משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני בקטע ש JAGGER VALANCE אומר לי להשיג פצצה כדי לפוצץ את המקום שממולא גז...התחלתי ללכת חזרה הסתבכתי מעלית בלאגנים בקיצור אני לא יודע מה לעשות ...תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי בבית P4 1.7 512 DDR FX-5200 וכל השאר... התקנתי את הNBA06 שם אני לוחץ על האייקון הוא פשוט נכנס אחרי 3-4 שניות הוא יוצא ללא שום הודעה!! יש לציין שכל הדרייברים מעודכנים + דיירקט9 (שאני יודע שלא מנוצל בכרטיס הזה אבל לא משנה)... מה מקור הבעיה ? אני יודע שלמשחק הזה אין דרישות גבוהות... (דרך אגב המשחק כן פועל על מחשב אחר בבית אז אין בעיה בדיסקים או משהו)... התקנה מחדש לא עוזרת..
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מחקתי את המשחק על ידי מחיקת התיקיה ב program files אבל עכשיו שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל שגיאה שהוא מותקן כבר מה לעשות :-\
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לכם פה בעיות רציניות בסך הכול ביקשתי עזרה במשחק ונועלים לי את הפורום אין לי מושג למה בסך הכול רציתי עזרה
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן, מדובר במשחק PC מלפני בערך 10 שנים או יותר (כששחקתי אותו זה היה על פנטיום 2 233 מה"צ, נראה לי). אני רק זוכר שזה שני רובוטים עצומים (מתוך מבחר של כמה רובוטים) שהיא מכים נמרצות אחד את השני.. אפשר או "אחד על אחד" או נגד המחשב. הרבה תודה לנוסטלגים שבנינו.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אומרים לי להביא לנקודה מסומית 12 gunships אבל מה לעזאזל זה gunship ?!?! איזה חייל זה ? משהו יכל להסביר לי בדיוק איך ליצר אותו... (תמונה שלו אולי ? )
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לוח אם:MSI MS-7222 מעבד:Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz, 3200 MHz כ.מסך:OB 64MB זיכרון:(446MB(512-64 ארסרטגיה(עזבו התסבכתי)
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה, למרות שהבעיה הזאת מתאימה לפורום תמיכה טכנית(לא של חומרה). אז ככה, בכל פעם שאני מתקין משחק, גם על משחקים שהוצאתי 200+ ש"ח בשביל עותק מקורי, וגם על הורדות פרטיות, אני מקבל הודעת שגיאה עם הכותרת CRC Error, הינה תמונה: בנוסף לזה, אם אני מוריד קובץ rar ששוקל 50+ מגה ואני מחלץ מתוכו את התוכן אני מקבל הודעה זהה "ארכיון מקולקל". אני שוב יגיד, זה קורה תמיד, אני אפילו ניסתי להתקין במחשבים אחרים בשביל לראות אם מדובר בדיסק פגום, אבל התשובה שלילית. אני אודה מאוד מאודד למי שיעזור לי, זה פשוט משגע אותי.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
-
אני עם OC ל3 גיג'הרץ. כרטיס 8800GTS 512 אם מפעילים AA הביצועים פשוט יורדים לטימיון, דבר שלא קורה באף משחק אחר חוץ מקרייסיס כמובן, אם מבטלים AA הגרפיקה עובדת חלק לחלוטין. יש גם ירידת ביצועים קטנה שמפעילים AF אבל זה פחות קריטי.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
עד עכשיו שיחקתי ב NFSMW הרגיל ב XBOX ועכשיו יש לי את ה BLACK EDITION רציתי לדעת אם הקבצי שמירה הם תאמים ואפשר להעביר אותם ל BLACK EDITION ואם בכלל ההבדלי בגירסאות המישחק משמעותיים שכדי להתעסק עם זה?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה אני אף פעם לא נהנה ממשחק בגלל שאני הרבה פעמים לא מבין מה לעשות אולי זה בגלל שאני יודע אנגלית ברמה מאוד נמוכה מה אתם אומרים ? ואני כבר רוצה לשחק באיזה משחק ולסיים אותו ! תגידו לי מה עוד יכול להיות שמפריע לי שאני לא טוב במשחקים ? ותמליצו לי פה על משחק שלא קשה לעבור אותו יריות אם אפשר שיעבוד לי על 7300 gs ויש לי גי'גה זיכרון מעבד 3.0
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
נכנסתי לשחק היום ב UFO ואחרי שעברתי מהסמך האסטרטגי (עם כדור הארץ) למסך השני בעיר המצלמה לא מפסיקה להסתובב סביב השחקנים ??? מישהו יודע איך לסדר את זה ? יכול להיות שלחצתי על איזה כפתור בטעות ???
