משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
התקנתי far cry ניכנסתי למישחק ושמתי הכל עד הסוף התחלתי לשחק ושמתי לב שהמיים במערה בהתחלה קצת ניראים מכוער כזה סבבה אמרתי לא משנה המשכתי סבבה בהמשך המשימה כשה יוצאים החוצא שמתי לב שהמיים ניראים כמו ריבועים כאלו וכשה אני מיתקרב אילהם הם מתחילים לשנות ביכלל צבעים סבבה יצאתי למישחק ושמתי הכל על בררת מחדל והתחלתי לעלות באכות מהכי נמוך לגבוה הכל היה סבבה אים המיים עד שהגעתי לאכות high אז עוד פעם המיים ניראים חרה כמו שהסברתי ליפני אז סבבה יצאתי מהמישחק מחרתי תדרייברים שהיו לי והתקנית את האלו שקיבלתי אים הדיסק עדיין אותה בעייה תעזר בבקשה לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מישהו כבר שיחק בו ויודע אם שווה לקנות אותו? כי אני חייב איזה RPG טוב...
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש מסך שחור ואני שומע צלילים בהתחלה אולם הוא קורס לי מיד הנה מידע מה EVENT LOG Application popup: Fable - The Lost Chapters : Fable.exe - Application Error : The exception Integer division by zero. (0xc0000094) occurred in the application at location 0x00628b89. Click on OK to terminate the program Click on CANCEL to debug the program די מוזר..
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ערב צח, לפני קצת פחות משנה,היה משחק עם כדור שצריך להוביל אותו למקום מסוים,וזאת על ידי בניית המסלול ממוטות ברזל,בד,לוחות ברזל,אפשר היה שם להגדיר מתיחות וזה התמקד בפיסיקה של הכדור,מי זוכר על מה אני מדבר אשמח לדעת מה שמו של המשחק.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עם כל ההיייפ סביב ביושוק די שכחנו שיש עולם שם בחוץ, בכל מקרה הדמו למשחק המצופה הזה שוחרר, אני אנסה לעדכן בלינקים כמה שאפשר. http://demo.worldinconflict.com/us/ בינתיים כל השרתים עמוסים מאוד, אני מחכה בפיילפלאנט חצי שעה עד שיתחיל להוריד :-\
-
- 71 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה ימים שאני מחפש את הפקודות שמשנות את מראה החירור - כלומר,שהוא יראה יותר אמיתי - מאשר סתם מקודה שחורה. את הפקודות יש ברוב הקונפגים, אבל אני לא רוצה קונפיג של מישהוא אחר,אני רוצה רק את הפקודות שישנו את המראה של החירור,ואני יוסיף אותם לקונפיג שלי. בתודה, MuTaTiOn.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
התקנתי את הדמו החדש שהורדתי מVGAMES ופתאום אחרי שאני פותח את הEXE שבעצם מחלץ את עצמו ,כשהוא מגיע לסוף החילוץ המחשב פשוט קורס!! וזה קורה כל פעם שאני עושה את זה! עשיתי גם בדיקת ווירוסים ואין וירוס בפנים!! מה לעשות??!
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, אני ממתין למחשב חדש , דיי חזק...ורציתי לדעת האם כל המשחקים הטובים באמת הם של גוף ראשון? משום מה אחרי שני משחק (או אפילו מסתכל על מישהו אחר משחק, אני מתחיל לקבל כאב ראש/סחרחורת, קרה לכם פעם?) אני יותר מסתדר עם משחקים מגוף שלישי ואחרים, יש המלצות למשהו חזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול את המשחק וניסיתי לשחק, אבל חלק מה HUD נעלם, ואני לא יכול לראות את הHealth Bar אין לי מושג איפה זה נמצא או היכן אפשר להעלות את זה, אני רק יודע שכשהדמות שלי חלשה אז יש דפיקות לב נמרצות כאלו כאילו הוא הולך למות.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שמתי לב במשחקים שיוצאים לאחרונה על המנוע הזה הפיזיקה לא זזה באנימציה חלקה 100%. ז"א המשחק יכול לרוץ על 60FPS אבל אובייקטים שזזים (כגון גופות וחפצים דוממים אחרים) כאילו זזים בקיטועים כאלה וזה ממש מבאס אותי, עם כל ההיפ על המנוע הזה. לדעתי הסיבה היא שהמנוע תומך ב-Ageia PhysX, ואם לא משתמשים בכרטיס הזה הפיסיקה תהיה לא חלקה בכוונה. (בדיוק כמו ב-CellFactor אם שמתם לב) ישנם משחקים ישנים יותר עם פיזיקה הרבה יותר משכנעת - אולי בגלל שהיא מיושמת באנימציה שלא נופלת מה-FPS הכללי בו רצים המשחקים (למשל CSS / Doom3) וללא צורך בשום כרטיס פיזיקה. מה אתם חושבים ? האם אנחנו בדרך ל- "אם אין ageia הפיזיקה תהיה גרועה יותר ממה שהיתה פעם" ? או שבכלל אין קשר ל-ageia והפיזיקה סתם מאכזבת ? (שוב אני…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני תקוע ממש בהתחלה. יש לי אבן כזאת שדורשת 10 שדונים בשביל להזיז אותה, אבל יש לי אפשרות לשלוט רק על עד 5 שדונים. יש לי באותו שלב גם בתוך הים מין אבל כזאת שיש מעליה את המספר 3 שאין לי מושג מה היא עושה ואיך מגיעים אליה. קיצור מישהו יודע איך אני ממשיך הלאה??
