עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם. יש לי 2 שאלות שמעניינות אותי: 1 אם לדוגמא יש לי משחק מקורי ואני רוצה לשמור על הדיסק כמה שיותר,אז התקנתי את המשחק אבל את הדיסק המקורי גיביתי ואני משחק איתו. א' האם זה חוקי ? ב' האם המשחק יפעל עם אותו דיסק צרוב ? 2 יש משחקים שלוקח הרבה זמן לפרוץ למשל רידיק 2 שעדיין לא נפרץ. למה החברות משחקים לא משתמשים באותם הגנות טובות (כמו של רידיק 2 למשל) ? אני יודע שאותה הגנה עולה הרבה כסף (אם אותה חברה שפיתחה אותה רוצה בכלל למכור) אבל הרי זה אינטרס של אותה חברת משחק שיהיה לה את אותה ההגנה לא ? פשוט אני יודע שאנשים (אמנם לא כולם אבל הרבה) יש להם סבלנות קצרה ואם תוך כמה זמן משחק מסויים לא נפרץ הם פשוט הולכים וקונים אותו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eyarit,

אני באמצע GTA והחלטתי להוסיף משתמש חדש בויסטה. אבל כשאני מפעיל את המשחק ביוזר החדש אני לא מקבל את כל ההיסטוריה שכבר שיחקתי ( את כל ה- save) יש דרך לייבא את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by Or94,

טוב באשכול אחר שאלתי את זה אבל כדי לעשות סדר אני אשאל את זה פה: יש לי מגבר עם רמקולים 5.1 שתומכים בדולבי דיגיטל והם מחוברים למחשב מדיה סנטר שלי. הורדתי COD5 שזה משחק שאמור לתמוך בדולבי דיגיטל אבל משום מה כשנכנסים למשחק המגבר לא עובר למצב דולבי דיגיטל. מה עושים? ניסיתי לשנות את ההגדרות ובהגדרות כתוב שכדי לשנות את הspeaker config צריך לשנות בהגדרות של הווינדוז אבל בהגדרות של הווינדוז לא הצלחתי לשנות את הdevice הדיפולטי ל5.1. איך עושים זאת? יש לי ווינדוז ויסטה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  5. שלום אנשים, אני מחפשת משחק פאזל, שהיה מורכב מרשת של אותיות, A,B,C,D בצבעים שונים היה צריך לבחור צבע מסוים ואז לנסות לבטל את האותיות האחרות, ואחרי שמצליחים להעיף כמה שיותר אותיות מאלו שלא בחרתי לוחצים עם השרשרת של האות שבחרתי ומקבלים ניקוד. כמובן ככל שהלוח יהיה מורכב יותר מהאות שבחרתי ככה הניקוד גבוה יותר. הלוח היה מורכב מרשת של אורך ורוחב. אני יודעת שהתיאור הוא מאוד מינימאלי, פשוט קשה להסביר אולי זה יזכיר לאנשים את המשחק! זהו משחק מאוד קטן בגודלו אבל הוא כיפי להעברת זמן תודה למי שיעזור! מורן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by jonkerbox,

שלום, הורדתי לא מזמן את המשחק mirrors edge, שיחקתי בוא קצת על הגדרות בינוניות ועברתי את שלב האימונים. כשהתחלתי את השלב הראשון לאחר כ-2 דקות הוא נתקע ועשה restart. נכנסיתי שוב למשחק וקרא אותו דבר בפעם השנייה. הנה מפרט המחשב שלי: intel pentium 4 CPU 3.00 GHz 2GB of RAM Radeon X1950 pro 512Mb מישהו יכול לעזור? תודה, jonkerbox

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by amir85,

זה מין מרוץ מכוניות חדש שיצאה או שאמור לצאת. זה אמור להיות בעולם פוסט אפוקליפטי, שבו הם עושים מרוצי משחקים יש שם כל מיני מפלצות ושטויות ונראה לי שזה של ACTIVISION, יש למישהו רעיון ?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. שלום,אני הורדתי את המשחק החדש,התקנתי אותו בתוכנת דומין טולז,אבל כנראה שנתקעתי בבעיה. התפריט של המשחק עולה,כלומר הקטע שבו שאתה צריך ללחוץ " play " בכדי שהמשחק יעלה. עכשיו יש 2 בעיות שמבוססות על אותו עיקרון : 1) שאני לוחץ על play , על העכבר מתחיל להופיע טעינה כזאת , אחרי טעינה מופיע לי שגיאה(ראו תמונה) : http://www.zix.co.il/viewer.php?id=902046412.JPG 2) שאני מחליף קארק ,יש לי שגיאה מערכת , לפני זה יש מסך שחור כאילו שהמשחק עולה ולאחר מכן , ( exe ) אשמח לעזרה,[glow=red,2,300][/glow] שתוכל לעזור לי ולהאנשים האחרים שנתקלו באותה בעיה,תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

