משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לאחר שקראתי דיון בפורום מסוים באינטרנט ניסיתי את המשחק (בגרסת ניסיון רגילה של 14 יום), מדובר במשחק MMO בסביבת חלל עם דגש על מצב המשחק די ייחודי מהכמה ימי ניסיון שעשיתי בכמה מובנים, יש שרת אחד עם כל השחקנים (בין 20 ל80 אלף שחקנים אונליין כל הזמן). העלילה כביכול של המשחק היא רק הרקע השחקנים עושים את העלילה על ידי הפעולות שלהם, אפשר לעשות כמעט כל דבר שעולה בראשכם. יש כל כך הרבה דברים לעשות במשחק הזה שזה יוצא מגדר הרגיל. בנוסף יש אפשרות לקנות בMarket שבתוך המשחק בכסך וירטואלי של המשחק כרטיס של 30 ימי משחק במקום לקנות בכסף אמיתי, מדובר בזמן משחק שנרכש בכסף אמיתי על ידי שחקן כלשהו ואותו שחקן מוכר אותו בתוך המשחק בכסף וירטואלי של המשחק, אופציה מעניינת אם יש לכם את הסכום במשחק. …
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
??? ;D :-X :-[ : ??? :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו את הקרייסיס וואר האד דרך סטים ב30 דולר.. למרות שסיימתי אותו כבר קניתי אותו כי זה משחק טוב ואהבתי את הרשת שלו... השאלה שלי אם אתם יודעים על שרתים ישראלים או שרתים עם םינגים נמוכים?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ערב טוב. התקנתי את המשחק need for speed crabon, משום מה באמצע המשחק אני מגבל את ההודעה של ה-"שלח דוח שגיאות" ממה זה יכול להיות? אין זמן מוגדר להתנתקות של המשחק. המפרט מחשב שלי הוא: Core 2 Duo E6750 זיכרון 2 ג'יגה 800 8800GT 512 תודה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב השאלה היא בכותרת איך במטריקס משתמשים ברימון... תודה מראה אור
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ממליצים על הסימולטור? מי שמשחק בזה הרבה בבקשה שישלח לי הודעה פרטית יש לי כמה שאלות
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שפעם מזמן ראיתי על המשחק (עוד שהיה לי GF6200) על מישהו שהוציא פאץ שגרם לשיפור הטקסטורות בצורה אדירה במשחק HL2 וכל התוספים שלו, אני זוכר שראו על הפנים של השחקנית שם ממש את הנקבוביות בעור והיתי בהלם מאיך שזה נראה... איפה ניתן למצוא את זה? אני לא רואה שזה קיים באתרים ממש. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי יצרנו קבוצה שיעודה לתת עדיפות לחברה שלנו (אלו מאתנו שמשתמשים באתר) באתר https://www.steamgifts.com , המטרה היא לשתף את המשחקים העודפים שלנו בין חברי הקהילה :-) החברות באתר היא חינמית (כך גם הכניסה להגרלות) אך יש סף כניסה להצתרפות לאתר (לפי שווי חשבון סטים). קישור לקבוצת הסטים (הכרחי מכיוון שהיא הסנן בתוך האתר רק חברי הקבוצה רואים את ההגרלות באתר): http://steamcommunity.com/groups/IL-Giving קישור להגרלה הראשונה (בע"ה יהיו עוד): https://www.steamgifts.com/giveaway/vUbh2/dust-an-elysian-tail נשמח אם תחזקו את הקבוצה (בין אם כמשתתפים בהגרלות בין אם בנתינה לקהילה) מקווה שזה לא בניגוד לחוקי הפורום :-)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, רכשתי את המשחק וכרגע אני ממתין למעבד+לוח אם+זיכרון חדשים לפני שאני אתקין אותו (יקח בסביבות החודש בערך לארגן הכל לדעתי). בינתיים אני מתחיל קצת לקרוא כדי להכיר את המשחק. באיזה שרת כולם משחקים? איזה class נחשב הכי חזק ב pvp וב pve? ולמה אין דיון רשמי לשאול בו את כל השאלות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, רציתי להמליץ לכם על ערוץ היוטיוב שלי, Yarimiz . מדובר בערוץ גיימינג, חומרה ומחשבים שעלה השבוע לאוויר. הערוץ יתרכז בעיקר בגיימינג וכבר עכשיו אפשר לצפות בו בשלושה סרטונים שקשורים ל-Battlefield 4. מדי שבוע יעלה סרטון חדש באתגר "בואו ננסה", בו אני משחק אך ורק עם הנשק ש אתםמציעים לי לשחק איתו, זה יכול להיות נשק צלפים עם כוונת ברזל, או Assault Rifle עם תוספות שיעיקו על המשחק איתו. אתם מציעים, אני משחק! אני יודע שאני חדש כאן בפורום, אך המטרה שלי היא להשתקע פה כי נראה שהקהילה פה חמה וחיה. אשמח אם תתנו תעדכם על הסרטונים פה ובתגובות על הסרטונים עצמם. אם אהבתם, תלחצו לייק ותנו בסאב, זה מאוד יעזור לי להרים את הערוץ למעלה! הערוץ: https://www.youtube.com/user…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה במשחק AoE3 נתינת האפשרות לעשות ZOOM עם המצלמה לכיוון קדימה( + ) ולאחור ( - ). האם ניתנת האפשרות לסובב את המצלמה 360 מעלות?סיבוב מלא ולא רק זום לעומק ? {שמתי לב שב- Option ישנה אפשרות Camera Rotaition שזה בעברית סיבוב מצלמה אך לא נתונים שום מקשים לפעולה זאת}
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מסתבר שהשלט של הwii לא מסוגל להתמודד עם אור חזק מנורות הלוגן... ולכן מי שיש לו נורות הלוגן, וירצה לשחק בwii, יהיה חייב לשחק בחושך. http://www.theinquirer.net/?article=31945
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
''קניתי'' תמשחק הכול עובד טוב ויפה אבל איך אפשר לעשות מירוצים איך שאני מגיע למסלול הראשון הוא נתקע וצריך להתחיל מחדש.. מה עושים?? ואל תגידו לקנות מקורי.. אני בטוח שיש עוד אפשרות..
