משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
- 

טוב הסיפר הוא: כשיצא המשחק (לפני שנה נדמה לי) היה לי כרטיס מסך מעפן... והגעתי לשלב של הגהנום ולא ראיתי שיש לידך נשקים אז המשכתי קצת והרגו אותי וחשבתי שזה הסוף של המשחק. לפני חודשיים קניתי כרטיס מסף 6600GT אז רציתי לדעת איך דום 3 פועל עליו. הורדתי את המשחק והמשחק פועל סבבה והגרפיקה הרבה יותר יפה! בקיצר החלטתי לסיים את המשחק שוב והגעתי לשלב של הגהנום שניראה לי שהוא האחרון. ועכשיו שמתי לב שיש נשקים מאחורי (ממש בתחילת השלב) ולקחתי אותם. עכשיו מה שבאמת חשוב: הלכתי והרגתי הלכתי והרגתי והגעתי למפלצת כזאת ענקית! שדומה לדינוזאור ובאויר עפים כאלה מפלצות שרק מאירות עם פנסים כאלה (הם לא מורידות כוח!) בקיצר אני מחורר ומחורר והמפלצת לא מתה! אין לי נשקים...רק מסור ומכות עם הידיים (שממש …
- 

- 6 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

- 

משחק התפקידים השאפתני Pillars of Eternity 2: Deadfire זוכה לתאריך השקה רשמי - וינסה להוכיח כי השקעה במפתחים עצמאיים במטרה לגרוף רווחים יכולה להיות מודל עסקי מוצלח לכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 741 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~127541,00.html SUNNYVALE, Calif. -- August 12, 2008 --AMD (NYSE: AMD) today announced that it has entered into an agreement with Blizzard Entertainment® that will allow AMD to bundle Blizzards best games across all ATI Radeon graphics products, to deliver a superior gaming experience
- 

- 13 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

לפני 3 חודשים עשיתי לחבר טובה וקניתי לו חשבון ל3 חודשים בWOW. היום אני מתעורר ובודק את חשבון הבנק, ואני קולט שבליזרד לקחו ממני שוב את הכסף בצורה אוטומטית. מה הסיכוי שלא יחזירו לי את הכסף? :-X שלחתי להם כבר אימייל. משהו עבר תהליך דומה?
- 

- 11 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

מעוניינים לרכוש משחקים דיגיטליים חדשים לאוסף שלכם? יתכן שיהיה חכם להמתין עד ל-21 ביוני לפני שתבחרו לכתבה
- 

- 1 תגובה
 - 914 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

המשחק החדש בסדרה המפוארת יקח אותנו אל יוון העתיקה, ואל הלוחמים הנודעים ביותר בעולם העתיק לכתבה
- 

- 1 תגובה
 - 842 צפיות
 - 1 follower

- 

- 

קאפ במסגרת esl שכל הקבוצות הטובות ביותר במשחק מתחרות בה בכל שבוע ויכולות לזכות ב 125€ ובכל חודש ב500€. חצי גמר GO4BO2: myDGB.Razer vs TEAM BANHAMMER Alive--------------------------- SPIX blµz---------------------- DESIRE GolanNz-------------------- BuTcHeR eyalk------------------------- SeT i7 Divine---------------------- Ken4eG 13-8 לmyDGB שידור של המשחק : http://www.youtube.com/watch?v=sIW9B6uy-tI גמר GO4BO2 : myDGB.Razer vs Druidz.OZONE Alive------------------ Marre blµz------------- FRANKK GolanNz- -------…
- 

- 8 תגובות
 - 1.7k צפיות

- 

- 

חברים ואנשי המשחק הדפוק אני מתלבט על שם חדש nikc name אז ישנה הצבעה שאני הכנתי קבלו חבריי http://strawpoll.me/158610 תיזכרו מי שמצביע משפיע על החתום המאהב של FADIDA
- 

- 7 תגובות
 - 983 צפיות

- 

- 

שחקנים שתי שרתים חדשים הצטרפו רשמית לקהילת באטלפילד קודם לכל אני רוצה להגיד שהצטרפות שני שרתי המשחק שלנו מביאים גאווה גדולה לקהילת באטלפילד וקידום משמעותי בהתפתחות הקהילה ופרסומה במשחק. אנו מקווים שתהנו בשרתי המשחק החדשים שנקנו עבורכם למען משחק איכותי ומאתגר ברמה גבוה. שני שרתים שהצטרפו אלינו הינם מדורגים, וניתן למצוא אותם בחיפוש בכך שתרשמו HWzone לידיעתכם, שני השרתים מאובטחים במערכת GGC-STREAM HWzone.co.il | Israel | TDM Canals 24/7 No Explosives: מוד משחק: TDM מפת משחק: Canals Noshahr מספר שחקנים: 24 מספר כרטיסים: 500 חוקים: • חל איסור מוחלט על קללות. •חל איסור מוחלט על גזענות. •יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. •אין לפרסם שרתי משחק \שרתי ד…
- 

- 7 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

סוני הכריזה שהיא הפיצה 10 מיליון יחידות של הPSP בפועל זה שהיא הפיצה לא אומר שהיא מכרה לפי המכירות מיחברות נטרליות אפילו הDS שמוכר יותר טוב לא הגיע ל10 מיליון מכירות חוץ מיזה הPSP לא רק שלא קרוב ל10 מיליון מכירות הוא גם מוכר כמות קטנה מידי של מישחקים לכל PSP שנימכר ביפן לדוגמה נימכרו עד היום רק 1,427,953 וסוני שלחו לשם משהו כמו 3 מיליון מכשירים זה רק מוכיח שלא צריך לאמין לחברות
- 

