משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה למשחק שש בש טוב (וחינמי כמובן) שאפשר לשחק מול מחשב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שאין הרבה אבל אני פשוט נואש כבר, תראו, אני 28 יום בפורום אז אתם יכולים לראות את המצב שלי... בתודה slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה היא כזו רכשתי מחשב חדש AMD3200+ 64bit לוח אם GIGABYTE K8NS ultra939 זכרון 512MB הכרטיס מסך 9600PRO התקנתי משחק NBA2005 כשרציתי להפעיל קיבלתי הודעה שחסר D3D9.DLL הורדתי את הקובץ הנ"ל והוספתי אותו עכשיו אני מקבל הודעה אחרת : The procedure entry point DdEntry10 could not be located in thr dynamic link library DDRAW.Dll בדקתי את ה-directx מותקן 9C אך בבדיקה שלו הואכותב שהדריברים לא מתאמים ביצעתי עידכון של הדריברים אך כנראה שזה לא היה נכון כי עדיין יש אותה בעיה מה עושים אני מתרפן ??
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כל הסדרה של המשחקים רק ל- PS2 ועוד כמה קונסולות. האם התפרסמה הודעה או משהו שהמשחק האחרון בסדרה יצא ל- PC???????? :s05:
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך המלצות על משחקי מכות טובים או RPG בסגנון MU ודיאבלו.... [glow=red,2,300]אני ממש ממש אודה לכם.........[/glow]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו יש לי PS2...אני רוצה לדעת איפה אני יכול לשים צ'יפ...(איזור תל אביב או ירושלים..)... ועכשיו...שמעתי שיש צ'יפים שאפשר לשים סרטים של DIVX וXVID... יש צ'יפים שלא צריך להלחים??.. איזה צ'ייפ נחשב לטוב..ואיכותי?? דרך אגב..יש לי PS2...שנקנה באנגליה...ובהתחלה שרציתי לשים צ'יפ...לא היה לדגם שלי בארץ..(אני יביא את הדגם...יותר מאוחר..כי הPS2 לא פה...) אם זה לא מתאים לנושא פה...תעבירו בבקשה.... בתודה ירון...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עם אני קונה את החבילה עם הHORDE או עם הALLIENCE? זה משנה בכלל? או שזה אותו דבר...
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לתפריט של הגדרות הגרפיקה ומעלה את רמת ה Level Of Details לרמה המקסימלית המשחק הופך להיות כולו חשוך ושחור מלבד רק אורות הרכב בו אני נוסע וכמה מנורות רחוב. כאשר רמת ה Level Of Details נמצאת במצב ברירת המחדל אין כל בעיה. צירפתי תמונת מסך הממחישה את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת של שני מחשבים (בלי נתב) כשאני מנסה להתחבר למולטיפלייר כדי לשחק עם שני המחשבים בLAN אז HALO לא מוצא את המחשב המארח! מישהו מכיר את הבעיה/יודע מה צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חברה נוספת נסגרה, טרויקה (המפתחת של ומפייר, טמפל אוף אלמנטל איוול וארקנום) המשחקים של החברה לא הוערכו מספיק ולא הסיפקו לה כדי לפתח משחק נוסף
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי פינגים גבוהים מאוד גם בשרתים בארץ!! הכוונה לכל אלה שתחילת הרשימה שרשום בצד 38-57 ככה אני מקבל במשחק פינגים של 140-200 ואפילו 300+!! למה זה?? יש לי חבילה של 2MB ב-012 וכמובן אצל בזק התשתית של הקו טלפון מותאמת לזה כאילו דיברתי איתם וסגרתי איתם גם זה המבצע שיש להם לחודשיים
-
ניסיתי להתקין את Enter The Matrix ובדיסק השלישי עולה לי הודעה גם ב-Max Payne עולה הודעה הורדתי Driver של NVIDIA אולי זה בגלל זה עולות ההודעות ??? חשבתי שזה אמור לפתור בעיות ??? אולי צריך לשנות את ההגדרות ??? זה הכרטיס מסך שיש לי geforce fx 5200
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חבילת ההרחבה של Doom3, הנקראת Resurrection of Evil יוצאת באפריל. העלילה מתרחשת שנתיים לאחר סוף המשחק Doom3. צוותים שבאים לחקור את מה שנשאר מהבסיס מביאים לחזרת האיום על המאדים וכדוה"א. הפעם משחקים מארין אחר שצריך להתמודד עם האיום. מי שמעוניין בPreview יכול לקרוא פה: http://www.gamers-depot.com/games/action/doom3/res/001.htm אני ממליץ להוריד את הטריילר האחרון (112 מגה): מפה: http://www.fragland.net/downloads.php?id=14514 או מפה: http://www.gamershell.com/download_8457.shtml או מפה: