משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לראות עד הסוף בשביל להבין http://video.google.com/videoplay?docid=-2981105389557640600&q=BF2
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
?! ?! שמעתי שהגרפקיה שלו מדהימה וזה מה שמעניין אותי במשחקים וגם אומרים שהוא מפחיד אז אני רוצה לגוון קצת למשהו יש אותו פהל מחשב ? אך הוא ?!
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום כולם משגע אותי vuvla איך שלא קוראים להם קיצר פעם כול חודש היתה יוצאת גרסה חדשה 1.4 1.5 1.2 וככה עכשיו הם כול חודש מוצאים משחק ושנה שצריך לקנות את ה1.6 קיבל חינם כול מי שהיה לו סידיקי להלף לייף את הקונדישון זירו צריך לקנות ועכשיו יוצא הלף לייף 2 שאיתו יקבלו קונטאר סטרייק סורס וגם כן עכשיו התחילו לדבר על קונטאר סטרייק 2 ??????? מה לאזאל? הם רוצים לשגע את כולנו שיחליטו כבר! מה אתם אומרים מה ישאר ?? לאיזה משחק בסוף יעברו כולם??? סורס ? זירו? בסוף כולם יחזרו ל 1.3 הטוב? מה אתם חושבים! אני חושב שהקונדישון זירו לא יעברו אליו כי לא נראה לי ש 3 וחצי מליון שחקנים מהעולם יקנו תמשחק , סורס אולי כול ה 3 וחצי מליון כמעט כולם הולכים לקנות אותו ויקבלו תסורס וגם ישחקו אותו ה1.6 אול…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי להוריד את SF4 לIPAD שלי אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחנות האפליקציות על הIPAD שלי. יש מצב שSF4 לא נמכר בישראל? https://itunes.apple.com/us/app/street-fighter-iv/id354655665?mt=8 עריכה: מסתבר שSF4 זמין רק למכשירי IPHONE ו IPOD ולא לIPADS.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר מזמן אומר שהשנה יגיעו חדשות לגבי SC2 ודיאבלו 3 והנה צץ עוד משהו. http://www.gamerevolution.com/news/view.php?id=2569
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה לא משחק ישן, הייתי בטוח ששיחקתי בדמו שלו כבר לפני שנהף זה מתחיל בחוץ כזה ואז נכנסים למערה?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי את המערכת : מיפרט בצד ולפי האתר של System Requirements lab ביושוק מתאים למערכת שלי אבל לא לדרישות מקסימום כי אין לי 2GB RAM חוץ מזה הכל בסדר... (אגב אם אני אשפר ל-1.5GB זה יעשה את ההבדל? כי במקרה יש לי עוד כרטיס אבל רק שני סלוטים) אני לא "פאטי מאמין" אבל לפי האתר הזה בדקתי הרבה דברים ויצא שהוא צודק האם אמשחקיות סה"כ תהיה טובה בביושוק (שיהוקים פה ושם אני מסתדר לא אכפת לי) רק שרוב הזמן המשחקיות תהיה חלקה... אמרו שלהגדרות DX9 מקסימליות מומלץ 7900GT ובטח ובטח שה-X1950Pro שלי עם כמות הזיכרון הנכבדה יריץ אותו נהדר (גם שיפרתי מעבד שלא יהיה צוואר בקבוק היה לי 3GHZ מעאפן) תודה לעוזרים!! אני מאחל לכולם משחקיות חלקה למשחק הנצפה ביותר של השנה (חוץ מקרייסיס, סטארקראפט 2 ועד כמה.…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקעתי בשלב שאני אמור למצוא את האורוות בוילה של מריו, אני פשוט לא מוצא את האורוות. אז בינתיים הבאתי את הנוצות לחדר של מריה וכעת סימן הקריאה של המשימה ממוקם מחוץ לחומה (כנראה המקום שאני אמור להגיע אליו עם הסוס). קראתי איפשהו שהאורוות נמצאות מחוץ לשער הראשי של הוילה אבל לא מצאתי שם כלום רצתי מסביב לוילה איזה מאה פעם. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב עוד מדריך ה- UAC היא תוכנת ה-ANTI CHEAT שמשתמשים בקוד 4 כרגע. לינק להורדה.http://uac.ac תלחצו על הכפתור הענקייי הכתום שרשום עליו DOWNLOAD. הדרך היחידה להירשם היא בתוך התוכנה אז חייבים להוריד קודם. אחרי שנרשמתם תכנסו לתוכנה ותעשו LOGIN. אחרי שעשיתם LOGIN אתם תראו את הMENU של ה UAC, תלחצו על PLAY אחרי זה זה יעבור למסך הזה: ויבקש ממכם לחכות 14 שניות אחרי זה תלחצו על OK בצד שמאל למטה. זה יעביר אותכם לפה: תיכנסו לרשימה של המשחקים ותבחרו CALL OF DUTY 4. אחרי זה תכניסו את ה MATCH ID מעליו.(ה MATCH ID זה ה"קוד" שקובע את ה"חדר" נקרא לזה שבו כל האנשים צריכים להיכנס וככה בסוף המשחק אפשר לראות מי העלה תמונות למי היה משהו חשוד בסריקה או משהו כזה. אחרי שבחרתם בקוד…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי ניסיתי כמה וכמה והכל סתם חרטה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק ולפי מה שהבנתי הרוב המוחלט (לפחות כאן בפורום) מאוד אוהבים את המשחק והכל... למרות שרואים שהמשחק מושקע מאוד (לפי סרטון הפתיחה , והתחלת המשחק) : לא הבנתי מה העלילה של המשחק? מה המטרות שלי? וגם אם אפשר טיפים קצת שאתם יכולים לתת לי (איזה דמות לבחור, האם להרכיב דמות וכו') משהו יכול לענות לי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, מדובר באחד ממשחקי המטוסים היותר נחמדים שיצאו אי פעם. הבעיה איתו היא שהוא לא פועל כמו שצריך על מערכות הפעלה חדשות - טקסט מעוות\חסר בתפריטים וקריסות תכופות. מישהו הצליח להפעיל אותו בצורה טובה על מערכת הפעלה "עכשווית"?