משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אנחנו מעלים לערוץ את הסטרימים אבל בראשון ובשני לא היה לנו שמירה שלהם כדי להעלות אותם ל Youtube אז שלחנו קישור שלהם תודה לתומכים !
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.rascalboy.nzone.it/ideas.html דרך אגב התמונות זה לא מהגירסא שהם הוציאו אז אין טעם להוריד בינתים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע ג'יגה אחד של זיכרון פנימי והרבה פעמים קורה לי שבזמן משחק ה-fps יציב אבל פעם בכמה שניות יש מין תקיעה כזאתי של חצי שניה בערך....האם הוספה של עוד ג'יגה יכולה לפתור את זה ואפילו להוסיף fps או שזה לא משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
-
אם אפשר מישהו שממונה עליהם לדבר איתי בדחיפות על שטויות שהם עושים על קאפ עם פרסים של 5 אלף שקל. פתחתי כבר תנושא והם הבטיחו שיטפלו בזה ושאני ימחק תנושא אך הם שיקרו והינה אני שוב. steam:yonaben100 Teamspeak : blws עדיף שנדבר בTS כי יש הרבה מה לומר על הניהול הכושל (ברמה מפחידה) של המנהלים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסורת היא כזו שמדי שנה אנחנו קונים ביחד את הכותר הבא בסדרת קול אוף דיוטי, נפגשים בדינזגוף סנטר ובודקים מי שרד את השנה האחרונה... הת'ראד הזה נועד לבדוק את רמת הענין שלכם בקניה משותפת של המשחק Call of Duty: Ghosts ואני מדגיש- מדובר בגרסה פיזית של המשחק, לא הורדה דיגיטלית או איזה סידיקי מאתר כזה או אחר. להבדיל משנים קודמות, וכדי להביא כמה שיותר קונים, הכנסתי את האופציה לגרסאות הקונסולה של המשחק.במידה ויהיו מספיק קונים, אחליט אם הקניה הקבוצתית כדאית. ככל שיהיו יותר קונים, כך המחיר יהיה יותר אטרקטיבי. אז יש סקר למעלה, אם אתם בענין, תצביעו ותשפיעו! -------------- עדכון המחירים: גרסת מחשב- 269 ש"ח גרסת קונסולה- 295 ש"ח. ----------------- עריכה: ההרשמה עברה דירה
-
- 42 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח פורטים לא עוזר ליסגור את האנטי וירוס לא עוזר DMZ HOST לא עוזר כול דבר שאני עושה לא עוזר זה לא רק UT3 זה כול משחק שיש בו MP בכולם רשום חיבור נכשל כולל כשמשתמשים ב Hamachi המשחקים שניסיתי תקינים ופעלו מעולה במחשבים אחרים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
תראו יש לי בעיה קניתי BF2 לפני כמה חודשיים ושיחקתי קצת ואז פירמטתי ולא התקנתי יותר שוב ואז החטלתי לפני מספר ימים להתקין שוב ולפתוח חשבון ONLINE חדש ואז כל פעם שניסתי להתחבר לאיזה שרת קודם כל לקח לו אולי 10 דקות התחברות והמחשב שלי עולה על הדרישות המנימליסטיות ואני משחק על הגדרות גרפיאות medium או LOW או OFF בכמה מקרים... ניסתי גם להתחבר דרך ASE אבל אני מקבל את אותה שגיאה. השיאה היא your connection to the server was lost או משהו כזה (אני כבר לא זוכר) ויש לי חיבור 1.5 נ.ב בסוף החלטתי לחזור לחשבון הקודם ואני עדין מקבל את אותה שגיאה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אתה אמור לפתוח דלת (המפקד צועק עליך מאחורה: "run bypass..."), איך אני פותח את הדלת המזורגגת הזאת ? ניסיתי יריות, לחצתי H וניסיתי עם המכשיר פריצה הזה ולא הולך כלום, אולי אני לא מחבר את המכשיר לנקודה הנכונה ...? מישהו יכול לעזור לי ? תודה The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, הורדתי את הדמו של המשחק הנ"ל, נדהמתי מהתפריט מהממשק וגם מהגרפיקה שהכינו אותי לחווית נהיגה ראליסטית. אני חייב להודות שטעיתי, הרכב סובל מהיגוי יתר מטורף גם בפניות מתונות במהירות נמוכה זה פשוט כמו לנסוע על משטח קרח! הרכב מאיץ ללא לחיצה על הגז (כאילו הדוושה לחוצה באופן תמידי) השליטה ברכב נוראית, רגע! בעצם אין שליטה. ניסיתי הקשחה והנמכה של המתלים ושאר מודיפיקציות, כלום פשוט כלום .......... עוד מישהו נתקל בבעיה או שאני פשוט ........ לא נהג מרוצים .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני חצי שנה +- היה סקר על היום המועדף ל ODC ונבחר יום חמישי למרות שכמעט ולא הגיעו תלונות, נפתח סקר חוזר על מנת לוודא שהיום נוח לכולם. כרגע יש שני משחקים MW3/COD4 לכן שני הימים שיקבלו את הכי הרבה הצבעות יבחרו עבור המשחקים. הבחירה מרובה ולכן תשתדלו לבחור את היום שנוח לכם ביותר + עוד יום שיש לכם אפשרות לשחק בו. תיקון ~ *הערה אם לא יהיו יותר מ 40 מצביעים*, הסקר יבוטל
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו יכול לעזור לי בבקשה אני מחפש patch למשחק? בנוסף לזה יש לי שאלה: האם משהו שמע על עידכון או תיקון של המשחק?