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחק שיעבוד על לפטופ שיש לי בבסיס פנטיום 3 1.13 512 זיכרון 32 מסך מחפש משחק שאפשר להתחבר 2 שחקנים ומעלה או אפילו כמה שחקנים על אותו מחשב (כמו וורמס) יש הצעות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי לכוכב הראשון (שכחתי את השם), כשאני יורד מהחללית לוקחים אותי ואת חברי למעצר... עכשיו שחררו אותי שם ואני לא יודע מה לעשות הלאה... הלכתי אל האישה שהתקשרה אלי, וסכמתי להביא לה אידה דרואיד או משהו כזה... איך אני ממשיך מכאן? לאן ללכת? עם מי לדבר? איפה זה נמצא? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ואיתו, כל שאר המחשב, כל מה שנותר לעשות הוא לרסטרט ידנית. מפרט : רדיאון 8500 + קאטאליסט 4.3, חצי ג'יגה בראם, חלונות Xp. משחקים אחרים נראים שמתפקדים כמו שצריך, האם מדובר בבעיה שכיחה, האם יש פאץ' שפותר אותה, או שמא משו דפוק אצלי?...
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אחרי שחברת IW אישרה שאין לה בעיה עם FOV CHANGER גם esl אישרו את ה FOV CHANGER כל עוד זה רק משנה פוב. IW https://twitter.com/candyslexia/status/400020567236939776 תגובה של אדמין ב esl לינק להורדה http://www.mapmodnews.com/filemgmt/index.php?id=290 * שימו לב כי ה FOV CHANGER מבטיח שלא תקבלו באן, כל פובגיינגר אחר על אחריותכם (רוב הסיכויים שתקבלו באן)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק לפי מה שאני זוכר מתחיל בטירה שבאים לגור שם זוג... קטעים שאני זוכר: האישה נשכבת על המיטה וידיים יוצאים מהמיטה ותופסים אותה... היא רואה כל מיני דברים במראה... היא רואה מישהו\X תלוי ופתאום הוא פותח עיניים... קווסט מפחיד וקטלני אני זוכר שאהבתי אותו הכי הרבה... כמובן שזה קווסט של "הצבע ולחץ" ואם יש עוד המלצות למשחקים כאלה מפחידים אבל רק בסגנון של "הצבע ולחץ" תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את האשכול הזה פתחתי בגלל שבאשכול הקודם סיכמתי הכל ואמרתי שהבנתי ועכשיב כבר לא היו מתייחסים אז השאלה איך מתבצעת הקנייה מSTEAM? כאילו איך אני מקבל את הCD-KEY?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת האם אפשר לפצל את המסך, ואז אחד משחק עם ה-GAMEPAD והשני עם המקלדת והעכבר.. נגיד במשחק כמו COD בזומבים שמה, האם הדבר אפשרי? תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשביל ששני שחקנים ישחקו בפרו אבולושן, אפשר לחבר עוד מקלדת דרך USB במקום הג'ויסטיק?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסיפור מאחורי המוד הזה די פשוט - אתה דמות נייר שקמה לחיים בעזרת פרופסור די מטורף. המטרה שלך היא לגלות כיצד קמת לתחייה וכיצד אתה חוזר אל הנייר שממנו נוצרת. במהלך המסע עלייך להתחמק מאש, מים, רוח ובעיקר מבני אדם וכדי לעשות זאת יש לך את היכולת להיכנס לתוך ציורים על הקיר, לחמוק מתחת לדלתות ולהתחבא מאחורי רהיטים. המוד הזה נראה מאוד מבטיח בעיקר עקב המשחקיות הייחודית שלו וכולי תקווה שהפרויקט יגיע לשלב ההפצה. http://mods.moddb.com/7121/drawn-to-be-alive http://www.jeuxvideo.tv/drawn-to-be-alive-video-22195.html
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
Battlefield 2 and BF2: Special Forces EP יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-