משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מבקש עזרה עבור בני בנוגע לאתר/שרת באנגלית ל MU בגרסאות חדשות (מעל 2.0) תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חבר'ה, יש עכשיו מבצע ממש מטורף בטאוור רקורדס- קונים כל אחד ממשחקי EA GAMES ומקבלים את השני במתנה...זה פשוט היסטרי... ככה לדוגמא אפשר לקנות את ORANGE BOX ולקבל את CRYSIS חינם... בקיצור ולעניין- לכל מי שהתלבט אם לקנות או לא, זו תקופה ממש טובה להשלים פערים
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היום הרכבתי במחשב הישן של אח שלי Geforce 2, וכרגיל המחשב המעפן של אח שלי ממשיך לעשות בעיות. המחשב הוא - P3 450 Mhz 128 MB Ram Sdram Gf2 Mx200 SIS MotherBoard AGP 2X אח שלי ניסה היום לשחק במשחקים כמו Project IGI או MU Online אבל נתקל באיטיות אדירה ובמעין ארטיפקטים. (זה גם היו לו עם כרטיסים אחרים כמו Voodoo3 ו- Riva TNT2). הדוגמה מצורפת, תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה אין אצלנו שום דיון בנושא? יכול להיות שזה בענף אחר ופספסתי? מישהו הלך היום או מתכנן ללכת בהמשך?..נראה לי יהיה נחמד להראות נוכחות כדי לתרום לכך שארועים כאלה יישנו גם בעתיד..
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מחפש משחקים עם סגנון לחימה כמו המשחקים לעיל. אשמח להמלצות. עריכה: למחשב שבמפרט בצד (כלומר לא משחקים מהשנה-שנתיים האחרונות)
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מפתחת המשחק: Paradox Interactive קישור לאתר הרשמי של המשחקהאתר הרישמי של המשחק , DEMO להורדה, קישור למשחק ב STEAM בונוס מהיוצרים המדריך המקוצר למשחק ו המדריך המלא למשחק Hearts of Iron 3: The next Grand Strategy title from the Paradox Interactive development team is the third instalment in the critically acclaimed Hearts of Iron series. The Hearts of Iron series has become renowned for being the biggest, most detailed and complete strategic game series on World War 2 ever made. Hearts of Iron III will follow that tradition closely while focusing on satisfying veteran players through a multitude of brand new features and systems, including a huge map with more t…
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, מזמן לא שיחקתי במשחק טוב מהסגנון הזה, ובא לי לחזור לזה קצת. מהיכן כדאי לרכוש ? ראיתי באמזון גרסא להורדה ב-37 דולר. יש יותר זול ? http://www.amazon.com/Electronic-Arts-40834ttlefield-32-Battlefield/dp/B005WWZUQ0/ref=pd_sim_vg_1
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שנת 2015 הייתה שנה מצויינת לגיימרים, אבל נראה שהשנה הולכת להיות מוצלחת לא פחות, ואולי אפילו יותר. בואו לגלות מהם 20 המשחקים שהם המעניינים והמבטיחים ביותר אשר אמורים להגיע אל החנויות השנה שנת 2015 הייתה שנה מצויינת לגיימרים, ולא היה בה כמעט חודש שלא יצא בו לפחות משחק מקורי ומעניין אחד. לשמחתנו, נראה שהשנה הזאת הולכת להיות מוצלחת לא פחות. כמה מוצלחת אתם שואלים? ניסיתי להרכיב רשימה של עשרה משחקים, ופשוט לא הצלחתי כי היו יותר מדי! אז במקום זה, קבלו רשימה משודרגת של 20המשחקים שלדעתי הם המעניינים ביותר שהולכים לצאת השנה, וגם זה אחרי שנאלצתי לוותר על לפחות עוד עשרה משחקים אחרים שנשארו בחוץ. Doom נפתח את הרשימה עם קצת נוסטלגיה שמקבלת אתחול – דום. ואני לא אשקר…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרימייק המתקדם למשחק הפעולה משנת 2006 מתקרב להשקה על המחשבים האישיים, אך נראה שהוא יסבול מהרבה מגבלות בעייתיות מאוד מבית המפיצה מיקרוסופט במהלך החודשיים הקרובים שחקני המחשבים האישיים עתידים לקבל עוד כותר מסקרן – גירסה מחודשת של משחק הפעולה המצליח Gears of War שנוצרה מחדש בהתבסס על תקן ה-DirectX 12, וזכתה לכינוי Ultimate Edition. דרישות מערכת ופרטים על המשחק, שהגיע בסוף השנה שעברה לקונסולות ה-Xbox One, עלה (ואז נעלם) לחנות האפליקציות הרשמית של מיקרוסופט – וחושף כמה נתונים לא ממש מעודדים. דרישות המינימום עבור המשחק, אשר מותאמות ככל הנראה להרצה של הכותר ברזולוציית 720p, כוללות מעבד Core i5 של אינטל (בתדר 2.7GHz או יותר) או מעבד FX משושה ליבות של AMD, זכרון RAM בנפח…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות גרסת הורדה של המשחק Pro Evolution Soccer 2012 אם מישהו ראה אתר שמוכר אני אשמח לקישור תודה !
