משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי שום אפשרות לשחק שני שחקנים ביחד... (לא ברשת) ד"א יש לי גיימפאד, DUAL ACTION... תודה !
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
איזה עצבים הוא מקרטע לי שאני שמה על מקסימום כולל רזולוציה 1600X900 הוא מקרטע כשאני מפעליה את vertical sink אני מפעילה אותו כי כש vertical sink לא עובד אז המשחק זז כזה עם ריצודים. זה המחשב שלי: e6600 8800640 4 giga ram
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מיזם מבצעים של חנות ה-GOG מעניק לכם את כותר ההרפתקאות הקלאסי מבית טים שייפר ללא עלות - בזמן ש-Ubisoft מחלקת את Assassin's Creed Black Flag, כמובטח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
למי שעדיין לא שמע: EA נאלצה להכריז השבוע על משחק חדש בסדרת C&C הוותיקה. למה נאלצה? מכיוון שכביכול המידע התגלה "בטעות", כאשר עלה לאוויר אתר משחק ההמשך. אז למרות ההודאה בכך שמפותח משחק המשך, EA לא מוכנים לחשוף פרטים כרגע. הנה מה שאנחנו כן יודעים: * המשחק יפותח ע"י סטודיו חדש, שיורכב מחברי של שלוש חטיבות שונות: לוס אנג'לס, טקסס ושנגחאי. אלה יאוחדו תחת השם "Victory Games". * ראש צוות הפיתוח החדש יהיה ג'ון ואן קנגהאם. אם השם הזה נשמע לכם מוכר, זה מכיוון שבעבר היה אחראי על הקמת New World Computing שפיתחה את Heroes 1-4, עד פשיטת הרגל ב-2003. * מדובר במשחק שישתייך לסדרת C&C, כאשר ההתמקדות העיקרית כפי שהיה עד היום- תהיה במחשב האישי. לקריאה נוספת: http://www.gameinfo…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
בבקשה למי שיש הזמנה שיתן לי אני מת לשחק כבר וגם כל החברים שלי משחקים בזה תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
1 2 סתם רציתי לפרסם קצת (((: אין לי כוח להכין עוד אחד חשבתי על לעשות אחד כל חודש אבל פשוט לא זורם יותר \: האיכות והFPS גרועים אז אין טעם להדגיש את זה. עריכה::: ישן יותר
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי 1.6GH GF2 MX 400 256 rdram אז אם יש לכם המלצות למשחקי מכונית אז תמליצו.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. אני משחק ב Battlefield Bad Company 2 בערך חצי שעה נגיד אולי לפעמים יותר או פחות פתאום המחשק נתקע יש קול של RRRRRRRRRR כזה ואני חייב לכבות את המחשב. יש לי מחשב שמריץ את כל המשחקים על high. המפרט: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB קירור: Scythe Mugen 2 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 מארז: Coolermaster HAF 932 Black ספק: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 X2 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Retail-CF-X2 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר. מה יכול להיות הבעיה? אני כלכך מבואס רק שלשום קיבלתי את המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
או לחילופין, אם הדיסק שקניתי נסרט לגמרי ואין לי אפשרות להחליף אותו. מבחינת חוקיות כמובן. תודה, בז'נגלו.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את זה על המפרט שלי (בצד) ואחרי שאני מכניס סריאל הוא נותן שגיאה כזו ... לא משנה שיש לי SP2 שכבר בא איתו הDIRECTX 9C הורדתי התקנתי וזה אומר שיש לי ... מה עושים ? אצל אחי עובד .... ויש לו מחשב יותר ישן ...