-
קיצר עכשיו נכנסתי למשחק וגיליתי שכול השמירות שלי עד עכשיו נמחקו וכול השלבים שעברתי לא נחשבים וכאילו לא עברתי אותם למישהוא יש הורדה של איזה טרינר שפותח את כול השלבים אין לי כוח להתחיל מההתחלה ושזה שוב ימחק לי אחר כך
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
i'm thinking about finally getting this game - how's the servers population these days? does anyone still play it ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המשחק יוצא לי באמצע בדיוק כשאני עולה למגרש וזה מתסכל יש פיתרונות לנושא. :-\
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אנחנו נמצאים בישורת האחרונה בהחלט בדרך להשקה של משחק הפעולה והתפקידים המלהיב מבית CD Project RED - והרשת מוצפת בסרטונים ופרטים מעודכנים, כולל חומרות נדרשות על מנת לחוות את האפקטים המתקדמים ביותר (עבור כרטיסי NVIDIA בלבד בשלב הראשון)לכתבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, הגעתי אתמול בערב ל-Delta Labs 4, ואני פוגש די בהתחלה שלו זוג מפלצות גדולות קשוחות מאוד (שמגיחות מתוך וורטקס). עכשיו, נדמה לי שמצאתי לאחרונה Cells של BFG, אבל אין לי עדיין את הנשק (יש לי כבר את כל השאר חוץ ממנו ומה-soulcube). הייתי כבר אמור למצוא את ה-BFG? באיזה שלב? אם כן, זה מסביר למה אני מתקשה לרסק אותם. תודה, אופיר.
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מצטער אם כבר פירסמו את זה, זה ממש נחמד אבל: http://video.google.com/videoplay?docid=-2505863670157023946&q=GTA
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי את הקודים, ואיך מפעילים אותם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כשאני בא להכנס למשחק אני לוחץ על PLAY ואז יש את הLOADER הוא עושה את זה כמה שניות ואז נעלם ולא נכנס למשחק כאילו בכלל לא ניסיתי להכנס מה זה הבעיה הזאת? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת אם מישהו מבין או ניסה לבנות מפות ל CS ואם הוא יצליח... האם הוא יכול בבקשה להסביר לי איך אני פותח פרוייקטים ומשנה אותם..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משער שבשביל ה Sniper School צריך להצליח לפגוע ב 36 מתוך 40 באימון הראשון, נכון? לפני כמה חודשים שהמשחק יצא כמעט הצלחתי פעם אבל כשחזרתי לשחק לאחרונה אני פוגע ממש עקום! אני (נגיד בעמידה) מכוון על המטרה (אזור אמצע גוף) עם הסקופ, מחכה שהוא (אני) יקח אוויר, מחכה חצי שנייה ויורה (לפני שהכוונת זזה שוב כמובן), לפעמים פוגע אבל המון פעמים לא! ולא ברור לי איך הצלחתי להחטיא כאשר אני מכוון למרכז המטרה והסמן ללא תזוזה :bash: תעזרו לי, תביאו טכניקות שלכם, משהו... :-\ משום מה נראה לי שעשו את הירי קשה יותר מאז הגרסא הראשונה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-