- 5 תגובות
 - 862 צפיות

- 

- 

היי, אנחנו 4 חברים.. משחקים דרך המאצ'י, נכון לעכשיו אנחנו מנסים לשחק 2 נגד 2, אבל כולנו סטודנטים שעובדים אז הרבה זמן פנוי אין. אנחנו מחפשים שחקנים נוספים שישחקו איתנו... שישלימו אותנו ל4 או אפילו ל6 בכלל נהדר.. כמה דברים חשובים, לכל אלה ממכם שמשחקים\שיחקו באינטרנט.. אנחנו לא משחקים באותה צורה שם... סטייל RUSH .. אנחנו משחקים בקצב איטי יחסית... קצב איטי = לא תוקפים את הבסיס הראשי ב10-15 דקות הראשונות.. כמובן שקרבות על שליטה בשאר המפה תמיד יש. אני יודע שחלק מהאנשים לא אוהבים את זה.. אבל אנחנו גם לא אוהבים את סגנון המשחק של האינטרנט.. אנחנו אוהבים משחקים ארוכים ולא סתם לזרוק 3 בזוקות לג'יפ ולשלוח אותו אחרי חצי דקה של משחק.. בכל מקרה, לכל מי שבעיניין, יודע לשחק ומסכים עם הס…
- 

- 6 תגובות
 - 860 צפיות

- 

- 

יש לי את המשימה הזו להסיע את הלימוזינה של להקת הרוקנול הזאת (שחכתי את השם) ואסור לי להפסיק כי אם אני יספיק המכונית תתפוצץ, הקיצר הצלחתי לנסוע כמה דקות אבל אין מה לעשות תמיד נתקע בי איזו מכונית או שאני לא פונה טוב... אני בטוח שהרבה סיימו את המשימה הזו, אז אולי תוכלו לעזור? תודה מראש.
- 

- 6 תגובות
 - 685 צפיות

- 

- 

שחקנים תהיו מוכנים הגענו לשלב חצי הגמר והגמר של הטורניר נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד …
- 

- 1 תגובה
 - 825 צפיות

- 

- 

הגמר של טורניר הארצות, בין רוסיה לגרמניה יוצא לדרך צפייה מהנה ! http://de.esl.tv/channel/kazam/
- 

- 13 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי בעיה שאני תמיד נכנס למשחק ומופיע מסך שחור 10 שניות וזה רושם לי המשחק הפסיק לפעול ויוצא לי. מישהו יכול לעזור לי???
- 

- 13 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

- 

- 3 תגובות
 - 872 צפיות

- 

- 

אני בוכה מאושר..המישחק הגיע כל כך הרבה זמן חיכינו לו! יאלה! תמונות\שיאים וכו!
- 

- 4 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

הרשת מלאה בהזדמנויות לחוות גיימינג איכותי מבלי לפתוח את הארנק, ואנחנו כאן בכדי להכיר לכם שמונה בולטות מתוך המבחר לכתבה
- 

- 0 תגובות
 - 884 צפיות

- 

- 

- 

בשלבים האחרונים, איך אפשר לברוח מהמשטרה? אני במלך השלישי לפני אחרון ואני מגיע למצבים שאני נוסע חצי שעה, המשטרה כבר מזמינה את המכוניות הלבנות האלה ובסוף תמיד תופסים אותי. אני עם למבורגיני משפורת עד הסוף ככה שאין כבר איך לשפר את האוטו. למישהו יש שיטה לברוח מהמשטרה? תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 1.1k צפיות

- 

- 

- 

ידוע לי שזה לא המשחק הכי חדש בשטח אבל שמעתי עליו גדולות ונצורות והתאפשר לי לנסות אותו עכשיו. ההתקנה עברה בשלום אבל כשאני מנסה להריץ אותו מתקבלת הודעה שצריך לפחות DIRECTX 7 למרות שהגירסה שלי היא 8.1. מישהו יודע למה זה קורה ואיך לפתור הבעיה?
- 

- 0 תגובות
 - 806 צפיות

- 

- 

סטאר וורס חדש למחשב זה תמיד דבר מרגש בזמנו, שחקני המחשב מאוד התעצבנו מהעובדה שב- LucasArts החליטו להוציא את המשחק לכל מכשיר בשוק, חוץ מהמחשב האישי. התירוץ של החברה: "דרישות המערכת גבוהות מדי". זה נשמע כבר אז כתירוץ מגוחך, ועכשיו זה נשמע מגוחך עוד יותר, כי LucasArts מתכוונת להוציא את המשחק ל- PC בסוף השנה הקרובה, באיחור של יותר משנה. כדי לכפר עלהאיחור ההיסטרי, הגרסה שתגיע למחשב נקראת Ultimate Sith Edition ותכלול, לצד המשחק המלא, גם את כל חבילות התוכן הנוסף (DLC) ששוחררו עד כה, כולל משימה חדשה לגמרי שמתרחשת בסוף אלטרנטיבי למשחק ובה, בתפקיד ה"שוליה הסודית" של דראת' ויידר, אנחנו נלחמים באובי ואן קנובי ובלוק סקייווקר בכבודם ובעצמם לא בטוח שזה צריך לעניין אותנו במיוחד. כי …
- 

- 25 תגובות
 - 5.1k צפיות

- 

- 

יש לי את שני המשחקים, ובשניהם הגעתי לאמצע המשחק והפסקתי לשחק בהם. אבל עכשיו אני נהייתי מאוד סקרן לגביי העלילה של שני המשחקים: מי רצח את המשפחה שלו, מה קורה בגרסה השנייה? בקיצור מההתחלה עד הסוף. תודה.
- 

- 7 תגובות
 - 908 צפיות

-