עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by omrik10,

אתמול קניתי את הרחבת Gods & Kings ל Civ 5, וההרחבה נחמדה מאוד, הוסיפו את נושא הדתות ואת המרגלים מה שנותן עוד אספקטים למשחק. אמנם בCiv קודמים זה היה מתחילת המשחק עד כמה שאני זוכר, כך שקצת מרגיש ששילמתי על משהוא שבעבר היה בחינם, אבל לא נורא. אגב, למה הדיון הראשי של המשחק נעול? לא ראיתי דיון אחר בקשר למשחק.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  2. הכותרת די מסבירה את עצמה... איך אני עושה שתהיה לי אפשרות לקנות נשקים יותר מתקדמים מ Ammu-Nation? זה פשוט תלוי בכמה אני מתקדם במשחק, או משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by alex_2007,

איך אני בוחר את הקבוצה של רונלדיניו אני לא מצליך למצוא איך קוראים לה?? ואיפה מוצאים אותה ?????

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by davidcohen,

מה זה בדיוק ? תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. כמו שאתם יודעים ניקולאי סגר את הסרבר שלו ויתפנה סלוט ואני רכשתי אותו היום כולם מוזמנים להיכנס לשחק ולהנות וכמובן למי שיש שאלות יכול לשלוח לי מייל לפרטי הסרבר יהיה RUSH ONLY

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by STRENGTH,

סיימתי את PSI OPS אבל בסוף היה רשום ''TO BE CONTINUED'' אז זה אומר שיהיה לזה המשך משהו כמו ''PSI OPS 2?'' ויש לי עוד שאלה.. המשחק-Guild Wars קיבל 9.2 ב גיימספוט למישהו יש ניסיון עם המשחק הזה?? זה משחק טוב?

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  7. עוד שבוע אני מקבל את המשחק עם סידיקי מקורי ואני רוצה לדעת איך להתקין אותו עם הפטצ' ... אמרו לי פה שצריך להתקין את הפטצ' אחרי ההתקנה של המחשק עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק.. זה ככה אמור להיות? האם זה צריך להיות ככה: מתקינים את המשחק (גרסה 1.0) מתקינים את הפטצ' עוד לפני ההרצה הראשונית של המשחק או שאפשר להתקין את הפטצ' מתי שרוצים?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  8. המפיצה EA Games חושפת דרישות מערכת ומאפיינים גראפיים מפורטים עבור כותר הפעולה הטרי של יוצרי Call of Duty לכתבה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by Soya Gaming,

כמה שטויות יש לי במשחק הזה לחחח

10. שלום לכולם. יש לי 2 שאלות שמעניינות אותי: 1 אם לדוגמא יש לי משחק מקורי ואני רוצה לשמור על הדיסק כמה שיותר,אז התקנתי את המשחק אבל את הדיסק המקורי גיביתי ואני משחק איתו. א' האם זה חוקי ? ב' האם המשחק יפעל עם אותו דיסק צרוב ? 2 יש משחקים שלוקח הרבה זמן לפרוץ למשל רידיק 2 שעדיין לא נפרץ. למה החברות משחקים לא משתמשים באותם הגנות טובות (כמו של רידיק 2 למשל) ? אני יודע שאותה הגנה עולה הרבה כסף (אם אותה חברה שפיתחה אותה רוצה בכלל למכור) אבל הרי זה אינטרס של אותה חברת משחק שיהיה לה את אותה ההגנה לא ? פשוט אני יודע שאנשים (אמנם לא כולם אבל הרבה) יש להם סבלנות קצרה ואם תוך כמה זמן משחק מסויים לא נפרץ הם פשוט הולכים וקונים אותו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הפנינה האלימה Bulletstorm זוכה לחיים חדשים במחשבים ובקונסולות הדור החדש, עם אורח מפתיע לכתבה

12. Started by angelos21,

חברה יצא הדמו של גרסת ההרחבה של המשחק המהולל FEAR, מומלץ לבדוק !!!! http://www.gamespot.com/pc/action/fear/download.html?sid=6157496&tag=topslot;action;1

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  13. מה נשמע חברים? חג שמח! הכנתי פרק נחמד על משחקי XTREME שיצאו פה בארץ, לאורך כמה וכמה שנים. נראה לי שתהנו! ומשהו חביב לקינוח, קצת פספוסים מצילומי הפרק חג שמח חברים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. http://midwestgeek.blogspot.com/2006/09/top-10-lies-by-sony-road-to-ps3-launch.html ;D > ;D

