקטע עם זה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן,כמו שציינתי בכותרת,מאז שמזערתי פעם אחת את המשחק הוא תמיד נכנס לבמצב חלון,חיפשתי בהגדרות אין שם כלום לגבי זה,עשיתי RR למחשב,התקנתי מחדש,ניסיתי לשנות רזולוציות הגדרות פשוט כלום. חשוב לציין שזה רק במולטיפלייר! *משחק מקורי
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הסאונד מאחר לבוא, כלומר אני יורה והצליל של היריה מגיע באיחור או שאני עומד עם העכבר על איזה אפשרות בתפריט ושומעים את הצליל בערך חצי שניה אחרי זה ממש מעצבן ומבלבל אתמול פירמטי תמשחב ולפני הפירמוט לא היתה לי הבעיה הזאת משהו נתקל כבר בבעיה כזאת ויודע איך לפתור אותה? צירפתי תמונה של ההגדרות במשחק אם זה עוזר, מצטער שזה כהה אין לי מושג למה זה יצא ככה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הפעלתי תמשחק וזה מה שכתוב /= ! המפרט שלי בחתימה . תודה מראש =) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ואללה אני רואה אירועי ענק בחול של לאן , תחרויות פרסים וכו' . האם ישנם נסים כאלה גם בארץ הקודש?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כך בהתחלה התקניתי את המשחק עם כול הדיסקים הכנסתי קראק לתקייה הכול עבד ואז פירמטי את המחשב אבל לא את ההרדיסק של המשחק ואחרי הפירמוט המשחק לא רוצה לעלות לי מופיע לי.. למערכת אין אפשרות לאתר את הנתיב שצוין:the game cannot be launched אנשים איך אני פותר את זה תודה.. נ.ב את הדיסקים המקורים מחקתי מהמחשב כך שלהתקין שוב אני לא יכול ובנוסף לזה שאני כבר כמעט מסיים יותר מחצי מהמשחק ואין מצב שאני מתחיל הכול מהתחלה חובה לסדר את זהההההה תודה..
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
למישהו יש מושג האם המשחק הזה בוטל? או שזה עדיין לא בטוח? יצא טריילר והמשחק נראה פשוט ענקקק יהיה ממש חבל אם הוא יבוטל/בוטל http://www.gametrailers.com/player/43996.html אני חייב לציין שאני לא אוהב סימולטור טיסה וכד' אבל אם המשחק הזה יצא אין סיכוי שאני לא אתן לו צ'אנס.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בזמנו היו לי שלושה מחשבים בבית. לשניים מהם היה כרטיס מסך מסוג 9600XT - אחרי התקנת המשחק איך שהייתי לוחץ על האייקון עלמנת לשחק הייתי מקבל הודעת שגיאה (SEND/DONT SEND) וזהו. במחשב השלישי היה לי כרטיס מסך מסוג TI4200 שבו המשחק היה עולה בלי שום בעיות. לאחרונה החלפתי למחשב חדש עם כרטיס מסך X1800GTO ושוב הבעיה חוזרת על עצמה - הודעת שגיאה ואין לי אפשרות לשחק במשחק. למה רק על כרטיס מסך של NVIDIA המשחק היה עולה לי ? אולי יש איזשהי בעיה עם הכרטיסי מסך של ATI במשחק הזה ? אולי יש איזשהו קובץ תיקון או מה בכלל יכולה הבעיה כי זה כבר מתסכל אותי ואני מת לשחק במשחק הזה. אגב,כל הדרייברים שלי מעודכנים.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: XP כ.מסך: מובנה של אינטל GMA3100 מופיעה הודעה עם השגיעה הזאת Unable to get video memory size from directdraw ניסיתי לעדכן דרייברים של כ.מסך ובדקשתי שמותקן directX 9.0c כל שאר הדרישות מתאימות מישהו יודע מה הבעיה כאן?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כשאני מעדכן גרסת משחק (במקרה שלי pillars of eternity, אבל לא נראה לי שזה משנה) אני צריך לעדכן שלב אחרי שלב או שאפשר לקפוץ ישר לעדכון האחרון? כרגע יש לי את גרסת שתיים בערך והכי עדכנית זה 3.05 ויש עוד הרבה שלבים בדרך. אני יכול פשוט להוריד את העדכון האחרון ולהתקין אותו או שאני צריך למצוא כל עדכון שיצא ולהתקין אותו קודם? ובנוגע לDLC - גם הם צריכים עדכון או שזה חד פעמי ולא משנה מתי אני מתקין? זה משפיע/מושפע איכשהו מעדכון הגירסאות? תודה רבה!! נ.ב. אחלה משחק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם משהו התקין את זה וניסה לשחק,איך אני בדיוק מגדיר שם את השלט? יש לי שלט של XBOX 360. אם משהו יכול לעזור אני אודה לו עד מאוד
