עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מתקין את המשחק ואז הכל בסדר ואז כשאני בא לשחק במולטי פלייר זה דורש גרסה 1.3... כשאני בא לעדכן את המשחק ל 1.3 זה כאילו מסיים ובקו האחרון זה כותב את זה: בבקשה חבר'ה אם מישהו יודע שיעזור לי אני מבואס מזה לגמרי

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. זה השלב שבו תופסים אותי וכולאים אותי בתוך תא עם שדה לייזר אדום. הבחור שם משחק איתי ונותן לי לצאת ואני מתחיל את המשחק בלי שום נשק... הבעיה אחרי שאני נכנס לבניין השני, אני הורג שם את כולם ואין לי מושג מה לעשות אח"כ. בחוץ יש את האיזור המוגבה שאין לי אפשרות להגיע אליו (שמשם היה "המסטר" ירה עלי), ודלת ענקית שאני לא יכול לפתוח.. מישהו שיחק במשחק ויכול לעזור לי אולי? תודה.

3. Started by LazyBurger,

הגעתי למשימה שאני אמור לפרוץ מחשב ואז ללכת לפתוח סכר או משהו, אבל לא משנה מה, שנייה אחריי שאני מגיע למחשב זה רושם שלא פתחתי את הסכר בזמן... מה לעזאזל?!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  4. Started by dd7,

שאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל שגיאה: fatal string manager failed to initialize properly עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי משו מיוחד או שלא הבנתי, מה זה אומר?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מחפש אתרים להחלפת מכוניות לGTA סאן אנדראס

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ndv,

כותרת

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by alergic,

איך אני שם HS MOD על סרבר ביתי עם בוטים?...

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. http://hitech.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070806_890173&layer=hightech&layer2=coupon&layer3=technology לדעתי אם זה יצא אל הפועל זה יהיה משהו נחמד מאוד מאוד !

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by alex125,

שלום לכולם יש לי שאלה האם למשיהו יש אתר של שמירות אם כן שלח לי בבקשה עוד דבר מי ידע לפעל קודים ב.... Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate אני לא יכול לעבור שלב 1 במשימות אם משיהו ידע להפעל שיגיד לי אך עושים את זה תודה על עזרה שלכם!!!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  10. Started by liordavid,

שלום שלום חבר שלי הביא לי מלא משחקים ישנים. משום מה כולם בפורמט *.D64 ..... מישהו מכיר איך פותחים/משתמשים בהם ?

11. עדכנתי הכל ולא עזר נסיתי כמה דברים שחברה אמרו כאן גם לא עזר. שאני נכנס למשחק אז כמה שניות לפני שהוא זורק אותי יש הודעה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  12. אהלן, כמו שאתם יודעים, RE4 סובל מגירסא מאוד חרא למחשב... בזכותם של מודרים מוכשרים שהקריבו מס' בלתי מבוטל של שעות מחייהם, אנחנו, שחקני המחשב, זוכים להנאה מלאה ולחווית משחק אמיתית של RE4... אז בוא נתחיל: 1) המלצה ראשונה- להוריד את הפאצ' הרשמי של המשחק - מוסיף מערכת תאורה משופרת ובכללי המשחק נראה יותר טוב לינק- אין לינק, ניתן להוריד בכל אתר רשמי [fileplanet וכו'] 2) Albert's High res textures mod - המוד הזה הוא MUST HAVE לכל שחקני RE4....המוד מחליף את כ-ל הטקסטורות במשחק בטקסטורות עם רזולוציה גבוהה כמעט פי 2. הטקסטורות מבוססות על גרסאת הGC בייחד עם שיפורים ויותר קריספ. זה בהחלט משפר את החווית משחק ומונע מאיתנו מהסבל של הטקסטורות המרוחות של המשחק לינק: http://z6.invisi…

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by R9547655G,

שלום, יש לי שאלה דיי הזוייה אבל זה דיי מדאיג אותי. אני משחק קונטר סטרייק כבר כמעט חצי שנה (משחק אמיתי ובסרברים טובים לא של נובים), ואני לא מצלייח לקלוט את השיפור במשחק שלי כאילו אני מניח שאחרי חצי שנה של משחק ברמה אחת מעל הסרברים החלשים (עדיין נון-סטים) חייב להיות איזשהו שיפור. האם השיפור הזה בא אחרי שנה של משחק או יותר? 8)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by lmlm,

רשמי: לכל המצפים לו המשחק יגיע לארופה ב2 בנובמבר ולצפון אמריקה ב31 באוקטובר http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2315&Itemid=1

