משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בבקשה יש למישהו אתר טוב לבדיקת דרישות מערכת? למשל אני רוצה את הקומנדו החדש.. אני רוצה לבדוק דרישות מינימום והמלצות
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
למכירות ציוד יש לוח יד שניה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חרשתי את התפריטים ולא הצלחתי למצוא את הדרך לבטל את האופציה של ה Auto Switching. ברגע שאתה אוסף נשק שהוא חזק יותר מהנוכחי, הוא מתחלף אוטומאטית לנשק החזק יותר. אני מאוד לא מסמפט את המצב הזה, ואני מעדיף שהנשק הנבחר יישאר איתי עד לכשיתרוקן או שאחליט להחליף אותו באחד אחר. האם יש פתרון?
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב Comunications משהו. יש שתי דלתות, האחת נעולה ובשבילה צריך PDA של מישהו מהמחלקה והאחת פתוחה ובתוכה גופה שלידה ה-PDA הנחשק. אומנם כאשר אני לוקח את ה-PDA הדלת ננעלת! חשוב לציין שאם איני לוקח את ה-PDA הדלת נשארת פתוחה. זאת הדלת מבחוץ - וזה הבפנים - (אפשר לראות ליד האיש את ה-PDA) אשמח אם תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
טיזר חדש מחברת Ubisoft עשוי להצביע על תקופת הזמן ההיסטורית שאותה נחווה במשחק הבא בסדרת Assassin's Creed, אי שם בשנה הבאה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו פה שיחק ב coop של resident evil 5 דרך עם ההמאצ'י ? אני לא מצליח..כל פעם שאני מנסה להצטרף למשחק שחבר פותח או שאני פותח זה נכשל , זה רושם "the game session has been canceld"
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר זמן מה עם האוריגין... כל פעם אני צריך להקליד מחדש משתמש וסיסמה, למרות שאני מסמן לו כל פעם לשמור. ניסיתי למחוק את האוריגין להוריד גרסה מעודכנת מהאתר הרשמי ולהתקין ולא עזר. הדרייברים שלי עדכניים הפאנקבאסטר מעודכן והווינדוס מעודכן. במשחקים ובתוכנה עצמה אין שום בעיה. בנוסף גם לא סימנתי את האפשרות להשתתף בגרסאות בטא של אוריגין. חפרתי את האינטרנט וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה דומה אבל לא מצאתי פתרון. זה קורה גם לכם?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , יש לי כמה שלות בקשר למשחק במשימות שאני לא מצליך לעבור בשבלב הראשון , אני צריך לעשות משהו עם הלבה והמים , מה אני צריך לעשות שם? יש גם בשלב הראשון משהו עם 50 - 50 מישהו יודע מה לעשות? לא צריך לעבור את כל המשימות בשביל להשיגע לשלב השני אבל שלב השני הצלחתם לקחת את הקלטת?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
גרסת הרימייק של כותר האסטרטגיה האגדי הוצגה עם הבטחות רבות למודרניזציה - אך הושקה בסופו של דבר בתור שכבת צבע חדשה ולא הרבה יותר מזה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי ביקורת על המשחק החדש הזה שעושה שימוש במנוע הסורס של HL2 http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=108661 לכל אורך הביקרת הוא מדבר על הקופסא הכתומה מישהו יכול להסביר לי על מה בדיוק מדובר? מה זה הקופסא הכתומה....
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
משהו יודע איפה קונים אותו בארץ? האם הוא שווה קניה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה.
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
מי שלא קיבל מפתח לבטא, כנסו לפה, דברו בצט או שלחו אימייל ותגידו שקיבלתם קוד בטא והוא לא עובד. תדביקו אחד מהקודים האלה בבקשה: https://twitter.com/Titanfallgame/status/434894493997752321/photo/1 אם אתם בצ'ט, יביאו לכם קוד במקום. שלחתי בקשה באימייל וקיבלתי את המשחק ישר לאוריגין.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תמליצו לי על איזה משחק איכותי וכמה שיותר כבד למחשב שלי! אני סתם רוצה לראות מה הוא שווה!! תודה
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ? קניתי מחשב חדש השבוע והיום התקנתי את המשחק ספלינטר סל {splinter cell} המשחק עולה והכל נכנס .. ושזה מגיע באמת למשחק שם הבעיה.. הבעיה היא שאני לא מצליח לזוז בתוך המשחק לא נגעתי בהגדרות של הכפתורים ולא כלום.. השחקן כאילו תקוע.. והמחשב בתכלס לא תקוע העכבר אני מסובב אותו אז השחקן מסתובב אבל לא קורה כלום.. מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בזה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם הגעתי לשלב של סיוע המטוס לכוחות הקרקע ואין לי מושג איך מסיימים את השלב הזה הגעתי למצב שאני רק טס ואין כבר מה לחפות עליו מסוקי הפינוי עומדים ולא ממריאים ואני רק טס ומפציץ בינינים ריקים משך 40 דקות ושום דבר לא מישתנה או מיתקדם מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
[ATTACH=CONFIG]5755[/ATTACH] תאריך הטורניר והשעות: יום שלישי 06/05/2014 מתחילים ב6 מסיימים ב8 וחצי אין איחורים !!! החוקים של הטורניר: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל …
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי את המשחק... ועכשיו שיחקתי בו מלא והוא רץ חלק וכל זה... הגעתי כמעט ל60% ופתאום הופיעה לי איזה בעיה איתו... שלפעמים הוא כזה מקרטע, כמו "פריזים" כאלה... וזה כ"כ מעצבן... אי אפשר לשחק ככה.. ואני לא חושב שזו בעיה עם המפרט (בחתימה) אני עובד עם הדריברים החדשים של nVidia... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
היי האם יש פאטצ' לליגה הישראלית בשביל FIFA 2005? ואם כן... איפה אפשר להוריד??? תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-