משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שהקהילה משחקת כמה משחקים COD4 MW3 BO2 החלטנו לבדוק באשכול אחד את לכל המשחקים באשכול הזה תתבצע הבדיקה ל 5VS5 הטופס יכלול שם קבוצה, שחקנים ובאיזה משחקים הם ישתתפו בקאפ לדוגמא: Dragon Ball Z Goku Gohan Piccolo Vegeta Bulma Chi-Chi Trunks Goten Master Roshi מעוניינים לשחק ב MW3/COD4/BO2 תגובות שהם לא קשורות ימחקו והמשתמש יקבל אזהרה הבדיקה היא כדי לדעת כמה קבוצות מעוניינות, המשחק עם הכי הרבה הרשמות, לפחות 8~12 יבחר הקאפ כנראה יתחיל בחודש הקרוב בעתיד היה עוד קאפ ל 3VS3 באותה צורה מעוניינים ב MW3 FIFA.MW3 מעוניינים ב BO2 FIFA.BO2 מעוניינים ב COD4 dic kTeam במידה והרוסט שונה לכל משחק, אפילו בקצת, יש לכתוב את כולו מחדש למרות שנפרסם אותו הרבה, כולם מוזמנים ל…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המשחק אבל אני לא יודע אם המחשב שלי יפעיל את המשחק בצורה טובה. (אני עוד כמה שבועות מוסיף 1GB זיכרון למחשב). וגם רציתי לדעת באיזה סגנון המשחק. למשל אם הוא אונליין וסינגלפלייר או רק אחד מהם. או אם יש משימות לבצע ודברים כאלה.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איך מוצאים את הספינה הלבנה בדיסק הרביעי תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לאחר זמן משחק של 30 - 40 דקות בערך כל פעם המשחק פשוט נתקע דבר שמחייב אותי לעשות reset. המחשב פשוט לא מגיב. עד אותה נקודה המשחק פועל בצורה חלקה וטובה כך שלא נראה לי שזו בעיית חומרה. אולי הוא מתנגש עם איזו תוכנה שפועלת ברקע אבל אין לי מושג איזו, סגרתי את מרביתן וזה לא נפתר. יש לי את הדרייברים האחרונים של ati לכרטיס שלי radeon 9600 pro. בסיכומו של עניין אין לי מושג ירוק למה זה קורה. ??? עזרה תתקבל בברכה... נב. לא רציתי להכניס את השאלה ל"דיון הרשמי של doom 3 " כיוון ואחרי 130 עמודים הנחתי שלא ממש יתייחסו...
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי והיום זה אומר לי את זה : מה לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לסימולטור טיסה שיפעל באופן סביר על המפרט הבא : Duron 900 Spitfire AOpen AK33 MOBO 256MB SDRAM WD 80GB 8MB Riva TNT2 M64 Creative Vibra128 Windows XP Pro תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה מחשב חדש. מעבד CONROE E6600 ו 2GB זיכרון ויש לו כרטיס מסך 7900GT. עכשיו הבעיה שהמישחק לא רץ לו חלק - יש עצירות קטנות מידיי פעם. יש עוד מישהו עם בעיה כזאת? קראתי בפורום שצריך לשנות ב TASK MANAGER שמעבד אחד יעבוד אבל זה לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מתי battlefield 4 beta אמור לצאת? יש תאריך או זמן משוער?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנס QuakeCon השנתי מתקיים ממש עכשיו - ולצידו תוכלו למצוא הנחות על כלל כותריה של חברת האם Bethesda בפלטפורמת הגיימינג המרכזית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להביא לי כתובת של שרת Q3A טוב בארץ כי בחול אני מקבל פינגים של 800-1000 יש לי 56 קיי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חבילת ההרחבה של Doom3, הנקראת Resurrection of Evil יוצאת באפריל. העלילה מתרחשת שנתיים לאחר סוף המשחק Doom3. צוותים שבאים