יש לי את המשחק עם שלושת ההרחבות. אחרי שהתקנתי יש לי רק אייקון של BF2 ו SF, איך אני משחק ב Euro Forces ו Armored Fury ? תודה.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  10. חברה אני עושה את האיכות הכי גבוהה במשחק הזה עובד חלק. דרך אגב. באפשרות של הגרפיקה מה האפשרות הכי גבוהה בTEXTURE FILTERING ואם אשפר הסברר קצר מה הם האפשרויות יש שלושה. ANTI משהו BILININEAR ועוד אחד. ומה האפשרות הכי גבוהה!שתיתן את האיכות הכי גבוהה? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  11. ולא כמו WOW כי הוא קוואסטי מידיי אני אוהבת שזה יותר אקשן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by WarMachine,

ראיתי שעוד לא נפתח שום דיון על המשחק הבא בסדרה. בתור אוהד מושבע של הסדרה ואחד ששיחק בכל המשחקים אני ממש מצפה למשחק הזה. האחרון היה עשוי כמו שצריך, אמנם קצת עמוס יתר על המידה אבל הוא לקח את הסדרה לכיוון טוב יותר ורחב יותר מה שלדעתי מבורך. בכל מקרה יצא טריילר למשחק. הטריילר עשוי היטב וממש עושה חשק כבר לשים את הידיים על המשחק הזה ולשחק בתור נפוליאון, לקחת חלק בכמה מהקרבות היותר גדולים בהסטוריה של אירופה ומי יודע, אולי לשנות את העבר לינק: http://www.gametrailers.com/video/kieran-brigden-napoleon-total/55833

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by YINON110,

שלום, אני מתקין את הCRYSIS ואני מגיע לנקודה מסוימת בערך ב75 אחוזים מההתקנה ומקבל שגיאה על קובץ סאונד מסוים בAIRFIELD יש לי אפשרות לבטל לנסות שוב להתעלם. אם אני מנסה שוב אז זה לא עוזר ואם אני מתעלם אז יש עוד מלא קבצי סאונד כאלה דפוקים. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by eranyosf,

אני הורדתי א המשחק ב-3 חלקים ואני לא יודע איך להתקין את המשחק.... הורדתי את הקראק

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by J0n1,

יש את המשחק הנוסטלגי שחופרים באדמה כדי לקחת יהלומים. אז אני זוכר שפעם הייתה גירסא של משחק כזה, שהיו גם פצצות, הגרפיקה הייתי יותר טובה, אבל חוץ מזה אני לא זוכר הרבה. למישהו מצלצל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. האם זאת בעיה שרק אצלי?המשחק רץ על רזולוציה מקסימלית ופרטים מקסימלים בלי aa על איזה 30-40 ומדיי פעם 60 (FPS) או שככה זה והם עשו מנוע גרפי לא טוב כל כך(כמו שקרה עם Crysis)?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. לדוגמא הכין ניתן למצוא את רשימת הדרשיות מהמחשב למשחקים call of duty - החדש red alert החדש prince of princa וכו וכו תודה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by נמשל,

אני לא איש של משחקים לכן תסלחו לי על הבורות. ביקרתי באופיס דיפו ורכשתי את שני המשחקים יחד ב-100 שקלים (50 לאחד). לגבי הפרו אבולושן אני יחסית מכיר את ה-2009 שאחים שלי משחקים בפלייסטיישן. אך איני מכיר את הקומנדוס 3. הרצתי חיפוש בפורום והבנתי שהוא יצ א ב-2003 שזה די מזמן אשמח לשמוע רשמים על המשחק והאם משתלם להשאיר אותו?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by montana,

בס"ד התקנתי תמשחק , הכנסתי תקראק ששוקל 27.5 KB הפעלתי אותו , והתמונה שאני מקבל : יש למישהו מושג מה אפשר לעשות .?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by mo15da,

כשאני פותח את קובץ הWINRAR של המשחק, הWINRAR מבקש ממני קוד כלשהו כדי להמשיך בתהליך הפתיחה: לא נראה לי שהוא מבקש את הKEY של המשחק עצמו, ככה שאני די תקוע בהתקנה. מי שיכול לעזור לי אני אשמח

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.gamershell.com/download_37066.shtml סירטונים- http://www.gametrailers.com/search.php?str_type=allmedia&s=Legendary [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by ilia990,

נערך ע"י אחראי הפורום

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KingYes,

אני זוכר שפעם היו דיבורים.. האם יש עדיין משהו על הפרק? ומה השם של הכותר?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by bg1987,

הי חברה, לפני כמה זמן גיליתי את RoN זה משחק ממש מגניב ואני נהנה לשחק בו, גם לבד וגם ברשת עם חברים, הבעיה של המשחק הזה שהוא מאוד מסובך ויש המון המון דברים קטנים שצריך לדאוג להם לפני שבאמת אפשר לשחק ולהנות מכל האופציות של המשחק. ובגלל זה קשה לשחק איתו מול שחקנים חדשים שמשחקים בו בפעם הראשונה. אני מחפש משחק שדומה לו בעקרון שמתחילים מתקופה עתיקה, ואפשר להגיע עד להווה\עתיד. אבל קצת יותר מופשט וידידותי לשחקנים חדשים. יש הצעות? (חוץ מEmpire Earth שאותו אני מכיר)

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  25. אני יודע שמהשחק כבר נחשב חינמי ושמותר להוריד את גרסתו המלאה. מישהו מכיר אתר שנותן להוריד אותו? (כולל המוזיקה המקורית?) כי יש לי את הגרסא שבלי.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.