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני קונה Xbox (כי מצאתי אחד ב 200ש"ח ממישהו שעוזב לחו"ל ורוצה להיפטר ממנו) אין לי שמץ איך עובדים איתו, עם ה XBOX. קראתי את הטרדים שפורסמו כאן. הרבה הזכירו כאן את הצ'יפ מוד אבל הם יצאו מנקודת הנחה שכולם יודעים מה זה. מישהו יכול להסביר לי קצת יותר דרך האתר? או דרך Messenger: spesho@walla.com
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אוקי זה התחיל אחרי שהתקנתי כרטיס קול חדש של CREATIVE LIVE 24BIT המשחק התחיל להשתגע לגמרי בין היתר גם להתקע ואי אפשר היה לשחק - הבנתי שזה בגלל התנגשות חומרה הסרתי דרייברים חזרתי לכרטיס קול מובנה לא עזר. עכשיו הוצאתי את הכרטיס לגמרי זה עוד איכשהו עזר - אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת. המשחק קורס לי ל DESKTOP כול כמה זמן לא קבוע. זה ממש משגע אותי - מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם. בעיקבות מספר ארועים חזרתי לשחק SC, אחרי שניייייים שלא נגעתי במשחק... התוצאה: גיליתי שאני מעפן לגמרי. מחשב מנצח אותי ב1:1 (!). מישהו יכול לתאר לי התחלה של משחק עם כל אחד מהגזעים? (מה הסדר שבו אני צריך לבנות בתחילת המשחק...) תודה לעוזרים
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מדריך להתקנת Team Speak TeamSpeak היא תוכנת דיבור, המאפשר תקשורת בין אנשים ממחשבים שונים באמצעות שרתי דיבור. איך להתקין TeamSpeak? ראשית, נכנסים לאתר הזה: http://www.teamspeak.com/?page=downloads ומתאימים את הגרסה של תוכנת ההפעלה של המחשב להורדת התוכנה. לאחר ההורדה, נכנסים לתיקיית שאליה ירדה ההתקנה. היא נראית ככה: לוחצים על ההתקנה דאבל קליק, ואז לוחצים next>i agree>next ומגיעים לחלון הבא: כאן יש אפשרות לשנות את המקום שבו התוכנה תשמר לבחירה אישית(מומלץ לעשות next). לאחר מכן עושים next>install>next (אני לא שם תמונות כי דברים אלו הם דברים תכנים שכדי שאנשים שלא מבינים לא יתעסקו איתם). וככה נראית התוכנה לאחר ההתקנה: איך להשתמש בתוכנה? אז ככה, על מנ…
-
- 12 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי את המשחק התחלתי לשחק וישר על ההתחלה הייתי צריך להרוג אחרי זה אחד אמר לי ללכת לאיזה מקום ולא הבנתי לאן .. מישהו יכול להסביר לי מה הולך במשחק הזה כי הרמתי מלא נשקים שאומרים לי שאני צריך STRANGH 250 או 120 ויש לי רק 100 ועליתי לרמה 2 הרגתי כמה מפלצות ליד הבתים והSTRANGH לא עולה ... אז מישהו יכול להסביר לי את הבסיס של המשחק תודה לעוזרים ... מצטער על החפירות..חח {אני פשוט לא טוב באנגלית ממש ולא רשום כלום הוא רק מדבר....}
-
- 52 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מצליח לשמור בגי טי אי אבל כל פעם כש ראני בא להפעיל את השמירה זה ואמר שיש טעות הודעה טיפוסית של ווינדוס איכספי ויש לי את פיקס והכול . תעזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם היה לי עוד פינג סביר במשחק AMERICANS ARMY בין 90 ל 150 בערך... עכשיו יש לי בסביבות 250 עד קיבינמט... אוליי זה איזה עדכון ב PB או איזה פאטצ' חדש שצריך להוריד ,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
המשחק משגע לי את השכל עם מלא מלא באגים, אם נגיד משימה אמורה להסתיים שאני מגיע לאיזה חדר,אני יכול להיות שם שעם ולא קורא כלום, ועוד בלי סוף דברים מרגיזים כמו שהוא לפעמים מחליט שאי אפשר לחדש כח יותר או שהוא מפסיק לעשות Autosave ??? אמרו לי לבטל ליבה אחת כדיי לשחק בו?
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות לאח שלי איזה שניים שלושה משחקים ליום הולדת... הוא בן 14 ואוהב מרוצים ופעולה אבל כבר יש לו את NFSMW אז מה לקנות לו?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש קרטועים פה ושם במשחק וכשאני יוצא מחוץ לבית לאיזו עיר שזה מגיע לשם צריך לחכות איזה דקה וחצי וזה נורא איטי.. המפרט בחתימה שלי זה אמור להיות ככה??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-