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Bam65,

לא הבנתי אם הוא מת או חיי בסוף? חשבתי שדיאנה הרגה אותו, אבל בכתוביות שומעים דפיקות לב :-X יכול להיות שדיאנה הזריקה לו את החומר הזה, שהוא הזריק לסוכן בבית משוגעים? :s05:

16. מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה הזו? העכבר פשוט נכנס למין סיבובים כאלה מסביב לדמות ולאוטו אוטומתית. ואם נגיד אני רוצה לשים כוונת ולירות אין לי זמן לכוון זה ישר מסתובב

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by חננב,

נפתח אתר ישראלי חדש לסימולטור המכוניות האגדי Live For Speed !! (שונה בתכלית מ Need For Speed). אנא בקרו בכתובת www.lfsisrael.com

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by -OmeR-,

היה לי משעמם אז החלטתי שוב לסיים את המשחק (פעם שלישית) ואני לא הבנתי עדיין כלום מהעלילה. מה האיש הזה רוצה בהתחלה ומה הוא רוצה בסוף? ומה הקשר של האנשים שהשתלטו על העולם?! מה הקשר של איליי (הכושי בלי הרגל) והבת שלו בכלל? (או שהוא סתם מדען שמנסה לעזור :-\...) אני רק יודע שהאיש הזה שמופיע על ההתחלה ובסוף היה גם ב-hl הראשון והוא היה משקיע בפרוייקט הזה בהתחלה של hl שהיה ניסוי שנכשל ואז באו חייזרים וכו'... ראו אותו רק פעם אחת בכל ה-hl הראשון נדמה לי וזה היה בהתחלה, טיפה אחרי שהניסוי שנכשל.

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  19. אני לא זוכר איזו גרסה של NINJA GAIDEN אני מחפש אך אני אזהה מסקרינשוט, אני חושב שזאת היתה המרה מ - SNES או אמלוטור.

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by rban45,

לא בטוח שאני בפורום הנכון. המפרט שלי הוא כזה. Pentium 4 HT 3.4GHz 2x 512 SDRAM DDR GeForce 7600 GT 256mb DDR3 משחקים חדשים (כגון Rainbow Six Vegas או Transformers) מקרטעים ביותר גם באפשרויות הכי נמוכות. ותהיתי, *האם יש בעיה במחשב שלי *או האם הרחבת זכרון ל2 גיגה תעזור. *או שמא פשוט כרטיס המסך שלי מיושן (מה שיהיה מאוד מבאס). תודה מראש, בן אדם שמקווה שהוא לא עשה השקעה גרועה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by Galit17,

אני לא מוצאת אותם מישהו יכול לעזור? : [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 819 צפיות
  22. שלום המשחקים RAVEN SHIELD ו אנריל 2003 לא פועלים אצלי... באנריל המשחק נכנס כזה בטיל ולא רואים כלום ופתאום המשחק קורס ויש הודעה על ERROR ורואים תפרטים של המחשב ברייבן שילד שזה במקרה אותו מנוע גרפי בדיוק הבעיה דומה רק שהמשחק לא זז טוב אני מנסה להתקדם ולא רואים כלום ושאני יורה זה יורה בטיל ולא רואים כלום ניסיתי לעשות ב DXDIAG את ה OVERIDE ל60 אבל זה לא עזר בכלום ד''א הבעיות התחילו רק ממתי שקניתי תמחשב החדש (מפרט בצד) אני ממש ממש חייב עזרה כי רייבן שילד זה משחק שאני ממש אוהב וחייב שהוא יעבוד אצלי ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. המשחק הזה עם המסוקים מתקופת האבן שצריך לקחת נוסעים ממקום למקום. אתם 100% מכירים אותו , כולם גדלו על המשחק הזה ... עריכה: יש לי את המשחק אבל אני צריך עזרה בלהפעיל אותו.

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by נריה,

אני מחפש משחק שח מט להורדה בחינם משחק עם רמות קושי כולל רמה קשה מאוד כל מה שניסיתי עד עכשיו היה לי ממש ממש קל לכן אני מחפש משחק ממש קשה תודה למי שיביא

25. Started by id3232,

1)אני רוצה לדעת בבקשה איך אני ממלא חיים באמצע משימה בGRAW 2-??? 2)ומדוע לפעמים יש לי לוחמים שהם בצד שלי שאני לא מצליח להזיז אותם?? בבקשה עזרה דחופה תודה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.