משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מי שעדיין לא מכיר את אתר Unit101, מדובר באתר חדשות בהנהלת ניר סמואה, הידוע בכינויו Ender. האתר עוסק בספורט אלקטרוני בארץ ובעולם, ומעדכן על כל מה שמתרחש ומתחדש בקהילה. לאחר תקופה ממושכת בה לא הופיעו באתר חדשות שקשורות לסטאקראפט, נראה כי יש כתב חדש באתר. הכתב החדש הוא לא מאחר נעם מגדלי, hectic, מנהל פורום הסטארקראפט ב HWZone, ואחד הקריינים והאנשים הפעילים ביותר בקהילת הסטארקראפט הישראלית. נעם גם משתתף בניהול נבחרת ישראל בסטאקראפט, ועורך ב Liquipedia. אני מאחל בשמי ובשם הקהילה בהצלחה לנעם בתפקידו החדש, יישר כח! לידיעה באתר Unit101.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק CONTRACT קיצור NOLF החדש ואני זקוק לסריאל תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.eurogamer.net/articles/2011-02-21-the-boy-who-stole-half-life-2-article?page=1 קריאה מאוד מעניינת לכל דוברי האנגלית פה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קשור למשחקים כי זה מנוע לש משחק מה זה המנוע הזה שאתם מדברים עליו עם הגרפיקה הבלתי יאומנת ? פשוט אןי יל מושג על מה מדברםי בכמה הגרפיקה שלו חזקה משל doom3 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הבנתי שהוא משחק חלל אבל יש לי שאלה זה יהיה משחק חינמי? משחק שקונים וזהו? או משחק P2W?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אמרתי שיהיה משחק חדש שלהם ב E3 וצדקתי 8) WB הודיעו על משחק חדש בעולמו של BATMAN, הפעם בפיתוח אצל MONOLITH (ידועה בזכות משחקים כמו No One Lives Forever ו FEAR). המשחק יהיה משחק מולטיפלייר בגוף ראשון, שונה מאוד מכל מה שראינו עד עכשיו מ BATMAN. לא ידוע הרבה על המשחק והרעיון נשמע מעט מוזר אבל עם מפתחת טובה מאחוריו אי אפשר לדעת מה יצא בסוף. ככל הנראה במשחק לא נשחק כדמויות מעולמו של BATMAN, הדמויות יהיו דומות למה שראינו ב dc universe online ("חיקויים" של הדמויות השונות מהקומיקס). תיהיה אפשרות לעצב את הדמות כרצונכם, אישרו גם CLASS SYSTEM ובנוסף לזה ניתן יהיה לבחור גם מבנה גוף שונה, דק וזריז, רגיל וגדול גוף שיהיה חזק ובעל אורך חיים רב יותר. הרעיון נשמע דומה למה שראינו ב BRINK, ב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קודם כל אני יגיד כמה מילים על החברות נינטנדו למרות שהרבה בארץ לא יודעים היא חברה שתרמה הרבה מאוד לתעשית הקונסולות גם בחומרה וגם במישחקים בין היתר היא פיתחה ת+ ותידית אנלוגית שיש בכל ידית היום ולמעשה הידית שיש בPS זה שילוב של הידית של הסופר נינטנדו והנינטנדו 64 נינטנדו גם נחשבת מפתחת המישחקים הטובה בעולם בהרבה אתרים ומגזינים הבעיה הגדולה של נינטנדו זה תמיכה יחסית קטנה של חברות צג שלישי חוץ מיזה השיווק שלהם גרוע סוני סוני מקבילה מיבחינה מסוימת לחברת טבע היא יודעת לקחת פיתוחים של אחרים לשנות אותם קצת ולימכור אותם הרבה יותר טוב לסוני יש תמיכה עצומה של חברות צד שלישי ושיווק מצוין ליפעמים יש להם רעיונות מקורים אבל הרבה פחות מינינטנדו חוץ מיזה לסוני יש תמיכה רישמית בארץ ולנ…
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שמתי הכל על איכות גבוהה פילטרים וכל זה ככה והתמונה לא חלקה בפינות
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אחקי ההורדה, כשהוא מנסה לעשות update אני מקבל הודעה בסיגנון של server is temporarily unavailable, please try later זה עובד על מחשבים אחרים, כך שאני מאמין שזאת לא בעיה שלהם יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מורידים את הרדאר המעצבן הזה???? דרך אגב, משחק מדהים, גרפיקה הרבה יותר יפה מפיפא 2005 ומשחקיות מצויינת...
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מהו לדעתכם משחק הרשת הכי טוב שקיים מבחינת הנאה וגרפיקה וכמובן תחרותיות...... אני חשבתי על Warcraft III Frozen Throne ורציתי לשמוע גם את דעתכם... נ.ב: הרבה חברים שלי אוהבים מאוד את Dungeon Siege...
