עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מישהו יודע מה הכתבות של השרתים שלהם? אם אני יבקש מהספק אינטרנט שלי חיבור מהיר יותר אליהם יש מצב שהמשחק יעבוד עם פחות לאגים?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by japaN,

שלום (: בקשר למשחק ברשת של Crysis אני גיימר שמאוד אוהב משחקים בעלי הרבה skills כמו שאומרים ולאו דווקא גרפיקה... זאת אומרת משחקים בסגנון counterstrike 1.6 וwarcraft 3 tft ניקח לדוגמא את cs1.6, הוא משחק בעל גרפיקה מכוערת אבל אני ועוד מליוני אנשים אוהבים אותו בגלל עניין הaim וחומכת המשחק... זה לא משחק שאתה הולך מרסס בלי לחשוב אלא זה מן קרב מוחות בין שתי קבוצות שכוללות כעשרה שחקנים שהקבוצה היותר חכמה ובעלת הaim הטוב יותר גם בייחד וגם לחוד היא זו שתנצח אז השאלה שלי אם crysis online יהיה כמוהו מבחינת הקישורים ששחקן יצטרך לצבור? והיו קלאנים קהילות וכו'? יהיו ליגות lan כמו cpl ו eswc? כי אמרתי כבר שלא ממש מעניין אותי הגרפיקה למרות שאם תהיה גרפיקה יפה וגם יצטרכו לצבור game skills …

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by asaf556,

שלום אני נתקל בתופעה מוזרה במשחק התופעה באה לידי ביטוי בזה שנוצר מצב שהמשחק לא ממשיך כלומר מבצעים את מה שצריך לעשות בקטע מסויים במשחק אבל המשק לא ממשיך כאילו משימה לא הושלמה למרות שהיא כן הושלמה. הבעיה נפתרה לי מספר פעמים עלידי זה שהתחלתי את משימה מחדש ואז זה כן עבר את הקטע הבעיתי לדוגמא אני יכול לציין את הקטע שמגיעים לגבע שעליה יש מאג וצריך לירות בו עד שהיחידה שלך מסמנת את הגבעה ומטוס בא ומפציץ את הגבעה יריתי עליה חצי שעה וכלום לא קורה רק אחרי שתחלתי את המשימה מחדש המשחק המשיך. עכשיו אני תקוע שוב במשימה 7 Friends From Afar בסוף המשימה צריך לעזור לחיילים שתקועים על הר מולנו וצריך לחסל את בעלי האר פי גי אחי שהחיילים בורחים אני ממשיך לחסל עוד אוייבים במשך חצי שעה ע…

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  4. אני מחפש משחקים טובים (לא בהכרח חדשים) עם אפשרות ל-LAN, כדי לשחק עם חברים מהכיתה. עד עכשיו שיחקתי במשחקים: SOF II MP TEST, XIII MP DEMO אפשר גם להמליץ על משחקים מהרשימה הזאת: http://www.thealmightyguru.com/Games/Games-LAN.html

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  5. אני צריך למחוק משחק לצמיתות שלא תישאר תיקייה אחת שלו במחשב ואמרו לי למחוק כל מה שיש בריג'סטרי אבל אני לא מבין איפה התיקייה הזאת נמצאת בבקשה תגידו לי איפה היא נמצאת תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שישכח ממנו ,המשחק בוטל. קישור

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  7. אחרי שנתן לנו את האפשרות לראות את העולם מבעד לעיניו של מנתח בעל שתי ידיים שמאליות, חושף הסטודיו שמאחורי Surgeon Simulator את הפרוייקט החדש שלו – סימולטור בו תגלמו...לחם לכתבה: http://hwzone.co.il/i-am-bread-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%96-%d7%95%d7%9e/

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

היי,היום השגתי את המשחק Grand Theft Auto San Andreas ל-PS2 ואחרי כמה זמן שאני משחק מופיע לי מסך שחור וכתוב: Error reading The Grand Theft Auto :San Andreas Disc אני יודע מה זה אומר,אבל מישהו יודע איך לפתור את זה?! יעני שזה לא יהיה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by giliboy,

בשלב שאני מתפס על גדר ואז נכנס לבניין אחרי שצותתי לאנשים במעלית אני אמור לפרוץ למחשב של ניקולס משהו..... איך אני מגיע למשרד שלו??? עלתי במעלית נכנסתי לאיזה חדר משם עלתי לתעלת איורור וסרקתי את כל המקום ואני לא יודע איפה להמשיך....וגם עליתי לגג מה עושים????

