משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
אני לא מצחליח להוסיף סרברים למועדפים....אני לוחץ עלים ולוחץ שיעברו ואז הם לא מופעים שם....מה לעשות.?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לא מזמן הייתה לי בעיה במחשב וDOOM3 נמחק לי ואיתו כל השמירות. מישהוא יכול לתת לי שמירה? , אני הייתי בשלב שבו אני מקבל ממשיהו את SOUL CUBE . תודה רבה SHIMON1
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, ג'יגה זיכרון ומעבד אטלון 3000 939. כאשני מעלה את המשחק, הגרפיקה נראית ממש מוזר. הצבעים דהוים כאלה והכל 'מרובע' כזה...זה בטוח לא מה שאמור להיות.... יש איזה פתרון?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
עוד מישהו ניתקל בזה יש למישהו מושג מזה?? תודה לכול העונים
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המשחקים NBA 2005 ו NHL 2005 ..בכללי היה שיפור רציני מהשנים שהיו והעם בכלל אתם אוהבים את המשחקים האלה ועם NHL2005 VS NBA2005 מי ינצח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים, לאוהבי הז'אנר ודאי שמתם לב ליחוד ולאיכות הגראפית של המשחק הזה. AGE OF EMPIRES III . הבעייה שהוא יצא או אמור היה לצאת לפני מס' חודשים אך לא ראיתי אותו על המדפים ולא שמעתי עליו דבר. מישהו משחק בו ? מישהו יודע אם הוא הושק בארץ ???
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני באמצע המשחק ואני רואה שאני משלים הכל .. חוץ מלהציל את האנשים ... אך מצילים אותם ?... ב דיוק אני תקוע כולה יש שני אנשים להרוג במסך הראשון וטבח ועוד מישהו אם אני זוכר טוב להציל ...הבעיה היא שאני לא יודדע למה מתכוונים ניסיתי לקשור אותם כלום לא עוזר כלום ואני עדיין מוצא את עצמי משוטט במסך ???
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, הים הורדתי את הדמו של פרוייקט סוובלינד והתאכזבתי קשות.... , היו לי ציפיות הרבה יותר גבוהות בקשר למשחק. הגרפיקה לדעתי הייתה לא משהו יחסית למשחקים שיוצאים היום.., והמשחקיות הייתה משעממת והסאונד היה דפוק מי שלא הוריד ורוצה לנסות אז הנה - http://www.gamershell.com/download_8867.shtml תגידו מה דעתכם בקשר למשחק
-
-
אני שחקן COD-CALL OF DUTY ויש לי בעיה אולי תוכלי לעזור לי אני מתחבר תוך 14 שניות בממוצע העם יש דרך לקצר את זמן ההתחברות??
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/2005/04/15/news_6122397.html HL2: AFTERMATH כולל תמונה בודדת של חשוכה... http://www.gamespot.com/news/2005/04/15/news_6122391.html QUAKE 4: גם כן תמונה, וקצת מידע, כולל שהוא יהיה המשך לסוף של QUAKE 2 http://www.gamespy.com/articles/595/595975p1.html כתבה ארוכה (עוד לא הספקתי לקרוא), על המשחק הבא מבית WILL RIGHT (הגאון שהמציא את, SIMCITY ו THE SIMS), משחק ניהולי ברמת היקום כולו, לפי ה BUZZ סביבו והתמונות, זה הולך להיות משחק הרבה יותר מורכב/מהנה מה SIMS.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה קורה חברס? יש לי בעיה בשלב האחרון כאשר אתה מגיע לכזה עמק עם המון יצורים שמפגיזים אותי... הצלחתי פעם אחת להגיע לסוף אך אז הרגו אותי... למישהו שעבר יש טיפים?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל ת'משחק יש לי תהבהוב השחור הזה שציירתי למעלה וזה מביא קריזה! המחשב שלי זה: p4 3.0 GHZ 1024 DDR GeForce 6600GT 128
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים בראוטר 1. האם אפשר לשחק בשניהם בו זמנית על אותו חשבון? 2. אם לא האם אפשר לשחק בו זמנית משני חשבונות שונים?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי כרטיס - G.F 6800GT ואיתו קיבלתי את המישחק הנ"ל. בקיצור עברתי את שלב האימונים ואנני יודע כיצד להמשיך. שאלתי היא, האם שלב האימונים בא כמקדים למישחק כמו בספלינטר סל. או זה שלב מקדים למישחק רשת. אשמח לקבל תגובות מכל אלה שיש להם נסיון במישחק המדובר
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
היי.. מישהו יכול לנסות לעזור לי לזהות את המשחק הזה.. אני פשוט לא זוכר את השם.. זה היה איזה דמות אחת..משחק כמו בסגנון QUEST ... לא זוכר הרבה.. היה גשם כל המשחק נדמה לי ..היו שם ילדים באיזה גן שאם היית מרביץ להם הם היו קוראים לאח שלהם ומפוצצים אותך... היה שם מעבורת שהיה אפשר לקחת.. היה לו חברה .. שהוא יצא מהבית היה שם דרקון על גיבהה שכזאת שהיה צריך לקנות משהו כדי לטפל בו... מישהו זוכר משהו כזה? משחק תלת מימדי..דיי ישן.. מקווה שתוכלו לעזור... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בעיה נפוצה לפי מה שהבנתי, עוד מהדמו אפילו (מה שכנרה אומר שזה בעיה במחשב ולא בנשחק) מישהוא יודע מה הפיתרון? הפורומים של המשחק עכשיו לא עובדים (לי לפחות), וגם כשהם עבדו לא ממש מצאתי שם משהו חדש (תעדכן דריברים, תבטל HW SOUND...)
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מנסה להריץ doom3 במחשב בעל המפרט הבא : p-4 3ghz 768mb-ram nVidia geforce 6600 256mb ומקבל את ההודעה הבאה : 2992 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & SSE3 & HTT 768 MB System Memory 256 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: Roee IP: 10.0.0.2 doom using MMX & SSE & SSE2 & SSE3 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.p…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הורדתי משחק מהאינטרנט וזה ירד שלי בקבצים של mdf ו- mds מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך לצרוב אותם?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי רשת תפקידים ואסטרטגיה לא כבדים למחשבים די חלשים תמליצו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אוקיי, שיחקתי לילה שלם במשחק המדהים הזה ופשוט התמכרתי! עד שהגעתי לשלב שטיילר (החוקר השחור) משחק כדורסל עם ג'פרי (אחד מהשוטרים) ובקטע שצריך ללחוץ על הצבעים המשחק פשוט נתקע ועולה הודעה של תקלה במשחק, בקיצור, ניסיתי כל דרך אפשרית, להפסיד במשחקון, ללחוץ על הצבעים בסדר שונה, אפילו חיפשתי קודים לעבור את השלב אבל אין כלום. הלך המשחק. כמו כן, החלטתי שאני פשוט אתקין מחדש את המשחק, אבל עשיתי טעות של מתחילים ושכחתי לגבות את השמירה שלי....בקיצור, אכלתי אותה. ולכן, אני פונה אליכם, חברי הפורום, אם מישהו מכם שיחק או עדיין משחק ועבר את החלק הזה של המשחק, בבקשה שישלח לי את השמירה שלו, אני פשוט חייב להמשיך לשחק. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-