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי לחזור למשחק ומן הסתם התחלתי לחפש מודים שישפרו אותו. מצאתי שני מודים שטוענים שהם ההמשכים הלא רשמיים לטלאים של המשחק ומתקנים המון באגים. הנה: 1. http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=Mods.Detail&id=7347 2. http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=19510 איזה מהם להתקין ? אולי את שניהם ? (לא תהיה התנגשות ?) יש לי את ה - UTILITIES הבאים: MORROWIND GRAPHICS EXTEDER, MORROWIND SCRIPT EXTENDER ו - MORROWIND ENHANCED. על אילו מודים אתם ממליצים ? (יש לי מספר מודים של טקסטורות ואת המודים של LGNPC, את ATMOSPHERIC SOUND EFFECTS, Dracandros' Voice, THE LOST ARTIFACTS OF MORROWIND) איך המודים של ששוחררו בינתיים ע"י צוות TAMRIEL REBUILT ? מומלצים ? (…
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה היום הלכתי לחבר שלי וראיתי שיש לו את המשחק הזה , אז התקנתי אותו אצלו בשביל לבדוק איך הוא אבל נוראה הסתבכתי בשליטה. לא הצלחתי להבין שם כלום אז חיברתי את הגוייסטיק שלו (תמונה בהמשך) וגם שם לא הבנתי כלום . כל המקשים פועלים אבל השחקן זז רק אחוריה וקדימה וכשלוחצים על מקשי החצים אז זה תמיד פותח לי תפריט שונה (נשקים וכאלה) . השאלה שלי זה איך לסדר נורמלי את המקשים ? וגם הם תמיד אומרים לי איך לעשות טריקים ואין לי מושג לאיזה מקשים הם מתכוונים , איך אפשר לדעת ? תודה מראש . (הגוייסטיק) http://ultrapro.co.il/products/90307
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי 1.6GH GF2 MX 400 256 rdram אז אם יש לכם המלצות למשחקי מכונית אז תמליצו.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום חברים, עד היום משחק אצל חברים ב-PES2012 על קונסולה PS3. שאלותיי הם: אם אני רוכש משחק כזה למחשב מספיק חזק שיריץ אותו וקונה ג'וסטיקים דומים לזה של הקונסולה 1. יש אלחוטיים למחשב? 2. ניתן לחבר כמה ג'וסטיקים ? 3. האם המשחק ירוץ על המחשב(ומחובר לטלוויזיה)מבחינת גרפיקה יהיה כמו בקונסולה ? אני שואל כי אין לי טעם ללכת ולרכוש קונסולה PS3 שלמה מכיוון שזה המשחק היחיד שאני משחק.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיה קשה בגנרלס! אחרי 20 שניות של משחק כל הבסיס של מתפוצצ סתם!! מה עושים? ניסיתי את כל הצבאות בכל המפות ניסיתי לשנות באופשיינס דברים אבל שום דבר לא עוזר.. למשהו זה מוכר אולי?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המפתחת שהעניקה לנו את מאסטר צ׳יף וסדרת Halo חושפת את Destiny 2, שכבר לא יוגבל לקונסולות סלוניות בלבד לכתבה
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
- 2 followers
-
-
איזה משחק הכי חדש שדומה לAGE OF EMPIRES יש היום?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים מה ההבדל בין רמות הקושי הנ"ל? יש יותר שלבים/עולמות ב-epic ביחס ל-normal? תודה
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אחרי כמה דקות משחק הוא יוצא מהמשחק דרייבר של כרטיס מסך מעודכן מה יכול להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קניתי האף לייף 2 והCD KEY שלו לא טוב מה אני יכול לעשות???
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאחר עדכון המשחק לגרסא 1.5 ראיתי משהו מעניין (חוץ משיפור של 30% בFPS בממוצע בבדיקה הפנימית) בהגדרות SHADER - ההגדרה הראשונה משמאל - ישנה אפשרות DX10 - שכמובן לא נותן לי לבחור בגלל שאני WIN XP למישהו יש VISTA+COH+8800 שיכול לבדוק? זה צריכה להיות חדשה די מרעישה (אולי הגיע הזמן לעבור לויסטה)
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם המפרט: INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33 GHZ 2 ג'יגה זיכרון RAM של קינגסטון כ.מסך TWINTECH GTX260 NVIDIA 896M לאחרונה שדרגתי מווינדוס XP לווינדוס 7 32 BIT והמשחק NBA2K שהיה רץ לי חלק על ה-XP עושה בעיה בווינדוס 7 32 BIT יש אפשרות במשחק לעשות BENCHMARKTING (אם ככה רושמים את זה) והוא רושם לי שה- FPS שלי יוצא סביבות ה-26. איך אפשר לסדר את זה??? אם אני זוכר נכון ב-XP הגדרות המשחק היו על HIGH ולא היו בעיות האם יש פתרון? ניסיתי להדליק ולכבות את אפשרות ה-VSYNC וזה לא כל כך עזר תודה, עוז
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביטלתי 3 ליבות והתקנתי את הפאטצ' ועדיין הבעיה ממשיכה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה קטנה על STEAM ב tools יש כל מיני דברים כאלה, source sdk, source sdk base..... מה זה הכלים האלה ? כאילו למה הם משמשים ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-