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
המשחק כל הזמן נתקע לי ב LOADING ואז נסגר :-\ ניסיתי לשנות את ההגדרות במשחק ל LOW, להוריד את ה AA וה AF ל 0, שום דבר לא עוזר :'( אפשר לראות את המפרט שלי בצד, הדבר היחיד שיכול להפריע זה ה 1G זיכרון אבל המשחק זה לא אמור לגרום לבעיה אם המשחק על LOW-MID אני משתמש בדרייבר ישן יחסית 158.22 יכול להיות שהוא גורם לבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמיד שאני מסיים את השלב שסימנתי בתמונה זה חוזר לשלב שלישי .והשלבים הבאים לא נדלקים מה אני עושה .משהו שסיים את המשחק יכל להביא לי את השמירות אני יודה לו. תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בין התאריכים 20-24 באוגוסט מתקיימת תערוכת משחקים גדולה בברלין. הרבה חברות מנצלות אותה להדגמות והכרזות שונות ואנו ננסה כאן להביא ריכוז ביקורות וחדשות מהתערוכה. נשמח לראות גולשים שיתרמו לדיון עם לינקים משלהם לחדשות ודיווחים מהתערוכה. האתר של gamespot שמסקר את התחרות: http://www.gamespot.com/events/leipzig07/index.html Far Cry 2 First Look http://www.gamespot.com/events/leipzig07/story.html?sid=6177348&pid=942192&tag=topslot;title;1 Crysis Updated Hands-On - It's Almost Done http://www.gamespot.com/events/leipzig07/story.html?sid=6177188&pid=931665&tag=topslot;title;2 Spore Impressions http://www.gamespot.com/events/leipzig07/story.html?sid=6177159&pid=92…
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
1)אם אני יקנה שני ג'ויסטיקים ויחבר אותם למחשב האם אני יוכל לשחק נגד אחי למשל במשחק ?.כי אני רוצה לקנות שני ג'ויסטיקיםן במיוחד בשביל לשחק נגד אחי .אז מי שבטוח שיענה.{כי במקלדת אי אפשר לעשות 2} 2)אני רוצה לקנות את הדיסק המקורי יש למשהו מוסג אם יש הרבה משתתפים ב online ?{רק למי ששיחק ב online }
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לקנות משחק CRYSIS בארה"ב כי דוד שלי חוזר בעוד שבועיים לארץ וחפשתי באתרי חניות של משחקים מחשב ואמרו שבמלאי אין להם ת'המשחק ממש מוזר זה אמור לצאת לפני כמה שבועים וגם בארה"ב ראיתי שהרבה קנו משחק CRYSIS אבל אני לא יודע איפה אתר שאפשר לקנות משחק ולא בהזמנה מקודמת אז למישהו מכיר ת'האתר שאפשר לקנות משחק CRYSIS בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
Spell Force2 TNN, trackmania nations מישהו מכיר? יכול לתת לי סקירה? תודה, בז'נגלו.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי היום להתקין את גרסת ההתקנה אבל כאשר אני מנסה להתקין גרסת ההרחבה דורשת ממני להקתין את פאטץ 1.7 של fear הראשון וכאשר אני מאשר להתקין תפאץ הוא רושם לי תשגיאה הזאת http://tinypic.com/fullsize.php?pic=4tznbdu תודה רבה לכל העוזריםם!!
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי משחק מחשב ישן (חוקי) שהתקנתי במחשב שלי... מכיוון שהוא ישן הוא מתאים לדרישות המערכת. אני התחלתי לשחק בו, ואני רואה את הסרטון פתיח בצורה נורמלית לגמרי אבל כשהMENU אמור לעלות, אני חוזר לשולחן העבודה והמשחק נכבה ניסיתי לפרמט את המחשב, להתקין מחדש ועדיין זה לא עובד לי.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש משחק של מטוסי או מסוקי קרב....שיהיה משחק טוב וגרפיקה מעולה....תודה
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
טוב אז ככה לי ולחבר שלי יש תמשחק AOE 3 בקיצור אנחנו מנסים לשחק ברשת אבל לשתינו החיבור אינטרנט במחשב קבוע ובגלל זה אנחנו לא מצליחים לשחק ביחד בדקתי תאייפי שלו ושלי וזה אותו הדבר עכשיו התקנתי תשמחק במחשב השני שלי האאיפי שונה בספרה אחת אך עדיין קבוע ואי אפשר לשחק יש לכם מושג מה עושים יש איזה תוכנה שמסדרת את זה?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני לא רקוצה להוריד את זה.. הוא מתקע לי תמיד בסוף ניסיתי עוד קישורים ועדיין מאיה אני יכול להזמין דיסק חינם? כמו UBUNTU(שמביאים את זה חינם בדואר) כי באתר של AA ראיתי ORFER FREE CD קישור אחד נפל ואחד עולה כסף בבקשה תעזו לי תדוה מראש
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש משחקים טובים ומעניים שיעבדו על כרטיס מסך מובנה. משהו כמו מרוצים , כדורגל, יריות. תודה לעזורים.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2007 בשעה 09:26:28 מישהו מוכן לענות לי?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את ההודעה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-