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום התחלתי אתמול לשחק בפיינל פנטסי 7 ואחרי כמה זמן שאני משחק ושומר סגרתי את התוכנה ועכשיו שאני מנסה להעלות שוב את השמירות הוא לא מראה לי שום שמירה מה אני לא עושה נכון? תודה לכל העוזרים נ.ב מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הורדתי דרך emule את המשחק... championship maneger 01/02...והמשחק לא כל כך עובד..אני זוכר שיש משהו עם crack אבל אני לא זוכר בדיוק מה.. אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד...!!!!!... בתודה מראש..BAMIA5
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
סרטון שממחיש על מה אני מדבר: האם זה קשור למשחק או לחומרה, תוכנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נחמד ביותר! ;D (דרך אגב הוא רץ פה על RADEON 9700)
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש עם Radeon 9700 טוב ונעבור לנושא הוא התקין עליו XP ואין לו Diretctx 8.1B זה נכון שחלק מהמשחקים החדשים לא יכולים לעלות בלעדיו? והוא לא יכול להתקין אותו כי צריך להתקין SP1 ומניסיון שלי זה רק דפק לי את מערכת ההפעלה ועשה מלא בעיות.... ועוד דבר זה חשוב הDirectx 8.1B יש הבדל גדול בינו לבין זה שטמוע כבר במערכת ההפעלה?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אוקי עכשיו אני משחק מקס פיין 2 והגעתי לשלב שאני עם הבחורה בפעם הראשונה עכשיו אני במקום גבוהה ומישהו יורה עליו ואני לא יכול לירות עליו כי הוא מאחורי בניין מה לעשות? יש לי סנייפר ומלא נשקים אבל אין לי מה לעשות תודה!
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם , אם למישהו בא לשחק MASS EFFECT 3 בדמו ואולי גם במה שיצא (אני כבר רכשתי את הגרסת דלוקס) השם משתמש שלי בORIGIN זה airmagic007 , אם אתם רוצים תרשמו את שלכם נסדר משחקים את שלב הברונז סיימתי אני בשלב הסילבר מגיע לגל ה6 לכל המאוחר ושם כבר קורעים אותנו .
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
סדרת משחקי ההתגנבות הפופולרית יוצאת לדרך עצמאית חדשה עם פרק שזמין חינם לכולם והסרת הגנת הקבצים שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלוםם חברה ! כאן אביאל בסרטון נוסף אתמול ירד גשם בעיר שלי וקרו לי כמה מקרים שברצוני ליידע אתכם.. את והמקרים אני יספר בסרטון. בבקשה בלי העלבות קללות וכדומה צפייה מהנה ! http://www.youtube.com/watch?v=a3fyBrWd6Q4&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
assassin's creed unity heads will roll משימת קו אופ לבד tailored musketeer coat לא מבין מה צריך לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה מין גלים על המסך והגראפיקה על הפנים... אולי בגלל שלא התקנתי DX9 ? אבל גם ככה הכרטיס שלי (ושל 90% ממכם לא תומך בזה, זה משנה ?) כאן זה נראה פחות או יותר בסדר, אבל במשחק הכל ענקי כאילו זה ב-640*480... גם את העכבר אני לא רואה בתפריט, חוץ מבפינה השמאלית למעלה שאם אני מזיז אותו קצת משם הוא נעלם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-