עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום כבר זמן מה אני מנסה להכנס לשרת וזה פשוט נתקע על JOINING SERVER ולא קורה שום דבר. קודם זה היה עושה לי את זה בחלק מהשרתים ועכשיו זה עושה לי את זה בכולם. ניסיתי לבטל את הפיירוול וזה לא עזר... פיתרון למישהו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pixilated,

אני מכור של משחקי ספורט למחשב.. אני אשמח אם תתנו לי משחקים שאתם אישית אוהבים כדי שאני ארכוש אותם. וכמובן תמיד עדיף שיהיה משהו עם גרפיקה טובה.. עדיפות ראשונה למשחקי כדורסל

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. אחרי כמה חודשים שבהם נדמה היה כי יש סיכוי להיפוך מגמה, נתונים עדכניים מצביעים על כך שקונסולת ה-PlayStation 4 עדיין שולטת בשוק בהפרש שהוא יותר מכפול לכתבה

4. Started by ravenclock,

שלום לכולם! שמתי לב שישנם משחקים שעובדים אצלי לאט ללא סיבה, לצורך העניין קרייסיס עבד אצלי חלק על הדרישות הכי גבוהות לעומת פאר קריי 2 שקרטע גם בדרישות נורא נמוכות. לדוגמא ג'יטיאי 4 קרטע אצלי גם בדרישות גרפיות נמוכות. לא הקדשתי לזה תשומת לב עד אתמול כאשר התקנתי את neverwinter nights 2 משחק אשר המחשב יכול להריץ בלי להזיע ולהפתעתי אני אני צריך לשחק עם הגדרות שהן יחסית נמוכות. המחשב שברשותי: intel qx9770 extrrem edition radeon hd 3870X2 4GB DDRAM vista 64bit מספיק מקום פנוי.. אין וירוסים ואין רוגלות, הטמפ באוורסט אינה גבוהה לא עוברת את ה:40 גם במאמץ גם ויסטה וגם הכרטיס מסך מעודכנים נכון לאתמול. למישהו יש רעיונות ממה נוצרת ההאטה במשחקים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by יונדב,

למי פה יש היילו (Halo) מקורי?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by zahiz007,

בוקר טוב, אני מחפש משחקים ללפ-טוב שלי (X61, מעבד T7100, כ.מסך 3100). האם מישהו יכול להמליץ על משחקים שהלפ-טופ "יסחוב" בהצלחה? לאוו דווקא משחקי "סנייק" למינהם, אפילו משהו ישן שעדיין לא נס לחו... תודה ויום טוב,

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by RDS,

יש משחק השקעות אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו... קאשלו... משהו כזה... במשחק אתה משקיע, מרוויח\מפסיד כסף..... אפשר את השם המדוייק שלו באנגלית? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ForresT,

אני בשלב 2..נראה לי שזה שלב 2..קיצור ממש בהתחלה אני נוהג עם איזה אחד מגיע לעיר כזאת כולם שם עם גיבנות בע קיצץ הוא עוצר אותי ליד מלון אני לוחץ על i יש שם מפתח לאיזה חנות אני מגיע.. יש שם שוטר ששומר בכניסה ומפרטרל ואניצריך ללכת מאחוריו ולהתגנב אני הולך מגיע לחדר אז פותח תדלת ובתוך החדר יש עוד דלת שמובילה אותי לחדר הבא..קיצור איך שאני םותח הוא תופס אותי נראה לי צריך לנסות איזה משו זה כותב לי הוראה אבל אני לא מבין אותה..משו ללכת נגד הכיוון לא יודע ניסיתי המון פעמים.. מישו יודע מה צריך לעשות?בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  9. אני ב-81 אחוז ואני במקום כזה שיש בו פסל שדומה לזאתי שאיתי שרה או טרה היא הלכה לאיבוד כנראה והוא כל הזמן שואל איפה את והיא עונה אני כאן זה נמצא בכזה מקום עגול עם מלא דלתות וכל פעם שאני נכנס לאחת הדלתות אז אני או שחוזר לאותו מקום או שיוצא מדלת אחרת. מישהו זוכר איך עוברים? תודה רבה למי שעוזר

10. Started by liordavid,

ראיתי ביוטיוב אפשרות להריץ מן דמו של המשחק והוא מחשב באיזה FPS הוא רץ ? איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by fim,

אני במשימה הראשונה -הגעתי לרכבת בפראג ואני מחפש את החדר בקרה כדי לגרום לרכבת לנסוע אבל אני לא מוצא כלום לאן ללכת מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by tombcatz,

לא כולל שום נושא הקשור לווארז חבר שלי קנה לפני איזה 3 חודשים המשחק BATTLEFIELD2 מכיוון ורציתי להתנסות,התקנתי את המשחק גם אצלי ואהבתי... מזה חודשיים לא שיחקתי במשחק,והחלטתי לעדכן אותו ולבדוק... אבל מכיוון ואני לא רוצה להשתמש בCD KEY של חבר שלי,החלטתי לקנות CD KEY משלי באופן עקרוני,מחר אני אמור לקבל את הCD KEY שאני קונה [אני קונה סידיקי מקורי דרך MGAMERS...שקונים סידיקיז מיצרניות...דבר חוקי לחלוטין-אני משלם 89 ש"ח ומקבל חצי מוצר-כלומר-סידיקי מקורי,בלי קופסא ובלי דיסק...] אבל מכיוון ובבעלותי יהיה רק הסידיקי,רציתי לדעת האם ניתן להריץ את המשחק ללא דיסק? [באמצעות IMAGE או באמצעות קראק] חבר שלי אמר שכשהוא ניסה להפעיל עם IMAGE הפאנק באסטר סירב לחבר אותו לשרתים,עד שהוא הכניס ת'דיס…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by OptiSTR,