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by HWguy,

אני נכנס להתקנה, וזה כותב לי את מה שכתוב בתמונה מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

משחק אדיר ביותר מי שמכיר את סידרת המשחקים האדירה הזאת להגיב כאןןןןןןןןןןןןןןןןןן

13. אני רוצה לקנות תמישחק Blacklight Tango Down נרשמתי ובחרתי תמישחק Blacklight Tango Down זה מבקש פרטים ונתקעתי במיקוד לא יודע מה לרשום שם הכל מרא לי שגוי ראו תמונה: Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by the kon,

שלום מה מצב לכבוד B&W 2 שיצא ולכבוד זה שאין לי אותו התקנתי את המשחק הראשון בסדרה הבעיה היא שהמשחק לא עולה ולא עובד למרות שזה מקורי ולמרות שלפני חצי שנה זה כן עבד על המחשב מה אני יכול לעשות תודה נ.ב צום קל למי שצם

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. וכמה אמרו לי, זה די פשוט..... המשחק נוייק, כלומר, קיבל ניוק. ובדיוק בגלל הסיבה הזאת, הקראק לא מתפקד. עוד מעט ישוחרר קקראק פיקס, ואני אעלה אותו על אחד השרתים שלי. חג נעים, (סליחה סליחה סליחה סליחה), ותהנו לכם (אחרי החג ).

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  16. שלום לכולם , התקנתי עכשיו את המשחק NEED FOR SPEED CARBON COLLETORS EDITION בגירסת הדמו שהייתה לי , המשחק היה מתחיל באור יום ולא בלילה . עכשיו במשחק בגירסה המלאה ,אני מתחיל כאילו בשלבים הקשים של חשיכה.נסיתי לבחור כל מיני מסלולים אבל כולם קשים וחשוכים . אני לא סגור שאני בוחר במקום הנכון ב-MAIN MENU . איך משנים\בוחרים מסלול עם אור יום או שזה ככה במשחק המלא ? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by gtf,

הגעתי למקום שיש שם משהו שאפשר לסובב אבל לא קורה כלום. הנה תמונה מהמקום שאני נמצא בו: http://img176.imageshack.us/img176/6513/prince7ip.jpg אם מישהוא מזהה ויודע מה צריך לעשות בבקשה שיגיד לי.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by פולי הקנטאור,

לאחר שהורדתי את התוכנה שלהם וניגשתי להתקין אותה לא הצלחתי לאשר את התקנה (פשוט ללחוץ למטה בחלון שנפתח) כיוון שתחתית החלון מוסתרת מתחת לסרגל ואין לי יכולת ללחוץ על כפתור האישור. איך ניתן לפתור זאת? מערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 פרו והמחשב הוא HP ProBook 440 G4.

19. http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=2561&rtn=main-topten

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כפי שאתם רואים אין לי בעיה עם הדרישות למשחק התקנתי ת PATCH 1.1 וזה עבד כמו שצריך עד היום שקמתי ופתאום אני רואה שרק בזמן שיורים בי אני ארטיפקטים על כול המסך!!!!! ד.א אני בשלב 12 ARCHIVE!!! יש למישהו מושג מה צריך לעשות?!?!?!??! ואני לא נמצא ב OC!

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by blabla2002,

הכותר אומרת הכל ועדיף שרתים אם שחקנים ישראלים ופינגים נמוכים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Snowolf,

יש לי NFL 2003 וצריך בשביל לשחק להרשם בEA SPORTS וצריך סידיקי... והסידיקישהתקנתי איתו לא עובד לי.. :'(

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by maverick,

מחפש המלצה למשחק שש בש טוב (וחינמי כמובן) שאפשר לשחק מול מחשב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות משחק טיסה חדש ושיהיה משהו בסגנון "כוכב כחול". שיהיה מציאותי עם פיזיקה טובה ועם מטוסים חדישים כמו F-16 וראפטור... אז איזה משחק אתם ממליצים???? ומה אתם אומרים על המשחק הזה http://www.gamespot.com/pc/sim/falcon4alliedforce/index.html ??

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by alexrta,

אני לא יכול לשחק סינגל פלייר איך שהוא מסיים את הלואדינג הוא פשוט יוצא מהמשחק אבל זה לא בכל המשימות של הסינגל יש משימה אחד שכן עובדת כן ועוד דבר במולטיפלייר אין שום בעייה הכל עובד כמו שצריך דרך אגב בדמו הבעייה חוזרת על עצמה תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.