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, אני רק מתחיל לשחק במשחק פעם ראשונה עכשיו. יש לי בקר XBOX 360 שמחובר למחשב והוא עובד במשחק אבל לא מזוהה אטומטית. זאת אומרת שמופיעים על המסך הכוונות לגבי הכפתורים שיש ללחוץ עליהם אבל אלה האותיות של המקלדת ולא של הבקר. למשל כשצריך לעלות על סולם כתב לי תלחץ על E, שזה כפתור במקלדת. מעבר לזה צריך להגדיר חלק מהכפתורים בבקר לבד. למשל לא היה שום כפתור בבקר שגרם להתכופפות, והייתי צריך להגדיר את זה במיוחד. איך ניתן להביא את המשחק למצב "דמוי XBOX" ככה שכל הכפתורים בבקר כבר יהיו מוכנים אוטומטית ושעל המסך יופיעו לי הכוונות עם כפתורי הבקר?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המלצה למשחק פעולה לא משנה ישן או חדש.. שיהיה בסגנון far cry או HL תודה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תזכורת: האיוונט הוא Capture The Flag אשר 8 מתמודדים משתתפים , 4 נגד 4. המשחק יתרחש במפה Operation Riverside בהרחבה END GAME. חוקים : אסור להרוג עם שום נשק חוץ מסכין מחוץ לאופנוע. וכאשר השחקן על האופנוע מותר אך ורק XBOW. השחקנים ירכבו אך ורק על אופנועים. מותר לשחק בכל הקלאסים . זמנים: האיוונט יחל ב25/08/13 בשעה 18:00. רשימת המתנה: שם: אופק שם בטים ספיק: Clockeri שם במשחק: Clockeri שם: עומרי שם בTS: Bullet4Proof שם במשחק: Bullet4Pr00f שם: איתי שם בTS: [iGNT] eLectro4U שם במשחק: eLectro4U ----- במידה ושחקן המשתתף באיוונט לא יגיע אתם תחל…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המשחק מקורי שאני לוחץ על קובץ ההפעלה הוא רושם לי CANOT COPY CSHELL.DLL אני מת לשחק את זה אז אם אתם יודעים פתרון כלשהו גם אם אתם לא בטוחים אשמח לנסות. תודה מראש MINIME
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק אז לפעמים פשוט נעלם כל מה שכתוב, זה דומה לבעיה של GTA3 עם WIN XP אבל לא מצאתי שום PATCH לזה וזה לפעמים קורה ולפעמים לא . יש רעיונות :-\?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4006/1103587 ROFL!
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
תגידו מישהו יודע איזה סיגנון מישחק יהיה : Darkstar One לפי זה - זה ניראה כמו שילוב סיגנונות של STAR WARS וSTAR TRAK מחוברים ביחד טוב וגם יצא או עומד לצאת הדמו ככה שמי ששיחק בדמו בבקשה תיתנו ביקורות על הדמו שנבין איך המישחק בקיצור איזה סיגנון המישחק באמת? ואיך הדמו? דרך אגב הדמו שוקל איזה 900+ מגה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי את המשחק מבאג לפני כמה ימים. מאז בכל פעם שאני מנסה להתחבר דרך אחד מהשרתים של פאנקבאסטר המשחק מתחבר בהצלחה, וכעבור רגעים ספורים (בדרך כלל דקה שתיים) השרת זורק אותי החוצה ומודיע לי ש: " Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ***** (for 0 minutes) ... No Packet Flow" חפשתי את הבעיה וניסיתי לפעול לפי מה שכתוב פה ללא הועיל (הבעיה נשארת)יש למשהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רושם שאלה למה המנהלים מורידים לי אותה אני רוצה תקישור של המשחק Desperados בבקשה בפעם השניה!!!!! ואללה מי שיביא לי תמשחק אני יפצה אותו
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הבעיה היא שפשוט כ-ל הזמן המשחק כאילו ב SLOW MOTION ואני לא יכול לשחק נורמאלי! ניסיתי גם להתקין את ה PATCH של DEVIANCE , אבל לא עזר. מישהו אולי יודע מה אני צריך לעשות ? אני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה תודה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אני גדי.. אני מעוניין להקים קבוצה קטנה למשחק מקצועי ושקט עם אנשים רציניים בטימספיק למטרות כיף אשמח אם תצרו קשר בלי לבלבל את המוח למשוחררי צבא
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הגירסה החדשה של אחד מהמותגים המצליחים ביותר בשוק המשחקים מצליחה להציע מספיק חידושים בכדי להישאר רלוונטית? בואו לגלות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שמעתי שזה משחק ממש יפה, ואני רוצה לדעת רק מה המטרה שלו כאילו איך מסיימים את המשחק? הרי זה משחק תפקידים שנדמה לי עולים רמות על ידיד הריגת מפלצות ועשיית קווסטים אז איך בעצם מסיימים את המשחק הזה? וגם דעות על המשחק יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-