לחקור את מה שנשאר מהבסיס מביאים לחזרת האיום על המאדים וכדוה"א. הפעם משחקים מארין אחר שצריך להתמודד עם האיום. מי שמעוניין בPreview יכול לקרוא פה: http://www.gamers-depot.com/games/action/doom3/res/001.htm אני ממליץ להוריד את הטריילר האחרון (112 מגה): מפה: http://www.fragland.net/downloads.php?id=14514 או מפה: http://www.gamershell.com/download_8457.shtml או מפה: http://doom3.filefront.com/file/DOOM_3_Resurrection_of_Evil_Trailer_HiRes;38285#Download לפי הטריילר ההמשך נראה דיי טוב, ניתן גם לראות בו את הנשק שהעתיקו מHL2, הGravity Gun. גם הפעם הציפיות מאוד…
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לא כל כך יודע איך קוראים לזה...איך עושים כמו ה AI שזורק את הכדור קדימה ורץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו קנה מהחנות הזאת באינטרנט pcgames.co.il אשמח לקבל חוות דעת ואם הם אמינים..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך שלי נכבה כאשר אני נכנס למשחק שמתי על רזולוציה של 1600X1200 והמסך שלי לא יכול להציג אותו ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק המסך נכבה ואני לא רוצה כלום . השאלה שלי איך אני יכול לשנות את הגדרות של המשחק מבלי שאני אצטרך להיכנס למשחק או לפחות להחזיר להגדרות ברירת המחדל של המשחק ניסיתי להתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר בבקשה תעזרו לי ....
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך לעשות במשימה "cutting the grass" של ? אני מגיע לאיש, ואז הוא הולך עם מכונית אחרת וכתוב משהו כמו spokometer. מה עושים במשימה הזאת? ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חוקי למהדרין (בערך) בכל אופן, שלום חברים קניתי זה עתה, את המשחק דרך פרוקסי מקסיקני מהאתר של origin. כרגע המשחק במבצע, אך מתומחר שם בגרסת הdigital deluxe ב30 דולר לעומת 46.66 יורו באיזור שלנו! אבל זה לא הכל, בימים הקרובים הם נותנים גם קוד ל25% הנחה נוספת!!!! יצא לי שקניתי את המשחק בגרסת הdigital deluxe עם ההרחבה jaws of hakkon שעולה באיזורינו 15 יורו, בקצת פחות מ30$! המשחק ללא ההרחבה יעלה למעוניין בגרסה שציינתי, 22.5 דולר מחיר מצחיק כדאי לקנות את גרסת הdigital deluxe כי ההבדל בין זה לגרסה הרגילה אצלם הוא משהו כמו 3 דולר אם אני זוכר נכון.. כשאני אסיים להוריד ואראה שהכל עובד כמו שצריך ובאנגלית אני אעדכן, למרות שאני לא צופה בעיות. למי שמעוניין אין מה להתלבט יש מצ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי לא מזמן שאני רוצה להתחיל לשחק במולטי של ה COD. ואני מתלבט בי ה - BO2 ל - MO3.. ורציתי לשאול על איזה מהם אתם הכי ממליצים (בשכלול המחיר אם אפשר) בנוסף רציתי לשאול אם ידוע לכם על מבצעים לכבוד השנה החדשה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע על משחקים שדומים למשחק MAX PAYNE? אני מת על המשחק הזה ואני אוהב את הקטע של הסלומושין האבתי את זה מאוד. וגם יש משחק אני לא יודע איך קוראים לו אבל זה איזה מין אדם שנלחם נגד מלא שוטרים ולפי מה שהבנתי אוסף את הרוחות שלהם כדי להתחזק. משהו בסגנון... ויש איזה משחק עם בלש סיני כזה אשמח לשם של המשחק HOLD משהו. חייב לציין חובה משחקים איכותיים.