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by amir85,

זה מין מרוץ מכוניות חדש שיצאה או שאמור לצאת. זה אמור להיות בעולם פוסט אפוקליפטי, שבו הם עושים מרוצי משחקים יש שם כל מיני מפלצות ושטויות ונראה לי שזה של ACTIVISION, יש למישהו רעיון ?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  16. שתי חבילות משחקים יוכלו לספק לכם קרוב לאינספור שעות התמכרות והנאה עם המיטב מסדרות Civilization ו-Arma, והכל במחירים נמוכים במיוחד לכתבה

17. Started by אופיר אוחנה,

למי יש את המשחק ministry? יש למישהוא אותו

18. האם היצירה החדשה של הצוות שהביא לנו DmC ואת Heavenly Sword תצליח להוכיח לכולם שהיא יותר מסתם תצוגה ויזואלית מרשימה? בעוד כמה ימים נגלה לכתבה

19. Started by lader,

עם 512 מגה של זיכרון על האולטרה ועם פילטרים זה גוזל את כל הזיכרון הוירטואלי. אז על איזה הגדרות לדעתכם כדאי לשחק ללא פגיעה באיכות?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by -OmeR-,

טוב אז אני בא לשחק היום ואין בכלל סרברים. אולי איזה 2...ובהיסטוריה יש כמה סרברים שאם אתה מנסה להיכנס לחלק מהם הוא אומר Server is out of date אני לא מבין מה הקשר... חשבתי על האפשרות שמישהו פרץ לי לחשבון...אבל אם כן אז למה הוא לא שינה את הסיסמא...? זה יכול להיות? לעוד מישהו יש את הבעייה? ד"א שיניתי את הסיסמא... תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. אני צריך לפוצץ את המשגר טילים עם המטענים של המהנדסים אבל כולם נהרגו לי ואין לי HQ שדרכו אפשר להביא עוד... מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  22. Started by cool_boy-PP,

פשוט אכזבה,ה2006 כ"כ זהה ל2005 שזה הורג,המשחקיות לא השתנתה,חוץ מכמה שינויים ויזואליים בתפריט .......הגרפיקה של המשחק צריכה שיפור,המשחקים "חשוכים" יותר במקצת. אני אישית התאכזבתי,חשבתי שיהיה שיפור משמעותי כמו בפיפא,כנראה שטעיתי :-X :

23. Started by Hitman_47,

לא יודע עם זה כלכך קשור לפה אבל היעם יכול להיות שמישחק לא עובר על קפול ליבה עז הוא עולה ביכלל היתקנתי היום 2 מישחקים X-Men Legends 2 BOILING POINT ושניהם לא עובדים לי היתקנתי לא מיזמן Second Sight והמשכתי את השמירה ממחשב קודם וכן עובד FIFA 06 עובד GTA San Andreas עוד רק שני אלה העם זה קשור שמישחקים האלה לא תומכים כפול ליבה או שיש איזה בעייה עכשיו סימתי להקין את ה X2 על מחשב שני שברשותי אינטל חד ליבה ועובד יש מצב שזה ביגלל הבילה בכפולה ? תודה מראש :nixweiss:

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by AmorphisM,

:jump: אני מאושר כמו ילד קטן! זכיתי להיות בוחן בטא של משחק שמ-א-ד רציתי לשחק בו! http://www.mmorpg.com/spellborn_promo.cfm (אותו שם כמו פה) ואני גם היחיד מישראל שזכה, 90 אחוז שם מארה"ב ואנגליה. יש פה עוד מישהו שהולך להיות בבטא?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by WarMachine,

כל פעם המשחק הזה עולה כאן לכותרות ודועך לאיטו, אז הנה מתפרסמת לה הביקורת הראשונה(IGN 9.3) שמראה לכולנו שבהחלט מדובר כאן במשחק מעולה ושלא התבדנו בקשר אליו ואני אישית הולך להזמין אותו מראש כבר עכשיו, בעיקר בגלל המולטי המעולה שלו פשוט. מי שרוצה עוד פרטים מוזמן לעשות חיפוש בפורום והוא ימצא את כל מה שהוא צריך. לינק לביקורת: http://pc.ign.com/articles/818/818867p1.html

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.