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה הטוב ביותר של שנת 2012 זכה להמשך ישיר שמנסה לשמור על הנוסחה הממכרת אבל גם להימנע מלהפוך לכפיל של קודמו. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים 20 שנים עברו מאז מאורעות המשחק הראשון, אבל למרות המאבק העיקש שלנו, החייזרים הצליחו להשתלט על כדור הארץ. במהלך הזמן הזה הם שכנעו את האנושות שהם פועלים לטובתה, ובכך השיגו אחיזה בממשלות העולם וגרמו לפירוק של XCOM, הארגון הבינלאומי ללוחמה בחייזרים. רק מעטים נותרו שמוכנים להלחם למען סילוקם והחזרת השליטה לבני האדם, רק שכל הקבוצות הללו מפולגות ומפוזרות על פני העולם. וכאן אתם נכנסים לתמונה, בתור ה-Commander, המפקד העליון, תצטרכו לנהל את מה שנותר מXCOM שבינתיים הפך לצבא גרילה קטן שכולל רק כמה אנשי צוות ומספר מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הבין או יודע מה הסיפור של האלדר סקרולס כי אין ממש תזכורת שלהם באובליביון (חות מהקטע שאתה גונב אחת) וזה דיי מוזר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3542781,00.html כל דבר עם ג'ק בלק חייב להיות טוב זה חייב להיות משחק גדול! להיטי מטאל ורוק
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Vampire - The Masquerade Bloodlines אני רץ על 75 ולא עובר וגם באינדיגו פרופסי זה ככה שד"א עכשיו הרבה הרבה יותר מהנה לשחק בו על הכל גבוה עם פילטרים והכל מאשר עם ה5200 שבקושי הריץ אותו אז באמת יש הגבלה במשחקים האלה או שפשוט הכרטיס שלי לא יכול יותר מזה? 8600gt 512mb תודה
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חבר'ה אתם חייבים לעזור לי ,אני על סף יאוש: קניתי מחשב חדש דנדש והתקנתי את המשחק F.E.A.R . כשהפעלתי את המשחק בפעם הראשונה היו צלילים במסך הראשי ובסרט פתיחה היו את כל הצלילים למעט הצלילי דיבור של השחקנים או הצוות, זא"מ ראיתי אותם מזיזים את השפתיים אבל לא שומעים אותם מדברים אצלי. מאז שהתקנתי את WMFADist.exe זה עולה לי בלי קול בכלל!!!ואני לא מצליח להסיר את ההתקנה . ניסיתי לפתוח את התיקיה בנפרד ולראות איזה קבצי DLL יש שם ולאן הוא מעתיק וגיליתי שבכל פעם שאני מוחק אותם הם מתווספים מחדש... חשוב לציין שיש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב וכרטיס קול של MSI וזה המשחק היחיד שעושה בעיות.(HL2 EPISODE 1 NFSMW עובדים חלק עם דיבוב והכל ושומעים הכל ..) אין לי כבר מושג מה עושים ,אודה לעזרת…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחרי תקופה קשה של 7 חודשים, נגמלתי סוף סוף מ-WOW :nutty:, ועכשיו אני מחפש משחק שיעסיק אותי למשך שעה או שעתיים, כשאני בבית ואין לי מה לעשות. הזא'נר של המשחקים ממש לא חשוב, אני פשוט מחפש משחקים חינמיים (לא פרוייקט קטן, משהו בסגנון גודל כמו AA וכו') שמעבירים את הזמן בכיף, ויש בהם קהילה גדולה של שחקנים. לבנתיים, אני מוריד את שני המשחקים שבכותרת (לפי מה שקראתי, AA נשמע די כיף), ומתכנן להוריד עוד כמה משחקים במקביל. אני זוכר שפעם הייתי משחק במשחק דו מימדי, שבו אתה בוחר רכב מסויים, נכנס למפה ולפי תורות כל אחד מהקבוצה יורה על הרכב של הקבוצה השנייה עד שאחת מהקבוצות מחוסלת ולא נשארים לה שחקנים (היה שלל של רכבים, ממשהו שהיריות שלו היו בומרנג, השני סתם טילים, שלישי כדורים ירוקים וכו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.mindjolt.com/games/cube-field המקס' שהגעתי זה רק 400K חחח אבל לא מוותר.... נראלי שיחקתי בזה שעה שלמה =SS