http://doom3.filefront.com/file/DOOM_3_Resurrection_of_Evil_Trailer_HiRes;38285#Download לפי הטריילר ההמשך נראה דיי טוב, ניתן גם לראות בו את הנשק שהעתיקו מHL2, הGravity Gun. גם הפעם הציפיות מאוד…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום כולם אמרו לי שבקונטאר סטרייק כדאי להוריד את ה אקסלראישון accelirtion מצטער אם אני לא רושם את זה נכון מישהו יודע איך עושים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את המשחק שקיבלתי עם הכרטיס 6600GT, יש בעיה מוזרה של ערפל במשחק . אני כמעט ולא יכול לראות כלום שם. מה יכולה להיות הבעיה? (הדרייבר שעדכנתי הוא 71.25 )
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הורדתי לפיפא 2005 שדרן ספרדי ... אתם גם יכולים למצוא את ההורדה פה http://www.socceraccess.net/ עכשיו חליצתי את הקבצים אבל ניסיתי להבין ממה שהוא אומר .. בקובץ הסבר Comentarios en Espaסol para FIFA 2005 (Manolo Lama y Paco Gonzבles) ------------------------------------------------------------------- Autor: Mundo FIFA Sitio web: http://mundofifa.fifala.com INSTALACION ----------- 1. Descomprime el contenido del archivo en la carpeta data/audio de FIFA 2005. 2. A la hora de jugar selecciona el idioma espaסol, y listo! 3. En caso de que no tengas el idioma espaסol disponible, o no escuches los comentarios dentro del juego, intenta cambiandole el nombre a los archivos: pbp_spa…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך מורידים את הרדאר המעצבן הזה???? דרך אגב, משחק מדהים, גרפיקה הרבה יותר יפה מפיפא 2005 ומשחקיות מצויינת...
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מה אתם חושבים עליו? מה סוגו? מה עושים שם? וכו' וכו' וכו'
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום שלום אני משחק ב NFSU2 בערך מאז שהוא יצא, קצת אחרי. לפני קצת יותר מחודש התחילו בעיות תצוגה איתו. אחרי כמה זמן של משחק, 10 דקות בערך, התצוגה משתגעת לגמרי. קצת קשה להסביר איך אבל אני אנסה: זה מתחיל בפסים לא קשורים על המסך, אבל לא סתם לאורכו ורוחבו, אלא כאלו תלת מימדיים. כלומר, בעלי עומק. אחרי זה זה פשוט כל המסך, וכמה שאני מנסה לנהוג ככה, ונעזר במצפן, הוא פשוט יוצא מהמשחק בסוף. אם הבעיה מוכרת, אשמח לפתרון. אם לא, אעלה תמונה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את Riddick (גירסת דיסקים) ובדיסק הרביעי עלתה הודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG לחצתי לא וזה יצא מההתקנה ניסיתי להתקין מחדש ובדיסק הרביעי עוד פעם עלתה ההודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG הפעם לחצתי כן וההודעה הזאת עלתה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום , מישהו פה מכיר איזשהו אתר שמוכר בארץ או שולח לארץ את המטריקס אונלין ?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום!הורדתי משחק (call of duty) ואני לא מצליח לצרוב אותו בנרו ,יש לי את הקובץ bin וגם את ה-cue אבל כשאני פותח אותו בנרו זה לא מצליח לפתוח אותו,מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ומה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב אני יודע שהרבה משחקים בקונטר סטרייק רציתי לדעת עם יש למישהו פה את הגירסה של אימפריו הכי חדש שלא חסמו.. אני מבקש לפנות אליי בהודעה פרטית..אפילו שאני לא מדבר פה על ווראז מחשיבים את הגירסה שלו ללא חוקית. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני יסביר לכם איפה אני מי שעבר את המקום בטוח ידע אחרי שניצחקתי איזה מלך מיפלצת כזה קיבלתי כוחות לישלוט בעכבישים שילכו אחרי ותיקיפו את כולם בישבילי עכשיו עברתי איתם דרך מסוימת ועכשיו אני בתוך בסיס כזה שיצאתי מהתעלות ושתי אליקופטרים מעלי הורגים אותי עכשיו יש לי את הרקטה וטלים בארגז ליד אבל אני לא מצליח להרוג את אליקופטרים ואין לי שם לאן ללכת היתקדמתי כמה שאפשר הרגתי את כול החיילים בעמדות שמירה וזהו ואני בורח מפה לשם מיתחבא מהם אבל לא מיתקדם תעזרוווווווו לי
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-