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אילו משחקים כיום תומכים בDX10 או אפילו 10.1? ואילו משחקים מהקרובים שעומדים לצאת יתמכו בDX 10 או 10.1. ואשמח לתאריכי היציאה שלהם... תודה.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המשחק שוחרר לחנויות וכבר הספקתי לסיים אותו: הגרפיקה מעולה והמנוע הצליח לאמץ מעט את הHD4890 שלי. עלילה זורמת, ודיבוב של השחקנים הראשיים ומוזיקה הרקע טובים. שלבים ארוכים ורואים שהשקיעו בהם. מערכת הנשקים והלחימה נגד המפלצות/רוחות אולי החיסרון היחיד במשחק, כשתשחקו כבר תבינו למה, נגד כל המפלצות יש אותה השיטת חיסול. מי שניסה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי.. אני צריך עזרה עם ההתקנה, פתחתי את קבצי ה ISO לתיקיות ולחצתי על AUTORUN ..(בהארדיסק) הכנסתי קוד וזה התחיל להתקין עד שהוא הגיע לשלב שהוא ביקש את CD2 ... אז ככה, לא משנה איפה שמתי את התיקיה CD2 זה לא עזר.. מה עושים ?! תודה .
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ביעקרון המישחקים שאני רוצה שיעבדו לי ממש חלק וברזולוציה סבירה הם far cry 2 gta 4 nfs uncover זה המיפרט מעבד אינטל c2d e7200 כרטיס מסך ati hd4859 1g זיכרון 2g
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
אחרי שאני מתקין את המשחק נפתח החלון של הגדרות המיקרופון, אני מבצע את התהליך כפי שמוסבר שם, ונקלט שמע מהמיקרופון, ואז כשאני לוחץ SAVE אז הוא אומר ERROR SAVING SETTINGS מה פשר הדבר?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למשחק (טוב), בסגנון SC2 ואמפייר ארצ'.. למחשב. אני הייתי רוצה אפילו משהו כמו RA2, אבל בגלל כל התמונות של הבחורות שמה, אני מוותר על RA3. מה כן אפשר להמליץ? האם שאר ה-C&C צנועים בלי בחורות? ואם כן, יש דרך להעיף אותם מהמשחק? ומה עוד אני מפספס?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^^^ אין לי מה להוסיף תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני מעוניין לקנות את המשחק BF3, אבל חייב לדעת כמה דברים לפני. 1. אילו הגבלות חלות על הסריאל? יש ברשותי עותק מקורי של GTA IV שהסריאל נחסם לאחר שהתקנתי את המשחק יותר מחמישה פעמים. האם גם על באטלפילד חלה הגבלה זו? 2. האם יש מספר מחשבים מוגבל שעליהם אפשר לעשות אקטיבציה לסריאל? 3. איך בכלל עובד עניין האונליין במשחק בכל הנוגע לשימוש בסריאל. האם מדובר בחשבון של EA שאני יוצר ואליו אני קושר את הסריאל? ואם כן, אם המשחק מותקן על המחשב שלי, האם אני יכול ללכת לחבר שלי, להתקין על המחשב שלו את המשחק עם אותו הסריאל כמובן, ואז להתחבר לחשבון שלי ולשחק שם אונליין? 4. מצאתי את המשחק ב- PCGAMES במחיר 195 שקלים. האם זהו המחיר הזול ביותר בארץ לעותק פיזי של המשחק? (לא סריאל בל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתקנה לוקחת הרבה זמן , היא תוקעת את כל המחשב איזה 3 פעמים והקראק לא טוב ביכלל http://i10.tinypic.com/358701t.jpg מישהו הצליח או יודע איך להפעיל ?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לא שאני מעריץ או משהו אבל: http://www.nzone.com/object/nzone_e30802_home.html "Now that we're developing on a PC base, the pace is going a bit faster," Kitase said. "We haven't introduced new footage of the game, but we should be able to show something new in the near future." אני לא מכיר אפילו את המשחק אבל רציתי שתדעו. ועכשיו ש*R יעשו את זה גם לGTA 4
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
C&C 3 HELLGATE Blizzard president Mike Morhaime ארוך אבל שווה קריאה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-