משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני תקוע בACT II במקום שצריך ללכת בשקט, ואם מישהו רואה אותך, הוא מפעיל את האזעקה והמקום ננעל וצריך להתחיל את כל השלב מההתחלה. המקום מלא באויבים, וכל מקום שאני זז רואים אותי, מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שמעתי שהמשחק המצויין pro evolution soccer 2 מגיע למחשב.... זה נכון? האם שינו את שמו בגירסת המחשב שלו? איפה יש תמונות מהמשחק? :smoke:
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=6355 ;D ;D ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
כל אחד יתן לפחות מקום אחד שאפשר לרכוש בצירוף סקרין שוט מהמפה הגדולה כולל השם של המקום וכך יהיה לנו את כל המקומות ונחליט מה רוצים בלי לחפש אותם שנתיים בעיר!!! אני אתחיל: זהו Po;e sports center
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי את משחק GTA:VC וכשרציתי להתחיל לשחק, המשחק נכנס למצב טעינה ואחרי שהוא טען כ-50 אחוז מהטעינה, הופיעה ההודעה שצירפתי תמונה שלה כאן למטה. למישהו יש רעיון מה הבעיה, ומה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהו לדעתכם משחק הרשת הכי טוב שקיים מבחינת הנאה וגרפיקה וכמובן תחרותיות...... אני חשבתי על Warcraft III Frozen Throne ורציתי לשמוע גם את דעתכם... נ.ב: הרבה חברים שלי אוהבים מאוד את Dungeon Siege...
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בשלב עם גוסט בכביש המהיר זה מגיע לי לקטע שנקרא THE TRUCK ויוצא לווינדוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 מישהו שעבר תקטע הזה יכול להביא לי שמירה של אחרי הקטע הזה??? או להסביר לי איך לפתור תבעיה...
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
BF 1942 המוד החדש Desert Combat מה הוא עושה\מוסיף? שמעתי שיצא מוד בשם זה והוא שוקל 300 ומשהו MB האם אפשר לתת הסבר קצר לגבי המוד וגם לינק להורדה? תודה.
-
התקניתי את המשחק לפני שבועיים הכל טוב ויפה היום אני נכנס לשחק ואין שרתים....... יש איזה פאץ או חידוש למשחק שצריך??? תנו לינק אם אפשר ??? :'(
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם זה נכון? במידה וכן, אפשר לקבל קצת פרטים על זה? תודה מראש... ...
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כמעט שחכתי כמה אני שונא את סידרת המשחקים הזאת והמשחק הזה מזכיר לי למה!! אוקי אז החידוק יפות אבל השליטה במשחק פשוט מעצבנת but what the hell, lata is hot
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון לדבר על זה , כשהתקנתי GTA VICE CITY במחשב החדש שלי (תוכלו לראות במפרט) אז אחרי כמה שניות שאני משחק יש עיוותים רציניים מאוד בגרפיקה. רציתי לדעת אם יש למשחק תיקון של זה או משהו כי אני פשוט חולה על המשחק והייתי רוצה לשחק אותו עם FPS גבוה.. הנה תמונה שמסבירה למה אני מתכוון (זה הגיע לי גם למצבים הרבה יותר קשים) :
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מת לשחק את המשחק הזה ברשת כבר הרבה זמן... אני רוצה לדעת אם כדאי להשקיע בכלל במשחק 210 שקל ואם יש שרתים ושחקנים בכלל בישראל שאפשר לשחק איתם בפינג נמוך....
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התקנתי , אבל הוא מסרב להעלות את המשחק. כשאני מעלה את המשחק הוא פשוט נתקע לי על התמונה הזאת שהוא מראה לפני שהוא מעלה את המשחק. אז הסתכלתי ב README , ובאמת היה כתוב שיש בעיה עם המשחק הזה עם R8500 ב XP , ואמרו שאם אני יעדכן לדרייברים הכי חדשים הכל יפתר. אני כבר עידכנתי דרייברים עוד לפני שבוע , אבל כנראה שזה לא ממש עוזר.. *ניסיתי גם לעשות RESET DEAFULTS , וגם על SAFE MODE , לא ממש עזר. אני משתמש ב XP PRO. אפשר לראות מפרט בצד. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
החלטתי היום שאני חוזר לשחק במשחק הנפלא הזה רק אחרי שהתקנתי אותו גליתי שכשאני מפעיל אותו אני רואה את סרט הפתיחה ומיד אחיו המסך נכנס למצב של חיסכון בחשמל ואני אפשר לעשות כלום, לא ctrl + alt + del ובתכלס אף מקש על המקלדת לא עוזר. כשאני לוחץ על כפתור הכבוי במארז המחשב נכבה מסודר כלומר סוגר את המשחק וסוגר את הוינדוס מסודר. המחשב הזה מריץ משחקים כמו Unreal ו-GTA בלי בעיה מפרט בצד עם אותו דיסק על מחשב אחד זה עובד יופי (מפרט בצד מחשב שני) חוץ מזה יש לי שאלה לגבי המשחק, האם יש אפשרות להזיז כמה חיילים יחד ולא אחד אחד? ואיך אני עושה הסכם התקפה על מדינה עם מדינה אחרת? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לא מצאתי בחנויות לא מצאתי מאיפה להוריד help me
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי את המשחק flight simulator 2004 ב-4 דיסקים אבל על המחשב (לא על דיסקים) כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא מתחיל להתקין (את דיסק 1) ואז הוא מבקש ממני להכניס את דיסק 2 אבל זה נמצא על המחשב... הצורב שלי התקלקל אז אני לא יכול צרוב את הדיסקים... יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות?? ???
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה בשרתים מסויימים במשחק הזה, נראה לי שבשרתים שיש יותר מ-14 אנשים, אז המשחק כל כמה שניות עושה מן תקיעות כאלה, אבל לא מרגישים את זה בתמונה, אלא או העכבר או המקלדת נתקעים לי ואני לא יכול לזוז לשנייה ולפעמים זה יכול לדפוק משחק שלם. שמתי לב שכשיש את התקיעות האלה אז בקונסול של המשחק אני מקבל הודעות בלי הפסקה ברציפות וההודעה היא: MAX_PACKET_USER_CMDS יש לי בערך 80-120 fps ואינטרנט מהיר 750. ואני מדגיש שהתקיעה מורגשת רק בתזוזה זה תוקע לי את המקלדת או את העכבר לשנייה ומשתחרר אבל זה קורה המון וזה ממש מעצבן זה כמו לאגים רק שזה קורה גם אפילו שיש לי פינג 20-40. זה קורה רק במשחק הזה. אני אודה לכם מאוד אם תפנו אותי לאיזשהו כיוון לאיתור הבעייה. בתודה רבה, דוד…
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
משהו יודע איפה אפשר להשיג את הHL בוסטר?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
-
זה הדריבר השלישי ש ATI הוציאה שלא מאפשר לשחק Dungeon Siege! מה נסגר איתה? אני לא רוצה לחזור ל 3.4.. אם אפשר עצות או משהו כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף אחרי חודשים שאני לא מצליח לשחק..
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-