עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Chymes,

פעם אחר פעם חברות המשחקים מבטיחות משחקים פורצי גבולות: AI מדהים, גרפיקה מדהימה, חידושים ועלילה מדהימה. במשך תהליך הפיתוח מאכילים אותנו עם פירורי מידע (תמונות וסרטונים) וגורמים לגיימרים רבים בעולם לחכות למשחק בקוצר רוח. בסוף, אחרי חודשים ולעיתים שנים אנחנו מקבלים משחקים חצי מוכנים, מפוצצים בבאגים ורוב אותם חידושים נשארו על שולחן הסרטוטים. אני אספר על Master of Orion 3: בתור מעריץ אסטרטגיה מהדור הישן חיכיתי שנים להמשך לאחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים בהיסטוריה. המשחק נדחה במשך שנים, בוצעו שינויים מקיפים בצוות הפיתוח, המשחק הגיע לרמת פיתוח מסוימת, נזרק לפח ונולד מחדש פעם נוספת. הבטיחו לנו, המעריצים, כל מה שרצינו: AI מדהים, עץ טכנולוגיה מורכב ומעניין, פוליטיקה פנימית, קרבות בזמן…

• 67 תגובות
    • 6.6k צפיות
  2. אני יודע קצת אנגלית וכל פעם במשימות B וC הוא אומר לי שאני לא מצליח ואני לא מבין מה הוא רוצה שאני אעשה.. איך עוברים אותם????

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  3. http://www.gamershell.com/tv/9351.html מה שנקרא: sweeeeeeeeeet

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. Started by amit123,

תראו...רכשתי את האורנג' בוקס דרך הסטים והתחלתי לעשות פרה-לואד ל-tf 2...עכשיו,כשיצא החג הפעלתי את הסטים והיו בעיות...היא נתקעה כל הזמן והייתי צריך להפעיל אותה מחדש כמה פעמים,אח"כ התברר שהיא גם הורידה עידכון חדש....עכשיו כשזה סוף סוף נכנס לתוכנה אני הולך לרשימת משחקים אבל אני לא רואה שום משחק ורשומה לי הודעה scanning for steam games updates...וזה נשאר ככה שעות,לא עוזר שום ריסטרס ושום הפעלה מחדש....ואני לא יכול להיכנס או לראות שום משחק שיש לי.....

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום, הובכן פגשתי כמה שחקני COH:OF ישראלים, אך זה לא מספיק, בגלל זה רציתי להגדיל את הקהילה ופשוט לשחק בכיף (על פינג נמוך ללא לאגים ;D). לצערי הבטא סגורה, אז כל מי שיש לו COH:OF Beta שיירשום כאן: *מס' אייסיקיו *מסנג'ר *את הכינוי שלו ב-COH:OF אני מקווה שנוכל לארגן משחק 4vs4 ;D.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by koraal,

במשימה הראשונה אומרים לי שאני צריך להגיע לקומה הראשון באזור של החניה, ואחרי שהרגתי את כולם בדרך, בכניסה שאני ממשיך לרדת יש כמו מחסום כזה, וחרשתי את כל החניה 700 פעם, אין שום דרך אחרת, איך עוברים את זה? תודה מראש, קורל.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by infernal goat,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה למציאת סרברים למשחקי מולטיפלייר בסגנון של The All Seeing Eye תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Xilver,

הגיוני?..

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by eegg,

משחק מעולה מי קונה את המשחק?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  10. נהניתי בזמנו מאוד מ-commanche4,האם יש עוד משחקים טובים בסגנון דומה? אני לא מחפש משחקים שהם ריאליסטיים מדי ודורשים קריאת מדריך עב כרס ,אלא יותר בסגנון ה-arcade בדומה ל-commanche4. תודה מראש על המלצות אפשריות.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  11. כידוע halo2 הוגבל בכוונה על-ידי מיקרוסופט לרוץ על vista בלבד,וזאת כמעשה נלוז על מנת לקדם את מכירת מערכת ההפעלה החדשה שלהם. למזלנו קראקרים הצליחו לפרוץ את ההגבלה המובנית והמשחק הזה רץ נהדר על xp. כל זה גרם לי לחשוב שאולי גם ה-dx10 ייפרץ כך שגם כל אלו שיש להם xp יוכלו להנות מהאפקטים של ה-dx10 כאשר הם יריצו משחקים חדשים שניבנו לעבוד תחת dx10. מה אתם אומרים ? תרחיש אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by liav12,

המוד הוא של פרנצ'סקו The Elder Scrolls IV: Oblivion Francesco's New Items/Creatures v4.3b Mo איך אני מפעיל את המוד? מישהו ניסה ויודע? זה נראה מוד פצצה עם בערך 1200 תוספות של נשקים מגינים וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. התחלתי לשחק Star Wars Knights of the Old Republic בפעם השניה אחרי שלפני כמה שנים הקפדתי לבחור דברים טובים בנתיים הגעתי לכוכב הראשון ובחרתי רק דברים רעים עד עכשיו זה לא שינה כלום במשחק אולי יהיו שינוים קטנים אולי יהיה סוף שונה אבל חוץ מיזה הבחירות עד עכשיו היו בולשיט בקיצור אני לא חושב שרוב המשחקים האלו באמת מאפשרים 2 עלילות וחבל לדעתי היו יכולים לעשות כמו בסדרת CNC שיהיו 2 או 3 עלילות לפי הצד שבוחרים וזהו

