עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gtf,

הגעתי למקום שיש שם משהו שאפשר לסובב אבל לא קורה כלום. הנה תמונה מהמקום שאני נמצא בו: http://img176.imageshack.us/img176/6513/prince7ip.jpg אם מישהוא מזהה ויודע מה צריך לעשות בבקשה שיגיד לי.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  2. מחפש משחקים בסגנון COUNTER STRIKE ו-TACTICAL OPS יש המלצות? וגם משחקי טובים ירייה בגוף ראשון

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by yuval1101,

היי, סתם גלשתי באינטרנט וחיפשתי גיימפאדים, ופתאום קלתטי את המוצר הזה לפאנל של xbox360, זה נראה ממש מגניב, כנסו לכאן- http://www.nyko.com/nyko/products/?i=69# לא שיש לי את ה-360, אבל הייתי חייב להראות את זה, ואני גם יודע שיש כאן כמה בפורום שיש להם את ה-360 אז רציתי להראות גם להם

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by DS,

אני מחפש משחק טייקון למטוסים. אני חושב גם על Rollercoaster 3 אבל אני לא אוהב לונה פארקים. אני מחפש אבל לא מוצא. בקיצור המלצות לטייקונים חוץ מרולר קוסטר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kobibo,

התקנתי את המשחק ומלבד זמני הטעינה של המשחק (ועוד יש לי 2GB זיכרון )ישנם 2 דברים מרגיזים: 1. למה בתחילת המשחק למרות שאני בוחר נשק אני כל הזמן נאלץ שוב ושוב לבחור נשקים?(אני יכול להבין שאולי אני בוחר נשקים לכל הקבוצה אך זה נראה לי דיי מוגזם מכיון שהתהליך לוקח לא מעט זמן). 2. במידה ונהרגים יש מצב לבטל את הספירה לאחור עד ששוב מתחיל המשחק?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  6. שלום קראתי כתבה על id http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=383752&sid=127 זה העלה לי כמה שאלות על דיוק ניוקם: מי פיתח אותו? למה שמעתי שהוא היה משחק אגדי? ובאיזו שנה הוא יצא? ועוד שאלה לא קשורה לדיוק.... למה יותר קשה לעצב מים ואש במשחקים (באיכות גבוה)?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by ^Z^,

רמת קושי - begginer, כדי שלא יתעצלו לשחק... טבלאת השיאים נכון לעכשיו : 1) Zzzz-28 seconds (2 (3 (4 5)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק ורק מי שמכיר את המשחק יוכל לעזור העניין הוא שנדירים האנשים שמכירים או שיש להם אותו האם מישהו מכיר אותו???

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  9. משהו בסגנון של ATF - advanced tactical fighter למי שזוכר ואוהב רצוי משחק שבו אתה מתקדם בדרגות

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. הסיפור מאחורי המוד הזה די פשוט - אתה דמות נייר שקמה לחיים בעזרת פרופסור די מטורף. המטרה שלך היא לגלות כיצד קמת לתחייה וכיצד אתה חוזר אל הנייר שממנו נוצרת. במהלך המסע עלייך להתחמק מאש, מים, רוח ובעיקר מבני אדם וכדי לעשות זאת יש לך את היכולת להיכנס לתוך ציורים על הקיר, לחמוק מתחת לדלתות ולהתחבא מאחורי רהיטים. המוד הזה נראה מאוד מבטיח בעיקר עקב המשחקיות הייחודית שלו וכולי תקווה שהפרויקט יגיע לשלב ההפצה. http://mods.moddb.com/7121/drawn-to-be-alive http://www.jeuxvideo.tv/drawn-to-be-alive-video-22195.html

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by roes,

אני בשלב 6 כבר שיחקתי בו הרבה ואז ניתקעתי אני הרגתי הרבה אויבים במין כזה חדר מרובה גדול עם אפשרות לפוצץ הרבה חביות ותיבת חשמל אחרי זה יש עוד חדר מרובע גדול ששם אין אויבים (בשניהם יש מעליות שלא עובדות) הגעתי פה http://img410.imageshack.us/img410/9559/14911488149714971501iz4.jpg ונתקעתי בחדר הימני אין כלום ובחדר שמאל אני חוזר אחורה (למקום שהגעתי יש אפשרות להגיע מחדר שמאל ואפשרות שניה מהמסדרון מאחרוי) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  12. איך בבקשה תעזרו לי למה אני מיואש כבר

