עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by EazyEMan,

שלום, אני חדש פה אבל רציתי להגיד לכם שבמשחק זה השרתים מחולקים ע"י gameservers.com אשר לא יחלקו סרברים לישראל עד שיראו כמה בקשות אנו נשלח לכן אני מבקש מכם להכנס לאתר זה: http://www.gameservers.com/blackops/ ולבחור למטה suggest a location ולבחור ISRAEL ולשים אימייל תודה רבה ולהתראות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. תמיד שאני מסיים את השלב שסימנתי בתמונה זה חוזר לשלב שלישי .והשלבים הבאים לא נדלקים מה אני עושה .משהו שסיים את המשחק יכל להביא לי את השמירות אני יודה לו. תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by [NOS],

שאלה בכותרת, איזה חלק במחשב הפנק-באסטר בודק? יש לי hardware ban מלפני שנתיים שלא רוצה להיעלם ... תודה לעוזרים, דור

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by matan1806,

HwZOne Night Cup 3Vs3 שלום לכלל שחקניי B02 . " חופש משעמם !!!!! אז אנחנו נעשה לילה לבן " .... ברצוננו להודיע על פתיחת קאפ מהנה וחדש , HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 23.08-24.08 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בליל שישי בשעה 00:00 וימשך עד השעה 02:00 שבסופו יתקיים גמר . חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשכול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by unfair,

GAMER.CO.IL פתחו שרת חדש של 32 שחקנים שרת רנקד כמעט כל הזמן הוא מלא אבל אפשר להיכנס כשרוצים אייפי: 199.203.85.67:16567

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מאז שהכריזו עליו לאחר יציאת DOOM3, לא שמעתי עליו. מישהו יודע איך מתנהל הפיתוח ? ולמה לא משחררים עוד מידע עליו ? (הוא לא בוטל חס וחלילה, נכון ?) http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=89766 http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchnews.asp?newsid=149006 http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=623563

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by yotam360,

אני רוצה לשחק באון ליין וזה אומר לי שאני צריך לפתוח את ה-PUNKBUSTER מה זה אומר???

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by bbking,

יש לי גירסת רילודד ואודה לכם אם יש למישהו שמירות מ45% ומעלה תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Bam65,

הורדתי טורנט של כול הסדרה של CALL OF DUTY מי BLACKCATS וכרגיל כמו כול הטורנטים שלהם ירד על 250KB + כול הדרך... עכשיו הבעיה שמתיי שאני עושה EXTRACT לקבצים אני מקבל קובץ UHA של המשחקים :s05:. ניסיתי לפתוח אותו עם כול תוכנה שידוע לי עליה בלי הצלחה.. מישהו יודע איך לפתוח תקובץ הזה? זה פעם ראשונה שאני נתקל בקובץ כזה מבלאק קאטס.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by Load,

אולי למישהו זה קרה או שמישהו מבין מה זה ההודעת שגיאה הזו, שאני מקבל בGTA3 וVICE CITY כשאני מפעיל אותם, אין לי מושג מה זה ,חייב עזרה תודה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by Domovoi,

איזה PATCHES אני צריך להוריד????

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by X,

אני זקוק באופן דחוף לקראק למשחק [glow=red,2,300]Mat Hoffman's Pro BMX[/glow] חיפשתי בכל האתרים כמו MegaGames, GameCopyWorld ו-AstaLaVista ולא מצאתי כ-ל-ו-ם ! ! ! מישהו יכול לעזור?!

13. Started by LazyBoy,

http://tweakguides.com

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  14. http://www.bf4blog.com/battlefield-4-gadget-attachment-guides/gadget-guide-m2-slam/ לא יודע אם כולם מכירים את המוקש הזה -(מוקש חדש במשחק) אני די חורש עליו הוא מעולה. ואיך לא - מפתיע את האויבים. במיוחד במפה של PARACEL STORM

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by hlv,

לאחרונה כל משחק שאני פותח- הוא פותח חלון עם הסאונד של המשחק ועם פוליגונים מעוותים מקפצצים. המשחקים האלה עבודה רק לפני כמה ימים ובבאת אחת הפסיקו כולם לעבוד. הניחוש הראשוני שלי זה שזה קשור לכרטיס מסך (geforce3 ti200) ורק כדי להיות בטוח עידכנתי את הדרייבר, אבל התצוגת מסך עובדת בסדר גמור, ואני לא יודע מה הבעיה. תודה למגיבים..