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי חברים, אני בטוח שתהנו מההרפתקה שלי עם מחשב 286 הישן הזה. יש הרבה הפתעות לגלות! חוץ מבדיקה של מה בכלל נמצא על הכונן הקשיח, אנחנו דורכים על כמה "מוקשים" ונאצלים לאלתר ולפתור ביחד תקלות Good Times!
-
- 6 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק ManagerZone? ManagerZone זה משחק באינטרנט שבו אתה צריך לנהל קבוצת הוקי או כדורגל. יש שם מגוון של אפשרויות כמו להחתים או לפטר מאמנים, להחתים או לפטר שחקנים, לשנות טקטיקות, להחליט במה השחקנים יתאמנו, לקבוע משחקי ידידות ועוד ועוד. משחקי הליגה מתקיימים כל יום ראשון ורביעי בשעות משתנות. אני מאוד ממליץ על המשחק הזה. אני משחק בו כבר יותר מחצי שנה ואני נהנה מכל רגע. האתר של המשחק: http://www.managerzone.com/
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
:'( שמתי לב שלא היה נושא על זה פה... כל כך עצוב. החברה שהוציאה משחקים כמו סדרת הbaldur's gate, fallout, icewind dale, plane scape torment... מתה. כבר במשך חודשיים היה פיתוח של FALLOUT3! משחק שהרבה אנשים כל כך קיוו שיצא... אבל זהו. התקווה אבדה...
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי ראדון הורדתי את הסטים התקנתי את hl2 עבד יופי נאלצתי בגלל וירוס לשחזר את כל המחשב התקנתי מחדש והוא ניתקע לי בשלב ה loading במסך הריאשוני שמעלה את המשחק למישהוא יש מושג איך מתגברים על הבעייה? נ.ב דיירקט x ועידכון כרטיס מסך מעודכנים
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני במשימה של "Find the ship's brig and rescue captain Keyes" , הרגתי את כולם, פתחתי את כל הדלתות, אני לא מוצא מה לעשות כדי להמשיך הלאה.. השלב הזה כמו מבוך עם כל הדלתות והחדרים. אם מישהו עבר את זה אשמח לשמוע מה עושים..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עד עכשיו קניתי משחקים בארץ, אבל עכשיו אני שם לב שאפשר להזמין משחקים בחו"ל וזה ייצא הרבה יותר זול מישהו יכול לתת לי לינקים לחנויות אמינות וזולות מחו"ל? כדאי להזמין מסטים? עוד שאלה לא קשורה- במשחק NFS HP האיכות מאוד נמוכה, ולא מצאתי איפה אפשר לשחק עם הגרפיקה איך מגיעים להגדרות גרפיקה? (ניסיתי בdisplay settings אבל זה לא עושה שינוי גדול) תודה
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
האם ידעתם שבתל אביב יש חנות רטרו עם המון משחקים ישנים? וגם יש להם כמה דברים מאוד מיוחדים שלא רואים בכל מקום! יצאתי לסייר קצת בעיר, ומצאתי עוד מקומות שווים שאולי תרצו לבקר בהם, כמו מתחם הגיימינג של סמסונג בככר רבין! מקווה שתהנו
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-