13. שלום יש לי בבית מחשב ישן עם וינדווז 98 ומידי פעם אני משחק בו משחקי DOS,עכשיו יש לי בעיה במסך שברזולוציה נמוכה הוא חשוך,שאני מעלה את הרזולוציה אז זה מסתדר...(בשולחן עבודה) עכשיו במשחקי DOS הרזולוציה נמוכה ואני לא יכול לשחק.. :-[.. האם יש דרך להעלות את הרזולוציה.?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  14. הי, אני מחפש משחק פלטפורמה, אבל לא בשלושה-מימדים כמו כל המשחקים שמוציאים היום, אלא ב-2 מימדים, כמו המשחקים של פעם (כמו ה-RAYMAN הראשון למשל). חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום דבר חדש ואיכותי בשני מימדים. מישהו מכיר ? תודה מוטי

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by yotam360,

איך אני יכול להשיג את המטוסים של חיל האויר הישראלי??

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by sasasa,

1) נפני שהתחלתי לשחק התקנתי את הפאצ'ים 1.1 ו1.2 ולא היה לי ליבחור נמר!! ורציתי לשחק אז בחרתי ארייה... איך בוחרים נמר?? 2)יש לי 9600XT ואני לא יכול לבחור בכמה מהאפשריות של הגראפיקה כמו BLOOM שהכרטיס שלי תומך בו!! או DEPTH ON FIELD שאני לא יודע מהזה אבל הכרטיס שלי לא ניראה לי תומך באפשרות הזאת ועוד משהו אחד... כרטיס מעודכן למה אין BLOOM??!!?!?!!? :'(

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by ultras5,

לא נראה לי שהמחשב שלי יעמוד בכלל בדרישות המינימום :s05: אבל אני סתם רוצה לדעת

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  18. אני אוהב משחקי אסטרטגיה מהסגנון שרשום בכותרת, האם אתם מכירים כאלה? אפילו ישנים??

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום אני מחפש משחק שיעבוד על לפטופ שיש לי בבסיס פנטיום 3 1.13 512 זיכרון 32 מסך מחפש משחק שאפשר להתחבר 2 שחקנים ומעלה או אפילו כמה שחקנים על אותו מחשב (כמו וורמס) יש הצעות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by deelad,

שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש. מעבד CONROE E6600 ו 2GB זיכרון ויש לו כרטיס מסך 7900GT. עכשיו הבעיה שהמישחק לא רץ לו חלק - יש עצירות קטנות מידיי פעם. יש עוד מישהו עם בעיה כזאת? קראתי בפורום שצריך לשנות ב TASK MANAGER שמעבד אחד יעבוד אבל זה לא עוזר

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by eliko9,

כמה שאלות שמעניינות אותי כבר זמן רב... כמה זמן לוקח בערך לפתח משחק מחשב? (זה נכון שלקח לפתח את סימס כמה שנים טובות?) בכלל איזה משחק לקח לפתח אותו הכי הרבה זמן... מה זה מנוע גרפי בדיוק...לא הצלחתי למצוא תשובה שמסבירה את זה טוב והאם עומד לצאת באמת C&C חדש בעתיד? ועוד כמה שאלה.. ה"כרטיסי מסך" של התחנות משחקים (ps2/xbox) הם בהרבה יותר טובות מהכרטיסי מסך של המחשבים האישיים? ואם אפשר לתת דוגמא לנתוניי החומרה של הכרטיסים הללו...

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  22. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9302

23. Started by benor,

המפרט נמצא בצד, ומותקנים אצלי דרייברים בגירסא 81.89 . יש לציין שעל OPENGL המשחק עובד בסדר גמור , אבל חשוך. (לא ניתן לכוון את הבהירות דרך התפריט כשהוא נמצא על OPENGL) מה אני יכול לעשות בעניין? תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by alex_2007,

איך אני בוחר את הקבוצה של רונלדיניו אני לא מצליך למצוא איך קוראים לה?? ואיפה מוצאים אותה ?????

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by yuval1101,

היי, נכון ב-BF2, יש רובים שמגיעים עם החיילים שנותנים תחמושת, שיש להם רגליות כאלה שעוזרות ליציבות של הרובה וכך לדיוק, אז אפשר במשחק באמת לפתוח את הרגליות כשאתה עלהאדמה או כשאתה שם את הרובה על חומה נמוכה או משהו כזה? תודה, יובל

• 4 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.