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  16. שלום לכולם ! כמו בשנה שעברה גם השנה קבוצת PwR תתחרה ב - SC2CL הלוא היא ליגת הקלאנים האירופאית, השנה הוגרלנו לבית 3d יחד עם 11 קבוצות נוספות מכל רחבי אירופה . לעונה הנוכחית הצטרפה לקלאן ליג לא אחרת מ - NOM Gaming והוגרלה לאותו בית כמו.......PwR Gaming !! לשמחתנו הרבה (ואני בטוח שגם לשמחת הצופים) המחזור הראשון במסגרת הליגה תהיה בין 2 הקבוצות הישראליות PwR&NOM. המפגש ייערך ביום שלישי הקרוב ה-7.2.12 בערב כנראה בסביבות השעה 20:00 (זוהי לא שעה סופית) וניתן לשינוי בהתאם ללו"ז הקבוצות. המפגש כמובן ישודר בשידור ישיר ולינק לסטרים יינתן בהמשך. אני מאחל בהצלחה לשתי הקבוצות השנה בליגה ומקווים כי נצליח לייצג את ישראל בכבוד

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  17. אני יודע שDX10 רלוונטי על ווינדוס ויסטה בלבד. עם זאת, ראיתי שבמשחק CRYSIS, למשל, ניתן לשחק גם עם ווינדוס XP. האם זה אומר שיהיה הבדל ברמת האפקטים וגרפיקה בלבד, או שגם הביצועים על אקספי יהיו נמוכים יותר? עד כמה ההבדל הגרפי הוא משמעותי? כמו כן, האם יש היום כבר משחקים שמחייבים שימוש בDX10, ולא יפעלו על DX9?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by g_s,

לאחר שמחקתי את המשחק מהמחשב לפני כחודשיים, ניסיתי השבוע להתקין אותו מחדש אך כשאני מכניס את הדיסק הראשון כדי להתחיל להתקין הוא עושה לי אפשרות לPLAY ולא לINSTALL עשיתי חיפוש לHL2 והוא לא מצא לי אפילו קובץ אחד שעונה על השם?! מישהו יכול לעזור לי???

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by sagi5,

אני תקוע בשלב מסוים הנה התמונות מישהו יכול לעזור לי? איך הורגים את המפלצות האלה? תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  20. היי הורדתי את המוד 1.5 MIDEAST CRISIS דרך התוכנה MODTOASTER אני מפעיל את המוד וכשאני נכנס לSINGEL PLAYER אי אפשר לבחור שום צד,לא את ישראל וגם לא את סוריה,רק משימות הSKRIMISH פתוחות הנה הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אין לי סאונד בג'י טי איי אוףף איזה מעצבן !!! התקנתי זה היה מצויין ואז מחקתי והתקנתי שוב וזהו מאז אין לי סאונד ..מה לעשות?! כשאני לוחץ על options ואז audio זה רשום לי no hardware יכול ליהיות שזו בעיה במחשב ..אבל הוא פעל מצויין ..מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by RDS,

טוב תראו, בזמן האחרון יצא BIOSHOCK, ורק אז הבנתי שאני פחות אוהב משחקים כאלה... לדוגמא מאוד אהבתי את COD2 ואת FAR CRY בזמנו... יש המלצה למשחק בסגנון הזה? שמתי לב שבאחד האשכולות תארתם את BIOSHOCK כמשחק חושך... אז אם אפשר משחק שהוא לא בסגנון הזה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  23. איך אני משנה רובים בסינגל ? הוא לא נותן לי, יש שם מן מנעול כזה... ניסיתי לרשום בהגרות של המשתמש שלי, ( ... C:\Users\moshe\Documents\Battlefield 2\Profiles\0002 < server ) GameServerSettings.setallowglobalunlocks 1 אבל זה עדיין לא נתן...

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by matani122,

יש לי שאלה - אני הורדתי את המשחק SANCTUM 2 מהטורנט הוא עובד הכל טוב ויפה. אבל למה אצל חבר שלי זה אוסף אוטמטית את הנקודות האלו שנותנות לך להשים מגדלים ואני צריך לרוץ לאסוף אותם כמו אידיוט... איך אפשר שזה יכנס לי אוטמטית?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by DarkTesticle,

אז ככה, התקנתי תמשחק ועליו את Shadows of Amn (אבל נכנסתי לישן כדי לסיים אותו קודם) יצרתי קבוצה בעלת שישה אנשים במולטיפלייר אבל קשה לשחק לבד במולטי כי לוקח המון זמן לעצור את המשחק ולהמשיכו בעזרת SPACE לכן העברתי את הסייבים לתיקיית הסייבים של הסינגל ושיחקתי שם. הבעיה היחידה היא שיש המון אנשים שכשאני מדבר איתם כתוב שהם עסוקים, ולפעמים זה מסתדר אם אני מדבר עם הדמות (נאמר שהיא עסוקה) ואז שומר וטוען את השמירה, מדבר שוב עם אותה הדמות ולפתע היא לא עסוקה. השאלה האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת לאלתר, כרגע מעצבן לשחק גם במולטי (בגלל הדיליי) וגם בסינגל (בגלל הדמויות העסוקות) מה לעשות? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.