המשחק הוא משחק פעולה בעולם של פנטזיה. יש 2 קבוצות, בני אדם וחיות. לכל קבוצה יש מספר סוגים שונים של לוחמים בנוסף לכל קבוצה יש בנאים, ומה שנקרא COMMANDER שצופה על המשחק מלמעלה. המשחק מתמקד בכיבוש RESOURCES, ובנייה של מבנים שנותנים חפצים שונים שכל אחד יכול לרכוש, כמו כלי נשק ומגנים, כאשר כל אחד מקבל כסף כאשר הוא הורג מישהו מהקבוצה השניה, או לחילופין יש גם יצורים שלא שייכים לאף אחד וניתן לצוד אותם בשביל EXP וכסף. במצב LATE GAME ניתן להשתמש בכסף בכדי לקנות ייצורים "מיוחדים", אחד מהם שזכור לי היה ה DEVOURER, ייצור ענקי שהיה "בולע" עם הזרוע שלו שחקנים. מישהו זוכר\מכיר\יודע על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Yamabushi,

hitman: contracts לשחק אותו על הפרטים הגרפים הכי גבוהים (ועם רזולוציות גבוהות כמו שאפשר היום) + המשחקיות האדירה שלו. חוויה!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by Moooshe,

אתם משחקים את אחד מבניה של גברת ג'קסון, בעלת עסק למשאיות כבדות. גברת ג'קסון מתכוונת לפרוש מהמקצוע אחרי 50 שנה והיא רוצה לבחור לה יורש מבין בניה. מי שיחזור עם הכי הרבה כסף אחרי 60 יום - מנצח. המטרה: לבחור אחת מהמשאיות הכבדות ולצאת לדרך. אפשר להרוויח כסף ע"י מסחר (קונים בזול בעיר אחת ומוכרים ביוקר בעיר אחרת), ע"י הימורים במכונות הימורים בבארים (לא כסף גדול...) או (הכי כיף) להכנס בכל כלי רכב על הכביש, בין אם זה אופנוע או משאית כבדה אחרת. השליטה לא קשה במיוחד (לומדים 6-7 מקשים ויוצאים לדרך) וממש מרגישים שנוהגים בכלי רכב ענקי בפניות וכו'.. הגרפיקה חביבה מאוד (המשחק רץ יפה מאוד על ה-440 שלי), הסאונד נחמד (יש תחנות רדיו משעשעות לבחירה - כמו ב-GTA. מוזיקת קאנטרי מטורפת!), והכל מל…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by approx,

אני צריך ציטים לNeed for Speed Carbon

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://web.archive.org/web/20020604073305/http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1022606537,11589, דום 3, המשחק עם הגראפיקה המתקדמת ביותר. בהסתכלות אחורה לא מבינים איך יכלנו להתלהב מזה, אפשר רק לדמיין מה הולך להיות פה בעוד כמה שנים...

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by danield51,

מאיפה אני יכול לקנות את המשחק?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  19. האם Dungeon Siege יכול לרוץ על האיכות הגבוהה ביותר שלו על כרטיס מסך gforce2 mx 200 של Leadtek? נ.ב זה אחי זה לא אני.

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. NOM.ESET Tournaments Series - December Monthly Finals עוד מעט נגמר לו חודש דצמבר, ושמונת השחקנים הטובים ביותר לחודש זה יאספו ביום חמישי הקרוב (ה5 לינואר) כדי להלחם על 600 ש"ח! חלוקת הפרסים: מקום 1 - 300 ש"ח מקום 2 - 200 ש"ח מקום 3 - 100 ש"ח בנוסף, 50 ש"ח יוגרלו בין אחד מהשחקנים שהשתתפו ברוב הטורנירים במהלך החודש אך לא זכה בפרס כספי. הטורניר והשידור יתחילו בשעה שמונה בערב וימשכו עד שנגיע לטופ4 (סיום סיבוב 3). הארבעה שחקנים שנשארו יחזרו במוצ"ש (ה7 לינואר) כדי לקבוע מי האלוף לדצמבר שיעלה לשחק מול WhiteRa! פורמט הטורניר הוא Double Elimination, כמו כל חודש דצמבר השחקנים יבחרו את המפה הראשונה על פי Map Veto. הבראקטס: הטורניר ישודר על ידי CheapCheese ו HecticSC בש…

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by Born2Kill,

יש במקרה איזו תוכנה שמזהה את כל המשחקים שמותקנים על המחשב ולפי הגירסא היא אומרת לך איזה פאטצ' להוריד והיא מורידה? אם אין, זה יכול להיות פיתרון ממש טוב למשחקים שהם מפוצצים בפאטצ'ים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shlomi4i,

רצוי עד 2 לינקים !!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RoyShefy,

לפני שעיתי אוברקלוק היום זה לא היה ואני לא יודע מה לעשות פשוט שם לי תמסך של היילו וזה תקוע ושומעים רק קולות אז אני יוצא ברזולוציה הזאת וב800X600

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by blackthought,

איזה דברים אפשר לעשות בקוביה חוץ ממה שקיין סיפר ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. המשחק מבקש ממני להתקין דירקס אבל זה כבר מותקן והתקנתי אותו מיליון פעם מה לעשות?? נ.ב יכול להיות שזה בגלל שהמשחק מותקן לא באותו כונן של הדירדירקס??

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.