משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
נהניתי בזמנו מאוד מ-commanche4,האם יש עוד משחקים טובים בסגנון דומה? אני לא מחפש משחקים שהם ריאליסטיים מדי ודורשים קריאת מדריך עב כרס ,אלא יותר בסגנון ה-arcade בדומה ל-commanche4. תודה מראש על המלצות אפשריות.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני צריך ת'קודים של gta san andreas בבקשה דחוף תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.remedygames.com/games/death_rally.html המשחק המצויין הזה שוחרר ב-1996 ומאז העלה אבק. עכשיו הוא משוחרר חינם עם תמיכה ב-XP וויסטה ואפילו 64 ביט (במקור היה מיועד לדוס.) תורידו ולא תתחרטו!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8500gt geforce 512mb זיכרון 2.0gb והמעבד דואל כור e6750 2.66 GHZ אתם אומרים המחשק יעבוד אצלי ואני חדש כאן אני חשוב ששמתי במקום הנכון זה ממש חשוב לי כי ההורדה של המשחק זה כמה ימים
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
אני משחק במשחק הזה , הכל טוב ויפה אחרי כמה דקות משחק האנשים פשוט נעלמים ,ומה שנשאר זה רק הבגדים שלהם כל מה שרואים זה בגדים זזים,בלי גוף . מישהו נתקל בתופעה ? הדרייברים של הכרטיס מסך הם 41.09 צירפתי תמונה כדי שתראו
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כשאני מגדיר הגדרות גרפיקה תמיד יש אחת הקטגוריות בשם - anti-aliasing 1.מה היא אומרת? 2.מה אני צריך להגדיר אם יש את ה-8800 GTS תודה מראש לכל העונים :yelclap:
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו זוכר לפניי כמה שנים טובות (לפחות איזה 8 נראה לי) היה משחק עם "גרפיקה" מוזרה כזו, והיה צריך לעבור עם הכדור מלכודות בעזרת חוטים. יכול להיות שהיו כמה סוגים של כדורים כאלה? (מן יצורים מוזרים)... אם יש לכם מושג איך קוראים למשחק תרשמו פה בבקשה. ואם משהו לא מובן תשאלו, כי הזכרון שלי לא משהו...
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איך בבקשה תעזרו לי למה אני מיואש כבר
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
איך אני יכול להשיג את המטוסים של חיל האויר הישראלי??
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
במשימה עם המטוסי חמקן. יש לי מן כיפה אדומה שאם אני נכנס אליה אז אני נכנס לטווח של ה נ.מ. איך עוברים את המשימה הזאת? אך אני משמיד את הסוללות בלי להיפגע? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אצל חבר שלי לא עבד לשנינו יש GTO2 ....השאלה שלי אם זה עוד אחד מהמשחקים הללו ש :angryfire:עובד רק על כרטיסים עם SHADER 3 ???
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
באמצע משחק אני מועף ומקבל את ההודעה הזו... מה זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
EA Games תחשוף בעוד ימים ספורים את הכותר שעשוי להיות הגדול והשאפתני שלה לשנת 2018 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
למי שיש heroes 3 ורוצה לשחק אז ..... Heroes III The Shadow of Death
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
ניתקעתי במשימה שאני צריך להוציא איזה מישהו מהכלא הויקינגי, איך לכול הרוחות אני אמור להכנס לעיר? [משימה רביעית אם זכור לי נכון]. הכול מסביב גדרות ??? [נכנסתי עם המרגל וגילית איפה הוא נמצא, אבל מה עכשיו?].
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כמו קודמו, גם הפרק הבא בסדרת האקשן-תפקידים שנחשף זה עתה יתמוך במצב משחק לשחקן בודד - אך עדיין עם תנאי לחיבור קבוע אל שרתי החברה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ה FREE 2 PLAY FPS של CRYTEK צפוי להגיע לצפון אמריקה ואירופה ב 2012. המשחק במקור פותח לאסיה בלבד (שוק ה F2P גם היום מרוכז בסין, קוריאה וכו'). המשחק משתמש ב CRYE3 (המנוע של CRYSIS 2) אך אינו מציג את אותה גרפיקה מדהימה והעיצוב שלו בכללי דומה לזה של שאר המשחקים החינמיים מאסיה. עוד לא ברור מי תיהיה השותפה של CRYTEK שתפיץ את המשחק אבל יש סיכוי גדול שזו תיהיה EA שלאחרונה הוציאה מספר לא קטן של משחקי F2P וגם כרגע מקדם את ORIGIN, שירות שאמור להתחרות ב STEAM. המשחק צפוי להגיע למחשב בלבד במהלך השנה הבאה אך יכול להיות שבעתיד ניראה אותו מגיע גם ל XBL, ידוע ש MS עובדת על אפשור משחקי F2P על הקונסולה שלה ו CRYTEK התקרבה מאוד לענקית התוכנה שגם חשבה בשלב מסויים לקנות את CRYTEK (ולמזלנו ירדה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה "לצלם" קטעים מהמשחק בזמן שאני משחק ולשמור אותם כקבצי MPEG זה כמו SCREENSHOT אבל עם וידיאו! איך בדיוק אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה נשמע? בשנתיים האחרונות אני מקדיש את כל הזמן המועט שיש לי לשחק בפיפא על ה-360, בדגש על FUT. אני מתלבט לאחרונה האם לרכוש XBONE או במקומו מחשב חדש (שכן פיפא 15 על המחשב אמור להיות זהה לגרסה של הקונסולות החדשות). הבעיה היא ששמעתי משחקני פאט במחשב שיש לא מעט צ'יטרים או שחקנים שעושקים את השוק. האם זה נכון? איך קוד הרשת על הפיסי באופן כללי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אחרי שהתקנתי MORROWIND וBLOOD MOON נכנסתי למשחק והוא היה בדיוק כמו MORROWIND האם זה באמת ככה והשיפורים והתוספות הם בתוך MORROWIND או שלא הפעלתי את זה בצורה הנכונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הורדתי את המוד שהופך את NBA LIVE 2003 ל-STREET עם כל הראפרים אבל אני לא מצליח להפעיל אותו מה צריך לעשות http://street.nbalive.org/2003/download.html
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, בתור התחלה אני מתנצל אם ישנה עבירה על חוקי הפורום, באמת מתנצל. יש לי 3 משחקים מקורים-->קרייסיס,Burnout-Paradise The Ultimate Box ועכשיו גם Dark Sector ובעיקרון אני בנאדם שמגוון, אני לא אוהב לשחק 4 שעות ברצף על משחק אחד, אני אוהב לשחק שעה על משחק אחד, חצי שעה על משחק שני ואולי עוד שעה על משחק שלישי, לא יודע למה אבל זה הקטע אצלי שנמאס לי להיות במשחק אחד יותר מדי (למרות שבממוצע חרשתי את Burnout 46 שעות ) ומשגע אותי שכל משחק אני חייב להתחיל להחליף דיסקים. יש איזשהו פיתרון לזה ככה שאני לא אצטרך לשים דיסק אחר כל פעם?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חבילת Humble Bundle חדשה נוספת וגם סט של הנחות בחנות של Steam ממתינים לכם ממש עכשיו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-