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים שאני כבר לא משחק, חזר לי קצת החשק. שמתי בפאר-קריי רמה שלישית נראה לי "צ'אלנג'ינג" וממש קשה לשחק ככה, במיוחד שכבר יש מפלצות. בכל אופן הבנתי שאפשר להוריד את הרמה ע"י העתקת השמירות, אני רוצה לדעת איזה תקייה ואיזה קבצים בידיוק ובאופן ממוקד מאוד אני צריך להעתיק? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני לא עורך מי יודע מה אבל יצא נחמד (:
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כן כן, רשמית, הצבא דפק לי תשכל התדרדרתי לרמות שלא חשבתי שאני ארד אליהם, אכן.. סימס 2... רגע עצוב ונקודה קריטית בחיי... לא חשוב, בקיצור בניתי בית, יצא נחמד, בריכה בלאגן, בסופו של דבר שיצאתי חזרה לשכונה כתוב שהבית עולה 180 ומשהו אלף דולר.. פסיידר.. בניתי משפחה, הרוב בנות, כוסיות אגב... אבל להומלסים האלה יש רק 20 אלף דולר, והם לא יכולים להרשות לעצמם את הבית שבניתי עכשיו מה שלא מתחבר לי זה.. אני בניתי את הבית אני בניתי את המשפחה אני מוכן לתת להם את הבית במתנה ;D אז למה אני לא מצליח לעשות את זה !?!?!? תודה...
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה עם HEROES 5 הוא היה אמור לצאת כבר ב-3 לחודש מה קורה איתו אף אחד לא יודע ?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
במידה ולא קראתם את החדשות בנידון, נבחרת ישראל הוגרלה לבית C בטורניר האומות באתר Clanbase ותשחק ביום ראשון הקרוב את המשחק הראשון. המשחק יהיה נגד נבחרת הונגריה , ויתחיל בשעה 9 בערב. המשחק הזה מאוד חשוב מכיוון שאנחנו בבית עם ארבעה קבוצות שעל הנייר נראות חזקות יותר מאיתנו, ונצטרך לעבוד קשה מאוד כדי לעלות לשלב הבא. ההרכב של הנבחרת יקבע כשעה לפני המשחק, אבל צפו לראות את השחקנים הטובים בישראל משתתפים כמובן. המשחקים ישודרו בסטרים, הכתובת תפורסם לקראת המשחק. בנוסף, כבונוס לקהל האוהדים וכאמצעי אימון לשחקנים יתקיים משחק אימון נגד נבחרת מולדובה באותו הזמן במסגרת משחקי האימון של טורניר ה ESL. המשחק הזה יאפשר לשחקנים אשר הגיעו אך לא נבחרו להרכב הראשון להתאמן ולהרשים לקראת המפגשים …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לאחר התקנת המשחק והעתקת הקראק שהורד מכאן: http://gf.wiretarget.com/ אני נתקל בשגיאת DLL ברגע שאני מנסה להפעיל את הקובץ ShippingPC-SkyGame [העלתי תמונה]... הורדתי את הקובץ DLL והוספתי אותו לתקיה SYSTEM32 אך לא ביצעתי התקנה כלשהי של ה DLL בנוסף התקנתי DIRECTX 11 שהיה חסר במחשב... אני לא מצליח להבין למה המשחק לא עולה... האם הוא אמור לעלות מהקובץ שציינתי למעלה או מהאייקון שלו? האם החלק שלא התקנתי את ה DLL במחשב גורם לי לכל התקלה? תודה מראש לכל העוזרים... אני משתמש בווינדאוס 7 במחשב נייד חדש שאמור להריץ את המשחק ללא בעיה...[br]פורסם בתאריך: 17.04.2010 בשעה 16:21:28 רק נוסיף שברגע שאני מנסה להריץ את המשחק מקובץ Launcher הוא מבקש ממני סריאל שעלי להוסיף [סרי…
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-