משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
שלום זה מהפרט שלי E6600 ASUS P5B ASUS 8800GTX 768MB 1GB RAM 667 DDR 2 250GB WD ואני מדבר על המשחק RainBow Six Vegas?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק Call Of Duty ו Call of Duty - United Offensive ברגע שאני מעלה את המשחק אני מקבל משחק בלי תפריט. יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640 מעודכן לדרייברים האחרונים של NIVIDA המשחק מעודכן ל PATCH האחרון וגם משחק ההרחבה מעודכן לאחרון. אגב COD 2 פועל לי מעולה וחלק.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, פעם בכמה זמן כל מיני חברות משחררות בחינם משחקים ישנים שלהן (אם אני זוכר נכון שחררו כך את GTA 1 ו-2 לפני כמה חודשים). שאלתי היא איפה ניתן למצוא משחקים כאלו? האם מישהו מכיר איזה-שהוא אתר שמרכז אותם? עוד שאלה - אני מניח שיש הרבה משחקים שלא נמכרו ועכשיו סתם יושבים כמה שנים במחסנים של חנויות / יבואניות. האם יש מקום בו ניתן לרכוש משחקים ישנים במחירים מוזלים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
זה משחקון ישראלי חינמי אבל ישן משנת 2000 ככה.... , מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כי אני אולי הולך לקנות אותו ואני רוצה לדעת... ד"א חלק זה 35FPS במקום רגיל...
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
עשיתי 3 מרוצים נגד הבוס אחרון, אחרי זה יש מסלול כזה בדריף בהרים שמה בכביש שעפים וזה, אז קיצר אני לא מצליח לעבור את זה. איזו מכונית הכי טובה לזה? אני עם הלמבורגיני עם כל השיפורים.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
למה אחרי שאני קונה אוטו ובית ובא להתחרות במרוץ הראשון המשחק פשוט לא ממשיך(המשחק לא תקוע פשוט אי אפשר ללחוץ START להתחלת המרוץ)? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו כן התקנתי את המשחק....וכשאני מגיע עם האוודי לנקודת התחרות ה1 הוא נותן לי SINGLE RACE או ONLINE וכשאני בוחר להתחרות בSUNGLE על כסף הוא פשוט עושה לי CONFIRM ומתחילה המצלמה להסתובב על עצמה..המשחק לא נתקע או משהו פשוט רואים את הרחוב ומכוניות עוברות ואת הרכב שבחרתי הכול והוא פשוט מסתובב בעד עצמו..יש פתרון כי נראה לי משחק ממש ממש כיפי.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני לא יכול להעלות רזולוציה מעל 800X600 מפרט: AMD 3200 1G זכרון X800GTO2@X850XT זה פתאום קרה,עד לא מזמן הפעלתי אותו על 1024X768 תודה
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
כנסו ל- www.1st.tipo.co.il ותראו למטה את התיבה ps3 vs.xbox 360 ושם התמונה הראשונה של הבוקס ותעבירו את הסמן ואז זה יהיה התמונה של הפס3
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מצליח לפתוח מנועיל של very easy.. (שזה להרים אחד כזה).. אבל easy אני לא יכול (זה להרים 2 דברים).. אני מצליח להרים אחד.. ואת השני לא.. ואני צריך לפתוח דלת כזו.. ויש לי רק 5 lockpit או איך שקוראים להם.. אני כל הזמן עושה load מחדש ללא הצלחה..
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הגעתי לשלב שאני נלחם בלילה למה באמצע השלב המשקפת של ראית הלילה מתחילה להיות מטושטשת? בהתחלה זה בסדר ואחר כך זה כאילו חלק של השלב שבו המשפקת נהיית מטושטשת אפשר איכשהו להחזיר שיראו טוב? אני בקושי רואה משהו הוספתי תמונה וזה השלב [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ובכן, המפרט שלי בצד, המחשב החדש כרגע בתיקון במעבדה כיוון שהייתה ועדיין יש בעיית תקיעות במשחקים כבדים כגון Lost planet ו bf2142. הבייה מתבטאת בזה שהמשחק נתקע לחלוטין, מבלי אפשרויות לסגור או משהו אחר. ניסינו במעבדה אני והטכנאים בIQPC לראות מה הבעיה ולא מצאנו מה... החלפנו לוח חדש, מעבד חדש, כרטיס חדש ושונה (LEADTEK) זכרונות.. בקיצור, הכל! וזה ממש מוזר, שמנו גם את המשחק על מערכות חדשות לגמרי ולא הרצנו מהארד דיסק שלי, והמשחק נתקע - על לוחות ה DS3 של גיגהבייט.... מה יכולה להיות הבעיה!?? אני לא קולט מה זה.... מילא זה היה נתקע לי רק בlost planet אבל זה גם נתקע ב2142, אמנם אחרי שעה ו... ולעיתים יותר, אבל בכל זאת זה מפריע! למישהו או משהו יש רעיון מה זה?!? בעיית תאימות עם הלוח וה880…
-
- 11 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4 512 DDR וכרטיס מסך X800GTO אני מחפש משחק יריות וזה... כמו helo ן doom נגיד.... אבל שיהיה משחק חדש יחסית ומה אתם חושבים HALFLIFE יעבוד אצלי?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי כבר ת'ראד אבל לא ממש עזרו לי בו. מפני שאחד מהגאונים כאן אמר לי להוריד סטים חדש ולהיכנס לחשבון שלי דרכו אז זה מה שעשיתי. עכשיו הבעיה- באמצע ההתקנה של CSS יש לי הודעת שגיאה וכתוב לי שאי אפשר לסיים את ההתקנה אבל הCSS עובד נורמאלי לגמרי, אבל מה שכן- חסרות לי מלא תיקיות. ז"א, אם אני רוצה להתקין סקין של רובה- אני לא יכול מפני שחסרות לי המון תיקיות שאני צריך לשים שם קבצים של הסקין. אם אני פותח תיקיות חדשות בשם התיקיות שצריכות להיות זה גם כן לא עובד. החשבון שלי מקורי. איך לעזאזל אני משחזר תיקיות ? (לא מצאתי בתמיכה שלהם כלום לגבי זה)
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
אחרי שהגדרתי אותה כבר.. אפשר לשנות אותה?.. כי עשיתי אותו די דפוק אני חושב.. =\
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קצת התבלבלתי עם הפאצ'ים... יש לי את C&C 3 KANE EDITION באנגלית, מהו הפאץ' האחרון שיצא בשביל זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
נראה שהכישלון הצורם של Gothic 3 לא עוצר את JOWOOD והם מאשרים שהם מנהלים משא ומתן עם מספר אולפני פיתוח שמעוניינים בפרוייקט. כמו כן, הפעם המשחק יגיע גם לקונסולות. http://www.gamespot.com/news/6171399.html?tag=latestnews;title;0 תרשו לי להוסיף כמה תגובות (מתאימות) מgamespot
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה שמירה לשלב Operation: Last Hope אני אודה מאוד מאוד !!
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-