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by nnfyrbsnss,

שלום, התקנתי במחשב שלי את המשחק Bioshock והכל עבד כמו שצריך, נאלצתי לפרמט, לאחר הפירמוט המשחק לא עולה, ניסיתי התקנה מחדש, התקנתי את הDirectx של אוגוסט התקנתי דרייברים 162.22, 163.44, ועדיין אותה שגיאה התקנתי דרייברים ללוח אם, כרטיס קול, לא עולה מה עושים? מערכת הפעלה : Windows vista hp 64bit, המפרט שמימין תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by 9raviv9,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי את המשחק הנ"ל וכל הזמן שאני מתחבר לאיזה שרת אני יוצא ממנו ויש לי את ההודעה הזאת. אגב אחרי שהתקנתי את המשחק התקנתי גם את הפאץ' האחרון ה-1.41. ואגב איזה שרתים ישראלים טובים יש ?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by DeancD,

כל הזמן שאני משחק או בסינגל או במולטי לאחר כמה דקות זה מכבה לי תמחשב! פעם זה לא היה! זהה ממש מתסכל אני לא יודע מה לעשות ולפעמים זה רק יוצא מהמשחק עדכנתי לגירסא הכי חדשה לא עזר סידרתי את ה-PB לא עזר פירמאטתי לא עזר! נ.ב לאלה שלא הבינו =] BF זה = BattleField

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  17. Started by HitmanW,

שמעו אני רואה בSTEAM התחילה מכירה מוקדמת של ORANGE BOX. בתוך החבילה נכנסים המשחקים הבאים: HF2 HF2:EP1 HF2:EP2 TEAM FORTRESS 2 PORTAL מחיר החבילה 45$ (בסביבות ה180 שקל). לי המחיר הזה נראה מאוד מושך לעין במיוחד כי מקבלים את כל המשחקים האלה ובמיוחד כי רשום שEP2 לבדו עולה 30$ (RIPOFF...). בקיצור השאלה שלי האם אתם חושבים שכדאי לקנות עכשיו או שאתם חושבים תצא חבילה יותר מוצלחת ומשתלמת בסופו של דבר? (אני בינתיים נוטה לכיוון הקנייה עכשיו...) אה ומה לגבי TEAM FORTRESS 2, מה אומרים על המשחק? הוא יהיה טוב? לפי התמונות הוא נראה ממש כיפי.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. המפרט זה מה שיש לי בצד.. הרזלוציה 1280 1024.. ואני שם על details: high כשבתוך המשחק זה סבבה.. משחק לי על 75 FPS(כשאני רץ עם הכדור יענו).. אבל כשיש את הקטעי ביניים האלה.. (יודעים.. תגובות של שחקנים וכאלה.. שמראים מקרוב ובכל מני זויות).. המשחק מתחיל לעבוד לי על 10-15 FPS.. מה הבעיה? =SS

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by WarMachine,

הדמו יצא לפני כמה דקות, שוקל שני גיגה ובינתיים ראיתי אותו להורדה רק בפיילפלאנט, בטח בקרוב נקבל מירורים נוספים. לינק: http://www.fileplanet.com/176067/170000/fileinfo/Stranglehold-Demo

• 96 תגובות
    • 9.6k צפיות
  20. Started by lader,

יש לי 160K ואני בעיר השנייה. מה כבר אפשר לקנות בכסף רק בתים?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  21. שלום רב ! מזה זמן רב שלא נגעתי במשחק בכלל... לפני כמה ימים החלפתי ראוטר, אבל אני לא בטוח שזה קשור או משהו כזה... אני נתקל בתופעה ממש משונה, שהמשחק מתקשה לעבוד... ולא מבחינה חומרתית מ FPS, אלא מבחינת קונפיגורציית רשת, כל צעד קדימה זה 2 אחורה, יש ריצוד במסך כזה.. אי אפשר להוזיז את העבר הוא זז לפעמים בדיליי.. ובוא נמאר שאי אפשר לשחק ! החלפתי ראטור לראוטר מתקדם מסוג ZONEALARM ROUTER עם אבטחת CHECKPOINT אני לא בידיוק חושב שזה הבעיה מהראוטר מכיוון שהאינטרנט עובד מהר יותר מהראוטר הקודם אשמח לעזרה, טיפים כיצד לפתור את הבעיה, או האם יש בעיה בראוטר הספציפי הזה וכיצד פותרים אותה (פתיחת פורטים וכ'ו) אשמח לתשובה מהמומחים ! תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. Started by mistaarvim,

יש לי כרטיס מסך 1950XT ומסך 740N של samsung וכשאני מסמן את האפשרות V SYNC ונכנס למשחק אז אחרי איזה דקה של משחק המסך נהיה שחור, הנורה שלו מהבהבת וזהו אין תגובה מהמחשב יותר.. כשאני מבטל את האפשרות המשחק רק... למישהו יש מושג לגבי הבעיה?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  23. Started by h_yoav,

אני ואח שלי משחקים ברשת אבל לא מצאתי אפשרות להוסיף בוטיםכי רק אני והוא זה לא הכי כייף יש אפשרות להוסיף בוטים אולי להוריד איזה תוכנה שמוסיפה בוטים מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by navk2,

אם אני שם עם או בלי HDR זה לא משנה כלום, בדוק !

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.